Results 1 to 6 of 6
Thread: μια καινούρια αρχή!
-
06-12-2007, 11:25 #1
μια καινούρια αρχή!
Καλημέρα σε όλους σας.είμαι καινούριο μέλος.την πρώτη μέρα που μπήκα έστειλα μηνύματα σε κάποιους και ένα νέο.νευρίασα με κάτι που διάβασα και ξέχασα να σας χαιρετήσω.η ευχή μου είναι να είμαστε και να δείχνουμε καλύτεροι τον καινούριο χρόνο που έρχεται τόσο μέσα μας όσο και έξω μας.
- 18-12-2007, 15:09 #2
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ!!ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕΣ??ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑΠΟΛΛΑ!!
19-12-2007, 19:34 #3
αγγέλα μου σήμερα με χαρά είδα το μήνυμα σου. διάβασα λοιπόν για τη διαμάχη που είχαν κάποια μέλη για το αν τα κιλά τα παίρνουν όσοι έχουν προβλήματα εσωτερικά ή γενικά της ζωής και θύμωσα γιατί σκέφτηκα πως αντί να κάτσουμε να δούμε τι μπορούμε να κανουμε για τα κιλά μας τσακωνόμαστε για το πως τα αποχτήσαμε.εγώ πιστεύω πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και δικαιούται να έχει τη γνώμη του. άλλος λοιπόν τα πήρε γιατί γουστάρει το φαϊ, άλλος γιατί δεν τα βρίσκει με το σύντροφο του και ούτω καθεξίς.βεβαίως και πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας ξεχωριστά γιατί καταλήγει να παίρνει κιλά αφού έτσι θα έχει λύσει το μισό πρόβλημα αλλά αν μπορούσαμε να βρούμε τι μας φταίει και να το διορθώσουμε τόσο εύκολο θα ήταν όλα τόσο απλά δεν συμφωνείς;φιλιά πολλά και από εμένα!
19-12-2007, 20:48 #4
αριάδνη, η θεωρία λέει πως ένα άτομο τοσο συνειδητοποιημένο όπως εσύ (προκύπτει από τον τρόπο που σκέφτεσαι) θα έπρεπε να έχει τη δύναμη να περιορίσει την επιθυμία του για φαγητό. η θεωρία όμως μάλλον έχει κενά. ίσως να είμαστε συνειδητοποιημένοι ακριβώς γιατί το φαγητό μας δίνει την απαραίτητη ισορροπία στην καθημερινότητα μας. αν έλειπε ή εάν λείψει κάπου αλλού ίσως ξεσπάσουμε.
20-12-2007, 18:08 #5
γεια σου peraparapolla η αλήθεια είναι πως όλες οι θεωρίες έχουν κενά.αλλά εγώ δεν μιλούσα θεωρητικά αλλά πρακτικά.και επειδή εφάρμοσα κάποια μετρα για τον εαυτό μου γι' αυτό και μιλάω.είπα πως αφού εγώ που είμαι πολύ επιρρεπής στο φαγητό μπορέσω και λίγο το διορθώσω τότε ίσως όλοι μπορούν.σαφώς και σε αυτό που λες πως αν έλειπε το φαγητό ίσως να ξεσπούσαμε κάπου αλλού είναι πραγματικότητα.τουλάχιστο� � εμείς όμως κάνουμε κακό μόνο στον ευατό μας. θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε πάθει και χειρότερα όπως να ήμασταν καταθλιπτικοί, αλκοολοκοί και πολλά άλλα.ας μην φτάσουμε να πάθουμε το χειρότερο για να εκτιμήσουμε το καλύτερο. ας διορθώσουμε αυτό που έχουμε και βλέπουμε.καλό υπόλοιπο ημέρας εύχομαι.
29-12-2007, 18:27 #6
Αριανδη πρωτα απ'ολα καλως ηρθες!!
Και κατα δευτερον μην θυμωνεις βρε καλη μου!!
Εαν δεν υπηρχαν και τετοια εδω μεσα τι θα γινομασταν???
Μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα ,και χαρη σε αυτα μπαινουμε στην διαδικασια να συμμετεχουμε περισσοτερο εδω μεσα και να δινουμε το παρον!!
Ξερεις ποσα θεματα κατα καιρους επαναλαμβανονται??Δεν γινεται διαφορετικα και δεν ειναι και τοσοσ τρομερο.Αλλωστε ετσι ολοι λεμε κατι περισσοτερο για τον ευατο μας και αυτο ειναι καλο γιατι μας κανει να συνηδητοποιουμε πραγματα για εμας τους ιδιους πρωτα.
Ευχομαι να περνας καλα εδω ,και να σε βοηθησει σε οτι θεωρεις εσυ οτι εχεις να αντιμετωπισεις.
ΦΙΛΙΑ!!!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....