Yιοθεσια.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Member
    εχεις δικιο...θα προσπαθησω να το κανω...

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Καλησπερα,

πιστευω πως το πιο χρησιμο γι ατην ζωη σου ειναι να σταματησεις καθε ερευνα και να προσανατολιστεις στο πως θα σχεδιασεις την ζωη σου.
    Το παρελθον σου ειναι γεματο πικρα, πονο και δυσκολες αποφασεις.
    Κρινω σκοπιμο να σταματησεις την αρνητικη κριτικη για τους βιολογικους γονεις σου, οτι εκαναν - το εκαναν υπο συνθηκες που δεν ανακαλουνται.
    Το να συνεχιζεις λοιπον το σκαλισμα θα προσθεσεις και αλλη πικρα και πονο, πλεον οχι σε αυτους που σε γεννησαν αλλα σε εσενα την ιδια.
    Ειμαι λιγο ωμος, αλλα αν θες να βασανιζεσαι η οχι ειναι κατι που θα το ρυθμισεις εσυ η ιδια και κανεις αλλος.
    Πιστευω οτι πρεπει να μεινεις 100 % προσανατολισμενη στο μελλον σου και οχι στο περιεργο παρελθον που οσο προσπαθεις να το ξορκισεις τοσο αυτο γινεται χειροτερο.

Member
    krino...ισως και να εχεις δικιο...αλλα εχω την αναγκη να μαθω...

Senior Member
    Χάος, προχώρα μπροστά και άσε τα φαντάσματα πίσω... Πες πως πέθαναν, τί θα σε ωφελήσει να μάθεις ποιός ήταν ο πατέρας σου? Προφανώς θα ήταν νέα παιδιά τότε, άμυαλα, ήρθε μια εγκυμοσύνη και ακολούθησαν όλα όσα ακολούθησαν... Δυο άνθρωποι όμως, έχοντας πλήρη την συνείδησή τους θέλησαν να σε αποκτήσουν, να σε μεγαλώσουν, να σε αγαπήσουν και να σου προσφέρουν όλα όσα σου πρόσφεραν... αυτοί είναι οι γονείς σου και μόνο αυτοί! Οποιοσδήποτε άλλος, αν θέλει, ας ψάξει να σε βρεί, όπως οι θετοί γονείς σου έψαξαν και βρήκαν εσένα! Μην ψάχνεις εσύ για αυτούς, αποδείχτηκαν εξάλλου και για 2η φορά ανίκανοι...

Δώσε αγάπη στους θετούς σου γονείς και πάψε να αυτοκαταστρέφεσαι... είσαι τόσο νέα...

Και ελπίζω μια μέρα να μπείς με ένα άλλο νικ εδώ μέσα... χμμ... \'\'ανατολή\'\' ας πούμε ή κάτι τέτοιο...

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    Kely ευχομαι να απλα να μπω εδω καποια στιγμη στο μελλον και να σας πω οτι επιτελους βρηκα τις απαντησεις μου και προχωρησα....ισως και με αλλο nik....ισως και με το ανατολη...με το δυση μη μπω μονο γιατι καταλαβαινεις...Μαnthes με καταλαβαινεις και εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις..

Senior Member
    Ειναι απολυτα φυσικο να θελεις να μαθεις την ιστορια σου, ποιες ειναι οι ριζες σου. Αλλα και φυσικο να μην ηταν, εφοσον το εχεις αναγκη και ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για σενα, για να προχωρησεις μπροστα, αυτό το ξεκαθαρισμα με το πισω, τοτε βαλε ολα τα μεσα που διαθετεις μπροστα, για να ικανοποιησεις την αναγκη σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Τι γινεται ομως εδω?
    Τι πηγε στραβα?
    Ξεκινησες να ικανοποιησεις την αναγκη σου κι αρχισες να αυτό- καταστρεφεσαι.
    Ξεκινας μια ΜΑΧΗ με το παρελθον, κι οι αντιξοοτητες που θα συναντησεις μπορει να ειναι πολλες. Αρνητικοτητα των εμπλεκομενων, δυσκολα συναισθηματα, ελλειψη πληροφοριων. Οταν παμε σε μια μαχη, πρεπει να ειμαστε ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ, δεν συμφωνεις?
    Η ακριβεια των ανασκαφων σου εξαρταται απο αυτην σου την οχυρωση, απο την ολη σου κατασταση, γιατι εσυ εισαι ο ερευνητης.

Senior Member
    Αν λοιπον, δεν μπορεις να \"τρεξεις\", να \"ρωτησεις\" να \"περιπλανηθεις\" γιατι \"αρρωστησες\" ή \"πεινας\", τοτε πως θα παει μπροστα η ερευνα που τοσο ποολυ εχεις αναγκη?

Senior Member
    Εισαι σιγουρη οτι βλεπεις καθαρα τον στοχο?
    Θελεις να μαθεις την αληθεια, ή μηπως ενω ξεκινησες για την αληθεια, αυτη η γυναικα, η βιολογικη αλλα οχι καρδιακή μητέρα σου, σου υποσχεθηκε και κατι παραπάνω, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, κι αυτο, κατι ταρακούνησε μεσα σου.... Μια αλλα αναγκη. Την αναγκη αν οχι να σε βαλει στη ζωη της, τουλαχιστον να μην της εισαι αδιαφορη και να μην σε αδικει.
    Οποτε εδω, που αυτες οι συναισθηματικες αναγκες εμπλεκονται, με την αναγκη σου να ΜΑΘΕΙΣ για το παρελθον, αρχιζει να γινεται περιπλοκο το θεμα.
    Η πικρα σου, οφειλεται λοιπον στο οτι ενιωσες όλα αυτα τα αρνητικα συναισθηματα για τη μαμα σου-αν καταλαβα σωστα.
    Και φυσικα, παραμενει η αγωνια, να δεις απο που ξεκινησες.
    Δυο μετωπα, ανοιχτα.

Senior Member
    Δυο μετωπα, ολανοιχτα, τα βλεπεις ετσι εσυ?

Member
    weird καλημερα... οταν ξεκινησα αυτην την αναζητηση δεν περιμενα οτι το \'\'ταξιδι\'\' αυτο θα με οδηγουσε στην καταστροφη μου ουσιαστικα.Στην αρχη ομολογω πως δεν \'\'επετρεπα\'\' στον εαυτο μου να ζητησει κατι περισσοτερο απο αυτην την γυναικα παρα μονο την αληθεια...οταν ομως μου ειπε οτι εκεινη ηθελε κατι περισσοτερο τοτε κατι μεσα μου...καταλαβαινεις...ηθελα και γω μαλλον...απλως για να μην πληγωθω αρχικα δεν της ζητησα απο μονη μου κατι περισσοτερο παρα μονο την αληθεια...και στα 2 ομως το αποτελεσμα δεν ηταν καλο...και δεν ειχα την επικοινωνια μαζι της και εμαθα ολα τα ψεματα της...οποτε ναι στην ουσια ειναι 2 τα μετωπα...

Senior Member
    Χάος, φυσικά και είναι κατανοητή η ανάγκη σου να μάθεις για τους γονείς σου, αλλά μέσα σε κάποια πλαίσια και όρια... Στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ακούω νέα παιδιά να έχουν μπλέξει και καταστρέψει την ζωή τους... αν ήμουν φίλη σου θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να \'\'ξεριζώσεις\'\' την ανάγκη σου αυτή ή τουλάχιστον να την αγνοήσεις... αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως αυτή σου η ανάγκη σου κατέστρεψε τη ζωή!

Από την όλη ιστορία φαίνετε πως δεν ήσουν έτοιμη να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς αυτήν την κατάσταση... ήσουν ευαίσθητη... και η αλήθεια είναι πως δε θα σου έλεγα αυτά που σου λέω τώρα, αν απλώς η όλη ιστορία σε είχε επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο και μόνο! Αλλα μου είναι αδιανόητο να σου πω να προσπαθήσεις για κάτι που σε καταστρέφει, ακόμη κι αν αυτό το κάτι είναι δικαίωμα σου και απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό...

Η ζωή σου προηγείται όλων και πάντων!!!

Άσε λοιπόν πίσω ό,τι σου την καταστρέφει και κοίτα να πάρεις και πάλι τα πάνω σου... ζήτα βοήθεια από ειδικούς... το πρόβλημα για εμένα τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι βιολογικοί σου γονείς και τί θα κάνεις για να τους βρείς και πόσο το έχεις ανάγκη... Το πρόβλημα για εμένα είναι πως θα ξεμπλέξει μια νέα κοπέλα και θα φτιάξει την ζωή της από εδώ και πέρα... Το χρωστάς σε όλους, μα πρωτίστως στον εαυτό σου...

Originally posted by weird
    Αν λοιπον, δεν μπορεις να \"τρεξεις\", να \"ρωτησεις\" να \"περιπλανηθεις\" γιατι \"αρρωστησες\" ή \"πεινας\", τοτε πως θα παει μπροστα η ερευνα που τοσο ποολυ εχεις αναγκη?
    weird...είσαι πάντα τόσο....μελωδική.
    (όφ τόπικ, αλλά ελπίζω να γράφεις γενικότερα)

Στο θέμα μας.
    Αυτό πιστεύω πως πρέπει να δει η φίλη μας. Είναι στη μέση του δρόμου και ...λαχάνιασε, σκόνταψε, πόνεσε.
    Είναι λογικό, απ την άποψη ότι δεν θα έψαχνε εκείνη, αλλά οι άλλοι.
    Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει.
    Όσο δύσκολο και επίπονο αν είναι το ταξίδι, στο τέλος περιμένει η απενοχοποίηση.
    Όσο και αν δεν το θέλει, κάπου βαθιά μέσα της-ασυνείδητα-νιώθει υπέυθυνη, λίγη.
    Άδικα, αλλά έτσι πιστεύω, πως έτσι νιώθει.
    Γι\' αυτό πρέπει να πάρει όλες τις απαντήσεις. Να νιώσει ελεύθερη.
    Πληγωμένη μεν, αλλά ελεύθερη.
    Και οι πιο βαθιές πληγές κάποια στιγμή κλείνουν...(ή πονένε λιγότερο).

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast