ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Λοιπόν είμαι καινούργια εδώ μέσα και είπα να πω κι εγώ το κατιτίς μου.

Λοιπόν που λέτε εγώ δεν είμαι παχύσαρκη αλλά υπέρβαρη και ναι νιώθω άχημα γι'αυτό γιατί ποτέ δεν ήμουν έτσι και δεν το έχω συνηθίσει. Καλά μην φανταστείτε οτι ήμουνα και καμία με μέση δαχτυλίδι αλλά είχα ένα νορμάλ βάρος 60 κιλών.

Πως η ζυγαριά αναστέναξε; Πολύ απλά. Ορμονικό πρόβλημα απο κάτι αντικαταθλιπτικά που έπαιρνα και τα σταμάτησα ξαφνικά (δεν είχα)και απο την κατάθλιψη που με ξαναέπιασε συν το ότι είχα ζήσει μία άσχημη απόρριψη (σπουδαστικής φύσεως) έπεσα με τα μούτρα στο φαί (κυριολεκτικά: αυτό που ονομάζεται "τσιμπολόγημα" εγώ το μετέτρεψα απο τσιμπιές σε διάφορες τροφές σε πιάτα γεμάτα με διάφορες τροφές). Έτσι μέσα σε 3 βδομάδες πήρα 12 κιλά! όλα λίπος φυσικά.

Τά'πα στον ενδοκρινολογο ο οποίος μου συνέστησε το ξενικάλ και μου έγραψε μία δίαιτα. Εχτές κατάλαβα πως η δίαιτα που μου πρότεινε υπάρχει και στο ίντερνετ γνωστή ως σλίμ φαστ.

Τώρα θα πείτε, υπέρβαρη και παίρνει ξενικάλ; Ναι κι όμως εφόσον ξεκαθάρισα στον γιατρό ότι φυσική άσκηση ισούται με μηδέν τα εκατό και δεν δύναμαι απο την μία μέρα στην άλλη να το πάω στα 100. ʼσε που δεν μπορώ να βρω γυμναστήριο εδώ που είμαι. Και για τζόγκινγκ ούτε λόγος. Ευνόητα πιστεύω.

Αυτά για μένα. Αυτο που θα ήθελα εγώ να μάθω, είναι αν είχε κάποιος κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και απο φυσιολογικός ανέβηκε στο υπέρβαρος/ παχύσαρκος. Ο γιατρός πρόσθεσε ότι αυτό είναι πολύ χειρότερο για τον οργανισμό. Το κατάλαβα κι απο μόνη μου δε χρειάστηκε: γέμισα ραγάδες κόκκινες και βαθιές, σαν σημαία του ολυμπιακού έγινα. ʼσε δε τις σκάλες και την ζέστη το καλοκαίρι. Κατάντησαν ο προσωπικός μου διάολος.

Απλά ανυπομονώ να χωρέσω στα παλιά μου πατελόνια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βρω ταίρι ή τι θα πει ο κόσμος. Σας διαβεβαιώ όλους πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μόλις ανακαλύψουν τα χαρίσματα του χαρακτήρα ενός συγχωρούν και τα κιλά του. Ο φίλος μου ο @#$% στα 120 κιλά του έχει ραγίσει καρδούλες και καρδούλες. Λογικό είναι μόνο η φωνή του το χιούμορ του κ η αγάπη του για τη ζωή είναι το καλύτερο παραβάν.

Φιλάκια
    Πασχαλίνα

Junior Member
    pasxalina ola tha pane kala omorfi!!

den exeis vari provlima kai sto leei ena apo ta pola atoma poy einai en meso mias apoleias varoys toy megethoys ton 30 i kai parapano kilon!

ligi prospatheia thes ligi prosoxi ston eafto soy ligi kali diatrofi.

min ta paratas an kamia fora kaneis kana aprosmeno doro ston eafto soy (lege me soyvlaki me dipli pita) kai afto sto programma einai!! ipokrisoy oti de sinevei pote, apolafse to kai sinexise san prin isos kai kalitera!!!

de ena eksaminaki tha eisai kai pali i palia lepti koyklara!!

keep walking!

Junior Member
    Na sai kala vre Noti mou ftiaxes th mera!
    Telika h stenoxoria mas paxainei - sixtir makria apo mas!!

Kalh mera se oloys!!

Ax βρε πασχαλινα ποσο σε καταλαβαινω...και γω μια ζωη φιτ και αδυνατη αλλα ειδες πως τα φερνει η ζωη;

Εγω μονη μου κυριως καταφερα να χασω σιγα σιγα τα κιλα και θελω ακομα μερικα να διωξω για να νιωσω παλι καλα!

Θετικη σκεψη και καλη δυναμη!

Φιλακια!

Senior Member
    Καλως ηρθες πασχαλινα!!!
    Πρωτα να ξεκαθαρισουμε οτι δεν εισαι παχυσαρκη.Γιατι εαν εισαι εσυ παχυσαρκη εγω τι ειμαι??Ερωτω και θελω απαντηση!!!!
    Δευτερον δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως νομιζεις!!Σαφως τα παραπανω 12 κιλα δεν ειναι καλα ,ουτε ο λογος που τα εβαλες επισης!!
    Πρωτα να σου πω οτι ο τροπος με τον οποι ο μπηκανε ειναι προτιμοτερος απο το να τα εβαζες σε ενα διαστημα 2-3 χρονων ,γιατι τοτε δεν θα εφευγαν καθολου πιο ευκολα σε σχεση με τωρα.
    Δευτερον τα ξενικαλ δεν ειναι σχημα εφοσον τρως λιπαρες τροφες,αν και για μενα δεν εχουν νοημα απο την στιγμη που θα μπεις σε ενα προγραμμα.
    Τριτον κανε την διατροφη σου με πολυ νερο,εαν δεν εχεις γυμναστηριο μπορεις να αγορασεις ενα ποδηλατο για μεσα στο σπιτι και εαν δεν υπαρχουν τα χρηματα πηδας ενα σχοινακι σαν το παλιο καλο καιρο!!!Ωραιοτατη γυμναστικη!!!Και τελος μπορεις να παιρνεις καποια φυτικα λιποδιαλιτικα τυπου xs για να βοηθας το λιπος να λιωνει!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Εγω pasxalina απο 48 κιλα πηγα 68 περιπου, δεν ξεπερασα τα ορια του φυσιολογικου, αλλα εκανα κι εγω πολλες ραγαδες. Σιγα σιγα θα σου φυγει και το κοκκινισμα, μονο οταν θα αγγιζεις τα σημεια εκεινα θα νιωθεις τις γραμμες, και δεν θα ειναι λειο το δερμα σου, αλλα δεν ειναι τοσο φοβερο.
    Μ' αρεσει,ομως, που δεν κολλας στην εμφανιση και που λες οτι για να βρεις γκομενο παιζουν αλλα πραγματα. Κι εγω δεν σε βρισκω παχυσαρκη, αλλα αν τα κιλα σου ειναι προβλημα για την υγιεια σου και χρειαζεται να κανεις διαιτα, σου ευχομαι καλη προσπαθεια!

Senior Member
    Και φυσικα καλωσηλθες κι απο εμενα!

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!