γεια σας κοριτσάκια και αγοράκια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Eγω μετα το χθεσινο δεν δεχτηκα πολλα προσωπικα μυνηματα συμπαραστασης απο κοσμο εδω μεσα,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ!!!
    Αλλα μου φτανει και με το παραπανω η συμπαρασταση του kammenou ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ και οχι στο U2U ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΜΜΕΝΕ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM,ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Η DEXA ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΚΥΡΙΕΣ"!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ DEXAS & TOY ΚΑΜΜΕΝΟΥ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ DEXA ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ,ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!!!!!!
    DEXAKI MHN MAΣΑΣ.......ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ !!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Dexa δεν χρειαζεσαι την υποστηριξη κανενος. Το πραγμα ειναι προφανες. Δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν λαβει καν τη στοιχειωδη αγωγη και ευγενεια απο το σπιτι τους και αυτο ειναι μοναχα για λυπηση. Μην ασχολειστε.. Απλως να λυπαστε..

Senior Member
    Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ .........!!!!!!!!1
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Αγαπητη ppxx ολο και περισσοτερο αποδικνυεις οτι τελικα αυτη που δεν γνωριζει απο καλους τροπουε συμπεριφορας σιγουρα δεν ειμαι εγω....!!
    Αποφασισες να αποχωρησεις και να μην ασχοληθεις πια με μενα οπως δηλωσες παραπανω αλλα τελικα μονο λογια......
    Εχεις βρει αλλου το εδαφος για να το κανεις και σου το λεω εγω προσωπικα οτι δεν θα μπορουσες να βρεις πιο καταλληλους υποστηριχτες (δεν αναφερομαι σε ολους)για να με κατηγορησεις.
    Φαινεται στην σχολη που φοιτησες εσυ καλους τροπους συμπεριφορας υποστηριζουν το''χτυπηστε πισωπλατα ,χτυπατε καλυτερα''!!!!!
    Οσο για τον ''κολλητο'' μου ....Τι τρομερα εγωιστικο απο μερους σου αληθεια...!!!!
    Να υποθεσω οτι η noucca ειναι η δικη σου κολλητη συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα,και εγω δεν δικαιουμε να χαιρομαι συμπαθεια και υποστηριξη απο κανεναν συμφωνα με τον εγωισμο σου παντα...!!!
    Χαιρομαι αφανταστα τελικα που το iq μου δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου!!!
    Ειναι ισως το μοναδικο πραγμα που θα συμφωνησω μαζι σου !!!!

Υποθετω οτι εδω αλλα και αλλου θα υπαρχει κοσμος που με αντιπαθει(οπως και με συμπαθει)και μπορουν αντιστοιχα να με κατηγορησουν για πολλα ,αλλα σιγουρα κανεις δεν μπορει να με χαρακτηρισει υπουλη ,πονηρη ,και κρυψινους!!!Ποτε δεν εχω αναφερθει σε ατομο μεσα στο ιντερνετ αναιξαρτητου site χωρις να ειναι παρων!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    viola καλο θα ηταν να μην πετας μηνυματα 'βομβες' αλλα να εξηγεις τις αποψεις σου..
    γιατι τον τελευταιο καιρο εχεις γραψει 2 μηνυματα τα οποια με ενοχλησαν..

Dexa μου μην χαλιεσαι!! ασ΄τη να λεει ασ΄τη να λεεεει (τραγουδι του καρρα)

και επισης να πω κι εγω οτι το να φυγει κανεις δεν ειναι λυση.. Υπηρξε μια διαφωνια ΤΕΛΟΣ παμε παρακατω...

Senior Member
    viola
    Site Friend

Συμμετάσχουν: 10 Νοέ 06
    Τόπος: Larissa
    Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 09, 2007 8:53 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ppxx έγραψε:
    Athanasia
    Sapphire και
    anti σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!
    Ευχαριστώ και σένα viola.
    Sapphire αναρωτιέσαι "viola έγραψε:
    Γειά σου κι εδώ....
    Τι θέλει να πει ο ποιητής?"
    Το μυαλό μου πάει σε ένα άλλο φορουμ που προσπάθησα να ενταχθώ μήπως και βρω συμπαράσταση στη προσπάθεια μου να χάσω κιλά και τελικά έγινε εκεί της κολάσεως όταν ανέφερα την Ατκινς από ένα συγκεκριμένο μέλος και στη συνέχεια από το κολλητάρι του. Σας παραπέμπω το λινκ:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=884

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται που το κάνω αυτό bionic αλλά ήθελα όλα τα μέλη που τόσο ζεστά με καλοσώρισαν, να γνωρίζουν, έτσι ώστε να μην αιωρείται κάτι στον αέρα.

γεια σου....δεν ευθύνεται το φόρουμ για τα μέλη του...ο κάθε ανθρωπος είναι υπεύθυνος των πραξεών του...ελπίζω εδώ να βρείς την συμπαράσταση που ζητάς.....

Επιστροφή στην κορυφή

ppxx
    super μέλος

Συμμετάσχουν: 07 Νοέ 07

Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 09, 2007 9:10 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ναι βρε viola, σαφέστατα και δεν ευθύνεται το φόρουμ και ούτε έχω κάτι με αυτό και τα μέλη του, πλην ενός με την ακολουθία του κολλητού του που δεν έδωσα σημασία όμως, γι'αυτό άλλωστε παρέπεμψα και το λινκ.
    Τέρμα με αυτό όμως, γύρισα σελίδα, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και σου εύχομαι με την σειρά μου ότι επιθυμείς...... να το πάθεις!

Καλο θα ηταν ο admin του αλλου φορουμ οταν θελει να φιλοξενει σχολια που αφορουν αποντες να τους καλει και αυτους στο φορουμ του για να υπαρχει και η αντιθετη αποψη.. Οσον αφορα αλλα μελη θα συμφωνησω απολυτα με το βιολα..Ο καθεις υπευθυνος για τις πραξεις και τα λογια του.. Καλο θα ηταν ολοι να ειχαμε τα αρχ...ια να υποστηριζουμε αυτο που θελουμε σε κοινη θεα

Επιφυλασσομαι για περισσοτερα

ΥΓ Νουκα ελπιζω να εισαι περηφανη για το κολληταρι σου

Senior Member
    Συμπληρωματικα στο προηγουμενο

Το invisible mode καλο ειναι παιδακια...αλλα μην το παιζετε casper το φαντασματακι...Για βγειτε μπροστα
    Σας περιμενω

Junior Member
    Ελεος. ειπαμε να υποστηριχτουμε όχι να φαγωθούμε!!! Τι πράγματα είναι αυτά?

Λες και είμαστε στο προαύλιο και τσακωνόμαστε για το σχοινακι.

Senior Member
    Μερικα πραγματα αξιζει να διευθετουνται kasssan.. Συγνωμη αν ενοχλησα την αισθητικη μελων του φορουμ που δεν εμπλεκονται

Senior Member
    Originally posted by kammenos

ΥΓ Νουκα ελπιζω να εισαι περηφανη για το κολληταρι σου
    Σας παρακαλώ κύριε "kammenos" όπως εσείς δεν επιθυμείτε να συνδέεται το όνομά σας με αβάσιμες κατηγορίες, έτσι να κάνετε και ο ίδιος.
    Η κυρία με το ψευδώνυμο "ppxx" ουδέποτε υπήρξε φίλη μου, δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω καμία περεταίρω επικοινωνία μαζί της εκτός από την έμμεση υποστήριξη που της προσέφερα όταν υποστήριξα το δικαίωμα του καθενός να ακολουθεί τη διατροφή που του αρέσει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μία διατροφή που εγώ δεν βρίσκω τόσο "κακή" και "φονική" όσο κάποιοι άλλοι.

Αν αναφέρεστε στο γεγονός ότι είμαι και εγώ εγγεγραμμένη στο εν λόγω Forum, να γνωρίζετε ότι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι υποστηρίζω και όσα αναφέρονται εκεί.

Αν αρέσκεστε να βγάζετε "φίλους" όσους έχουν κοινά πιστεύω, παρακαλώ να με αποκαλείτε καρδιακή φίλη της dexa, μιας και έχω και εγώ δακτύλιο (και εκτός ατυχούς απροόπτου, θα τον έχω για πάντα).

Senior Member
    Οφειλω να ζητησω συγγνωμη στη νουκα που συνεδεσα το ονομα της με την εν λογω κυρια. Δεν ηξερα οτι η συναναστροφη μαζι της θεωρειται κατηγορια. Οσο για τη "φονικη" διατροφη, κι εγω μαζι σας...Οση υποστηριξη θελετε και οτι ξερω στη διαθεση σας για να σας κανω τη ζωη ευκολοτερη (συνταγες, συμβουλες ιατρικες, κτλ)

Οσο για το δακτυλιο σου, σου ευχομαι καθε επιτυχια και παλι ειμαι στο πλευρο σου σε οτιδηποτε ζητησεις. Ελπιζω να δεις τη συγκεκριμενη δημοσιευση νωρις το Σαββατο για να μη σου χαλασω το σαβ/κο.

ΥΓ Ειμαι ηλικιακα μικρος και δε χρειαζεται να αναφερεσαι σε μενα με την προσφωνηση κυριος. Δε μου λενε κατι οι ευγενεις προσφωνησεις μονο η ευγενικη συμπεριφορα..Και οφειλω να ομολογησω οτι εχεις υπαρξει ευγενεστατη.

Junior Member
    παιδάκια μου καλά ηρεμήστε, μεγάλη αναστάτωση για το τίποτε δημιουργήτε.
    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή
    υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ εμού και της αξιολογοτάτης κατά τα άλλα dexa.
    Μου την είπε, της την είπα τελείωσε για μένα το ζήτημα αυτό.
    Σαν νεοφερμένο μέλος δεν ένιωσα άνετα με όλο το σκηνικό αλλά κυρίως με το γεγονός του ότι κάποια άτομα δεν θέλουν να ακούγονται οι γνώμες και οι απόψεις των άλλων, Θέλουν να υπερισχύουν οι δικές τους, να σου επιβάλουν τις δικές τους.
    Με γεια τους, με καμάρι τους κανένα πρόβλημα. Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Αναζήτησα αλλού στέγη και την βρήκα.
    Δεν μπήκα με άλλα στοιχεία, μπήκα με αυτά που ήμουν κι εδώ. Δεν έγραψα τίποτα το διαφορετικό εκεί, έγραψα ότι έγραψα εδώ. Και συνεχίζω να γράφω εκεί και όποιος θέλει μπορεί να δει τι γράφω εκεί.
    Με την συμπαθεστάτη είπαμε dexa δεν έχω κάτι άλλο να πω. Και για να είμαι ειλικρινής και να είχα κάτι να πω, θα το απέφευγα γιατί απ΄οτι είδα "ψάχνεται" γενικώς και επί μονίμου βάσεως την τρίχα την κάνει τριχιά. Δεν είναι του στυλ μου αυτό οπότε και δεν συμμετέχω.
    Καμμένε μου άν και δεν έχεις πει και τα καλύτερα λόγια απο σένα για το άτομο μου, ομολογώ πως μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής και έκφρασης σου. Και κατάλαβα (από το διάλογο σου με την νουκα) πως είσαι άτομο που ναι μεν την "λεει" αλλά παράλληλα ξέρει να "ακούει" και αυτό είναι προς τιμή σου.
    Η νουκα, καμμένε μου δεν είναι φίλη μου - θέλω πολύ όμως να γίνει - την γνώμη της είπε η κοπέλα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο την γνώμη της, δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να κατηγοριέται εξαιτίας μου.
    Παραθέτεις κάποιο ποστ μου και γράφεις:
    "Καλο θα ηταν ο admin του αλλου φορουμ οταν θελει να φιλοξενει σχολια που αφορουν αποντες να τους καλει και αυτους στο φορουμ του για να υπαρχει και η αντιθετη αποψη.. Οσον αφορα αλλα μελη θα συμφωνησω απολυτα με το βιολα..Ο καθεις υπευθυνος για τις πραξεις και τα λογια του.. Καλο θα ηταν ολοι να ειχαμε τα αρχ...ια να υποστηριζουμε αυτο που θελουμε σε κοινη θεα "
    Γιατί πήρες αποσπασματικά ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο ποστ? Γιατί δεν το πήρες από την αρχή από εκεί που με καλοσώρισε ο viola με υπονοούμενο mad face? Και που αναρωτιόταν μέλος (που προφανώς δεν ήξερε) τι σήμαινε αυτό? Δεν όφειλα εγώ να απαντήσω και να εξηγήσω?
    Και ξέρεις τι έκανα καμένε? Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να το δεις πέρα απο την προκατάληψη σου στο άτομο μου. Παρέπεμψα στην εκεί παρέα ΟΛΟ το λινκ της συζήτησης μας εδώ. Δεν μετέφερα τίποτα αποσπασματικά, δεν ανέφερα ονόματα και ήμουν εξαιρετικά ευγενής στους χαρακτηρισμούς μου.
    Το ίδιο θα κάνω κι εδώ , παραπέμπω το λινκ από το άλλο φορουμ, έτσι για να μην πιστεύει το σύνολο των μελών πως εγώ είμαι εκεί για να βρίζω εσας, όπως to άφησε να αιωρήτε στο αερα η dexa.
    http://daktylios.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1383

Μπορείς να μπεις καμμένε και όσα μέλη το επιθυμούν και να διαβάσουν ότι έγραψα ολοκληρωμένα . Μπορείτε να διαβάσετε όλα μου τα ποστς. Σας το επιτρέπω :)

Αν και πιστεύω πως τελικά εμείς οι δυο θα γίνουμε καλοι φίλοι καμμένε, για αρχή σταμάτα να με βλέπεις τόσο εχθρικά δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα ουτε να χωρίσουμε και
    θέλω να μου δώσεις πληροφορίες και εμένα για αυτή τη "φονική" δίαιτα αφού με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο και την υπομονή σας να με διαβάσετε.
    Καλή επιτυχία στους στόχους σας!!!

Senior Member
    Αγαπητη ppxx

Δεν ηταν στις προθεσεις μου να ερθω σε συγκρουση με εσενα ή με τη νουκα. Η διαφορα μας δεν ειναι στην αποψη σου για την Ατκινς και πιστευω ουτε με τη ντεξα. Οπως διευκρινιζεις εσυ να σου διευκρινισω κι εγω οτι απλα τυγχανει να την ξερω (νομιζω το εχω αναφερει ηδη) και δεν ειμαστε σε καμια περιπτωση κολλητοι. Το οτι αναζητησες αλλη στεγη ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου.. Απλα δε θελω να μεινει η εντυπωση οτι εκδιωχθηκες απο εδω. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τη γραφη μου και πραγματι ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να ακουει τους αλλους. Δε μου εδωσες ομως τη χαρα να συνδιαλεχθω μαζι σου και να μου πεις ποσο λαθος κανω...κι αυτο δικαιωμα σου. Η αντιδραση μου ηταν στον τροπο που εγραψες που πιθανον να τον εκλαβαμε λαθος και εγω και η ντεξα.. Απλα φανηκε σαν επιθεση. Επιμενω να λεω οτι δε μου φανηκε να προσπαθει να επιβαλει τη γνωμη της. Περισσοτερο η sweet εφερε αντιρρησεις παρα η ντεξα. Το κομματι δεν το πηρα αποσπασματικα, απλα δεν μεταφερθηκε το mad face που αναφερεις. Επειδη εχω δει οτι εχεις ανησυχιες-αποριες το ιδιο με τη νουκα ισχυει και για σενα. Ειμαι στη διαθεση σου να σου απαντησω οτι χρειαστεις. Διαβασα καπου οτι εχεις ανησυχιες για τις περιφερειες σου.. Και εκει μπορω να σε βοηθησω.. Κι εγω θα ηθελα να γινουμε πολυ καλοι φιλοι και δεν εχω ειλικρινα καμια προκαταληψη απεναντι σου..Δε σε ξερω καν προσωπικα για να εχω γνωμη.

Θα χαρω να τα πουμε συντομα και να δωσω κι αλλες εξηγησεις για τη συμπεριφορα μου.

Senior Member
    αγαπητή ppxx καλά έκανες και πήγες στο άλλο φόρουμ...οπως σου είπα και εκεί ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τα γραπτά του...
    όπως βλέπεις είμαι γραμμένος και στα 2 φόρουμ και σε κανένα σημείο δεν θα ήθελα να αντιπαρατεθώ με κανένα απο τα 2 φόρουμ....
    απλά μην συνεχίζεται να σπαμάρετε (ούτε κι εδώ ούτε και στον δακτύλιο) είναι αρκετά ενοχλητικό.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast