www.paxoulos.blogspot.com
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Ένα blog για να μπορέσω να δείξω σε όλους ακριβώς πως αισθάνομαι.

Θέλω να βρώ και άλλους που αισθάνοντε σαν εμένα, να τους μιλήσω να ανταλάξουμε απόψεις, ..., να καταφέρω να απαλήνω τον πόνο μου !!!

Junior Member
    Δεν ξέρω τελικά γιατι το κάνω, ελπίζω να βρω την αλήθεια μέσα μου. Μια ζωη πάλευα για να αποδείξω το ποιος είμαι γιατι πάντοτε υπ΄ηρχε αρνητισμός λόγο εμφάνισης. Όλες οι κοπέλες που είχα τις κατάκτησα με τον καιρό βλέποντας ποιος πραγματικά είμαι και όχι γιατι έπεφταν κάτω μόλις με έβλεπαν. Το ίδιο γινόταν και κατά την εύρεση εργασίας...

Junior Member
    Για σου naias,
    πολύ καλό το blog σου και ενδιαφέρον. Έχω και εγώ ένα για τον δικό μου "Γολγοθά" που το χρησιμοποιώ σαν ένα τρόπο να καταγράψω την προσπάθειά μου και τις σκέψεις μου αλλά γράφω και για άλλα επίσης γιατί αρνούμαι να πιστέψω πια ότι η ζωή μου γυρίζει γύρο από έναν αριθμό πάνω σε μια συσκευή. Ρίξε μια ματιά αν θες στο 5 10 15

Junior Member
    γεια σου και από εμένα.σιγά μην φέρνεις την καταστροφή.είναι λίγο δηλαδή που οι κοπέλες μένουν μαζί σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι;ξέρεις πόσοι θα το ήθελανα αυτό αλλά μάλλον δεν ξέρουν τον τρόπο να το δείξουν ή δεν μπορούν;δεν λέω έχεις δίκιο τα κιλά είναι ένας αρνητικός παράγοντας για έναν άνθρωπο αλλά και σε όποιον αρέσουμε.εμείς την προσπάθεια μας για καλυτέρευση του εαυτού μας θα την κάνουμε για εμάς κυρίως έτσι δεν είναι;την επόμενη φορά θα ήθελα να στείλεις πιο αισιόδοξο μήνυμα.Α, ξέχασα καλή χρονιά να έχεις!