Results 16 to 25 of 25
-
07-06-2008, 16:45 #16
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 76
ναι ναι!!ειδικα για τωρα το καλοκαιρι...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!γιαμμ γιαμμμ!!
- 22-06-2008, 14:47 #17
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 81
Εγώ πάλι νομίζω οτι αυτές οι συνταγές διατροφής παχαίνουν περισσότερο .
Αν διαβάσω ας πούμε ένα σχετικό περιοδικό μετά μια λιγούρα την έχω , δεν λέω.
Σωστά είπε κάποιος πιο πάνω οτι 2 δαγκωματιές μιλφέιγ είναι καλύτερες από μια σκατούλα που ΔΕΝ θα την έτρωγες με τ-ί-π-ο-τ-α.
22-06-2008, 23:19 #18
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 76
εγω η καψερη εφτιαξα ζελε light ανανα για να παρηγορηθω και να ξεγελασω τη λιγουρα μου(8 kcal/μεριδα παρακαλς!!!!)σνιφ σνιφ!!!αντε να φευγουν τα κιλα................
22-09-2008, 16:23 #19
- Join Date
- Sep 2008
- Location
- athens
- Posts
- 30
καλυτερα απο 2 μπαλες κανονικο παγωτο παρα 0%..μεσα στα χημικα ειναι!!!
23-09-2008, 15:00 #20
- Join Date
- Sep 2008
- Posts
- 46
Βρε παιδιά ... αν και τόσα χρόνια στο κουρμπέτι των φαγητών και των γλυκών ... πρέπει να σας ρωτήσω γιατί θα σκάσω!
Τι γλυκό είναι ο εργολάβος???
24-09-2008, 15:21 #21
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Ο εργολάβος είναι ένα είδος αμυγδαλωτού(στρογγυλού σχήματος γλυκάκι).
Συνηθίζουν να το προσφέρουν και στις κηδείες και στα μνημόσυνα...
Σου παραθέτω την συνταγή,να ,εχεις μία εικόνα:
"Στρωνουμε λαδοκολα σε ταψι. Προθερμαίνουμε τον φουρνο στους 170.
Αλεθουμε τα αμυγδαλα, τη ζαχαρη και το αλατι στο μιξερ. Τα αμυγδαλα να γινουν ψιλοι κοκκοι.
Χτυπαμε τα ασπραδια με ηλεκτρικο μιξερ μεχρι να φουσκωσουν και να γινουν μια ελαφρια μαρεγκα.
Αδειαζουμε το μειγμα των αμυγδαλων σε ενα μεγαλο μπωλ και προσθετουμε την βανιλια.
Προσθετουμε σταδιακα τη μαρεγκα ανακατευοντας γρηγορα με μια πλαστικη σπατουλα μεχρι να γινει μια μαζα που στεκεται.
Βρεχουμε τα χερια μας λιγο και παιρνουμε ενα μπαλακι σαν καρυδι καθε φορα απο το μειγμα πλαθοντας το σε μακροστενο σχημα σχεδον σαν μελομακαρονο.
Τοποθετουμε τα κομματια στο στρωμενο με λαδοκολλα ταψι σε αποσταση 3-4 εκατοστα μακρια το ενα απο το αλλο.
Πασπαλιζουμε με λιγο φιλε αμυγδαλου. Ψηνουμε τους εργολαβους για 17-20 λεπτα περιπου, μεχρι να παρουν λιγο χρωμα."
25-09-2008, 10:46 #22
- Join Date
- Sep 2008
- Posts
- 46
Σε ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία Nadine μου ...
Αλλά τι συνταγή τι την ήθελες???
Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!
25-09-2008, 22:21 #23
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
ʼσε,Amarylis μου...
Σήμερα ήμουν σε μία κηδεία κι έβλεπα τον εργολάβο και σε σκεφτόμουν...
Να είμαστε όλοι καλά,να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας
και να μη στεναχωριόμαστε με ανούσια θέματα...Με συγχωρείτε,αλλά είμαι επηρεασμένη...
13-12-2009, 18:46 #24
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 1,002
Originally posted by chocaholic
εγω η καψερη εφτιαξα ζελε light ανανα για να παρηγορηθω και να ξεγελασω τη λιγουρα μου(8 kcal/μεριδα παρακαλς!!!!)σνιφ σνιφ!!!αντε να φευγουν τα κιλα................
13-12-2009, 19:07 #25
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 369
μεσα στο ζελε βαλτε κ φρουτα κομποστα τις αρεσκειας σας ειναιιιιιι σουπερ.....
Νοσηλεία
06-07-2025, 19:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία