ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    mama καλωσηλθες καταρχην!Μπραβο σου που καταφερες να σ' αρεσει ο εαυτος σου! Διαφωνω, βεβαια που λες για το xenical, καθως ειναι ενας τροπος να διαιωνιστει το προβλημα των βουλιμικων που μπαινουν εδω μεσα. Δεν το ξερω το φαρμακο και ισως οντως να ειναι αβλαβες και να βοηθαει. Κι απο οτι καταλαβα σου κοβει την ορεξη τεχνητα. Δεν επερχεται, δηλαδη φυσικα ο κορεσμος.
    Προσωπικα, ομως με βοηθαει περισσοτερο να αφηνομαι να τρωω οσο μου λεει η βουλιμια, ασχετα απο τα κιλα που παιρνω, γιατι ακομη και αν μου ξαναερθει ο φοβος του να παχυνω, τουλαχιστον θα ξερω οτι ειχα επιβιωσει. Επιπλεον, η βουλιμια για μενα λειτουργει σαν ενας τροπος να ακουσω τον εαυτο μου.Οταν θα μου ερθει να φαω, σημαινει πως κατι δεν μ' αρεσει στην ζωη μου, οτι θελω να καλυψω καποιο συναισθημα μου, οτι δεν μπορω να διαχειριστω κατι στην ζωη μου. Ερχεται, δηλαδη, για να μας μεταφερει ενα μηνυμα Κι αν δεν το παρουμε αυτο το μηνυμα θα ξαναεμφανιστει στην ζωη μας με την ιδια η αλλη μορφη. Ακομη, εμενα η βουλιμια μου υπενθυμισε οτι κατι υπαρχει μεσα μου, μια ψυχη που εχει επιθυμιες, προτιμησεις, συναισθηματα την στιγμη που θεωρουσα οτι ημουν ενα κενο σωμα χωρις σκοπο. Κι αυτο το μηνυμα δεν το αλλαζω με τιποτα. Γενικα, ομως πιστευω πως πιο ουσιαστικη θα ειναι η βοηθεια οταν ψαξουμε μεσα μας να δουμε τι φταιει παρα να παρουμε ενα χαπι.
    mama, δεν θελω να σε αποπαρω, ειναι κι η πρωτη φορα σου κι επειδη μου συνεβη κατι παρομοιο την πρωτη φορα που μπηκα εδω δεν θελω να συμβει κι σε εσενα. Εξαλλου, ειπες οτι δεν θελεις να προτρεψεις τις κοπελες να κανουν οτι εκανες κι εσυ. Απλα, το λεω για να ακουστει και η δικη μου πλευρα σε περιπτωση που πολλες κοπελες θελησουν να το παρουν.

Junior Member
    μαμά είσαι τέλεια.και γω τα έχω χρησιμοποιήσει και τα χρησιμοποιώ τα xenical. τα άλλα δεν ξέρω τι είναι που λες αν θες πες λίγο.θέλω να σου πω πάντως πως μην αρχίσεις απότομα το φαγητό αν κόψεις τα χάπια αυτά γιατί παίρνεις πολύ γρήγορα κιλά.κρατήσου σαν να κάνεις ακόμα δίαιτα αν σου είναι εύκολο.δεύτερον το συνταγολόγιο λέει πως δεν πρέπει να τα παίρνουμε πάνω από 3 χρόνια.συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα σου τα θεαματικά και για την αισιοδοξία σου.

Τα xenical κ τα reductil χρειαζονται συνταγη γιατρου ή μας τα δινουν κ ετσι?

Παιδια κι εγω εχω αποριες σχετικα με τα xenical... Καθε ποτε παιρνεις, τι παρενεργειες εχουν;

Member
    Γεια χαρά σε όλους! Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στις προσπάθεια του και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα παιδιά!!!

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Eva μου και σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχεις τους στοχους σου μην ξεχνας πως εδω ειμαστε ολοι για εναν και ενας για ολους.

Senior Member
    σαν τους 3 σωματοφυλακες ενα πραμα... χεχεχεχε!
    καλως ορισες ευα!

gourounitsa
    Guest
    τα reductil παιδια παδος χριαζοντε συνταγη απο γιατρο καρδιολογο ή ειδικο πα8ολογο.και εχουν αρκετες ελαφριες παρενεργειες και πιο σοβαρες σε ατομα μεγαλης ηλικιας και χωρις ιδιαιτερα καλη υγεια.π.χ εγω που ειμαι απολυτος υγειης ειχα καποιες πολυ ελαφριες παρενεργειες οπως ξηροστομια και αιπνιες.χ8ες απο το μεσημερι εως το βραδι ειχα και ζαλαδες κ ενο8α ατονια ισως ομως επειδη τροω πολυ λιγο πλεον.παντος χανεις κιλα σιγουρα αλλα χριαζετε προσοχη και 2 φορες την εβδομαδα μετρηση πιεσης και καρδιακων παλμων.Καλως ηρ8αν οι καινουριοι

Member
    Σας ευχαριστώ ρε παιδιά!!! ωχ μάνα μου και έχω μία λιγουρίτσα τώρα...άλλο πράγμα. χαχαχα!!! Καλημερούδια και καλή εβδομάδα σας εύχομαι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Eva ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!

gourounitsa
    Guest
    mama EISAI ΕΔΩ?σου εστειλα μηνημα.καλημερα παιδες.mama σε ρωτησα για το xenical δεν ιπαρχει κινδινοσ να το περνεισ μαζι με το reductil?

Junior Member
    Originally posted by gourounitsa
    mama EISAI ΕΔΩ?σου εστειλα μηνημα.καλημερα παιδες.mama σε ρωτησα για το xenical δεν ιπαρχει κινδινοσ να το περνεισ μαζι με το reductil?
    Καλημέρα και συγνώμη που άργησα λίίίγο να απαντήσω. Είπαμε, ίσως είμαι απο τους τυχερούς που δεν είχα ΚΑΜΙΑ παρενέργεια. Είμαι 28 ετών, και δεν έχω ιδιαίτερη έντονη καθημερινή δραστηριότητα (αν εξαιρέσεις τις δουλειές και τα παιδιά) Εγώ τα έπαιρνα μαζί, για 4 μήνες περίπου. Το Reductil πραγματικά σου κόβει την όρεξη. Απλά, τσιμπάς. Δέν τρώς. Και χορταίνεις. Παίρνεις ένα την ημέρα. (πρωί) Όταν έτρωγα κάτι πολύ λιπαρό, π.χ. πατάτες τηγανιτές, έπαιρνα αμέσως και ένα xenical. Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 xenical την ημέρα. Αλλά ποτέ δεν είχα πάρει 3 γιατί δεν έτυχε ποτέ σε αυτό το διάστημα να φάω 3 φορές την ίδια μέρα κάτι τόσο λιπαρό.. Δεν το μετάνιωσα. Έπρεπε να το αρχίσω πιο γρήγορα τελικά. Κοίτα, αν έχεις έναν ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ γιατρό, ρώτα τον. Αλλιώς θα σε αποθαρρύνει. Πάντως, πριν ξεκινήσεις κάνε καμια εξέταση για καλό και για κακό. ʼν είσαι άτομο που σκέφτεσαι οτι τώρα που τα πήρα, κάτι θα πάθω, ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ. Τί να πώ;; Θέλει προσοχή. (Μιλάω τώρα εγώ, που δεν έδειξα καθόλου..) Τέλος Πάντων ό,τι και να κάνεις, καλή επιτυχία και προσοχή. Μήπως τυχαίνει να ξέρεις κάποιο προϊον για σύσφιγξη και ραγάδες;; Καλοκαιράκι έρχεται..

Φιλιά

Junior Member
    Originally posted by gourounitsa
    τα reductil παιδια παδος χριαζοντε συνταγη απο γιατρο καρδιολογο ή ειδικο πα8ολογο.και εχουν αρκετες ελαφριες παρενεργειες και πιο σοβαρες σε ατομα μεγαλης ηλικιας και χωρις ιδιαιτερα καλη υγεια.π.χ εγω που ειμαι απολυτος υγειης ειχα καποιες πολυ ελαφριες παρενεργειες οπως ξηροστομια και αιπνιες.χ8ες απο το μεσημερι εως το βραδι ειχα και ζαλαδες κ ενο8α ατονια ισως ομως επειδη τροω πολυ λιγο πλεον.παντος χανεις κιλα σιγουρα αλλα χριαζετε προσοχη και 2 φορες την εβδομαδα μετρηση πιεσης και καρδιακων παλμων.Καλως ηρ8αν οι καινουριοι

OXI. ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΤΑΓΗ.

gourounitsa
    Guest
    οχι μαμα δεν ξερω.τα reductil τα περνω 20 μερες τωρα και ειναι μια χαρα με μικρες παρενεργειες.εχω χασει αρκετα κιλα σε λιγες μερες κ δεν τροω πολυ.και γω ειμαι 28 χρονων επισης .τα φαρμακα μονο με συνταγη τα πιρα αλιος δεν τα δινανε.απλα σκευτομαι κ τα αλλα να περνωω αν τροω κατι βαρι γιατι καμια φορα τροω κατι λιπαρο αν κ δεν νομιζω να χριαστει γιατι μεσα σε περιπου 20 μερες εχασα 5 κιλα περιπου.ευχαρηστω για τις πλιροφοριες παντος.και γω μετανιοσα π δεν τα αρχισα νωριτερα δεν περιμενα ποτε πως 8α αδυνατηζα εστω 5 κιλα κατω τοσα απλα χωρις το μαρτιριο της πεινας.εσυ ποσα κιλα εχασες σε ποσο καιρο?
    :):):)

μαμα κι εμενα δε μου τα δεινουμε χωρις συνταγη ......μηπως να πας στο φαρμακειο σου να μου τα στειλεις ελτα αντικαταβολή?ή καλυτερα εαν εισαι αθηνα να πιουμε κανα καφεδακι και να μου τα δωσεις ......απελπιστικα η γυναικα ....

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast