γεια σας κοριτσάκια και αγοράκια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    Υπάρχει ένα πρόβλημα με όλες τις νέες μεθόδους διατροφής και γενικά αντιμετώπισης βάρους: κυκλοφορεί το νέο και από στόμα σε στόμα φτάνει τελικά να ακούγονται όσα παράλογα μπορείς να φανταστείς...

Έτσι έγινε με τη δίαιτα των καρδιοπαθών ("μαγική" δίαιτα), με την ʼτκινς, τη χορτοφαγική, με τις επεμβάσεις και πάει λέγοντας. Κανένας μας δεν ξέρει ποια είναι η πιο σωστή και η πιο υγιεινή, το μόνο μας κριτήριο είναι το πόσο κοντά βρίσκεται σε μία φυσική διατροφή, σαν αυτή που έκαναν οι πρόγονοί μας και επιβίωσαν τόσους αιώνες χωρίς χοληστερίνες και παχυσαρκία.

Συγκεκριμένα για την ʼτκινς (και να με συγχωρείτε που δεν αφήνω το θέμα να κλείσει και να ξεχαστεί) το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να καταργεί τους περιττούς κενούς υδατάνθρακες. Δε θα αναλύσω όλο το σύστημα διατροφής γιατί όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα διαβάσει με την ησυχία του στο βιβλίο, αλλά θα σταθώ στο εξής:
    - Αρνείται κανείς ότι το πρόβλημα της παχυσαρκίας πήρε μορφή χιονοστοιβάδας όταν εισήχθηκε στον καθημερινό τρόπο ζωής μας το "εύκολο φαγητό";
    - Αρνείται κανείς ότι οι δίαιτες χαμηλών λιπαρών απέτυχαν;
    Και τα δύο επαληθεύονται με έρευνες και μελέτες που δεν τις έκανε ο ίδιος ο ʼτκινς ώστε να θεωρήσουμε ότι απέκρυψε στοιχεία προς όφελός του.
    Όλοι οι σωστοί διαιτολόγοι προτείνουν μία φυσική διατροφή, χωρίς στερήσεις, χωρίς ακρότητες αλλά επιμένουν να βγάλουμε από το πρόγραμμά μας τους κενούς υδατάνθρακες. Όλες δηλαδή εκείνες τις τροφές που είτε έχουν ζάχαρη ενώ δε χρειάζεται (το ξέρετε ότι δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο κέτσαπ, μαγιονέζα, τζατζίκι, τυροκαυτερή κλπ χωρίς ζάχαρη; ), είτε βασίζονται σε επεξεργασμένα αλεύρια. Πείτε μου έναν διαιτολόγο που δεν είπε "Καλύτερα να τρως μαύρο ή ολικής άλεσης ψωμί αντί για λευκό".

Τέλος, να σας ρωτήσω πώς σας φαίνεται η διατροφή του διαβητικού; Αν σας έλεγα ότι ακολουθώ αυτό το πρότυπο θα ανησυχούσατε για την υγεία μου;
    Το καλοκαίρι φιλοξένησα τη γιαγιά μου (που ζει και παλεύει 30 χρόνια τώρα με το ζάχαρο) και υποχρεωτικά έπρεπε να ακολουθήσω το δικό της πρόγραμμα διατροφής. Όταν διάβασα τις οδηγίες του γιατρού, ήταν σαν να διάβαζα την περίληψη της ʼτκινς: Ελάχιστα φρούτα, πολλά λαχανικά, καθημερινά κρέας, με μέτρο το ψωμί κι αυτό μαύρο, τυροκομικά κλπ. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ο διαβητολόγος απαγορεύει το γάλα και είναι πολύ αυστηρός στις ποσότητες του ελαιόλαδου. Γιατί οι διαβητικοί δεν πάσχουν από καρδιαγγειακά προβλήματα; Γιατί δεν έχουν χοληστερίνη; Γιατί δεν παθαίνουν εμφράγματα;

Ένα πράγμα έμαθα από αυτή τη διατροφή και το έχω κάνει σύνθημα στη ζωή μου : κάτω η ζάχαρη! Έχω 2 χρόνια να φάω ζάχαρη (εκτός αν βγω για καφέ και δεν έχουν ζαχαρίνη στο μαγαζί, και καμιά φορά που ζηλεύω το μπισκοτάκι στην καφετέρια) και δεν είδα κανένα κακό... (εντάξει, φοβάμαι πολύ και το ζάχαρο, γιατί λένε ότι σε κάθε γενιά εμφανίζεται 10 χρόνια νωρίτερα. Η γιαγιά μου το ανακάλυψε στα 50, ο θείος μου παρουσίασε στα 40 και εγώ είμαι 30 πλέον)

Senior Member
    μα, κανεις δεν λεει οχι στην καταργηση η τον περιορισμο των κενων υδατανθρακων...
    υπαρχει ομως και το μελι, τα φρουτα, το ψωμι και τα ζυμαρικα ολικης αλεσης, το αναποφλοιωτο ρυζι...
    ολα αυτα ειναι πολυ θρεπτικα και υγειινα σε λογικες ποσοτητες και δεν επιτρεπονται σε μια τετοια διαιτα...
    αλλα ακομα και οι "κακοι" υδατανθρακες,, ενω αν τους περιορισεις στο ελαχιστο, δεν μπορουν να σε βλαψουν, σε αυτη τη διαιτα, αν δεν τους εξαφανισεις εντελως και απολυτως, χαλας ολη την προσπαθεια....αυτο ειναι πολυ πιεστικο...

και κατι ακομα που αποβαινει πολυ εις βαρος αυτης της διαιτας...
    παρολο που λειπει το γαλα και τα φρουτα,μπορει κανεις να την κανει ετσι ωστε να μην εχει να φοβαται για την υγεια του....διοτι δεν απαγορευεται το απαχο κρεας, ουτε το κοτοπουλο, ουτε το ψαρι, ουτε το λιγο λαδι.....απλα δεν επιβαλλονται
    μπορει καλλιστα λοιπον να κανει καποιος αυτη τη διατροφη, τρωγοντας πολλα ψαρια πουλερικα και σαλατες και λιγοτερα λιπαρα κρεατα και λιπη γενικοτερα, κυριως ζωικα....

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ, δεν θα διεφερε και πολυ απο μια υποθερμιδικη διαιτα απο αυτες που τοσο μισησαμε, μονο που δεν θαχει και κανενα φρουτακι και γαλα που και που, οποτε ποιο το οφελος???
    οποιος κανει αυτη τη διαιτα , προσπαθει να 'επωφεληθει" απο την ...ασυδοσια σε λιπη και κρεας, εις βαρος της υγειας του, για να ισορροπησει την ελλειψη που νοιωθει απο την πληρη απουσια ζαχαρης, φρουτων , γαλακτος κλπ....
    ετσι γινεται μια πολυ ανθυγειινη διατροφη ενω θα μπορυσε να ειναι πολυ υγειινοτερη

και ξερεις κατι νουκα?
    νομιζω οτι εν τελει ολα συνοψιζονται στην φραση που ειπες για την διαιτα των καρδιοπαθων..."μαγικη".....
    το προβλημα ειναι οτι η ταση μας ειναι να ψαξουμε τη "μαγικη συνταγη" , τη μαγικη διαιτα, τον σωτηρα, κατι εξω απο μας που θα λυσει το προβλημα ως δια μαγειας....
    μια υπεκφυγη ακομα δλδ για να μην δεχτουμε οτι το μονο προβλημα μας βρισκεται μεσα μας ...

(ξεχασα να σας πω οτι ο ατκινς ηταν υπερβαρος, εως παχυσαρκος...)

Senior Member
    Μα δεν απαγορεύει το γάλα! Ούτε τα φρούτα!

Συγκεκριμένα λέει ότι πρέπει για 14 ημέρες να ακολουθήσεις αυστηρή δίαιτα ώστε να μπεις στη διαδικασία κέτωσης (όπου ο οργανισμός καταφεύγει σε λίπη ως ενέργεια και όχι στη γλυκόζη) και σταδιακά προσθέτεις τροφές σύμφωνα με το γλυκαιμικό τους δείκτη (δείχνει πόσο αυξάνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα 2-3 ώρες μετά την κατανάλωση της τροφής, σχετίζεται κυρίως με την ποιότητα παρά με την ποσότητα των υδατανθράκων και όσο πιο χαμηλός τόσο το καλύτερο http://www.mednet.gr/greek/soc/ede/diab187.htm).
    Μπορείς δηλαδή να φας φρούτα, αρκεί να έχουν χαμηλό ΓΔ.

Επίσης, ο ίδιος ο ʼτκινς πρότεινε να τρώμε "ποιοτικά" λιπαρά και όχι τα λίπη στα κρέατα που αναφέρεις (έχει εκτεταμένη αναφορά στο ελαιόλαδο και τις βιταμίνες του).

Τέλος, γιατί δεν βγάζουμε άκρη και στην τελική κανείς δεν είπε να κάνετε αυτή τη διατροφή, απλά συζητάμε ότι είναι παράλογο να φωνάζεις και να μαλώνεις κάποιον που το έψαξε και είδε ότι τον ωφελεί, αυτός ο άνθρωπος εμένα δε μου φαίνεται παχύσαρκος.

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την άποψή σου, κάν' το με πραγματικά επιχειρήματα και όχι με ανυπόστατες φήμες.

Junior Member
    noucca μου
    χαίρομαι που βρήκες την όρεξη και την διάθεση να τα γράψεις όλα αυτά.
    Εγώ ότι όρεξη είχα να μιλήσω για μένα και την Ατκινς, την έχασα..
    Σε ευχαριστώ πάντως

Senior Member
    Originally posted by ppxx
    noucca μου
    χαίρομαι που βρήκες την όρεξη και την διάθεση να τα γράψεις όλα αυτά.
    Εγώ ότι όρεξη είχα να μιλήσω για μένα και την Ατκινς, την έχασα..
    Σε ευχαριστώ πάντως
    Βουρλίζομαι εύκολα Χαχαχαχαχαχα

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και αν χρειαστείς καμιά συμβουλή ή ιδέα, μη διστάσεις να στείλεις U2U (γιατί αν ρωτήσεις δημοσίως θα πέσουν να μας φάνε πάλι :D)

Senior Member
    Λοιπον κοριτσια επειδη προφανως θελετε να ειστε σουπερ ενημερωμενες καλο θα ειναι στα κουφια-τζουφια επιχειρηματα που προβαλλετε να τα ψιλοτσεκαρετε γιατι εκτιθεστε.. Ο γλυκαιμικος δεικτης καλη μου εχει ξεπεραστει εδω και δυο χρονια..Ολοι οι επιστημονες που σεβονται τον εαυτο τους και την εξελιξη των πραγματων χρησιμοποιουν τον γλυκαιμικο φορτο που λεει ενα αλλο παραμυθι...Πιο αληθινο.. Τη γνωμη μου για την διαιτα Ατκινς δε θα την πω καν γιατι αφ'ενος δε μου ζητηθηκε και αφ'ετερου μπορει να κατηγορηθω οτι παω να φαω κανεναν...και δε γουσταρω τους ανθρωπους για γευμα (ειδικα τους ξινους).. Οσο για την κετωση -επειδη διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν εδω μεσα- να επισυναπτετε και τον ορισμο της μαζι με τα κλινικα στοιχεια και τις συνεπειες...Ετσι για να ξερουμε τι λεμε.. Σε οτι αφορα τη dexa εγω δεν ειδα καμια αδικη επιθεση απο μερους της...Δεν ειδα καν επιθεση.. Απλα ειναι πιο βολικο να προβαλλετε τα κομπλεξακια σας στους αλλους παρα να κοιταξετε τι γινεται γυρω σας και να αποδωσετε τις ευθυνες που κουβαλατε και μανιωδως προσπαθειτε να ξεφορτωθειτε σε ασχετους εκει που ανηκουν. Αυτα τα ολιγα και επιφυλασσομαι για περισσοτερα..

ΥΓ. Αυτο που διαβασατε ηταν επιθεση

Φιλια

Senior Member
    Και για να εχουμε καλο λογαριασμο καλη μου ,με ηξερες και εξω απο το internet και μου τονιζεις με στομφο οτι στο τελος θα τα λεω μονη μου ΚΑΙ εδω μεσα???
    Γιατι εαν γνωριζομαστε και εφοσον το δικο σου iq ειναι τοσο πολυ που δεν χωραει προφανως σε εμας τους ''...φτωχους το πνευματι..'',και διαθετεις επισης και καλους τροπους συμπεριφορας στον υπερτατο βαθμο ,αν μη τι αλλο το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μου πεις ποια εισαι και απο που γνωριζομαστε και να τα πουμε οπως πρεπει και εξω απο τα δοντια.
    Γιατι αυτο που σε πειραξε εσενα δεν ειναι η ελλειψη iq που υποτιθεται οτι εχω η η ελλειψη καλων τροπων οπως τους εννοεις εσυ αλλα το ''εξω απο τα δοντια''.
    Το γεγονος οτι ημουν ειλικρηνης και γνωριζω απο πρωτο χερι τι φταιει τελικα για τα κιλα που αποκτουμε ,και σου το ανεφερα χωρις πολλα λογια ,αυτο σε πειραξε.
    Οσο για το ποιος ειναι '' παλιος '' και ποιος ''καινουργιος ''εδω και ποια η διαφορα ειναι αυτο ακριβως που ειπε η 2sweet.... !!!Εγω εχω κλεισει ενα χρονο σε αυτο το site ,ξερεις με ποσα ατομα εχω μιλησει που εχουν ξεκινησει την ατκινς και απο το πουθενα αποκτησαν την χοληστερινη τους?!Και αλλοι που δεν αποκτησαν τιποτα βεβαια!!Εκει ακριβως κολλαει το παλιος,αλλωστε δεν σου απαγορεψε κανεις να την κανεις την συγκεκριμενη διατροφη,απλα σου προτεινα να κανεις και μια γενικη αιματος καποια στιγμη!!
    Και τελος για το ποια ειμαι και εαν παριστανω κατι και τι ,εισαι η τελευταια οπου μπορεις να εχεις αποψη για εμενα.Υπαρχει παρα πολυ κοσμος πριν απο εσενα εδω μεσα που μπορουν να εχουν αποψη και να εκφερουν γνωμη για το ατομο μου.
    Εγω καλη μου εχω δωσει τις εξετασεις μου εδω μεσα επανειλλημενα και μπορεις να το διαπιστωσεις και μονη σου.
    Το ποιος ειναι ευγενης και το ποιος οχι φαινεται απο τις δημοσιευσεις μας.
    Το ποιος εχει παρεξηγησει και ποιος οχι η το ποιος μιλαει με κακια και ποιος οχι φαινεται και αυτο επισης .Στο σπιτι του καθενος καλη μου καλα θα κανεις να μην αναφερεσαι ουτε για αστειο,γιατι ο καλος θεουλης βλεπει και ακουει απο εκει ψηλα και δεν ξεχναει ποτε....Ετσι πιστευουμε εμεις με το φτωχο μυαλο ,και ευτυχως ειμαστε αρκετοι!!!

Δεν θα σου ξαναπω καλη επιτυχια γιατι την εχεις δεδομενη!!!!
    Ανθρωπος που μιλαει με τετοια κακια δεν υπαρχει περιπτωσει να μην χασει τα κιλα του ,και να εισαι σιγουρη οτι εσυ θα εισαι η εξαιρεση του κανονα και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναβαλεις τα κιλα ποτε ξανα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Originally posted by kammenos
    Λοιπον κοριτσια επειδη προφανως θελετε να ειστε σουπερ ενημερωμενες καλο θα ειναι στα κουφια-τζουφια επιχειρηματα που προβαλλετε να τα ψιλοτσεκαρετε γιατι εκτιθεστε.. Ο γλυκαιμικος δεικτης καλη μου εχει ξεπεραστει εδω και δυο χρονια..Ολοι οι επιστημονες που σεβονται τον εαυτο τους και την εξελιξη των πραγματων χρησιμοποιουν τον γλυκαιμικο φορτο που λεει ενα αλλο παραμυθι...Πιο αληθινο.. Τη γνωμη μου για την διαιτα Ατκινς δε θα την πω καν γιατι αφ'ενος δε μου ζητηθηκε και αφ'ετερου μπορει να κατηγορηθω οτι παω να φαω κανεναν...και δε γουσταρω τους ανθρωπους για γευμα (ειδικα τους ξινους).. Οσο για την κετωση -επειδη διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν εδω μεσα- να επισυναπτετε και τον ορισμο της μαζι με τα κλινικα στοιχεια και τις συνεπειες...Ετσι για να ξερουμε τι λεμε.. Σε οτι αφορα τη dexa εγω δεν ειδα καμια αδικη επιθεση απο μερους της...Δεν ειδα καν επιθεση.. Απλα ειναι πιο βολικο να προβαλλετε τα κομπλεξακια σας στους αλλους παρα να κοιταξετε τι γινεται γυρω σας και να αποδωσετε τις ευθυνες που κουβαλατε και μανιωδως προσπαθειτε να ξεφορτωθειτε σε ασχετους εκει που ανηκουν. Αυτα τα ολιγα και επιφυλασσομαι για περισσοτερα..

ΥΓ. Αυτο που διαβασατε ηταν επιθεση

Φιλια
    Ευτυχώς που βρήκατε κάποιον που παραπλανεί και έτσι σας δόθηκε η ευκαιρία να κάνετε το παράπονό σας.
    Διάλεξες έναν άνθρωπο που ναι μεν έχει διαβάσει 5 πράγματα επί του θέματος διατροφής, αλλά ΠΟΤΕ δεν υποστήριξε ότι γνωρίζει τα πάντα και ΠΑΝΤΑ επισημαίνει ότι αυτά που λέει και προτείνει είναι προσωπική άποψη και όχι η γνώμη ενός ειδικού.

Δεν πειράζει, συνεχίστε να προτείνετε αέρα πατέρα χάπια και περίεργες μεθόδους και αν κάποιος "καινούριος" πει μία διαφορετική άποψη, πέστε να τον φάτε.
    Εγώ αποχωρώ από το Forum, και δεν το λέω για να στεναχωρηθείτε, το λέω για να ξαλαφρώσετε εσείς οι ειδικοί.

Αν μπορεί ο Admin ας διαγράψει το λογαριασμό μου.

Senior Member
    Νομιζω οτι εχεις δωσει νουκα μου μεγαλυτερη διασταση στα πραγματα απο οτι εχουν. Επισης εγω μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα που αναφερθηκαν.. Σε προκαλω να μου παραθεσεις ποστ μου που προτεινω περιεργες διαιτες η χαπια... Αν δεν εχεις να παραθεσεις κατι σε παρακαλω να το διορθωσεις δημοσια οτι δεν αναφερεσαι σε δικες μου μεθοδους. Ξαλαφρωμενος δεν αισθανομαι απο καμια αποχωρηση.. Ειναι πολυ πιο σημαντικα τα πραγματα που μπορουν να επηρρεασουν τη διαθεση μου. Δε μπορω να καταλαβω γιατι εσυ μπορεις να εχεις αποψη επι παντος επιστητου ενω εγω οχι. Ελευθερο φορουμ ειναι, ανοιχτο σε ολες τις αποψεις. Περιμενω να με διαψευσεις ή τη δημοσια συγνωμη σου

Θα ενημερωθει και ο admin σε περιπτωση που συνεχισω να υφισταμαι δυσφημιση

Senior Member
    Originally posted by kammenos
    Νομιζω οτι εχεις δωσει νουκα μου μεγαλυτερη διασταση στα πραγματα απο οτι εχουν. Επισης εγω μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα που αναφερθηκαν.. Σε προκαλω να μου παραθεσεις ποστ μου που προτεινω περιεργες διαιτες η χαπια... Αν δεν εχεις να παραθεσεις κατι σε παρακαλω να το διορθωσεις δημοσια οτι δεν αναφερεσαι σε δικες μου μεθοδους. Ξαλαφρωμενος δεν αισθανομαι απο καμια αποχωρηση.. Ειναι πολυ πιο σημαντικα τα πραγματα που μπορουν να επηρρεασουν τη διαθεση μου. Δε μπορω να καταλαβω γιατι εσυ μπορεις να εχεις αποψη επι παντος επιστητου ενω εγω οχι. Ελευθερο φορουμ ειναι, ανοιχτο σε ολες τις αποψεις. Περιμενω να με διαψευσεις ή τη δημοσια συγνωμη σου

Θα ενημερωθει και ο admin σε περιπτωση που συνεχισω να υφισταμαι δυσφημιση
    Δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά

Senior Member
    Σε ευχαριστω. Το εκτιμω.. Και παλι να τονισω οτι δεν υπαρχει λογος να αποχωρησεις.. Δινεις μεγαλη εκταση σε ασημαντα περιστατικα.. Ειναι καλο να ακουγονται διαφορετικες αποψεις.. Κανεις δεν ξερει τα παντα. Ουτε οι ειδικοι.. Και ειναι και η τελευταια ιδιοτητα που θελω να εχω εδω μεσα...Στο συγκεκριμενο ποστ που παρεθεσες δεν θα σε κατεκρινα σε καμια περιπτωση για κατι που θεωρω λαθος. Το οτι ομως η αλλη κυρια επιτιθεται αδικα ειναι ασυγχωρητο και νομιζω οτι εκει ημουν και περισσοτερο επιθετικος.

Senior Member
    Να σου πω κάτι;
    Σε αυτό το Forum (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) ο σκοπός είναι να βρούμε τη λύση μόνοι μας και να αλληλοϋποστηρικτούμε (τα λόγια του NikosD όταν του ζητήθηκε να πάρει θέση σε μία διαφωνία).
    Κανείς μας δεν είναι ειδικός και κανένας δεν επιβάλλει την άποψή του.

Όμως, υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που επιμένουν σώνει και καλά ότι γνωρίζουν τη μαγική λύση. Έτσι, σε διάστημα λιγότερο των 10 ημερών δέχθηκα 2 φορές επίθεση, τη μία γιατί δεν δεχόμουν ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι παχύσαρκοι έχουν ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ πρόβλημα και ταυτόχρονα γιατί έχω εμπιστοσύνη στους διατροφολόγους και σήμερα επειδή έχω ξεκοκαλλήσει το βιβλίο του προαναφερθέντος γιατρού και ξέρω 5 πράγματα παραπάνω από μία κυρία που διαδίδει δικές τις εικασίες και φήμες που κυκλοφορούν από τους πολέμιούς του.

Δεν υποστήριξα ΠΟΤΕ ότι είναι η μαγική λύση (άλλωστε δεν την ακολουθώ - αν και η διατροφή μου κρατά ακόμα κάποιες από τις προτάσεις του) απλά είπα αυτά τα 5 πράγματα που ξέρω και όχι που ΑΚΟΥΣΑ να λένε.

Αρνείσαι ότι δέχθηκα επίθεση και από εσένα; Εντάξει, μπορεί να με πήρε η μπάλα μέσα στα νεύρα σου, αλλά διαφωνείς ότι το ύφος σου ήταν υπερβολικό;
    Είναι ξεπερασμένος ο γλυκαιμικός δείκτης; Πρώτη και καλύτερη θέλω να ενημερωθώ εγώ, γιατί όπως ανέφερα αρκετές φορές, η γιαγιά μου έχει ζάχαρο και ο γιατρός της μας είπε να διαμορφώνουμε τη διατροφή της σύμφωνα με αυτόν το δείκτη.
    Είναι επικίνδυνη η κέτωση; Πάλι πρώτη και καλύτερη θέλω να το μάθω εγώ, γιατί όσα κατάφερα να βρω και να διαβάσω για αυτή τη "διαδικασία" δεν ανέφεραν αρνητικά (εκτός από την άσχημη οσμή στην αναπνοή και τον ιδρώτα).

Φράσεις όπως "επειδη προφανως θελετε να ειστε σουπερ ενημερωμενες καλο θα ειναι στα κουφια-τζουφια επιχειρηματα που προβαλλετε να τα ψιλοτσεκαρετε γιατι εκτιθεστε.. Ο γλυκαιμικος δεικτης καλη μου εχει ξεπεραστει εδω και δυο χρονια..[...] Οσο για την κετωση -επειδη διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν εδω μεσα- να επισυναπτετε και τον ορισμο της μαζι με τα κλινικα στοιχεια και τις συνεπειες...Ετσι για να ξερουμε τι λεμε.." δεν βοηθούν τη συζήτηση.
    Και στην τελική, τουλάχιστον εγώ είπα αυτό που είπα με το όνομά του. Όποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω μπορεί να ρωτήσει ή να το ψάξει. Δεν πέταξα στον αέρα μια θεωρία χωρίς να αναφέρω καν την πηγή.

Όπως και να έχει, ας μη συνεχιστεί άλλο το θέμα, σιγά μην καταλάβει και κανείς ότι λείπω. Απλά, αν θέλεις να είσαι σωστός και να διορθώνεις τα λάθη που εντοπίζεις (γιατί έχω καταλάβει ότι έχεις σπουδάσει κάποια από αυτά) μην το κάνεις επιλεκτικά.

Junior Member
    noucca λυπάμαι πολύ που στεναχωρέθηκες τόσο πολύ
    και νοιώθω και πολλές τύψεις γιατί όλο αυτό ξεκίνησε από την (όνομα δεν λέω γιατί είπα πως δεν ξανασχολούμε με την κυρία) και εμένα.
    Μετά το χθεσινό δέχτηκα πολλά μυνήματα συμπαράστασης αλλά το κυριότερο ένοιωσα ευπρόσδεκτη σε μια παρέα που με υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά και πολλές ευχές.
    Θα σου στείλω U2U.

Senior Member
    πόσο αηδία έχει καταλήξει πλέον αυτό το φόρουμ............κρίμα....

Senior Member
    Αγαπητη νουκα.. Θα σου απαντησω σε ενα προς ενα σε αυτα που εθιξες ομολογουμενως σε ηρεμοτερη κατασταση απο τη χθεσινη.. Σε οτι αφορα στα λογια του Νικου που παραθετεις θα συμφωνησω απολυτα. Η απαντηση που τοσο σε εθιξε σου επαναλαμβανω οτι δεν αναφεροταν μονο σε σενα. Απλα εσυ ειχες το θαρρος-ευαισθησια να απαντησεις σε κατι που θεωρεις οτι σε αδικουν και να ζητησεις εξηγησεις. Αλλες δεν εχουν καν τσιπα να παραδεχτουν οτι κανουν λαθος. Οσο αδικη ενιωσες την επιθεση απεναντι σου, αλλο τοσο αδικη ενιωσα την επιθεση εναντιον της ντεξα. Και επειδη τυγχανει να την ξερω καλα, ακομα κι αν διαφωνουμε σε πολλα, ειμαι υποχρεωμενος να την υπερασπιστω.Νομιζω το ιδιο θα εκανες κι εσυ αν επροκειτο για μια φιλη σου που βλεπεις οτι βαλλεται αδικως.
    Κατα δευτερο, δεν θα απαντησω καν στο δευτερο σκελος σου περι επιθεσεων.. Δε με αφορα καν τι εχει γινει εδω στο παρελθον απο τη στιγμη που δεν το εχω προκαλεσει εγω η δεν εχω εμπλακει.
    Το να αρνηθω οτι δεχτηκες επιθεση θα ηταν αστειο..Νομιζω το εγραψα και σαν ΥΓ στο ποστ μου.. Δεν τη δεχτηκες ομως μονο εσυ..Απλα η αλλη κυρια αρνειται να απαντησει.. Σε οτι αφορα τις φρασεις που παραθετεις ομολογουμενως ηταν υπερβολικες. Να αρχισω να παραθετω φρασεις του στυλ "χυνει το φαρμακι της" ή "θα πεσουν να σε φανε"?? Η ουτε αυτο θα εχει νοημα..
    Σε οτι αφορα τις πληροφοριες που θελεις για τον σακχαρωδη διαβητη πολυ ευχαριστως να στις παρεχω μαζι με πηγες για να ρυθμισεις το σακχαρο της γιαγιας σου καλυτερα.

Τωρα αν θα λειψεις σε καποιον εσυ το ξερεις καλυτερα...Δε μπορω να απαντησω εκ μερους του συνολου. Οσον αφορα στον επιλεκτικο εντοπισμο των λαθων, να σε πληροφορισω οτι μπαινω πολυ περιστασιακα και δε μπορω να εντοπιζω αντιθετες γνωμες (κι οχι λαθη) παντου. Το συγκεκριμενο ποστ που σε εθιξε τοσο δεν αποσκοπουσαι στο να διορθωσω επιστημονικες πληροφοριες.. Αποσκοπουσε στον καυτηριασμο του τροπου σου και της αλλης κυριας οταν παραθετετε τις αποψεις σας. Με κατηγορεις και εμενα και τη ντεξα για απολυτο τροπο οταν εσυ και η αλλη κυρια σηκωσατε επανασταση οταν ακουσατε τους ενδοιασμους ενος αλλου μελους.

Αυτα προς το παρον.

Με εκτιμηση

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast