Yιοθεσια.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Member
    εγω ομως βρηκα το κουραγιο και εψαξα και βρηκα αυτον τον ανθρωπο...τον συναντησα,του ειπα πια ειμαι,και τι ψαχνω..αυτος ο ανθρωπος ο τοσο επικινδυνος που λεγαν ολοι...μου φερθηκε περισσοτερο απο αψογα..μου ειπε βεβαια οτι ισως και να ειναι,δε ξερει κ αυτος,αλλα θα κανει το τεστ dna και αν αποδειχτει οτι ειναι θα αναλαβει ολες τις ευθυνες...μου ειπε οτι αν κ δεν ηθελε να κανει παιδια παραταυτα θα ηθελε να ειμαι κορη του..περιμενω να τον ξανασυντησω ωστε να κανουμε το Τεστ...αν δεν ειναι αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να μαθω ποτε ποιος ειναι..

Senior Member
    γονείς λένε ότι είναι αυτοί που σε μεγαλώνουν κ όχι αυτοί που σε φέρουν στον κόσμο
    τι πιστεύεις χαος για αυτο;

Banned
    Χριστίνα, συχνά περιμένουμε από τους άλλους να μας δώσουν αυτό που τους δίνουμε κι εμείς, περιμένουμε να είναι έτοιμοι όταν είμαστε κι εμείς έτοιμοι. Αυτό όμως τις περισσότερες φορές δε γίνεται. Είναι κρίμα η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις με άλλους ανθρώπους να οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Λες και τιμωρούμε τον εαυτό μας που δεν τα κατάφερε. Λες και είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι που μας \'απορρίπτουν\'. Δεν είναι όμως έτσι. Όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να ελέγξουμε ή να αλλάξουμε τις σκέψεις ή τη συμπεριφορά των άλλων.

Θα δεις κι από άλλα θέματα πόσο οι άνθρωποι βασανίζονται για την \'αλήθεια\', για την \'ειλικρίνεια\' στις σχέσεις τους. Η μόνη αλήθεια όμως είναι αυτή που ζούμε καθημερινά με τους ανθρώπους που νοιάζονται και το δείχνουν, που είναι έτοιμοι όταν είμαστε κι εμείς.

Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βρεις τις ρίζες σου, το πόσο θα διευκολυνόταν αυτή η αναζήτηση αν όλοι οι εμπλεκόμενοι συμμερίζονταν την ανάγκη σου και ήταν ειλικρινείς. Αλλά είναι πραγματικά τόσο θετικό για τη ζωή σου το ότι είχες και έχεις ΓΟΝΕΙΣ. Αξιοποίησε αυτό το θετικό αντί να στέκεσαι στα αρνητικά, που όλοι συναντάμε στη ζωή μας.

Member
    mmaria,φυσικα και γονεις ειναι αυτοι που μεγαλωνουν ενα παιδι..το συμμεριζομαι απολυτα...αλοιμονο...ηθελα απλα να ξερω τι συνεβη τοτε...marina συμφωνω μαζι σου απλα μου ειναι πολυ δυσκολο να τα δω ετσι οπως τα λες εσυ...και να βρω τη δυναμη να συνεχισω...ξερω οτι οσο πιο γρηγορα το κανω τοσο το καλυτερο για εμενα...θα το παλεψω οσο μπορω...

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλά πιστεύω πως αν η Χριστίνα δεν ΄πάρει όλες τις απαντήσεις της, δεν πρόκειται να σταματήσει.
    Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Με πνίγει η σκέψη πως θα χαλάσει τη ζωή της για λάθη άλλων.

Παράλληλα, Χριστινάκι, πρέπει να σκεφτείς και τους θετούς γονείς σου. Είναι κρίμα να προδώσεις όλα όσα σου έδωσαν.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλά πιστεύω πως αν η Χριστίνα δεν ΄πάρει όλες τις απαντήσεις της, δεν πρόκειται να σταματήσει.
    Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Με πνίγει η σκέψη πως θα χαλάσει τη ζωή της για λάθη άλλων.

Παράλληλα, Χριστινάκι, πρέπει να σκεφτείς και τους θετούς γονείς σου. Είναι κρίμα να προδώσεις όλα όσα σου έδωσαν.
    συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις Θεοφανία, έχεις δίκιο
    κανένας δεν πρέπει να καταστρέφεται για τα λάθη των άλλων
    το παραδέχομαι ακόμα κ εγώ
    θέλει δύναμη, προσπάθεια κ υπομονή

Member
    Θεοφανια δε θελω να προδωσω κανεναν...για αυτο αλλωστε εφυγα κ απο το σπιτι...γιατι δε θελω να πιστευουν οτι επειδη βρηκα τη βιολ.μητερα πλεον δε με νοιαζει για αυτους...για αυτο δε τους λεω και ποσο στα αληθεια με πονεσε ολο αυτο..τους λατρευω...ειναι υπεροχοι γονεις ασχετα με καποια λαθη που εκαναν...τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν...

Member
    ισως καποια στιγμη βρω την ακρη σε ολα αυτα...τοτε θα ηρεμησω και θα προσπαθησω να ξαναφτιαξω τη ζωη μου...να τη ξαναβαλω σε ταξη...και να προχωρησω...

Originally posted by Xαος
    Θεοφανια δε θελω να προδωσω κανεναν...για αυτο αλλωστε εφυγα κ απο το σπιτι...γιατι δε θελω να πιστευουν οτι επειδη βρηκα τη βιολ.μητερα πλεον δε με νοιαζει για αυτους...για αυτο δε τους λεω και ποσο στα αληθεια με πονεσε ολο αυτο..τους λατρευω...ειναι υπεροχοι γονεις ασχετα με καποια λαθη που εκαναν...τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν...
    Το ότι δεν σε βλέπουν να κάνεις κακό στον εαυτό σου, νομίζεις ότι είναι λιγότερο από το να το ήξεραν;

Επίσης, αλάνθαστοι γονείς δεν υπάρχουν, αλλά όταν είναι και θετοί πολλαπλασιάζονται άδικα οι ευθύνες τους.

Στο καλύτερο και πιο υγιές σπίτι του κόσμου, έχουν γίνει λάθη. Σημασία έχει η αγάπη που έχει πάρει ο καθένας μας απ την οικογένεια.....

Member
    δεν τους κατηγορω για τιποτα....ισα ισα...ειναι πολυ καλοι γονεις...και πραγματικα εχω παρει πολυ αγαπη...να ξερεις οτι μολις παρω τις απαντησεις που πρεπει θα ηρεμησω...

Banned
    Γνώμη μου πάντως είναι να ξεκινήσεις από αυτό που προτείνει η Θεοφανία, να σταματήσεις να καταστρέφεις τη ζωή σου, ή όπως λες κι εσύ να την ξαναβάλεις σε τάξη. Δεν σε εμποδίζει τίποτα παράλληλα να ψάχνεις περισσότερες πληροφορίες.

Αν όμως προχωράς με πλήρη συναίσθηση της αξίας όσων έχεις και την ηρεμία μέσα σου ότι εσύ προσπαθείς και καταφέρνεις ανεξάρτητα από τους άλλους, πιθανώς να νιώσεις κάποια στιγμή ότι όσα έμαθες είναι αρκετά ή και να σταματήσεις κάποια στιγμή το κυνήγι των απαντήσεων γιατί δεν θα έχει πια σημασία για εσένα.

Member
    μακαρι καποια στιγμη να σταματησω να ψαχνω...θελω να σταματησω να καταστρεφω τη ζωη μου...συνειδητοποιω ποσο ηλιθια και ανωριμα φερομαι,μη νομιζεις...αλλα ερχεται μια στιγμη, καλη ωρα οπως τωρα που κατι με πιανει...και τοτε δε με νοιαζει τιποτα...

Senior Member
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    το προσπαθησα αλλα καπου δεν αντεξα και τα παρατησα..

Senior Member
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΘΕΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ. ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΣΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast