προς όλους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

προς όλους

ήθελα να πω καλή χρονιά σε όλους σας. να είστε όλοι υγιείς,να γελάτε, να είστε επίσης αισιόδοξοι γιατί όσο πιο θετικές σκέψεις κάνουμε τόσο πιο πολλά πράγματα επιτυγχάνουμε.η ευχή μου για αυτό το νέο έτος είναι όχι να κερδίσουμε το λαχείομούτε να έχουμε μια καλύτερη δουλειά,αλλά να δώσουμε στους άλλους πραγματική αγάπη.πιστεύω πως εμείς τελικά θα κερδίσουμε από αυτή μας την πράξη.χρόνια καλά λοιπόν κι ευτιχισμένα!

Τι ομορφο!....χρονια πολλα κ σε εσενα ομορφη ψυχουλα...!

Πραγματικα πολυ ωραια η ευχη σου Αριαδνη. Αν Καποιος ανθρωπος καταφερει να δωσει στους αλλους πραγματικη αγαπη τοτε θα εχει λυσει ΟΛΑ του τα προβληματα...

Junior Member
    Eπίσης! Καλή χρονιά και σε 'σενα!!!

Junior Member
    Καλη χρονια σε ολους!! Ευτυχισμενο το 2008!!

Senior Member
    καλη χρονια σε ολους !!!!!!
    να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας μεσα στην καινουρια χρονια !!

Junior Member
    γεια σε όλους ελπίζω να περάσατε όσο καλύτερα μπορούσατε αυτές τις γιορτές.χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν και μη.θέλω να πιστεύω πως όσοι είμαστε εδώ μέσα δεν ξεφύγαμε και πολύ στο θέμα του φαγητού δεδομένου ότι στηρίζει ο ένας τον άλλον και λέμε τη γνώμη μας αμφότεροι.κάτι έχουμε να μας κρατάει βρε αδερφέ,λίγο είναι αυτό;ξέρετε τι πιστεύω;το χειμώνα κάπως τα καταφέρνουμε με τα κιλά.τα κρύβουν λίγο τα ρούχα,δεν βγαίνουμε τόσο πολύ,το καλοκαίρι τι γίνεται;θέλω τόσο πολύ φέτος να πάω στη θάλασσα,αλλά αν δεν χάσω 17 κιλά δεν πάω πουθενά.έχω βάλει στοίχημα με τον ευατό μου για να δούμε θα κερδίσω;

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

ΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ!ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ!