Results 1 to 15 of 26
-
18-07-2007, 23:57 #1
poios exei kanei by pass?? thelw plirofories
kalispera paidia...
h diki mou istoria einai ligo polu mia akoma apotyximeni epembasi daxtyliou, opou o giatros pou thn ekane afou ta phre kala kala meta ekane me tromeri epityxia ton kinezo kai otan aksiwthika na brw ton epikefali tis omadas afou prwta mou edwse xenical reductil akoma k ladose (ti peirazei pou einai mono xeirourgos? o typos dinei aberta farmaka) den mou eipe kan na kanw tis aparaitites exetaseis na dei pou brisketai o daktylios (mallon eixe to klironomiko xarisma k ixere idi pou einai). To mono pou brike na mou pei itan na mou kanei alles 2 epembasoules sleeve k plastiki koilias, giati opws anefere aytou tou aresei na katapolemeitai to problima sthn riza :-s
fusika den tou ta eskasa xana afou katalaba gia ti geloious prokeitai.. k etsi apofasisa na brw se dimosio nosokomeio kapoion ..
k afou epsaxa pollous katelixa ston Papakwnstantinou ston Euaggelismo...
Eilikrina phga na klapsw isa me 5 fores osi wra emeina ekei.. mou edwsan apisteyth prosoxi k aytos k h diaitologos i kyria Komesidou i opoia logw tou nearou tis ilikias mou (26) kanonise h idia na kanw gastroskopisi k bariouxo geyma prin fygei gia diakopes, wste na mou dwsei mia swsti diatrofi mexri na xanampw xeirourgeio...'
o giatros logw barous (155kg me 1.80ypsos) k logw apotyxias daxtuliou mou eipe na kanw gastriko by pass.. k twra erxetai h erwtisi ... osoi exoun kanei... pws einai meta?? ektos apo xasimo kilwn stin kathimerini tous zwh pws einai?? ennow me elleipsi bitaminwn h an exoun diaroies.. me liga logia meta mporei kapoios na zei mia normal zwh h oxi?
- 19-07-2007, 00:20 #2
κατερινα καλως ορισες
ΝΟΜΙΖΩ χωρις να ειμαι σιγουρη, οτι την επεμβαση που λες την εχει κανει ο viola, απο τα παιδια εδω. σε συνδυασμο με δακτυλιο αν δεν κανω λαθος.
καλη επιτυχια στην περιπετεια σου, και γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω
19-07-2007, 00:22 #3
εγω δεν ειμαι σε θεση να σου πω για το by-pass απλα θα σε ρωτησω κατι για τον δακτυλιο...πως καταλαβες οτι δεν λειτουργει σωστα?..δεν εχασες καθολου?..τι ακριβως συνεβη?
19-07-2007, 01:04 #4
συγνωμη η συνηθεια των greeklish είναι μεγαλο πράγμα
ο δακτύλιος δεν λειτουργούσε 100% καλά από την αρχή.. μικρές ποσότητες φαγητού έτρωγα μόνο την πρώτη εβδομάδα μετά την κάθε σύσφιξη( μια ανα μήνα), μετά μπορούσα και έτρωγα πολύ πιο άνετα.. και τώρα με 9.50cc τρώω ανετότατα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!! εννοειται ότι δεν έχω κάνει ούτε μια φορά εμετό κ ας έτρωγα τις απίστευτες ποσότητες!! επίσης κάθε φορά που έκανα σύσφιξη πέθαινα στον πόνο κ μετά έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι για να συνέλθω - άσε που πρηζόταν και η κοιλιά μου. Με λίγα λόγια στα 2.5 χρόνια που τον έχω βάλει για να χάνω κιλά έπαβα από μόνη μου να τρώω στέρεη τροφή μπας και καταφέρω να χάσω κανένα κιλό και κάποια περίοδο έκανα 3 ώρες γυμναστική την ημέρα. Και μόλις άρχισα να τρώω πάλι κανονικά γιατί ήμουν έτοιμη να πέσω κάτω.. τα ξαναπήρα όλα κ μαζί με αυτά εδώ και 1.5 -2 χρόνια έχω και έναν ωραιότατο πυρετο σε καθημερινή βαση.. (εκτός αν έγινα ακόμα πιο θερμόαιμη γυναίκα κ δεν το ξέρω)
Αυτό που μου έκανε εντύπωση που συζήτησα με τον γιατρό στον Ευαγγελισμό είναι οτί αυτά που λένε για τσαγάκι μετα την επέμβαση κ νεράκι κ γαλατάκι ειναι ΑΗΔΙΕΣ!!!! Ο οργανισμός για να είναι δυναμωμένος και να μην καταρεύσει θέλει πρωτεινούχα γευματα σε υγρη παντα μορφη.. κ εγώ ο μ****ας πέρασα 1 μήνα στο σπίτι μέσα χωρίς να μπορώ να πάρω τα πόδια μου !!
19-07-2007, 09:17 #5
katerina-1981 καλως ηρθες!!
Με ενδιαφερει παρα πολυ να ακουσω την ιστορια ,γιατι και εγω προσφατα εκανα δακτυλιο στομαχου.
Εαν εχεις την καλοσυνη πες μας πρωτα σε τι κιλα ησουν οταν το εκανες και με τι υψος.
Και 2ον δεν καταλαβα εαν ο δακτυλιος ως υλικο ηταν προβληματικος?
Η τοποθετηση του δεν ηταν επιτιχης?
Θα υπαρχει μια εξηγηση για την αποτυχια του δακτυλιου που τοποθετεισες.
Βεβαια εγω θα ηθελα να αναφερεις το ονομα του γιατρου που σε χειρουργησε και το μερος που εκανες την επεμβαση αλλα σε περιπτωση που δεν θελησης να το αναφερεις το καταλαβαινω.
Θα ηθελα πολυ να διαβασω λιγες λεπτομερειες παραπανω.
Λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια που τραβηξες τοσοσ καιρο,και ευχομαι ολοψυχα να διορθωθει η κατασταση οσο πιο ανωδυνα γινεται ,και αυτη την φορα η προσπαθεια σου να ειναι πετυχημενη και να σου δωσει την λυση που ηθελες και συνεχιζεις να θελεις για την απωλεια των κιλων σου.
Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις ,ακομα και για μια απλη κουβεντουλα.
ΦΙΛΙΑ!!
19-07-2007, 10:14 #6
Κατερίνα μου πέρασες ταλαιπωρία !!
ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις πόρτο ζεστά και μην τα παρατάς. Εγώ έχω κάνει πρόσφατα δακτύλιο και θα ήθελα να μάθω τελικά τι δεν πήγε καλά; και συμφωνώ με την dexa πως εδώ χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους γιατρούς. Δεν τους κρίνουμε σαν γιατρούς αλλά σαν ανθρώπους, και νομίζω πως ο γιατρός σου απέτυχε κυρίως σαν ανθρωπός! Έπρεπε να είναι δίπλα σου και να σου συμπαρασταθεί άσχετα με την επιτυχία τις επέμβασης. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές πληροφορίες στον ιστό για το γαστρικό by-pass όμως εγώ στα Ελληνικά βρήκα αυτό http://www.skrekas.net/surg_bypass.htm Ελπίζω να μην είναι αυτός που σε χειρούργησε!
19-07-2007, 11:52 #7
ευχαριστω πολύ για το καλως όρισμα όλους σας
λοιπον δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω το όνομα του γιατρου.. είναι ο Τασσιούλης από την ομάδα του Γαβριήλ στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού και ο Γαβριήλ είναι αυτός που μου έδωσε τα χάπια κ που ήθελε να μου κάνει αλλες δυο επεμβασούλες. ( σημ. σε όσα νοσοκομεία πηγα κ έλεγα που είχα κάνει την επέμβαση παντού άκουγα διάφορα ειρωνικά σχόλια κ όταν ψάρευαμε με τρόπο γιατρους κ νοσοκόμες μας έλεγαν ότι είχαν πολλά περιστατικά για αφαίρεση δακτυλίων που είχαν μπει από αυτους. Το καλύτερο το άκουσα όταν μου είπαν οτι υπάρχει περίπτωση να έχουν χρησιμοποιησει ΚΙΝΕΖΙΚΟ δακτυλιο!!! από τότε δεν ξέρω πως κρατιέμαι να μην πάω να κάνω τα λειώμενα στο Ψυχικό καλοκαιρινα !!!! )
Όταν έκανα τον δακτύλιο ήμουν 1.80 κ 172κιλά έχασα απότομα κάποια λόγω υγρών κ αλεσμένων και διορθώθηκαν κάποια προβλήματα που είχα πχ ζαχαρο και παλινδρόμηση του φαγητου. Μετά αφού έτρωγα πιο πολύ από οτι έπρεπε κ χωρίς να κάνω ούτε μια φορά εμετο (μόνο κάτι πόνους στην πλάτη) άρχισα τις συσφίξεις κάθε μήνα και από μια.. κ ουσιαστικά το στομάχι δεν έκλεινε παρά τις πρώτες μέρες που έκανα 2 μέρες υγρά 2 αλεσμένα σε κάθε σύσφιξη.
Κάποιος άλλος γιατρός απο την ίδια ομάδα μου είπε οτι έχει τοποθετηθει πολύ βαθιά ο δαχτύλιος και για να μην ταλαιπωρούμαι (πονούσα σε σημείο δακρύων σε κάθε σύσφιξη) να κάνω μια διορθωτική... το αποτέλεσμα ήταν να το πω στον Τασσιούλη κ στον Γαβριήλ για να δούμε τι να κάνουμε, όμως αυτοί έβγαλαν άχρηστο τον ίδιο τους τον συνεργάτη κ κάπου εκεί μου έδωσαν τα xenikal και reductil γιατί ο δακτύλιος όπως μου είπαν πήγαινε μια χαρά αλλά ήθελα μια βοήθεια..
Να μην τα πολυλογώ μετά από δική μου προσπαθεια έφτασα τα 130 πέρισυ το καλοκαίρι κ φέτος έχω πάρει 25 πίσω
Αλλά θα ξεκινήσω με την κυρία Κομεσίδου διαιτα οπότε μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα κάνουμε κάποια επέμβαση να έχω χάσει κάποια κιλά αλλα κ να μην κινδυνεύω από κανένα πιο σοβαρό πρόβλημα του δακτυλίου..
Πάντως στα παιδιά που έχουν κάνει οποιαδήποτε επέμβαση να ξέρουν ότι το σωστό είναι να βλέπουν ψυχολόγο και διαιτολόγο μετά (ίσως αν το είχα κάνει κ εγώ να μπορούσα να έκανα τα πράγματα πιο εύκολα ) και άσχετα από το που την κάνατε τα δημόσια νοσοκομεία μπορούν και σας κλείνουν ραντεβού και με τους δυο χωρίς να πληρώσετε ένα μισθό το ραντεβού . Εγώ τουλάχιστον έχω πει τα λεφτά που έχω σκάσει σε ιδιωτικούς γιατρους - που δεν με πρόσεξαν κιολας- προτιμούσα να τα είχα κάνει διακοπές, ρούχα έστω κ χαρταετο :P αλλά δεν τους τα ξαναδίνω!!! και όχι από θέμα τσιγγουνιάς -αντιθέτως μακαρι να κραταγα τα χέρια μου - αλλά κορόιδο για να έχει ο καθένας τους βιλες κ τζιπάκια ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΙ!!!!!
ουφ.. τα είπα και αισθάνομαι καλύτερασυγνώμη αν σας ζάλισα ...
19-07-2007, 12:34 #8
κι εγώ στο ιατρικό ψυχικού την έχω κάνει την τοποθέτηση με τον κ. Ασωνίτη αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη για τι είναι πολύ συμπαθητικός άνθρωπος και μέχρι στιγμής πάντα δίπλα μου.
Δεν μας ζάλισες καθόλου ίσα ίσα είμαστε εδώ για να σε ακούμε και να σου δώσουμε την βοήθειά μας όταν τη χρειαστείς
ματς μουτς xxxx
19-07-2007, 19:41 #9
Καλησπέρα. Ψάχνoντας στο Internet τις τελευταίες μέρες πληροφορίες για το δακτύλιο, σάς ανακάλυψα. Τελικά δεν είμαι η μόνη χοντρή σ'αυτό τον κόσμο!!. Μόλις γύρισα απ'το γιατρό (χειρουργό). Πήγα αποφασισμένη για δακτύλιο αλλά μου αντιπρότεινε το Sleeve (μανίκι). Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;
19-07-2007, 22:24 #10
κατερινακι δηλαδη δεν σου κολλουσε το φαγητο κυριως δηλαδη το ψωμι, το κρεας κ.τ.λ με το γεμισμα?..μετα τα 6.5cc ας πουμε ετρωγες οπως ετρωγες και στα 2cc?...ελεος ρε παιδια..τι πικρα ειναι αυτη?να βαζεις ξενο πραγμα μεσα σου και να μην λειτουργει κιολας!ελεος!...ουτε σου ερχοταν καν να πνιγεις κ.τ.λ?..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου!
20-07-2007, 00:04 #11
κατερινάκι γειά σου να σου πω κι εγώ είχα ξεκινήσει την έρευνα για την επέμβαση με στόχο μόνο τον δακτύλιο.Είδα όμως περισσότερους από έναν γιατρούς και ενώ οι ιδιώτες μου έλεγαν να κάνω δακτύλιο , οι χερουργοί δημόσιων νοσοκομείων που είδα με απέτρεψαν λόγω των πολλών κιλών μου .Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι που τους άκουσα αυτό θα φανεί στην πορεία καθώς ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα .Είμαι στη φάση των εξετάσεων και στην αναμονή για χειρουργείο στην πάτρα.Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνουμε και θα ανταλάσουμε απόψεις
20-07-2007, 01:22 #12
καλέ τώρα είμαι στα 9.5cc και δόξα το Θεό το καταπετασμα τρώω.. ούτε να με ντύνεις είμαι ούτε να με ταίζεις είμαι :P συγκεκριμένα τρώω λίγο πιο λίγο όπως πριν τον βάλω .
Όταν τον έβαλα κ πέρασε η περίοδος που έπρεπε να τρώω μαλακά κ έπρεπε να τρώω κρέας μια χαρά είχα φάει κάτι παιδακιαμάλιστα απορούσα κ η ίδια αλλα ο γιατρός με διαβεβαίωνε ότι είμαι τυχερή γιατί ο δακτύλιος μου ενσωματώθηκε σωστά στον οργανισμό μου (μάλλον τόσο σωστά που άραξε κ ξέχασε να κάνει την δουλεια του :P )
voulasot πριν κάνω την επέμβαση είχα ρωτήσει πολλούς γιατρούς και ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι είναι πολλά τα κιλά για να φύγουν μόνο με δακτύλιο μάλιστα μου είχε προτείνει να κάνω by pass με λαπαροσκόπιση στην Γαλλία για άψογα αποτελέσματα αλλά δεν είχα τόσα χρήματα. Όταν είχα αρχίσει να χάνω κιλά με τον δακτύλιο έλεγα: πω πω τι θα πάθαινα αν τον άκουγα .. και τώρα που δεν τον άκουσα λέω πω πω τι έπαθα!!
Το τι θα κάνεις σκέψου το καλά γιατί εσύ ξέρεις αν θα μπορείς να κόψεις τα γλυκά ή τα αναψυκτικα κτλ ότι και να σου λέμε τον τρόπο ζωής σου τον ξέρεις εσυ κ μονο!!!
Απλά ψάξε το καλα! κ μην αφήσεις κανέναν να σε δει σαν πορτοφολι!!
σημ: η καρετούλα ψάχνει μέθοδο όχι εγώ αλλά είπα να πω την γνώμη μου
carretoula θα σου πω για το sleeve αυτό που μου έχουν πει οι πιο πολλοί γιατροι.. είναι μια νέα σχετικα μέθοδος η οποία δεν έχει δείξει τα αποτελέσματα της μακροχρόνια γι'αυτο κ την αποφεύγουν . Καπου είχα διαβάσει για ένα συνέδριο που θα γίνει τον Σεπτέμβρη και θα παρουσιαστούν κάποια επιπλέον στοιχεία.
Κ όσο αφορά το αν είσαι η μόνη χοντρή στον κόσμο πίστεψε με δεν είσαι αλλά αν το βάλεις σκοπό μπορείς να πάψεις να είσαι
20-07-2007, 18:01 #13
Κατερινα μου,υπαρχει αυτο το σαιτ www.daktylios.gr με ειδικη κατηγορια στην επεμβαση σου και πολλες ιστοριες παιδιων.Ελπιζω να σε βοηθησει.
Καλως ηρθες!
20-07-2007, 18:51 #14
κατερινάκι εγώ το ψάχνω πάρα πολύ ίσως και πιό πολύ από όσο πρέπει γιατί από τις πολλές τις γνώμες έχω μπερδευτεί τόσο πολύ και δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή απόφαση
20-07-2007, 21:08 #15
απλά σκέψου το σωστό ποιο είναι για εσένα. Γνώμες να ακούσεις πολλές αλλα η απόφαση είναι δική σου!! Μακαρι να είχα την γνώση να σου έλεγα ποιο είναι το σωστο. Πάντως σκέψου πόση δύναμη έχεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου γιατί παίζει μεγάλο ρόλο στο μετά. Και κάτι άλλο ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις μετά μην μείνεις χωρίς ψυχολόγο και διαιτολόγο! οι συνήθειες χρόνων δεν φεύγουν με μια επέμβαση μόνο. και είμαι σίγουρη ότι όποια επέμβαση κάνεις αν έχεις επιπλέον βοήθεια όλα θα πανε καλυτερα απο ότι υπολογίζεις. Μεχρι να μπεις είναι όλο το αγχος μετα είσαι ευτυχισμένος
έχω κλάψει πολλές φορές από ευτυχία γιατι είχα χασει 40 κιλά κ με κοιτάζαν όλοι με άλλο ματι, και αυτό είναι κάτι που αξίζει. Γι'αυτό και εγώ ψάχνομαι πάλι για επέμβαση. Αποφάσισε και κάν'το ! Κάνε κ την προσευχή σου κ όλα θα πάνε καλά στο τελος να εισαι σιγουρη
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία