Results 16 to 30 of 76
-
04-01-2008, 11:28 #16
Μπραβο Νικη μου!
- 04-01-2008, 20:49 #17
Σ' ευχαριστω Ελινα μου!
Παρεπιπτοντως, οποιος ή οποια ενδιαφερεται για το θεμα: "ερωτας", ας μπει στα Διαφορα, που εχω γραψει και χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Ναι, επιτελους ξεκινησα κι εγω ενα topic, Ελινα μου!
04-01-2008, 21:12 #18
nikh mu xronia polla k panw apo ola eyxomai mia yperoxh k ygeih xronia gia oles mas!
xthes ontws hmun online alla anagkasthka na bgw ektaktws(elina sorry gti tin apotomh anaxwrhsh apo to msn..).
k mena m aresun k me empsyhwnun posts sas ta teleytaia ths elinas.. xreiazomai toso ppoly phges empsyhwshs k lighs ousiastikhs aisiodoxias.. edw k 2 meres eimai "katharh", ennoeitai pws mesa mu aplws perimenw to epomeno "xtyphma" alla h hremia autwn twn 2 hmerwn dn perigrafetai.. oso ilithio k an akougetai.
PAROLA AYTA (!) , to thlefwno ths magikhs psyhotherapeytria su mallon tha to xreiastw.. afu prwta se rwthsw se ti fash eisai esy twra.. se vohthise ayth h epafh apo oti grafeis etsi dn einai?.. alla twra niwtheis apexartopoiihmenh?
06-01-2008, 15:49 #19
Μαγικη ψυχοθεραπευτρια.......καλο! Εμενα με εχει βοηθησει πολυ η επαφη αυτη. Κανω 2 χρονια ψυχοθεραπειας σχεδον και εχω καταφερει πολλα πραγματα. Βουλιμικα επεισοδια συνεχιζω να κανω, οχι καθε μερα βεβαια, αλλα δεν εχω τις ενοχες που ειχα παλια καθε φορα που ετρωγα κατι με πολλες θερμιδες. Τωρα τρωω σοκολατες και γλυκα χωρις ενοχες. Επιπλεον, ως προς την ντροπη για το σωμα μου, εχει φυγει σε σημαντικο βαθμο. Πλεον, φοραω και κοντομανικα (που ντρεπομουν να τα φοραω), πηγαινω για ψωνια χωρις καποια ντροπη για την εμφανιση μου. Μπορει, βεβαια στον καθρεφτη λιγο να τρομαξω αλλα ξερω πλεον οτι το προβλημα δεν ειναι να αδυνατισω αλλα να αποδεχτω τον εαυτο μου. Επιπλεον, ακουω τα συναισθηματα μου, τις επιθυμιες μου και προσπαθω να τα εκφραζω. Συγκεκριμενα, ως προς τον θυμο εχω καταφερει να βριζω τους γονεις μου οταν θυμωνω, απο εκει που παλια κατεπνιγα τον θυμο μου και φοβομουν πολυ να τον εκφρασω. Κι εχω αρχισει να εκφραζω την ενοχληση μου, οταν οι αλλοι λενε πραγματα για εμενα που δεν μου αρεσουν. Ειμαι, δηλαδη, πολυ καλυτερα! Κατι αλλο που σου προσφερει η ψυχοθ. ειναι οτι ξερεις πως εχεις συμμαχους σε οτι κι αν κανεις, οτι σε αποδεχονται ακριβως ετσι οπως εισαι και σε υποστηριζουν! Εν πασει περιπτωσει, με την επαφη αυτη γεμιζεις με ελπιδα και αλλαζεις!
Απεξαρτοποιημενη; Να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει ο ελεγχος της βουλιμιας πλεον, αλλα να κανω εκεινα που θελω, να τολμησω, να επικοινωνησω, να ανπτυξω τον ευατο μου και να με υπερασπιστω. Το φαγητο μπαινει σε δευτερη μοιρα, απλα ειναι εκει να μου θυμιζει ποτε ξεφευγω και δεν ακουω τον εαυτο μου.
Μπες στo www.hcfed.gr και θα το βρεις εκει μεσα το τηλεφωνο. Σου ευχομαι οτι καλυτερο!
06-01-2008, 16:04 #20
Νικη, στην ψυχοθεραπεια που κανεις ασχολειστε μονο με τις διατροφικες διαταραχες; Ποια ειναι η διαδικασια ακριβως; Μπορεις να μας περιγραψεις μια συνεδρια εν ταχει αν δεν σε κουραζω;!
07-01-2008, 01:54 #21
elina mu prolaves na kaneis tin erwthsh pou ithela k gw na kanw..
nikh s eyxaristw gia tis plhrofories k axizei na su pw oti to hcfed einai i triti fora pou to synantw sth poreia mu. prin kapoius mhnes sthn prospatheia mu na kanw kti empraktws eixa antallasei kapoia mail me to sygkekrimeno kentro gti prgtika mu eixe kentrisei to endiaferon perissotero apo opoiadhpote allo , alla opws fantazesai emeina sta mail (gamw tn anavlitikothta ths katastashs mas..). k ektos autu prin liges meres alli mia kopela apo to forum mu proteine k auth t idio kentro...
elina! mporei na nai i moira mas k i swthria mas!..
ktlvainw k niwthw ola ayta pou perigrafeis san kalytereysh k proodo.. k to pio shmantiko: na theteis ta "kila ws problima" se deyterh moira k na syneidhtopoieis oti yparxun poly shmantikotera themata gia ta opoia prepei na anhsyxume sth fash pou vriskomaste.. xairomai eilikrina pou arxizeis na ta vriskeis me ton eayto su. eilikrina kali sinexeia!
07-01-2008, 09:33 #22
zero
καλη σου μερα και καλως ηρθες !!!!(εστω κι αν εχεις μερες εδω :) )
θα ηθελα να σε παρακαλεσω θερμα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες...
ειναι ενας απο τους λιγους κανονες του φορουμ, ισως και ο μοναδικος τωρα που το σκεφτομαι...
εκτος του οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να διαβαστουν τα γκρικλις, δεν δουλευει η αναζητηση οταν γραφουμε ετσι και ειναι κριμα για οσους ψαχνουν τα θεματα στο φορουμ,
σε ευχαριστω :)
07-01-2008, 20:49 #23
εληφθη! και sorry..
καλο βραδυ!
13-01-2008, 18:40 #24
Γεια σας! Σ' ευχαριστω zero μου. Πραγματικα, κι εγω ετσι το παιρνω, ως καλυτερευση, δηλαδη. Ωστοσο,με φοβιζει αυτο που λες στο τελος, οτι: "υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα θεματα για τα οποια πρεπει να ανησυχουμε στην φαση που βρισκομαστε", γιατι δεν ξερω πως το εννοεις. Μου δινεις την εντυπωση, οτι ειναι σαν να λες οτι ειναι "χαζο" και ποταπο να ασχολεισαι με το σωμα σου, κατι το οποιο πιστευα στις αρχες που ηρθα αντιμετωπη με την βουλιμια.Τωρα, ομως πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο το θεμα που αντιμετωπιζεις και που αντιμετωπιζουμε ολες μας και οτι αξιζει να ασχοληθουμε με αυτο και να δωσουμε την προσοχη μας σε αυτο. Απλα, βρισκουμε διεξοδο στο φαγητο, αποκτουμε εμμονη με το σωμα μας, αποφευγοντας να ερθουμε αντιμετωποι με τα προβληματα της ζωης μας, που κρυβονται πισω απο αυτο. Και σιγουρα αξιζουν την ανησυχια μας οι ΔΔ.
Μοιραιο....δεν ξερω, σωτηριο ναι.
Ελινα, γι αυτο που με ρωτας, νομιζω θα σου απαντουσαν καλυτερα απο το ιδιο το κεντρο, μιας και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Παντως, οχι δεν ασχολεισαι μονο με τις διατροφικες διαταραχες. Μετα απο καποια φαση, και αφου ολη αυτη η εμμονη με το φαγητο μπαινει σε δευτερη θεση, ερχονται στην επιφανεια αλλα προβληματα που σε απασχολουν και που σε οδηγουσαν στο φαγητο. Κι απο εκει και περα ασχολεισαι με αυτα, ανακαλυπτεις σιγα σιγα τον εαυτο σου και μαθαινεις να αντιμετωπιζεις τις καταστασεις που δεν μπορουσες να διαχειριστεις στο παρελθον. Ελπιζω ,να σε καλυψα.
13-01-2008, 18:47 #25
ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!
19-01-2008, 20:37 #26
xairetw! exw meres na mpw k thelw na mu peite pws niwthete. efygan oi giortes , xanamphkame sto programma. allaxe kti? sthn praxh h ston tropo antimetwpishs ?..
perimenw nea sas. filia
20-01-2008, 21:22 #27
Σ'ευχαριστω heart μου, αν και να σου πω την αληθεια αν περιμενα απο θεους, σωθηκα!
20-01-2008, 22:00 #28
θεος ειπε... :)
εχε πιστη και μπορεις να καταφερεις και το αδυνατο!
20-01-2008, 22:20 #29
dystyxws tha symfwnhsw me th nikh.. theoi, neraidules k proseyxes den fernun tpt..
isxyei oti isws se kapoius anthrwpous na dinei dynamh auth h enapothesh twn elpidwn se kti "isxyrotero" alla taytoxrona mu fainetai oti etsi aplws diaiwnizume tn katastash.
an dn parume sta xeria mas th zwh mas OSO dyskolo k na fantazei den vgainei tpt ousiastiko..
ante k me ti voitheia kapoiu eidiku ! :P
nikh m kairo exw na mathw nea su. pws paei h prospatheia?
20-01-2008, 22:24 #30
παλι θεοι?
δεν καταλαβες γιατι το σχολιασα? δεν ειναι ωραιο να παιζουμε με τετοιες λεξεις.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση