ενα μεγαλο γεια σε όλους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

ενα μεγαλο γεια σε όλους

ενα μεγαλο "γεια" σε όλους!
    ειδα τυχαια το φορουμ πανω στην τρελα μου να βρω διαιτες μεσω ιντερνετ....
    νομιζω οτι ειναι πολυ καλα εδω αν μη τι αλλο μπορω να μιλαω καθαρα!!!!
    χαιρομαι που σας ανακαλυψα!
    συγνωμη αν σας ζαλισα!

Member
    Καλως ήρθες elelia!
    Καλή επιτυχία στην προσπάθεια - η παρέα εδώ βοηθάει πάρα πολύ...

Senior Member
    elelia , καλως ορισες ! Μας ζαλισες ? μαλλον δεν εχεις διαβασει τα κατεβατα που γραφουμε εμεις για αυτο το λες !!!!!!!! εκει να δεις τι εσωψυχα βγαζουμε!
    λοιπον καλως μας ηρθες και οποτε βρεις χρονο συστησου μας ............υπαρχει αναλογο post που γραφουμε ο καθενας λιγα πραγματακια για μας βαρος ,υψος ...........ηλικια κρυβουμε οσα θελουμε (εγω εχω κρυψει 5 χρονια )...........θα δεις τι ςχουμε γραψει και αναλογα θα κοινηθεις ...........αλλα χωρις αγχος..........οποτε νοιωσεις ετοιμη και θελεις!
    και οτι θες εδω !

Senior Member
    elelia .........ενημερψση καταλογου λεγεται το post ...........απλα για να μην ψαχνεις!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλως ορισες elelia!!!!
    Βρε κουκλα μου αυτο που εγραψες εσυ ,ηταν απλα μια μικρη περιληψη!!
    Τα δικα μας ειναι κανονικη αναλυση του θεματος!!Εκει να δεις κουραση!!
    Γραψε λιγα πραγματακια για εσενα ,ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα.Λιγο απο την ιστορια για τα κιλακια σου και πως τα αποκτησες!!Τα καλεσες η ειδαν φως και μπηκαν???

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Junior Member
    Originally posted by Life!
    elelia , καλως ορισες ! Μας ζαλισες ? μαλλον δεν εχεις διαβασει τα κατεβατα που γραφουμε εμεις για αυτο το λες !!!!!!!! εκει να δεις τι εσωψυχα βγαζουμε!
    λοιπον καλως μας ηρθες και οποτε βρεις χρονο συστησου μας ............υπαρχει αναλογο post που γραφουμε ο καθενας λιγα πραγματακια για μας βαρος ,υψος ...........ηλικια κρυβουμε οσα θελουμε (εγω εχω κρυψει 5 χρονια )...........θα δεις τι ςχουμε γραψει και αναλογα θα κοινηθεις ...........αλλα χωρις αγχος..........οποτε νοιωσεις ετοιμη και θελεις!
    και οτι θες εδω !
    καλημέρα! ευχαριστώ πολυ για την υποδοχη!
    που ειναι το αναλογο ποστ;;;

Member
    elelia καλως ορισες. Νιωθε ανετα να λες και να γραφεις ο,τι νιωθεις, οποτε το νιωθεις, ακομα κ αν αυτο ειναι απλα "Γεια, βαριεμαι". Δεν φανταζεσαι τι συζητηση μπορει να αρχισει απο αυτο. Νασαι καλα, αισιοδοξη και να πετυχεις τον στοχο σου.

Senior Member
    Ακομα και εδω στο δικο σου θεματακι μπορεις να μας πεις λιγα πραγματα απο την ιστορια σου !!Και στο καταλογο απλα να αναφερεις επιγραμματικα τα χαρακτηριστικα σου,η λιγες στανταρ πληροφοριες για εσενα.

ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    οκ, ειμαι 28, ειμαι απο τον πειραια, πρεπει να χασω βαρος λογω γαμου (του χρονου, ευτυχως προλαβαινω), τα κιλα (20!!!) τα πηρα σταδιακα εδω κ 6-7 χρονια, ο λογος δεν ειναι τοσο το φαγητο οσο το "καθισιο"... πριν ημουν υπερκινητικη, επαθε ομως ενα ατυχημα ο καλος μου κ καθηλωθηκε (ευτυχως τελειωσε αυτο κ ειναι πολυ καλα τωρα πια) κ ετσι καθηλωθηκα κ εγω μαζι του, φταιει κ η δουλεια (γραφειο) αλλα αυτο που κοψαμε λογο υγειας ηταν ο χορος κατι που λατρευαμε κ οι 2 παντα κ ηταν καθημερινη μας συνηθεια. εχει σχεδον αναρρωσει τελειως τωρα πια κ ελπιζω να επανελθουμε σιγα σιγα!! οσον αφορα τη διατροφη εχω σοβαρο προβλημα γιατι ενω δεν τρωω πολυ (αληθεια) τρωω λαθος πραγματα. δεν μπορω να φαω οσπρια, λαχανικα, φρουτα κ τετοια πραγματα. τρωω κρεας κ πατατες, τιποτα αλλο... τραγικο... το ξερω... θα δω... πρεπει να προσπαθησω... βαριεμαι λιγο ομως... γιαυτο κ γραφτηκα εδω σε εσας... μπας κ με "κατσαδιαζει" καποιος κ συνελθω χεχε!
    αυτα... τωρα σιγουρα σας ζαλισα!

Senior Member
    Περαστικά και σιδερένιος ο καλός σου!!!
    Αφού δεν παλεύεις χρόνια με το βάρος σου και σου αρέσει και ο χορός, θα μπορέσεις εύκολα να χάσεις τα περιττά κιλά σου, αρκεί να το πάρεις απόφαση να φτιάξεις λιγάκι τη διατροφή σου.
    Μην πέσεις με τα μούτρα και πελαγώσεις, προσπάθησε σταδιακά να προσθέτεις "ποιοτικότερες" τροφές. Σήμερα μια σαλάτα με το κρέας, αύριο κάτι άλλο και σιγά-σιγά θα βρεις αυτά που μπορείς να φας. Γιατί πίστεψέ με, κι εγώ κάποτε μισούσα τα όσπρια και τώρα μπορώ να πω ότι όχι μόνο τα τρώω τα λιγουρεύομαι κιόλας! Ψάξε λίγο και τις συνταγές, δε χρειάζεται να τα τρως όπως τα έφτιαχναν οι μαμάδες μας.

Καλή αρχή!

Senior Member
    ELELIA ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ!!!
    Οπως ειπε και το σοκολατακι(noucca) εσυ με λιγη προσπαθεια και πολυ καλη θεληση θα τα χασεις τα κιλα και θα εισαι μια κουκλα νυφη του χρονου!!!
    Εφοσον εχει να κανει με το ειδος του φαγητου εχω ιδεα!!!
    Τι λες να εβαζες ενα μικρο προγραμματακι ,και να ξεκινησειις σιγα-σιγα στην αρχη και πιο εντατικα στην συνεχεια με την αλλαγη φαγητου??
    Ετσι και αλλιως βρε μανα μου αυτο καποια στιγμη πρεπει να γινει,γιατι σκεψου οτι θα κανεις και οικογενεια.
    Τι θα τρωει αυριο -μεθαυριο το μωρακι σου?Γυρο,σουβλακι,μπριζολα, παιδακι ,κεφτεδακι και παει λεγοντας??
    Οποτε εγω λεω απο δευτερα να ξεκινησεις την αλλαγη και να προσθεσεις μεσα στην εβδομαδα σου 1 μερα οσπρια ,1 μερα λαχανικα (οχι απαραιτητα χωρις κρεας για αρχη),1 μερα σουπιτσα,1 μερα ζυμαρικα,και τις υπολοιπες τρεις μερες τα αγαπημενα σου.
    Ισως να μειωναμε και τις πατατουλες??Και παντα μαζι με το κρεατακι 1 με 2 σαλατες στο τραπεζι??
    Τι λες και εσυ??Θα το προσπαθησεις??Να σε ρωτησω την δευτερα τι θα μαγειρεψεις??
    Αντε καλη μου γιατι το νυφικο πρεπει να μας ερθει γαντι ,και ο γαμπρος να λιποθυμισει στην εκκλησια και να σου φωναζει:ΚΙ΄'ΑΛΛΟ!!!ΚΙ'ΑΛΛΟ!!!! ΚΙ'ΑΛΛΟΟΟΟΟ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Junior Member

μάλλον κατι τετοιο θα πρέπει να κάνω! χεχε!
    θα ξεκινήσω με μία που βρήκα εδώ (με την αποτοξίνωση 5 ημερων φρουτα κ μετα κρεας-σαλατα)
    πηρα δειλα δειλα τα πρωτα μου μηλα χεχε!
    αντε να δουμε!
    ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση!

Senior Member
    Καλημερα κουκλα!!!
    Μηπως δεν διορθωνεις την κατασταση ετσι?
    Γιατι εντελει δεν διορθωνεις την διατροφη σου,συνεχιζει να υπαρχει μονο κρεας!!!Να ξερεις οτι τα υπολοιπα φαγητα δεν εχουν απαραιτητα περισσοτερες θερμιδες απο το κρεας,και το σιγουρο ειναι οτι τα χρειαζομαστε απεγνωσμενα για να γινονται καποιες αλλες''δουλειες''οπως πρεπει!!!!
    Σκεψου το!!!Νομιζω οτι πρεπει να βαλεις στην διατροφη σου τα λαχανικα οχι μονο σε μορφη σαλατας αλλα και μαγειρεμενα!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member

γεια σε ολους!!!
    θελω να πω οτι η προσπαθεια παει καλα η ζυγαρια με εδειξε ηδη πιο κατω αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι δεν εχει πεσασει ουτε μια εβδομαδα.... ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

Senior Member
    Μπραβο elelia!!
    Σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι και να φτασεις στο στοχο σου!!
    Παρανυμφες θελεις???
    Πρωτη εγω!!!!!Αλλα θα σου ζητησω να με βαλεις στις μπουμπουνιερες να τους φοβεριζω και να παιρνουν μονο απο μια.....αλλιως θα κατσω πανω τους......!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast