Results 1 to 5 of 5
Thread: Πω πω ! ! ! !
-
26-12-2007, 23:50 #1
Πω πω ! ! ! !
Τι τέλειο φορουμ είναι αυτό! Νομιζω πως θα κατασκηνώσω για τα καλά εδώ πέρα!!!
Αχ Πολύ χαρηκα! (που υπάρχει ενα τέτοιο φορουμ), γιατί...στεναχωρήθηκα τόσο πολύ :[....αυτό που με έφερε στα μέρη αυτά, είναι το γεγονός οτι εχο ραγάδες και εψαξα στο google για ραγάδες και με εβγαλε εδώ. Και λέω να το! Αλλά...σαν διάβασα αυτ'α που έλεγε...για κρέμες.....ααααχ..μαύρισε η καρδιά μου! Δεν μπορεί ρε παίδες να μην φεύγουν!!!! Δεν μπορεί...!! Πραγματικά...δεν θα το αδέξω για όλη μου τη ζωή!
Γενικά αθλουμαι πολυ. Η φισική μου κατασταση ειναι μια χαρα αλλα.......HELP!!
- 29-12-2007, 16:40 #2
Καλως ηρθες sylvestrow και μην σκας τοσο πολυ για τις ραγαδες !!!
Βρηκαν και αυτες τον μαστορα τους!!
Σε πιο παλιο θεμα ειχα ξαναγραψει οτι λυση υπαρχει για τις ραγαδε περα απο τις κρεμες ,και απλα θα αναφερω στα γρηγορα οτι σημερα γινεται λειζερ στις ραγαδες και τις εξαφανιζει σε ενα μεγαλο ποσοστο ,και εαν θυμαμαι καλα η συνεδρια κοστιζει περιπου στα 150 με 200 ευρω!!!
Καποια αλλη στιγμη θα ειμαι πιο συγκεκριμενη πρεπει να ψαξω στα χαρια μου !!
ΦΙΛΙΑ!!!
31-12-2007, 21:49 #3
Αχ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Να'σαι καλά! ! ! ! ! :] !!!!
Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου δεν το ξέρουν, και ντρέπομαι ν τους το πώ. Επίσης δεν το'χω πει σε κανέναν άλλο. Και πόσο ασφαλής τρόπος είναι αθτό το λέιζερ? Γιατί είμαι 15 ... :/
Eυχαριστώ πάντως.. :]
14-01-2008, 04:10 #4
Ο τροπος ειναι ασφαλης οταν γινεται εκει που πρεπει να γινεται και απο αυτους που πρεπει να γινεται!!!
Μηπως ομως βρε πουλακι μου να το αφηνες 2-3 χρονακια ακομα να τελειωσει και η αναπτυξη σου την δουλεια της οπως πρεπει,και μετα να το εβλεπες???
Και μεχρι τοτε εχει να βρεθουν παρα πολλες λυσεις για τις παλιοραγαδες!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
01-02-2008, 23:48 #5
Originally posted by dexa
Ο τροπος ειναι ασφαλης οταν γινεται εκει που πρεπει να γινεται και απο αυτους που πρεπει να γινεται!!!
Μηπως ομως βρε πουλακι μου να το αφηνες 2-3 χρονακια ακομα να τελειωσει και η αναπτυξη σου την δουλεια της οπως πρεπει,και μετα να το εβλεπες???
Και μεχρι τοτε εχει να βρεθουν παρα πολλες λυσεις για τις παλιοραγαδες!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Alla den ksero..thelo na tis eksafaniso!!
hahha
giauto rotisa ki ego....poso asfales einai kai tetoia giati daksei den eimai kai kamia POLI tharallea.
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή