ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    gourounitsa
    Guest
    να πας χαρης σε πα8ολογο γενικο εστω να στα γραψει..μαρεσει που την λεμε ολοι μαμα κ ειναι στην ηλικια μου 28 ιχιχι εγω παντος γινομαι στιλακι σιγα σιγα κανω κ πολυ γυμναστικη

o παθολογος αρνηθηκε να μου τα γραψει και μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο ......τρεχαγυρεβοπουλος......γυ μναστικη κανεις σπιτι η στο γυμναστηριο?
    δλδ σε λιγο θα λεμε η γουρουνιτσα που εγινε μουνιτσα ?:):)
    θα μας μιλας οταν γινεις μια θεα γουρουνομουνιτσα?::):)

gourounitsa
    Guest
    αχαχαχαχ κανω στο σπιτι στατικο ποδηλατο κα8ε μερα εκτος σαββατο.μπορει σε καπια φαρμακια να τα δινουν κ ετσι αλλα εινα ακριβα 100 ευρο αλλα καλυτερα να πας σε γιατρο να δεις αν εισαι υγιεις.σε μενα εχουν παρενεργιες οχχι σοβαρες επειδη ειμαι απολυτα υγιεις κ νεα κλπ κλπ κ παλυ ομως φοβομουν να τα παρω το σκευτικα πολυ κ ειδα μια κοπελα π τα πιρε κ εχασε 10 κιλα σε 1 χρονο.αν αδυνατησω 8α σας μιλαω οπως πρωτα δεν 8α εχει αλαξει η γουρουνισια καρδουλα μου χιιχ

μουνιτσα με γουρουνοκαρδουλιτσα δλδ
    οσο πας και το περιπλεκεις το θεμα .τσσσ .....απιαστη
    φιλια πολλα χαρηκα που ησουν τοσο hi σημερα και το δηλωσες παντου.παντα τετοια
    ειρηνη αγαπη σε ολους.

gourounitsa
    Guest
    etsi mourxete vre xaris na bgw ston dromo na to fonaksv oti adynathzw looooool.k enoite oti egw den 8a ta pernw ena xrono ta farmaka k se 20 meres hdh exasa 4.5 kila.ayth pou ta eperne k exase ta kila poly arga htan 150 kilak exane arga enw ego ta xanw grhgora

αστω κοριτσι μου σε κανενα δρομο μη βγεις βγες στο δικο σου δρομο που σε οδηγει στο καθρεφτι σου και κρατα το για τον εαυτο σου που του το ωφηλεισ.δυναμη power .....εισαι στο σωστο δρομο κοριτσιιιι μου

Member
    AX GOUROUNITSA ΜΟΥ ΧΑΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!

Senior Member
    χαρα το καλοκαιρι αμφιβαλλω αν θα μας μιλαει ακομα η γουρουνιτσα....
    θα κανει πως δεν μας ξερει! :P

gourounitsa
    Guest
    8α σας μιλαω γιατι οχι?εξαλόυ κ αδυνατη π ειμουν μαρεσαν οι ευσωμοι αν8ρςποι κ ειδικα οι αντρες οι παχουλοι παντα ηταν η αδυναμια μου :)

Junior Member
    Καλημέρα και πάλι..
    Μου αρέσει αυτή η διάθεση που έχετε και την μεταδίδετε και στους άλλους..
    Μπράβο σας! Εγώ πάλι, επιμένω οτι όταν τους έλεγα ένα reductil των 15mg, αυτοί μου λέγανε μόνο πως είναι ακριβό και πώς θα πληρώσω..! Όλοι μου είπανε να το γράψω για να πληρώσω μόνο τη συμμετοχή, αλλά όταν τους έλεγα εγώ όχι, θέλω μετρητά, δεν είχαν πρόβλημα. (λεφτάκια..) Κάνει 86 ευρώ περίπου, όσο και το xenical. Παιδιά, μην μπλέκετε με γιατρούς για να σας τα γράψουν. Δεν το κάνουν. Αυτοί, σκέφτονται, "σταμάτα να τρώς και θα δείς..θέλεις και reductil.." Η συμβουλή μου είναι να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις για να βεβαιωθείτε για την καλή σας υγεία και μετά να τα πάρετε μόνοι σας όσοι το θέλετε. Και φυσικά στις παρενέργειες, τα κόβουμε έτσι;; Μην μας στείλουν κιόλας.. Έχουμε και παιδάκια :)

gourounitsa
    Guest
    mama εχεις δικιο εγω περνω τα 10 mg ειναι πολυ αποτελεσματικα αλλα κ με μικρες παρενεργιες.σε ενα μηνα εχασα περιπου 5.1 κιλα.το καλυτερο ειναι οτι μπορω κ ελενχω την διατροφη μ δλδ τροω λαχανικα κ μη παχυντικα π πρωτα δεν etroga
    μακαρι να τα ηξερα πιο πρωτα ηλικρινα αλλα οκ σε μες δεν ειχαν ιδιετερες παρενεργειες αλλα οπως σκαναρα το χαρτι μεσα στο κουτι με τις πλιροφοριες εχει παρενεργιες σε ατομα π.χ π εχουν τικ,ελαφρια κατα8λιψη,πιεση,δισκιλιοτη� �α, κ εεενα σωρο αλλα.εγω πια δεν εχω καμια παρενεργια περασε ενας μηνας αλλα στην αρχη ειχα αιπνιες.εμοραιδες,νευρα,ξυ� �οστομα,ζαλαδες αλλα μ περασαν τωρα.γιαυτο καλυτερα προσοχη σε αυτο το φαρμακο ειναι πολυ αποτελεσματικο για ατομα απολιτος υγιεις κ σωματικα κ ψυχικα εστω κ ελαφρια.

gourounitsa
    Guest
    δεν αντεξα παλυ ζηγιστικα.χ8ες εφαγα αρκετα καλα κ ειχα τη απορια να δω αν πιρα αλλα εχασα 400 γρ.

Senior Member
    BLiss και Haris η δικιά σας Gourounitsa
    θα ειναι μια μικρη κουκλιτσα

μονο σε λιγα μηνακια
    θα τα χασει τα κιλακια

δεν θα μας θελει αλλο πια?
    απαπα απαπα!

Λεει η Haris: ωχ αμαν παει
    αλλο πια δεν μ αγαπαει
    η μικρη μου γουρουνιτσα
    και λεει o ΒLiss: Xαρα το καλοκαιρι
    θα κανει πως δεν μας ξερει

Μην ανησυχειτε βρε παιδια
    η δικια της η καρδια
    ειναι πολυ μεγαλη
    ειναι σκετο παλικαριιιιιι!!!

Senior Member
    χαχα! πολυ καλο!!!!! τελειο!!!!

gourounitsa
    Guest
    αχχαα κατερινακι με συγκινισες.....απλα μου 8ιμιζεις εμενα πριν μερικα χρονια πριν κατακρεουργι8ουν τα συναισ8ηματα μου κ διαλισει η ζωη μου.Τωρα ομως εγινα βραχος κ δεν αντεχω να βλεπω κ αλλες να πονανε.Γνωριζω τον πονο καλα.καποτε ηταν ο μονος φιλος μου.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast