ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    ναι ναι!!ειδικα για τωρα το καλοκαιρι...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!γιαμμ γιαμμμ!!

  2. #17
    Εγώ πάλι νομίζω οτι αυτές οι συνταγές διατροφής παχαίνουν περισσότερο .
    Αν διαβάσω ας πούμε ένα σχετικό περιοδικό μετά μια λιγούρα την έχω , δεν λέω.
    Σωστά είπε κάποιος πιο πάνω οτι 2 δαγκωματιές μιλφέιγ είναι καλύτερες από μια σκατούλα που ΔΕΝ θα την έτρωγες με τ-ί-π-ο-τ-α.

  3. #18
    εγω η καψερη εφτιαξα ζελε light ανανα για να παρηγορηθω και να ξεγελασω τη λιγουρα μου(8 kcal/μεριδα παρακαλς!!!!)σνιφ σνιφ!!!αντε να φευγουν τα κιλα................

  4. #19
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    athens
    Posts
    30
    καλυτερα απο 2 μπαλες κανονικο παγωτο παρα 0%..μεσα στα χημικα ειναι!!!

  5. #20
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46
    Βρε παιδιά ... αν και τόσα χρόνια στο κουρμπέτι των φαγητών και των γλυκών ... πρέπει να σας ρωτήσω γιατί θα σκάσω!

    Τι γλυκό είναι ο εργολάβος???

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Ο εργολάβος είναι ένα είδος αμυγδαλωτού(στρογγυλού σχήματος γλυκάκι).
    Συνηθίζουν να το προσφέρουν και στις κηδείες και στα μνημόσυνα...
    Σου παραθέτω την συνταγή,να ,εχεις μία εικόνα:

    "Στρωνουμε λαδοκολα σε ταψι. Προθερμαίνουμε τον φουρνο στους 170.
    Αλεθουμε τα αμυγδαλα, τη ζαχαρη και το αλατι στο μιξερ. Τα αμυγδαλα να γινουν ψιλοι κοκκοι.
    Χτυπαμε τα ασπραδια με ηλεκτρικο μιξερ μεχρι να φουσκωσουν και να γινουν μια ελαφρια μαρεγκα.
    Αδειαζουμε το μειγμα των αμυγδαλων σε ενα μεγαλο μπωλ και προσθετουμε την βανιλια.
    Προσθετουμε σταδιακα τη μαρεγκα ανακατευοντας γρηγορα με μια πλαστικη σπατουλα μεχρι να γινει μια μαζα που στεκεται.
    Βρεχουμε τα χερια μας λιγο και παιρνουμε ενα μπαλακι σαν καρυδι καθε φορα απο το μειγμα πλαθοντας το σε μακροστενο σχημα σχεδον σαν μελομακαρονο.
    Τοποθετουμε τα κομματια στο στρωμενο με λαδοκολλα ταψι σε αποσταση 3-4 εκατοστα μακρια το ενα απο το αλλο.
    Πασπαλιζουμε με λιγο φιλε αμυγδαλου. Ψηνουμε τους εργολαβους για 17-20 λεπτα περιπου, μεχρι να παρουν λιγο χρωμα."

  7. #22
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46
    Σε ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία Nadine μου ...

    Αλλά τι συνταγή τι την ήθελες???

    Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    ʼσε,Amarylis μου...
    Σήμερα ήμουν σε μία κηδεία κι έβλεπα τον εργολάβο και σε σκεφτόμουν...
    Να είμαστε όλοι καλά,να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας
    και να μη στεναχωριόμαστε με ανούσια θέματα...Με συγχωρείτε,αλλά είμαι επηρεασμένη...

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,002
    Originally posted by chocaholic
    εγω η καψερη εφτιαξα ζελε light ανανα για να παρηγορηθω και να ξεγελασω τη λιγουρα μου(8 kcal/μεριδα παρακαλς!!!!)σνιφ σνιφ!!!αντε να φευγουν τα κιλα................
    εφτιαξα κ γω σημερα! σουπερ πρεπει ναναι...

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    369
    μεσα στο ζελε βαλτε κ φρουτα κομποστα τις αρεσκειας σας ειναιιιιιι σουπερ.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •