Ακουω συνεχεια για χαπια-λυποδιαλυτες που κανουν το χασιμο των κιλων παιχνιδακι ή μεταβολισμο turbo ποιος ξερει καποια απο αυτα κ τη δραση τους?Θα με υποχρεωνατε..
Ακουω συνεχεια για χαπια-λυποδιαλυτες που κανουν το χασιμο των κιλων παιχνιδακι ή μεταβολισμο turbo ποιος ξερει καποια απο αυτα κ τη δραση τους?Θα με υποχρεωνατε..
Τα περισσότερα είναι παραμύθια και κάποια έχουν μερικά μικρά και προσωρινά αποτελέσματα.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η μόνη θαυματουργή τεχνική είναι Υγιεινή διατροφή, μετριασμός των ποσοτήτων, πολύ νερό και άσκηση.
Πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου Noucca! Να προσέχετε παιδιά, έχω περάσει από τη φάση των φαρμάκων (με προτροπή γιατρού) και μου κόπηκε η έμμηνος ρήση για κάποιους μήνες. Δεν παίζουμε μ' αυτά!
Τα φάρμακα αν έκαναν δουλειά δεν θα έγραφαν ακόμα και στις οδηγίες τους ότι θα πρέπει να συνδυάζονται με δίαιτα.Για να πάρει κανείς φάρμακαθα πρέπει να έχει κάνει διάφορες εξετάσεις ώστε να σιγουρευτεί πως δεν θα επιδεινώσουν κάποια πιθανή υπάρχουσα ασθένεια.Κανένα φάρμακο δεν είναι χωρίς παρενέργειες και κανένα φάρμακο δεν έχει τα αποτελέσματα που ακούγονται.Πέρα απο αυτά ακόμα και πολλοί γιατροί που δίνουν φάρμακα,το κάνουν ελαφρά τη καρδία,απλά και μόνο γιατί οι φαρμακέυτικές εταιρέιες τους δίνουν ποσοστά και τους θέτουν στόχους με σκοπό να πάρουν και αυτοί το δωράκι τους.
γιατι ολοι ειστε κατα.?
Μακριά απο τέτοια σκευάσματα!Κανένα χάπι δεν είναι λιποδιαλυτικό!
Ειδικά στα γυμναστήρια δίνουν λιποδιαλύτες με το τσουβάλι μολονότι κάποια από αυτά μπορεί να περιέχουν ακόμα και εφεδρίνη!
μπες τσατ
Γιατί τα έχουμε χρυσοπληρώσει και δουλειά δεν έκαναν.Originally posted by SOFIATDKNY
γιατι ολοι ειστε κατα.?
Προσωπικά λαμβάνω βιταμίνη Β και λεκιθίνη, σκευάσματα φαρμακείου.
Βοηθάνε όπως και τα πολλά μικρά γεύματα με τις λογικές ποσοστιαίες σχέσεις των θρεπτικών , όπως και η κίνηση - γυμναστική.
Πράσινο τσάι, λουίζα, βρήκα και άγριο τριαντάφυλλο, τέτοια..
Το περισσότερο δεν νομίζω οτι λέει.
Παλιά έπαιρνα menocal και δενείχα πρόβλημα βάρους, πρόβλημα κάλου είχα - στον εγκέφαλο - επειδή ήθελα διάφορα θεαματικά για το σώμα μου και μια μέρα έμαθα εμβρόντητη οτι αποσύρθηκαν από τα φαρμακεία σε μια νύχτα, κάτι τέτοιο..
Έτσι μου είπε κάποιος φαρμακοποιός, άλλος τα πουλούσε όμως.
Πήρα μερικές φορές xenical επειδή ήταν μόδα , είχα γύρω στο 20 ΒΜΙ ..
Μην ρωτάτε τι υπήρχε στη λεκάνη της τουαλέτας μου.