Results 1 to 15 of 61
Thread: ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
-
12-12-2007, 00:14 #1
ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
Επεσα παλι στα βαθεια κ δεν βλεπω φως. Δεν μπορω να καταλαβω πως τοση προσπαθεια κ τοση αισιοδοξια χανεται απο τη μια στιγμη στην αλλη και βρισκεσαι ξανα στο μηδεν. Δεν εχω τιποτα να πω, εδω και χρονια εχω καταντησει γραφικη με τον εαυτο μου, ας μη γινω και με εσας.
Παρατηρω ομως μια γενικη αδρανεια και πτωση.. Εσεις πως ειστε; Τι νιωθετε, τι σκεφτεστε;
Υ.Γ.:Αχ ερχονται κ αυτα τα Χριστουγεννα.. οδυνηρη υπενθυμιση αυτης που ηθελα να ειμαι, της ζωης κ της χαρας που ηθελα να εχω αλλα απεχω..
- 12-12-2007, 15:57 #2
Εμενα, προσωπικα Ελινα δεν με ενοχλει, γινε οσο γραφικη θελεις. Απο την στιγμη που αυτο αισθανεσαι γιατι να μην το πεις. Εξαλλου, το βρισκω πολυ φυσιολογικο που την μια νιωθεις χαρα και την αλλη λυπη.
Παρεπιπτοντως εχω κι εγω καποιου ειδους μεταπτωση με τις επιθυμιες μου. Την μια εμφανιζονται, αποκτω θαρρος και προχωραω και την αλλη τις θαβω και αναρωτιεμαι που πηγαν. Δεν ειναι το ιδιο βεβαια με τις δικες σου μεταπτωσεις, αλλα ειναι αυτο που βιωνω και σκεφτομαι τωρα.
12-12-2007, 16:00 #3
Α, και ποτε δεν ειναι αργα να αποκτησεις την ζωη που θα ηθελες.
"Δεν πειραζει που δεν σου 'ρθε η ζαρια, τζογαρισε στο ονειρο κι εισαι ετοιμος για ολα"
Γιαννης Αγγελακας
18-12-2007, 00:18 #4
kalhspera se olous.. edw k kairo xazeyw ta mhnymata sas k den pairnw meros giati tis perissoteres fores niwthw oti akoma k to na apeythynthw se atoma pou pragmatika mporei na me niwsun, emprakta den tha me voithisei pouthena. den tha polyloghsw me mena giati niwthw oti i istoria mu eixe xilioeipwthei se ayto to forum me mikres diaforopoihseis. apla tha pw oti ekleisa 2 xronia sto syptwma . ta pio efialtika ths zwhs mu. apeixa k eniwsa ygeihs gia 2 mhnes k auto to mhna xanakatrakylhsa. den exw alles dynameis na to antimetwpisw. grafw giati niwthw "adeia" ayth th stigmh k thelw na to vgalw estw k me th morfh post.. k na apanthsw se sena elina k se kathe allh pou ypoferei oti dystyxws h eytyxws den einai monh ths..
vriskomai epishs sto mhden mazi su me monadikh tragikh eikona tu euatu pou hmun k autu pou oneireyomai. gti ton twrino ton exw xasei k paleyw na ton xanavrw
18-12-2007, 16:16 #5
Σε καταλαβαινω.. Κι εγω δεν πιστευω οτι μπορει κανεις να με βοηθησει. Ολοι ξερουμε το σωστο, ολοι ξερουμε πανω κατω γιατι μας συμβαινει, ολοι ξερουμε την αισιοδοξη οπτικη ΑΛΛΑ δεν μπορουμε να τα κανουμε πραξη. Δινω ομως μεγαλη σημασια σε ο,τι λεει ο καθενας γιατι εκτος των αλλων, μπορει να διαβασεις μια κουβεντα που να σου χτυπησει ευαισθητη χορδη, να σου κανει το κλικ. Δεν ξερω αν σε εχει βοηθησει ποτε αυτος ο τροπος βεβαια..
Στην παρουσα φαση λεω στον εαυτο μου τα παρακατω:
1)Αφου εχω καταφερει κατι στο παρελθον, εστω και για μια μερα, σημαινει οτι μπορω να το ξανακανω.
2)Η ζωη κανει κυκλους, εχει μια τα πανω μια τα κατω της. Αν τα σκατωσω μια μερα, δεν χαθηκε ο κοσμος, σε ολους συμβαινει.
3)Μηπως τελικα πρεπει να αποδεχτω ο,τι μου συμβαινει; Οσο το πολεμαω, οσο με θεωρω προβληματικη βουλιαζω περισσοτερο. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΙΝΑ, ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (με την καλη εννοια) ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. Βαρεθηκα τον εμφυλιο πια.
18-12-2007, 18:34 #6
Καλωσηλθες zero στην παρεα μας!
Πραγματικα, γραφοντας εδω δεν θα παρεις την βοηθεια που ζητας, αλλα ουτε και θα παθεις κατι "κακο". Για μιλησε μας, ομως, λιγο για εσενα. Ποσο χρονων εισαι, αν σπουδαζεις, αν εχεις στραφει για βοηθεια σε ψυχοθεραπευτες, αν κανεις εμετους, και ποια ειναι η κατασταση που αντιμετωπιζεις. Γιατι ακομη κι αν η ιστορια σου μοιαζει με των αλλων, δεν παυει να ειναι μια διαφορετικη και μοναδικη ιστορια. Τελος, θελουμε να μαθουμε ποια εισαι, να σε γνωρισουμε.
18-12-2007, 18:39 #7
Ελινα, μου κανει εντυπωση η φραση :"δεν θα γινω ποτε το χαζοχαρουμενο κοριτσακι". Ησουν ποτε ετσί; Γιατι κατι μου θυμιζει αυτο. Ημουν κι εγω ετσι, μεχρι να εμφανισω ανορεξια και μετα βουλιμια. Ειχες κι εσυ την επιθυμια να γυρισεις σ' αυτο που ησουν;
19-12-2007, 01:21 #8
katarxas eyxaristw poly gia thn ypodoxh ! arxizw na syneidhtopoiw oti ekana poly kala pou phra meros stis syzhthseis sas. isxyei oti kapoies fores den peirazei an dn vriskoume akrivws lyseis, h exwterikeysh kapoiwn pragmatwn voithaei poly.
eimai h stella ekleisa ta 20 k spoudazw psyhologia sto panepisthmio athinwn. epishs genithika k zw sthn athina. tragikh eirwnia to oti spoudazw psyhologia e? k akoma pio tragiko to oti dieykrinisa epakrivws thn pathish mu sto kefalaio twn diatrofikwn diataraxwn to opoio htan mesa sthn exetastea ylh mu...
ekleisa sto symptwma 2 xronia. vulimika episodeia me anairesh. gia na to parw omws apo thn arxh, mexri k ta 18 mu, ola dhladh ta xronia tu sxoleiou, to thema kilwn k eikonas tu swmatos mu den me eixe apasxolisei pote ews tote. den xepernusa pote ta 47 kila(!), gymnazomun panta k o metavolismos mu htan apsogos me apotelesma oti k na trwga na mn evaza grammario. sta mesa omws tu prwtu etous ayto arxise na allazei. kata pasa pithanothta exaitias ths allaghs tropu zwhs (xenyxtia, allagh wrariu proslhpshs trofhs, kako faghto, alkool). arxise loipon to swma mu na allazei (oxi na ginetai pio gynaikeio, aplws na paxainei..) k na prosthetw synexws varos. eixa epanapaytei sthn arxh dioti pisteya oti itan apla thema mias apofashs gia kapoia diata k ystera tha epanerxomun sta dedomena mu. otan omws apetyxa sto na kataferw na kanw mia fysiologikh diaita xanontas kila k synexisa mono na prosthetw ekei me pire sthn kiriolexia i katw volta. arxisa tis ypervoles k tis ysteries trwgontas mono fruta k laxanika k fysika o organismos mu mn exontas synithisei kti tetoio zhtuse kiallo k gw aplws den mporusa na mn tu to dwsw. k kei opws fantazeste k gnwrizete arxise o efialtikos k kataramenos faulos kyklos. peinaw- den trww -ftanw sta oria mu -ypokyptw- ginomai kommatia apo tis typseis k tis enoxes- kataleigw sto mpanio k.o.k.
ton prwto miso xrono tulaxiston ta episodeia emena se ena mikro arithmo th bdomada . ton teleytaio enamish omws ginontai sxedon kathimerina.
s ayto to shmeio elina mu tha symfwnhsw legontas oti polles fores iparxei mia frash diaforetika eipwmenh, kati pou me exei sokarei ligo parapanw k mpainw etsi sto trypaki typou "apofasizw h ayrianh mera na einai mia kainurgia arxh". to trypaki auto dystyxws den diarkei panw apo 24wres k etsi eimaste pali sta idia. kathe prwi pou xypnaw me auto to allokota antifatiko synaisthima avastaxtwn enoxwn se syndiasmo me mia fovismenh aisiodoxia oti apo shmera kati tha allaxei. k omws aplws to afhnume na anakyklwthei. den einai toso tragiko pou gnwrizume tosa gyrw apo to symptwma, pou xerume ti einai swsto k ti oxi, pou mporei na xerume ta panta gyrw apo tis diaites k tis thermides k thn krisimh wra na ginomaste ermaia THS. ayths ths trelhs exwterikhs dynamhs pou su katavalei oloklhro ton eayto su.. eimai toso adynamh. niwthw oti pleon exw paraitithei apo ola.orexh k diathesh mhden.
nikh mu pote ews twra den exw apeythynthei se eidiko. to oti anoigomai se esas einai to prwto megalo mu vhma na fantasteite. apla ayton to mhna eimai xeirotera apo pote(akrivws epeidh perasa ena megalo gia ta dedomena mu xroniko diasthma katharh k ygeihs k xanakatrakylhsa) k thelw epitelous na kanw kati emprakta. k tha thela na rwthsw esas an exete apeythynthei pote an exete voithithei k genikotera ti exete psaxei..
moirazontas ola ayta mazi sas mu kanei kalo nomizw akoma k me th morfh enos post. hdh. syggnmh an kourase to makroskeles post. tha mporusa na milaw wres gia to zhthma alla akrivws epeidh xerw oti den xreiazontai polla logia epexhghmatika gia na me katalavete stamataw edw. xerw oti me niwthete opws k gw thn kathemia apo esas.
prospathw na xanavrw to xameno mu eayto, to diko m xazoxarumeno koritsaki. oles exume. opws k oles peftume akoma perissotero mprosta se xronikes periodus pou paliotera eixame apofasisei oti gia autes oti tha ta xame kataferei k omws aytes erxontai k feygun k meis eimaste akoma sta idia , an oxi se xeirotera.
eyxaristw pou m dinete auth th dynatothta. tha xarw me opoiadhpote apanthsh.
sas filw
21-12-2007, 22:43 #9
Νικη μου, οχι.. Δεν ημουν ποτε το χαζοχαρουμενο κοριτσακι. Δυστυχως.. Θα ηθελα πολυ να ημουν κ να ειμαι αλλα δεν εχω νιωσει ποτε ξεγνοιαστη, αναλαφρη, χωρις κατι να με βασανιζει. Και ζηλευω ρε γαμωτο.. Ζηλευω αυτην τη χαρα, τα γελια, τις βολτες, τις διασκεδασεις που ειναι αυθεντικες και ειναι μονο αυτο που βλεπεις, χωρις να υπαρχει μαυριλα απο κατω. Λεει καπου "ευτυχισμενος ανθρωπος ειναι αυτος που οταν τρωει τρωει, οταν καθεται καθεται, οταν κοιμαται κοιμαται."
zero.. μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι η να κανω κατι που θα σου φανει χρησιμο. Νομιζω παντως πως θα σε βοηθησει ο ειδικος. Κ λεω νομιζω (γιατι παλιοτερα ημουν φανατικα υπερ) γιατι οσο περναει ο καιρος και σκεφτομαι και το ψαχνω και το ξαναψαχνω, τοσο καταληγω στο οτι τελικα δεν ξερω τιποτα. Ειμαι τοσο μπερδεμενη..
Ας σου πουν καλυτερα ατομα που εχουν προσωπικη εμπειρια. Θα σε συμβουλευα ομως αν ειναι να απευθυνθεις καπου, αυτος να ειναι ψυχοθεραπευτης και οχι απλως ψυχολογος.
03-01-2008, 16:37 #10
Εμενα δεν με κουρασες καθολου zero. Και αν θελεις να πεις και αλλα πες τα. Εμενα μ'αρεσει παντως οταν μιλαω εδω, οποτε φανταζομαι θ' αρεσει και σε εσενα, γι' αυτο δεν χρειαζεται να περιοριστεις κι εδω. Αν και βλεπω οτι εχεις μπει δυναμικα!
Eλινα μου, μην νομιζεις πως τα χαζοχαρουμενα κοριτσια ειναι ευτυχισμενα, μπορει να κρυβουν την θλιψη τους. Εγω ετσι ημουν, στους φιλους ημουν μεσα στην τρελη χαρα και οταν γυριζα σπιτι μου, ξεσπαγα σε κλαματα, ειχα σκεψεις αυτοκτονιας, μελαγχολια κ.α. Αλλα, καταλαβαινω τι εννοεις λεγοντας χαζοχαρουμενο. Κι εγω το ιδιο θελω, να απολαυσω, να χαρω και να ΖΗΣΩ!Μας το ευχομαι λοιπον!
Τις τελευταιες μερες εχω εντονα την επιθυμια να ζησω. Πηγα στο χωριο μου τα χριστουγεννα και συνειδητοποιησα πως δε ζω. Οι φιλοι μου εκει, συνεχιζουν τις ζωες τους. Αναπτυσσουν τις σχεσεις τους, τις γνωσεις τους, απολαμβανουν και διασκεδαζουν, ενω εγω ειχα μεινει πισω. Ειχα βαλει τη ζωη μου σε αναβολλη, που λες κι εσυ. Βλεπω ποσα πραγματα εχω χασει τοσο καιρο που απεφευγα τον κοσμο και επαιζα κρυφτο με την ζωη. Και παρολο που ειναι δυσκολη η ζωη και μπορει να χρειαστει να παλευω καθε μερα για να καταφερω αυτα που θελω, την προτιμω, γιατι τουλαχιστον θα κανω ολα οσα εχω στερηθει. Αυτη την στιγμη παντως, νομιζω πως ειμαι ερωτευμενη ή ενθουσιασμενη( δεν ξερω την διαφορα) με εναν φιλο μου και θελω πολυ να μεινω σε αυτο το συναισθημα, μιας και τοσα χρονια το απεφευγα.
03-01-2008, 17:35 #11
Απ'οσο θυμαμαι Νικη εχεις ξεπερασει τις διατροφικες διαταραχες.. Τι σε εμποδιζει να ζησεις;..
Χαιρομαι πολυ βεβαια για'σενα! Απ'οτι φαινεται σου μπηκε καλα η χρονια! Βουρ στον πατσα!!
Φιλακια!
03-01-2008, 18:55 #12
Οχι, δεν τις εχω ξεπερασει, ακομα κανω βουλιμικα επεισοδια, απλα υπαρχουν και μερες που δεν κανω. Μμμ, τι με εμποδιζει να ζησω.....ελα ντε; Βασικα, βαζω εμποδια συνεχως και φοβαμαι πολυ. Τωρα, τελευταια, ομως που εχω αρχισει να τολμω πραγματα και ανακαλυπτω την ζωη μου αρεσει πολυ. Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορω να κανω, κι αυτο μου προκαλει και ενθουσιασμο και τρομο να σου πω την αληθεια. Και συνεχιζω να εχω ενοχες, σκεψεις υποτιμητικες για εμενα, οι οποιες ομως εχουν περιοριστει αρκετα. Και βλεπω οτι κανοντας αυτα που θελω, και τα πολυ απλα, οπως το να βγω με μια παρεα, το θεωρω τοσο σημαντικο που το τολμησα που οι σκεψεις αυτες μπαινουν σε δευτερη μοιρα. Θελω πολυ να προσπαθησω να καταφερω το καλυτερο για τον εαυτο μου.
Για την χρονια δεν το συζητω καλυτερα δεν γινεται, εκανα αυτο που ηθελα, δηλ. το διασκεδασα με φιλους, ερωτευτηκα, ασε! Εσενα πως σου μπηκε η χρονια;
03-01-2008, 18:59 #13
Ακυρο , Ελινα, βλεπω κι εσενα δεν σου μπηκε ασχημα η χρονια! Για την ακριβεια ηταν πολυ γλυκο και τρυφερο αυτο που σου συνεβη. Ηταν η πρωτη φορα που ο πατερας σου σε αγκαλιασε και κλαψατε ολοι μαζι;
04-01-2008, 11:05 #14
Δεν ηταν η πρωτη φορα... Με τον μπαμπα μου ομως μενουμε χωριστα εδω και 12-13 χρονια. Ετσι, οταν θα υπαρξει τετοια στιγμη θα ειναι πιο εντονη, πιο φορτισμενη.. Δεν μπορω να στο εξηγησω ακριβως.. Ειναι ενα συνονθυλευμα συναισθηματων λογω των καταστασεων που εκφραζεται με αυτον τον τροπο. Αλλα αυτη τη φορα ενιωσα κατι διαφορετικο απο τις υπολοιπες. Οχι απλως ανακουφιση αλλα.. "σαν να λυθηκαν τα μαγια"!
04-01-2008, 11:18 #15
MHN APELPIZESAI
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Πρώτη μου μέρα εδώ, και μπήκα μόνο και μόνο για να σας δώσω την δικιά μου "λύση"..
Είμαι 29 χρονών και έχω 2 μωράκια. Ο μικρός μπόμπος είναι 18 μηνών και ο "μεγάλος" είναι 4 χρονών.. Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, προσπαθώ να κάνω δίαιτα, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω.. Μερικές φορές, πραγματικά, σιχαινόμουν τον εαυτό μου..
Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 73 κιλά και πήρα 18! Σύνολο, 91! και μόλις 25 χρονών.. Ντρεπόμουν και τον άντρα μου ακόμα.. Με πολύ προσπάθεια, έχασα τα 15, αλλά και πάλι..χάλια! Μένω πάλι έγκυος, και παίρνω άλλα 12(ευτυχώς). Μόλις γέννησα είμουν και πάλι 85.. Γενικώς, είμαι καταθλιπτική, αλλά ποτέ μπροστά στους άλλους ή στα παιδιά μου.. Α!και δεν αναφέρω τις ραγάδες...............................
Πάμε λοιπόν στη λύση: Έχω χαλάσει άπειρα χρήματα σε κρέμες, χάπια, κλπ. Μέχρι που ανακάλυψα το xenical. Δεν μπορώ να πώ πως εντυπωσιάστικα απο τα αποτελέσματα, αλλά ήταν ό,τι καλύτερο είχα δοκιμάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μόλις τελείωσε, ξαναπήγα στο φαρμακείο, να πάρω κι άλλο μαγικό κουτάκι.. Νομίζω είχα χάσει 5 κιλά σε ένα μήνα.. Μου λέει η φαρμακοποιός μου, για το reductil, το παίρνω κι αυτό.. Να μην σας τα πολυλογώ, τον Απρίλιο, πήρα μια μεγάλη απόφαση. Έπαιρνα ένα reductil κάθε μέρα, και άν έτρωγα κάτι πολύ λιπαρό, μπούκωνα κι ένα xenical. Ίσως να είμαι απο τις τυχερές που δεν είχα ΚΑΜΙΑ παρενέργεια.. Το αποτέλεσμα; Μέχρι τα πρώτα μπάνια, είχα χάσει 15 κιλά, αλλά ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ. Έβλεπα τον ευατό μου αδύνατο.. Πήγα στο Berska για ρούχα, και πήρα τζίν Νο.38 ΧΩΡΙΣ να το δοκιμάσω, και μόλις πήγα σπίτι, δεν το πίστευα.. Ήταν τέλειο.. Ακόμα και ο άντρας μου έπαθε πλάκα.. Τώρα φοράω και αυτή τη τζίν φούστα που φόραγα στα 19 μου, και ο γιός μου μου λέει "Μαμά, είσαι πολύ όμορφη σήμερα.." και λιώνω. Μετανιώνω που δεν το αποφάσισα πιο νωρίς και έχασα τόσα καλοκαίρια.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥ.. ίσως γιατί ήμουν σίγουρη επειδή μετά τις εγκυμοσύνες, είχα όλες τις εξετάσεις, ίσως και η ηλικία.. ίσως επειδή αν το έλεγα σε γιατρό αυτό που θέλω να κάνω θα με απέτρεπε.. τί να πώ.. Πάντως, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, δεν σας λέω να το κάνετε.. είπαμε ίσως και να είμαι τυχερή.. Απλά, σας μεταφέρω την δικιά μου ιστορία, και θέλω να σας πώ πως καταλαβαίνω τι είναι να ψάχνεις το αγαπημένο σου τζίν σε Νο.44+ και να έχει μόνο μέχρι 42. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Μ Ι Α. ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ, mama.
Originally posted by Ελινα
Σε καταλαβαινω.. Κι εγω δεν πιστευω οτι μπορει κανεις να με βοηθησει. Ολοι ξερουμε το σωστο, ολοι ξερουμε πανω κατω γιατι μας συμβαινει, ολοι ξερουμε την αισιοδοξη οπτικη ΑΛΛΑ δεν μπορουμε να τα κανουμε πραξη. Δινω ομως μεγαλη σημασια σε ο,τι λεει ο καθενας γιατι εκτος των αλλων, μπορει να διαβασεις μια κουβεντα που να σου χτυπησει ευαισθητη χορδη, να σου κανει το κλικ. Δεν ξερω αν σε εχει βοηθησει ποτε αυτος ο τροπος βεβαια..
Στην παρουσα φαση λεω στον εαυτο μου τα παρακατω:
1)Αφου εχω καταφερει κατι στο παρελθον, εστω και για μια μερα, σημαινει οτι μπορω να το ξανακανω.
2)Η ζωη κανει κυκλους, εχει μια τα πανω μια τα κατω της. Αν τα σκατωσω μια μερα, δεν χαθηκε ο κοσμος, σε ολους συμβαινει.
3)Μηπως τελικα πρεπει να αποδεχτω ο,τι μου συμβαινει; Οσο το πολεμαω, οσο με θεωρω προβληματικη βουλιαζω περισσοτερο. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΙΝΑ, ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (με την καλη εννοια) ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. Βαρεθηκα τον εμφυλιο πια.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία