Results 1 to 4 of 4
Thread: Γεια χαρά σε όλες και όλους!
-
18-12-2007, 23:11 #1
Γεια χαρά σε όλες και όλους!
Πρώτα πρώτα θα ήθελα να συγχαρω τόσο τους ανθρωπους που ξεκινησαν την πραγματικα πολυ καλη αυτη προσπάθεια του eatingdisorders.gr αλλά και εκείνους που το υποστηρίζουν καθημερινά με τις επισκέψεις τους και τα μηνύματα τους.
Σε ό,τι με αφορά, όπως μαρτυρά και το nickname μου, είμαι πάρα πάρα πολύ βαρύς και έχω πάρα πάρα πολλά κιλά να χάσω. Συγκεκριμμένα, είμαι 1,87 ύψος και ζυγίζω 180 κιλάκια, τα οποία διατηρώ σχεδόν 15 χρόνια. Έστω τα 150 από αυτά...
Τελευταία φορά που βρέθηκα σε σχετικά φυσιολογικό επίπεδο βάρους ήταν πριν από 5 χρόνια. Μετά από διάιτα βέβαια.
Σε γενικές γραμμές και τηρουμένων των αναλογιών είμαι κινητικός, ταξιδεύω λόγω δουλειάς πολύ, δυστυχώς τρώω σχεδόν πάντα έξω (όπου βρίσκομαι, αλλά και σπίτι σπάνια μαγειρέυουμε) και παίζω τέννις - παρά το βάρος μου - καθημερινά. Μη φανταστείτε τρελή κινητικότητα βέβαια... Αλλά και που στέκομαι όρθιος και κυνηγάω με την έκταση του χεριού μου μια μπάλα, άθληση θεωρείται στην περίπτωση μου
Δεν έχω άλλα παθολογικά συμπτώματα, παρά την ηλικία μου (38) και αφού έδωσε ο θεός και την σκαπούλαρα ως εδώ, είπα να κάνω κάτι.
Ο δαχτύλιος με φοβίζει λόγω της ολικής αναισθησίας.
Πριν διαβάσω το forum είχα σκεφτεί να ξεκινήσω με μπαλονάκι + τη θέληση μου - όση έχω βέβαια! Για να χάσω αυτά τα 25 πρώτα κιλά που υπόσχονται.
Θα εκτιμήσω κάθε γνώμη, αν και περισσότερα το μήνυμα το στέλνω για λόγους επικοινωνίας / ψυχολογίας. Είναι πάντα όμορφο να μπορείς να μοιραστείς το πρόβλημα σου. Και να συμμετέχεις στα προβλήματα άλλων. Που τελικά είναι τόσο κοινά...
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!
- 19-12-2007, 19:20 #2
καλησπέρα και γω είμαι καινούριο μέλος και μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει και πολύ για μένα.και γω έχω κιλά αλλά αυτό το καιρό καταβάλλω κάθε προσπάθει να τα χάσω και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. δεν ξέρω γιατί αλλά βαθειά μέσα μου έχω την πεποίθηση πως αυτό θα συμβεί είτε σε αργούς είτε σε γρήγορους ρυθμούς.προσπαθώ να επικοινωνώ με φίλους από κοντά και όχι μέσω διαδικτύου αν και εδώ μέσα αισθάνουμαι κάπως άνετα. δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις το μπαλονάκι ή όχι αλλά ήθελα με όλο το σεβασμό να σου προτείνω αν μπορείς να προσπαθήσεις πρώτα μόνο σου με τη καινούρια χρονιά.και που ξέρεις μπορεί ο θεός να σε βοηθήσει περισότερο αυτή τη φορά και με τη δική σου αξιόλογη προσπάθεια να τα καταφέρεις κάτι που σου εύχομαι με όλη μου τη καρδιά. καλό βράδυ.
19-12-2007, 20:44 #3
αγαπητη αδριαδνη, σε ευχαριστω για την απάντηση και την προτροπή. επισης, προτιμώ την προσωπική επικοινωνία αλλα αυτό είναι ένα θέμα δύσκολο που με κουράζει πια. πάντα το έπαιρνα στα αστεία και δε με πειράζει να αστειευόμαστε γι αυτό. η σοβαρή κουβέντα όμως με χαλάει. εδώ είναι σίγουρα πιο άνετα!
σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι επιθυμείς, είδικά όμως στο θέμα που μας συνδέει...
καλές γιορτές!
29-12-2007, 18:41 #4
Καλως ηρθες paraparapolla και σου ευχομαι την καινουργια χρονια να αλλαξει το ονοματακι σου και να γινεi paraparapoliliga!!!!!
Exv kanei daktylio και ειναι μια διαδικασια πολυ απλη .Γινεται λαπαροσκοπικα ,με μια μερα μονο διανυκτερευσης στο νοσοκομειο η κλινικη ,και με πονους 3-4 το πολυ πεντε ημερων στην συνεχεια!!!
Η ναρκωση ειναι ενα θεμα ,αλλα αυτο δεν μπορει να στο σιγουρεψει κανεις.
Εγω την φοβομουν πολυ και λογω ασθματος,αλλα τελικα οι φοβοι μου ηταν αβασιμοι,εαν σκεφτεις οτι για επεμβασεις παχυσαρκιας μπαινουν στα χειρουργεια ατομα που εχουν πανω απο 200-250 και βαλε κιλα και με προβληματα υγεια σοβαρα ,οπως αρρυθμιες πιεση ,ζαχαρο κ.α πολλα!!
Σιγουρα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργει,αλλα και η σκωλικοηδιτιδα το ιδιο και εν ξερεις εαν θα βγεις.Εκει πρεπει να ψαξεις να βρεις ενα πολυ καλο γιατρο με μεγαλη εμπειρια ,να το κανεις σε ενα μερος παρα πολυ εκσυγχρονισμενο,με οτι μπορει να χρειαστει,με πολλες εξετασεις πριν την επεμβαση ,να εισαι ενημερωμενος για τα παντα,και οπως ολοι μας σχεδον θα κανεις και εναν μεγαλο σταυρο στον καλο θεουλη να πανε ολα καλα ,και με την σιγουρια οτι μετα την επεμβαση θα γινουν ολα πολυ καλυτερα εως τελεια!!!!
Το μπαλονακι για μενα μην το σκεφτεις καθολου!!!Δεν κανει για τα κιλα μας ,και γενικα δεν ειναι ως επεμβαση καθολου πετυχημενη.οσο για τα κιλα που υποσχεται ,σου λεω οτι το μπαλονακι δεν ειναι σε θεση να υποσχεθει τιποτα!!!Και θα το πληρωσεις και οσο σχεδον κοστιζει ενας δακτυλιος!!!
Εαν χρειαστεις κατι αλλο εδω ειμαι!!
Ευχομαι χρονια πολλα και το 2008 να ειναι για σενα μια καινουργια μεγαλη αρχη!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια