Results 1 to 11 of 11
Thread: ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ
-
13-12-2007, 16:23 #1
ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ
Γεια χαρά πάλι μετά από καιρό!!!!
Στην προσπάθεια μου να βρω κάτι για να ανέβω ψυχολογικά και να σταματήσω τη λαιμαργία μου, έψαξα για τα ανθοιάματα που τα παίρνει μια φίλη μου για να ρυθμίσει τον κύκλο της με άριστα αποτελέσματα, και βρήκα το παρακάτω άρθρο που σας στέλνω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από εσάς τα έχει δοκιμάσει ή ξέρει κάτι ?
"Τα ανθοϊάματα του Dr Bach δεν θεραπεύουν ασθένειες αλλά εξισορροπούν αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές , βοηθώντας έτσι τον άνθρωπο στην αποκατάσταση της ψυχικής του αρμονίας ,είναι εντελώς ακίνδυνα , δεν προκαλούν παρενέργειες και μπορούν να ληφθούν με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο της συμβατικής ιατρικής.
Πως μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας;
Τα ανθοϊάματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με την διατροφή για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του ελέγχου του βάρους και είναι απαραίτητα ειδικά: ...
Για αυτούς που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού σε μικρό χρονικό διάστημα με την αίσθηση ότι χάνουν τον αυτοέλεγχό τους.
Για οποιαδήποτε ενέργεια γύρω από το φαγητό που φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός ελέγχου.
Για το άτομο που χρησιμοποιεί την τροφή για να καταπνίξει (συγκαλύψει) συναισθήματα ή που χρησιμοποιεί την τροφή για παρηγοριά.
Για αρνητική εικόνα του εαυτού (σώματος)
Για αισθήματα ενοχής . Σε περιπτώσεις βουλιμίας ή ανορεξίας.
Για όπου υπάρχει ανάγκη για τελειότητα και για τον έλεγχο του εαυτού.
Για όσους υποβάλλουν τον εαυτόν τους σε ένα υπερβολικά αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας και /ή άσκησης.
Για την προστασία από το κοινωνικό περιβάλλον που ζητά ένα ιδανικό σώμα και την τέλεια ομορφιά.
Για την αντιμετώπιση της λαιμαργίας."
- 14-12-2007, 18:19 #2
Ένα ακόμη καινοτόμο παραμύθι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω επιοικώς τα όσα αναφέρεται πως κάνουν τα ματζούνια στα οόία αναφέρεσαι.Απότι φαίνεται πετυχαίνουν στον στόχο τους,να βρουν ανταπόκριση απο άτομα που ψάχνουν συνεχώς για κάτι διαφορετικό που θα λύσει το πρόβλημα του.Δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση τίποτα απόσα υπόσχονται,το αν κάνουν κακό δεν το γνωρίζω,αλλα το μόνο καλό είναι ότι ίσως εσύ πιστεύοντας πως θα σε βοηθήσουν,με την σκέψη και μόνο,νιώθεις καλύτερα,κάτι είναι και αυτό.Το ότι το προτείνει ένας DR κάτι δεν λέει τίποτα.Και ο Φυκιώρης που διαφημίζει το ενεργό οξυγόνο γιατρός είναι αλλά μάλλον δεν θα ήθελες να είσαι ασθενής του.Ο μόνος τρόπος για να χάνεις κιλά είναι δίαιτα,γυμναστική και καλή διάθεση.
29-12-2007, 18:06 #3
Μονο που αυτη την καλη διαθεση που αναφερεις γιατρε ,εαν ο επιστημονας στον οποιο ζητας βοηθεια ,δεν μπορει να σου τη δωσει αλλα αντιθετα σε ισοπεδωνει με το φερσιμο του ,ακομα και ο Φυκιωρης στον οποιο αναφερεσαι ειναι καταπληκτικος ,εαν μας ανεβαζει την διαθεση μας εστω και με τον δικο του ιδιομορφο τροπο!!!
Μηπως θα επρεπε οι επιστημονες που εχουν να κανουν με την παχυσαρκια να γνωριζουν και απο ψυχολογια μια και αυτα τα δυο ειναι αλληλενδετα???
ΦΙΛΙΑ!!!!
16-03-2009, 17:06 #4
δοκιμασε κανεις τελικα?ειναι αποτελεσματικα?
16-03-2009, 23:36 #5
Tα χρησιμοποιούσε μια φίλη μου που ασχολιόταν με αναλλακτικές θεραπείες.Έλεγε ότι βοηθάνε
16-03-2009, 23:44 #6
γεια σου myrtali, που ακριβως βοηθησαν τη φιλη σου?
16-03-2009, 23:54 #7
Στο να ελέγχει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της. Τα ανθοϊάματα επηρεάζουν την ψυχολογία, εκτός από την rescue cream
17-03-2009, 00:18 #8
Βασικά πιστεύω πως στο θέμα όλων αυτών των ροφημάτων αδυνατίσματος, παίζει μεγάλο ρόλο το μυαλό του καθένα... Αν εσένα σε έχει πείσει η διαφήμιση πως με το Χ τσαϊ αδυνατίζεις, αυτό θα λες. Δεν έχει σημασία αν για να κατέβει η ζυγαριά πέθανες στην πείνα και στη στέρηση, εσύ εκεί, θα υποστηρίζεις ότι το θαυματουργό ρόφημα τα έκανε όλα...
Όλα είναι στο μυαλό δηλαδή.... Ίσως εν τέλει να είναι και ένας τρόπος στήριξης και ενδυνάμωσης.... Πιστεύοντας πως έχεις βρει το μαγικό φίλτρο, αυτομάτως, νιώθεις πιο ασφαλής και δυνατός....
Είναι σαν την ελληνική ταινία, που έδωσαν στο Βουτσά ενα τάχα μου μαγικο χάπι το οποίο του έδινε δύναμη ήρωα... Και αυτος, μόνο και μόνο με την ιδέα πως είναι ανίκητος έχοντας έναν τόσο ισχυρό σύμμαχο-βοηθό, ξεπέρασε τις αναστολές του και πήγε και έκανε τουλούμι στο ξύλο τους αντιπάλους του. Και εν τέλει..... το μαγικό χάπι, ήταν μια απλή ασπιρίνη....
Κάπως έτσι πιστεύω πως λειτουργούν κι αυτά χωρίς όμως δυναμικά αποτελέσματα... Το μόνο που ίσως προκαλούν είναι διούρηση, αρα και αποβολή μιας ποσότητας τοξινών...
Πάντως αν δεν αποτελούν ροφήματα χημικά, τα οποία να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ατόμου, δε νομίζω να βλάπτουν...
17-03-2009, 00:59 #9
Τα ανθοϊάματα δεν είναι χημικά και δεν είναι τσάι. Προέρχονται απο τα αιθέρια έλαια αν δεν απατώμαι και έιναι η "ψυχή" του φυτού. Δεν είναι μαντζούνια δεν υπόσχονται αδυνάτισμα και δεν έχουν σχέση με διούρηση , επηρεάζουν την ψυχολογία του ατόμου μόνο
17-03-2009, 05:26 #10
Συγνώμη που αδυνατώ να διαβάσω με όλη μου την προσοχή αυτό το τόπικ απόψε...
Ωστόσο ελπίζω κάπως να διαλευκάνω το τοπίο με τα παρακάτω άρθρα :
--->www.organic-shop.gr
--->www.powerhealth.gr
--->www.aromahealing.gr
--->www.organic-shop.gr
18-03-2009, 02:57 #11
'Ασχετο με το θέμα...
dexa,τι κάνεις;Μήνες είχαμε να σε δούμε...
Όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου;Ή μήπως ήδη γέννησες;
Ελπίζω να είσαι σε όλα σου μια χαρά!Φιλάκια!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία