ΒΟΗΘΕΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

ΒΟΗΘΕΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ...

Παιδιά γειά σας.
    Είμαι καινούρια στο site και πολύ φοβισμένη..
    Είμαι 38 χρονών και 103 κιλά.Τη Παρασκευή 16/11/07 έβαλα δακτύλιο.

Δεν έχω ιδιαίτερο πόνο στο στομάχι ή τα ράμματα,ούτε εμετούς, και ο γιατρός λέει ότι όλα πήγαν καλά.Ομως εγώ είμαι λίγο πριν τον πανικό για 2 λόγους..

1ον από τη Παρασκευή έχω ρευτεί μόνο 2 φορές και
    2ον έχω φοβερούς πόνους στην ωμοπλάτη.

Ο γιατρός μου είπε πως όλα αυτά είναι μέχρι να συνηθίσει το στομάχι μου τον δακτύλιο.

Ας μου πει κάποιος που έχει βάλει...είναι φυσιολογικά όλα αυτά?

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Junior Member
    Κοριτσακι μου ηρεμησε πρώτα πρώτα.
    Αυτό είναι και το πιο βασικο.
    Δεύτερον, αν δεν πονας στην κοιλιά ή στο στομαχι, αν πηγαίνεις κανονικά στην τουαλέτα, αν έχεις φάει σχετικά κανονικά, δεν βλέπω το λόγο γιατί να ανησυχείς.
    ʼλλωστε, μπορείς πάντα να παιρνεις το γιατρό σου τηλέφωνο και να τον πρήξεις μέχρι να σε ηρεμησει πλήρως. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου-είμαι γιατρος και ξέρω από αυτά
    Επίσης μπορείς να βρεις μέσα από το φορουμ και άλλα σχετικα θεματα και να μιλησεις με κοπέλες που το έκαναν και να σου πουν τις εμπειρίες τους.

Ξέρω πως δεν είμαι ιδιαίτερα κατατοπιστική αλλά ξέρω κιόλας ότι μια τέτοια κραυγή βοήθειας θέλει πρώτα μια απάντηση υποστήριξεις. Είμαστε εδώ μαζί σου.

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όταν όμως εχθές τηλεφώνησα στο γιατρό μου και του είπα ότι δε μπορώ να ρευτώ,μου είπε ..."ε δε ξέρω γιατί δε μπορείς να ρευτείς..."

Αυτό με έκανε να θυμωσω και να ντραπώ για λογαριασμό του.

Φοβάμαι μήπως δε το έχει τοποθετήσει σωστά και ας λέει αυτός...

Junior Member
    γιατι να πρεπει να ρευτεις δεν εχω καταλαβει ακομη....
    τρως κανονικα? πας κανονικα τουαλεττα? εχεις καουρες στο στομαχι και πονους?
    αυτα ειναι ερωτήματα που ειναι βασικά για τηνλειτουργια του γαστρεντερικου
    και κυριως αν εχεις αερια στο εντερο, που σημαινει οτι ειναι διαβατο και λειτουργει

Junior Member
    Originally posted by nalpha
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όταν όμως εχθές τηλεφώνησα στο γιατρό μου και του είπα ότι δε μπορώ να ρευτώ,μου είπε ..."ε δε ξέρω γιατί δε μπορείς να ρευτείς..."

Junior Member
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ !

Senior Member
    Καλως ηρθες nalpha και μην αγχωνεσαι κοπελια !!!Ολα καλα ολα ανθηρα!!!
    Για να ρευτεις πρεπει να τρως ,και εσυ ακομα δεν εισαι σε θεση να φας οπως πρεπει ειναι πολυ νωρις ακομα και πρεπει να προσεχεις την διατροφη σου τον πρωτο μηνα.
    Οσο για τον πονο στην πλατη η ωμοπλατη οπως θελεις πεστο.τον ειχα τις πρωτες 5 μερες τουλαχιστον,και μετα μονο και εφοσον ζορισω τον δακτυλιο με καμια μεγαλη μπουκια ,αμεσως ο πονος με χτυπαει πισω στην πλατη.Εγω ομως ηδη ξερω ποιες τροφες μου το προκαλουν αυτο και προσεχω!!
    Εισαι καινουργια και σε πιανει πανικος ,και εγω μια απο τα ιδια τον πρωτο καιρο!!!
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.....!!!Που ελεγε και η Βουγιουκλακη!!
    Θα γινεις και εσυ παλια!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!