Results 16 to 30 of 75
Thread: Yιοθεσια....
-
04-06-2008, 17:25 #16
εγω ομως βρηκα το κουραγιο και εψαξα και βρηκα αυτον τον ανθρωπο...τον συναντησα,του ειπα πια ειμαι,και τι ψαχνω..αυτος ο ανθρωπος ο τοσο επικινδυνος που λεγαν ολοι...μου φερθηκε περισσοτερο απο αψογα..μου ειπε βεβαια οτι ισως και να ειναι,δε ξερει κ αυτος,αλλα θα κανει το τεστ dna και αν αποδειχτει οτι ειναι θα αναλαβει ολες τις ευθυνες...μου ειπε οτι αν κ δεν ηθελε να κανει παιδια παραταυτα θα ηθελε να ειμαι κορη του..περιμενω να τον ξανασυντησω ωστε να κανουμε το Τεστ...αν δεν ειναι αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να μαθω ποτε ποιος ειναι..
- 04-06-2008, 17:29 #17
γονείς λένε ότι είναι αυτοί που σε μεγαλώνουν κ όχι αυτοί που σε φέρουν στον κόσμο
τι πιστεύεις χαος για αυτο;
04-06-2008, 17:31 #18
Χριστίνα, συχνά περιμένουμε από τους άλλους να μας δώσουν αυτό που τους δίνουμε κι εμείς, περιμένουμε να είναι έτοιμοι όταν είμαστε κι εμείς έτοιμοι. Αυτό όμως τις περισσότερες φορές δε γίνεται. Είναι κρίμα η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις με άλλους ανθρώπους να οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Λες και τιμωρούμε τον εαυτό μας που δεν τα κατάφερε. Λες και είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι που μας \'απορρίπτουν\'. Δεν είναι όμως έτσι. Όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να ελέγξουμε ή να αλλάξουμε τις σκέψεις ή τη συμπεριφορά των άλλων.
Θα δεις κι από άλλα θέματα πόσο οι άνθρωποι βασανίζονται για την \'αλήθεια\', για την \'ειλικρίνεια\' στις σχέσεις τους. Η μόνη αλήθεια όμως είναι αυτή που ζούμε καθημερινά με τους ανθρώπους που νοιάζονται και το δείχνουν, που είναι έτοιμοι όταν είμαστε κι εμείς.
Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βρεις τις ρίζες σου, το πόσο θα διευκολυνόταν αυτή η αναζήτηση αν όλοι οι εμπλεκόμενοι συμμερίζονταν την ανάγκη σου και ήταν ειλικρινείς. Αλλά είναι πραγματικά τόσο θετικό για τη ζωή σου το ότι είχες και έχεις ΓΟΝΕΙΣ. Αξιοποίησε αυτό το θετικό αντί να στέκεσαι στα αρνητικά, που όλοι συναντάμε στη ζωή μας.
04-06-2008, 17:39 #19
mmaria,φυσικα και γονεις ειναι αυτοι που μεγαλωνουν ενα παιδι..το συμμεριζομαι απολυτα...αλοιμονο...ηθελα απλα να ξερω τι συνεβη τοτε...marina συμφωνω μαζι σου απλα μου ειναι πολυ δυσκολο να τα δω ετσι οπως τα λες εσυ...και να βρω τη δυναμη να συνεχισω...ξερω οτι οσο πιο γρηγορα το κανω τοσο το καλυτερο για εμενα...θα το παλεψω οσο μπορω...
04-06-2008, 17:39 #20
Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλά πιστεύω πως αν η Χριστίνα δεν ΄πάρει όλες τις απαντήσεις της, δεν πρόκειται να σταματήσει.
Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Με πνίγει η σκέψη πως θα χαλάσει τη ζωή της για λάθη άλλων.
Παράλληλα, Χριστινάκι, πρέπει να σκεφτείς και τους θετούς γονείς σου. Είναι κρίμα να προδώσεις όλα όσα σου έδωσαν.
04-06-2008, 17:45 #21
Originally posted by Θεοφανία
Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλά πιστεύω πως αν η Χριστίνα δεν ΄πάρει όλες τις απαντήσεις της, δεν πρόκειται να σταματήσει.
Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Με πνίγει η σκέψη πως θα χαλάσει τη ζωή της για λάθη άλλων.
Παράλληλα, Χριστινάκι, πρέπει να σκεφτείς και τους θετούς γονείς σου. Είναι κρίμα να προδώσεις όλα όσα σου έδωσαν.
κανένας δεν πρέπει να καταστρέφεται για τα λάθη των άλλων
το παραδέχομαι ακόμα κ εγώ
θέλει δύναμη, προσπάθεια κ υπομονή
04-06-2008, 17:48 #22
Θεοφανια δε θελω να προδωσω κανεναν...για αυτο αλλωστε εφυγα κ απο το σπιτι...γιατι δε θελω να πιστευουν οτι επειδη βρηκα τη βιολ.μητερα πλεον δε με νοιαζει για αυτους...για αυτο δε τους λεω και ποσο στα αληθεια με πονεσε ολο αυτο..τους λατρευω...ειναι υπεροχοι γονεις ασχετα με καποια λαθη που εκαναν...τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν...
04-06-2008, 17:52 #23
ισως καποια στιγμη βρω την ακρη σε ολα αυτα...τοτε θα ηρεμησω και θα προσπαθησω να ξαναφτιαξω τη ζωη μου...να τη ξαναβαλω σε ταξη...και να προχωρησω...
04-06-2008, 18:00 #24
Originally posted by Xαος
Θεοφανια δε θελω να προδωσω κανεναν...για αυτο αλλωστε εφυγα κ απο το σπιτι...γιατι δε θελω να πιστευουν οτι επειδη βρηκα τη βιολ.μητερα πλεον δε με νοιαζει για αυτους...για αυτο δε τους λεω και ποσο στα αληθεια με πονεσε ολο αυτο..τους λατρευω...ειναι υπεροχοι γονεις ασχετα με καποια λαθη που εκαναν...τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν...
Επίσης, αλάνθαστοι γονείς δεν υπάρχουν, αλλά όταν είναι και θετοί πολλαπλασιάζονται άδικα οι ευθύνες τους.
Στο καλύτερο και πιο υγιές σπίτι του κόσμου, έχουν γίνει λάθη. Σημασία έχει η αγάπη που έχει πάρει ο καθένας μας απ την οικογένεια.....
04-06-2008, 18:03 #25
δεν τους κατηγορω για τιποτα....ισα ισα...ειναι πολυ καλοι γονεις...και πραγματικα εχω παρει πολυ αγαπη...να ξερεις οτι μολις παρω τις απαντησεις που πρεπει θα ηρεμησω...
04-06-2008, 18:05 #26
Γνώμη μου πάντως είναι να ξεκινήσεις από αυτό που προτείνει η Θεοφανία, να σταματήσεις να καταστρέφεις τη ζωή σου, ή όπως λες κι εσύ να την ξαναβάλεις σε τάξη. Δεν σε εμποδίζει τίποτα παράλληλα να ψάχνεις περισσότερες πληροφορίες.
Αν όμως προχωράς με πλήρη συναίσθηση της αξίας όσων έχεις και την ηρεμία μέσα σου ότι εσύ προσπαθείς και καταφέρνεις ανεξάρτητα από τους άλλους, πιθανώς να νιώσεις κάποια στιγμή ότι όσα έμαθες είναι αρκετά ή και να σταματήσεις κάποια στιγμή το κυνήγι των απαντήσεων γιατί δεν θα έχει πια σημασία για εσένα.
04-06-2008, 18:14 #27
μακαρι καποια στιγμη να σταματησω να ψαχνω...θελω να σταματησω να καταστρεφω τη ζωη μου...συνειδητοποιω ποσο ηλιθια και ανωριμα φερομαι,μη νομιζεις...αλλα ερχεται μια στιγμη, καλη ωρα οπως τωρα που κατι με πιανει...και τοτε δε με νοιαζει τιποτα...
04-06-2008, 18:24 #28
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-06-2008, 18:36 #29
το προσπαθησα αλλα καπου δεν αντεξα και τα παρατησα..
04-06-2008, 18:39 #30
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΘΕΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ. ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΣΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση