Results 1 to 2 of 2
-
19-11-2007, 10:34 #1
Αγχος , Κρίσεις Πανικού, και ... Μεγάλο Ταξιδι
Γεία σας. Το Πρόβλημα Γνωστό με τα Συνήθεις Συμπτώματα που επικεντρώνονται στην Διαχείρηση της Αναπνοής μου πιο πολύ. Tαχύπνοιες , Δυσπνοιες κτλ.
Παίρνω Ladose Και Xanax. Το Πρόβλημα που Προκύπτει είναι το Δεκέμβρη θα κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στην Βολιβία και συγκεκριμένα στην Λα Παζ που βρίσκεται σε μεγάλο Υψόμετρο και συγκεκριμένα στα 3,600 μ. απο την επιφάνεια της Θάλλασας. Η Ερώτηση μου είναι αν θα αντιμετώπίσω περισσότερα προβληματα απο τα σύνήθεις όταν κάποιος δεν έχει συνηθήσει να ζει σε μεγαλο υψόμετρο., λογω των Κρίσεων και το πρόβλημα της αναπνοής μου λόγω των Κρίσεων.Αν ξέρει κάποιος κάτι..... Ευχαριστώ..
- 19-11-2007, 10:53 #2
Καλημέρα! Καλό θα ήταν να είχες ξεπεράσει τα προβλήματά σου πριν πας αυτό το ταξίδι. Σε μεγάλο υψόμετρο η πυκνότητα του οξυγόνου είναι μικρότερη. Μπορεί λοιπόν να ενταθούν τα συμπτώματά σου. Μήπως θα έπρεπε για καλό και για κακό να συμβουλευτείς έναν γιατρό πριν πας αυτό το ταξίδι?
Αν και δεν είναι απόλυτα όλα αυτά. Σε μερικές περιπτώσεις κρίσεων πανικού δίνουν στο άτομο να αναπνεύσει μέσα από σακούλα, που σημαίνει μικρότερη ποσότητα οξυγόνου και περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα. Και λειτουργεί ως θεραπευτικό των κρίσεων. Αν όμως το πρόβλημά σου είναι και πνευμονολογικό, θα έπρεπε να ρωτήσεις γιατρό.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή