Αυτά που θα θελα να πω στον έξω κόσμο τον κουφό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Αυτά που θα θελα να πω στον έξω κόσμο τον κουφό

"...Θέλω τόσο να σου πω σ' αγαπώ, που καταλήγω να κάνω κακό σε μένα..."

Αφιερωμένο με όλη μου την καρδιά σε σένα που αγαπάς το μέσα μου, αλλά που η βλακεία του εγκεφάλου σου σε κάνει να μην προσπαθείς για τίποτα, λόγω του έξω μου.

Υ: To επόμενο δώρο μου θα είναι γυαλιά, γιατί άει στα κομμάτια είμαι και πολύ ωραία (και μέσα και έξω και χέστηκα πια αν εσύ δεν το αναγνωρίζεις)

Senior Member
    αραγε, μπορει καποιος να αγαπαει μονο το μεσα μας αν δεν αγαπαει και το εξω μας?
    δεν ξερω....

Senior Member
    Αρκει καποιος να αγαπαει μονο το εξω μας? Και ποσο ευκολο ειναι να το αντιληφθεις εσυ συντροφε/συντροφισσα -που το κομπλεξ του εξω σου εχει δωσει ενα χαρισματικο μεσα- και να σουταρεις το συγκεκριμενο ατομο...Εκτος βεβαια αν εισαι στην κατασταση που λεει η χορευταρου και δεν κανεις τιποτα για σενα..Οποτε αρκεισαι στα επιφανειακα....Ειναι πολυ ρηχος ο κοσμος....Τοσο που οι παχουλοι βρισκουν στην αμμο του εγκεφαλου καποιου

Senior Member
    ..........Σε ολα αυτα που σωστα λετε ...........σκεφτομαι μηπως φταιμε και εμεις λιγο?
    Μηπως η χαμηλη αυτοεκτιμηση που εχουμε οσο και να την κρυβουμε βγαινει προς τα εξω ?
    Αν εμεις λαμπουμε νοιωθουμε καλα ..........τοτε μηπως οι αλλοι αρχιζουν να ψαχνονται ?
    απλα λεω μηπως????????

Senior Member
    Έτσι είναι Life... Απλά συνήθως δεν ευθυνόμαστε μόνο εμείς για τη χαμηλή αυτοεκτίμηση... Πολλές φορές έχουν βάλει το χεράκι τους και κάτι άλλοι κομπλεξικοί άνθρωποι που θέλουν να μας κατεβάσουν στο επίπεδό τους...

Πάντως συμφωνώ μαζί σου. Είμαι σίγουρη ότι μία γυναίκα, όσα κιλά και αν είναι, μπορεί να γίνει ακαταμάχητη και να έχει άπειρες κατακτήσεις αν έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να πλασάρει σωστά τον εαυτό της.

Senior Member
    Ναι εγω τουλαχιστον εδω και λιγες μερες το βιωνω και μ΄αρεσει πολυ!!!!!!!!
    Νοιωθω καλα με τα κιλα μου .........δεν επαναπαυομαι ........προσπαθω και εχω στοχο να τα χασω ..........αλλα κανεις δεν θα με κανει χαλια!
    Ειμαι αυτη που ειμαι και σε οποιον αρεσω θα αρεσω για την ψυχη μου !!!!
    Αλλιως ας αγορασει μια κουκλα απο βιτρινα να συνοδευει ή να εχει φιλη !

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    αραγε, μπορει καποιος να αγαπαει μονο το μεσα μας αν δεν αγαπαει και το εξω μας?
    δεν ξερω....

Μπορεί... και η διαφορά είναι κάπου ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα...

Senior Member
    Originally posted by kammenos
    Αρκει καποιος να αγαπαει μονο το εξω μας? Ειναι πολυ ρηχος ο κοσμος....Τοσο που οι παχουλοι βρισκουν στην αμμο του εγκεφαλου καποιου

Αχ, αυτό ξαναπες το!

Senior Member
    Originally posted by smoke08
    Είμαι σίγουρη ότι μία γυναίκα, όσα κιλά και αν είναι, μπορεί να γίνει ακαταμάχητη και να έχει άπειρες κατακτήσεις αν έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να πλασάρει σωστά τον εαυτό της.
    Σίγουρα είναι αλήθεια αυτό... Και μπορεί να τραβήξει πάνω της πολλά βλέμματα... γιατί όμως ποτέ το βλέμμα αυτού που θα θελε να γεμίσει τα όνειρά της; Δεν είναι ειρωνικό;; Κάτι για άλλους λάμπει και για άλλους θα μπορούσε να λάμψει αν.... αν.... και αν....

Senior Member
    θεωρω πως το εξω μας παιζει πολυ σημαντικο ρολο..ειναι το πρωτο πραγμα που προσεχουμε σε ενα ατομο..ιδιαιτερα στο ετερον ημισυ..απο κει και περα ομως αν το μεσα μας εοιναι ρηχο, τι αξια εχει??..δεν ειμσατε 15χρονα πλεον!σε μια ηλικια που το "εξω" ειναι το παν!

Senior Member
    @free: Καμία αξία εννοείται...

Γιατί όμως να μην μπορεί το μέσα να υπερισχύσει σε κάποιον που θα ήθελε διαφορετικό το έξω...;

Senior Member
    Η ιστορία της ζωής μου!!! Νομίζω ότι δεν υπερισχύει γιατί εξαρτάται απ'τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας. Αν λοιπόν το έξω έχει τόσο μεγάλη σημασία....δεν αφήνει να υπερισχύσει το μέσα. Δύσκολα αλλάζουν οι προτεραιότητες και προσωπικά εφαρμόζω το 'πάμε γι'άλλα' γιατί όσο ασχολούμαι με τέτοιες περιπτώσεις, τόσο χειρότερα αισθάνομαι...

Member
    Αυτη η ιστορια που ξεκινησατε ειναι μια μεγααααααληηηηηηη ιστορια. Ολοι μα ολοι ομως θα πουμε ψεμματα αν πουμε οτι δεν μας ενδιαφερει κ το εξωτερικο σε εναν ανθρωπο.Ακομα κ αν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε το τελειο παρουσιαστικο , το ψαχνουμε στους αλλους παρολαυτα. Ετσι ειναι πως να το κανουμε το πρωτο πραγμα που βλεπεις ειναι η εξωτερικη εμφανιση. Οταν ερωτευτεις καποιον ερωτευεσαι ταυτοχρονα κ κατι απο το "περιτυλιγμα" π.χ. το χαμογελο, τα ματια , τα μαλλια , το κορμι του. ΟΜΩΣ εδω ερχεται το ομως :ολοι μας για να ειμαστε με καποιον θελουμε να μπορουμε να συννενοηθουμε μαζι του, να μας καταλαβαινει σαυτα που του λεμε, να νιωθει οτι ομορφο εχουμε μεσα μας κ να μπαινει στην διαδικασια να το ανακαλυψει. Τι να τον κανεις καποιον ο οποιος εχει το τελειο χαμογελο κ οταν μιλαει λεει πραγματα που σε αφηνουν αδιαφορη/ο?Τι να τον κανεις καποιον ο οποιος εχει το τελειο κορμι αλλα δεν μπορει να σε νιωσει κ να σε κανει ευτυχισμενη?'ενας ανθρωπος που εφυγε απο την ζωη σου εξαιτιας της εξωτερικης σου εμφανισης σημαινει οτι δεν μπηκε στον κοπο να σε γνωρισει πραγματικα.Κ σταματησε στο εξωτερικο το οποιο δεν πληρουσε τα δικα του στανταρ. Οταν αδυνατισεις αυτος ο ανθρωπος θα σε δει κ θα του αρεσεις κ θα σε κυνηγησει ομως η διαφορα μεταξυ σας θα υπαρχει ακομα κ μετα απολιγο καιρο θα βγει στην επιφανεια κ ολα θα τελειωσουν. Αυτο θα συμβει με τους πολλους. Θα υπαρξουν ομως κ ενας ή δυο (μην τα ισοπεδωνουμε ολα) που θα μπουν στον κοπο να σε γνωρισουν κ οταν θα εχεις μερικα κιλα παραπανω. θα καταλαβουν το θησαυρο που εχεις μεσα σου κ θα μεινουν στην ζωη σου. Οχι απαραιτητα ως σχεση κ αυτο γιατι εσυ δεν θα το αφησεις να γινει λογω της ελλειψης αυτοπεποιθησης. Οταν θα χασεις τα παραπανισια κιλα αυτος ο ενας οι δυο δεν θα σε δουν με αλλο ματι. ΕΣΥ θα εχεις δει τον εαυτο σου αλλιως κ θα μπεις στο παιχνιδι. Τοτε θα συνειδητοποιησεις οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν παντα διπλα σου απλα εσυ δεν εβλεπες τιποτα περα απο τα κιλα σου.Κ θα αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο κ θα θα πεσει το τειχος που ειχες υψωσει γυρω σου.Ο καθενας μας θελει τον καλυτερο για τον εαυτο του το ιδιο κ αυτοι που μας αγαπουν. Το να χασουμε τα παραπανω κιλα ειναι ενας αλλα οχι ο μονος τροπος για να το πετυχουμε.Πανω απολα το κανουμε για εμας τους ιδιους για να νιωσουμε καλυτερα. Αλλιως αν νιωθαμε καλα με τα παραπανισια κιλα μας κ δεν το θεωρουσαμε προβλημα τοτε δεν θα ειμασταν εδω. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.οσο ειμαστε σαυτη την διαδικασια της αλλαγης κ του ψαξιματος μπορει να μην καταφερουμε να ειμαστε με καποιον ανθρωπο. Οταν τελειωσει τοτε ολα θα παρουν το δρομο τους κ ολα αυτα θα ανηκουν σε ενα μακρινο παρελθον. Τοσο μακρινο που δεν θα θυμομαστε τιποτα απολα αυτα. Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια στον αγωνα που δινουν. Γιατι η ζωη ειναι μικρη κ μας περιμενει εκει εξω να την ζησουμε οσο πιο δυνατα μπορουμε...Κ ειναι κριμα να την χανουμε ασχολουμενοι με πραγματα που δεν αξιζουν οπως τα κιλα...Τα λεπτα της ζωης που παιρνουνκ η αξια τους δεν μπαινουν σε καμια ζυγαρια...Ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

Senior Member
    christina , ΜΠΡΑΒΟ!
    ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΣ ΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ..............ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ .........ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Senior Member
    @christina: Εξέφρασες πολύ ώριμα και σωστά αυτά που χρόνια τριγυρίζουν στο μυαλό μου και που θα ήθελα να είχα γράψει...

Page 1 of 2 12 LastLast