Results 16 to 20 of 20
Thread: Kαινουρια-βοηθεια
-
01-01-2008, 10:12 #16
Χρονια μας πολλα Κατερινουλα!!!πρωτοχρονια σημερα ξεκιναω!!!!..κ σε δυο μερες που γυριζει η κορουλα μου στο σχολειο... γυμναστηριο!!!τερμα τα ψεμματα!!!..τωρα που ειναι ακομη το σπιτι γεματο γλυκα κ λιχουδιες!!Εχω συνεχεια τον θερμιδομετρητη μαζι μου κ μετραω!!..
- 01-01-2008, 20:16 #17
Καλη χρονια Μαριελλα!! Ο, τι επιθυμεις!! Εχεις σκεφτει να πας σε διαιτολογο?
01-01-2008, 20:23 #18
Καλη χρονια κ σε σενα καρδουλα μου!!!το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σου πω την αληθεια!..κανω μια μικρη ερευνα για την περιοχη μου να βρω τον καταλληλοτερο!..θα σου στειλω U2U..
01-01-2008, 21:09 #19
Originally posted by katerina23_z
Dexa σ ευχαριστω που απαντησες στο μυνημα μου. Ισως να εχεις δικιο, ισως πραγματι κατι αλλο με ενοχλει και το ριχνω στο φαγητο. Ουτως η αλλως αυτο παντα το εκανα δυστυχως. Το θεμα μου ειναι ομως πως θα σταματησω να το ριχνω στο φαγητο με το παραμικρο προβλημα. Ουτε ο διαιτολογος μου μπορει να με βοηθησει σ αυτο. Μηπως να επισκεφτω ψυχολογο? Πειτε μου τη γνωμη σας.
κι εγω της ιδιας αποψης με σενα ειμαι...οτι το θεμα ειναι να βρεθει ο τροπος να μην οδηγειται κανεις στο φαγητο, κι αυτο δεν ειναι θεμα διαιτολογου, αλλα καθαρα ψυχολογικο θεμα...
τωρα, το αν μπορει να λυσει κανεις μονος του ενα καθαρα ψυχολογικο θεμα??? δεν το ξερω, ισως και να μπορει...
εκτος αυτου, εδω δεν ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ μονοι, κι αυτο που παρεχει αυτη η κοινοτητα κι αυτη η επικοινωνια , ειναι μια ψυχολογικη υποστηριξη χωρις ειδικους, μονο μεσω της αλληλοβοηθειας μεταξυ των μελων...
βλεπεις, κι εγω που το πιστευω ακραδαντα αυτο (οτι το προβλημα ειναι ΚΥΡΙΩΣ ψυχολογικο) δεν εχω απευθυνθει ακομα σε ψυχολογο παρολο που το θεωρω μια πολυ σωστη αποφαση...
θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου για την λυση του ψυχολογου αν κι εσυ αισθανεσαι οτι μπορει να βοηθησει.
περα απο αυτο, εχει μεγαλη σημασια η διατροφη που ακολουθεις στο θεμα του πισωγυρισματος...οσο πιο στερητικη ειναι η διατροφη, τοσο πιο εντονη ειναι η ταση για υπερφαγια μολις ερθει η δυσκολη στιγμη..
χαιρομαι που μας λες οτι συμβουλευτηκες διαιτολογο, αλλα εχουμε ακουσει πολλα ακομα και για καποιους διαιτολογους που υποτιθεται οτι θα πρεπε να αντιμετωπιζουν το θεμα με υπευθυνοτητα, οπως στερητικες διαιτες, μονοφαγικες κλπ....
σε ενα θα ειμαι ΚΑΘΕΤΗ, που το ρωτας παρακατω....
ΜΗ κανεις κατι γρηγορο και στερητικο για "ξαναπαρεις μπρος"
φερνει εξακριβωμενα, μακροπροθεσμα αντιθετα αποτελεσματα...(το εχουμε δοκιμασει οι περισσοτεροι απο δω, πανω μας)
ηρεμησε, κοψε τα περιττα αν μπορεσεις και ξαναγυρνα σε μια ισορροπημενη διατροφη μολις αισθανθεις ετοιμη...
καλη σου επιτυχια οτι κι αν αποφασισεις
02-01-2008, 00:29 #20
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου 2sweet2b4go10, με βοηθησαν πολυ αυτα που ειπες. Εχεις δικιο για τις αποτομες-στερητικες διαιτες, το προσπαθησα (χωρις να ρωτησω τον διαιτολογο μου) και δεν μπορουσα ουτε την πρωτη ημερα να τελειωσω. Ευτυχως ο διαιτολογος μου δεν μου στερει καποιο φαγητο, απλα εγω επεσα με τα μουτρα και ετρωγα παλι χωρις μετρο. Αυτη την εβδομαδα λεω να ξαναπαω στο διαιτολογο αν και ομολογω οτι φοβαμαι για το τι θα δειξει η ζυγαρια (το προηγουμενο πασχα πηρα 6 κιλα σε 2 εβδομαδες). Απ ο, τι βλεπω ειμαστε πολυ κοντα στα κιλα, και μενα το ιδανικο μου βαρος ιδιο με σενα ειναι, διαιτα και εσυ η εχεις κανει καποια επεμβαση? φιλακια και καλη χρονια!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....