Results 1 to 15 of 60
-
29-09-2007, 00:17 #1
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!
Λοιπον ειμαι η dexa και ειμαι 130 κιλα!!!
Απο την δευτερα 1 /10/2007 και για ενα μηνα βαζω ως στοχο τα 8 κιλα!!Και ο θεος βοηθος!!!
Με καθημερινη η εβδομαδιαια αναφορα ,αναλογα οπως βολευει τον καθενα ,σας καλω να ξεκινησουμε απο την δευτερα 1 του μηνος ενα καινουργιο ξεκινημα και βοηθωντας και παροτρυνοντας ο ενας τον αλλον να προσπαθουμε να πιανουμε τους στοχους που βαζουμε για τον εκαστοτε μηνα!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
- 29-09-2007, 00:23 #2
ειμαι η life .........ειμαι 87.5 κιλα και βαζω στοχο........5 κιλα .........γιατι παραπανω .............
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
29-09-2007, 04:51 #3
Μπράβο για την απόφασή σου dexa μου!!
Είμαι σίγουρη ότι τα κιλά θα φύγουν αβίαστα!!
Εγώ είχα βάλει σε ανάλογο thread ως στόχο μου μέχρι τα μέσα Οκτώβρη να είμαι 73. Όταν ζυγίστηκα ήταν μέσα Σεπτέμβρη και από τότε δεν έχω ανέβει ξανά στην τιμημένη! Ο στόχος παραμένει και η προσπάθεια συνεχίζεται!
29-09-2007, 07:55 #4
καλημέρα ειμαι η Gilie και έχω 2 στόχους
1. Μέχρι την Δευτέρα να είμαι 98 στρογγυλά
2. Μεχρι το τέλος του Οκτώβρη να είμαι 92 κιλά
ευχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
29-09-2007, 11:12 #5
Αγγελακι, Λινα , , ΣΟΦΑΚΙ,.........ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
.......ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΧΝΑΩ ΤΩΡΑ!!
gilieακι,σιγουρα μεχρι τη δευτερα οχι μονο θα εχεις παει 98 αλλα θα το εχεις σπασει κι ολας!!!!
29-09-2007, 11:15 #6
Xoreytarou ειμαι σιγουρη οτι θα πιασεις το στοχο , αλλα το κυριοτερο ειναι οτι οσο κατεβαινεις προς το επιθυμητο βαρος τοσο πιο λιγα εναι τα κιλα που χανονται........και χαιρομαι που εχεις βαλει εφικτο στοχο 3 κιλα ...........
ειναι ενας στοχος που σιγουρα μπορεις να πιασεις!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
29-09-2007, 11:22 #7
εγω θα βαλω στοχο αυτο το μηνα να μη φαω εαν δε πειναω πραγματικα, να αρχισω επιτελους γυμναστηριο και να πινω αυστηρως μονο τα σ.κ και οχι καθε μερα και δει οταν μου τη σπανε στη δουλεια
29-09-2007, 11:47 #8
Πολυ ωραια πρωτοβουλια dexa!
Λοιπον, εγω ειμαι 78.5 κιλα και σε ενα μηνα θα φτασω στα 74. Δεν θα αφησω τιποτα και κανεναν να με ριξει, θα αγαπω το σωμα μου και θα αφιερωνω λιγη ωρα καθε μερα να το φροντιζω και να το κανω ακομα πιο ομορφο!
Good luck!
29-09-2007, 12:54 #9
Εγω θα βαλω στοχο αυτο το μηνα απλα να διατηρηθω!Εχασα αρκετα κιλα αποτομα και ξερω οτι ο οργανισμος μου τα χει ψιλοπαιξει!Ας τον ξεκουρασω με συντηρηση για λιγο καιρο και μετα ξαναβλεπουμε!
Στοχος λοιπον η σταθεροποιηση αντε και κανενα κιλακι δεν θα μας χαλουσε
29-09-2007, 17:48 #10
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η LIFE!!!(ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!).
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 96 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ.........ΤΑ 100!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ.........ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΙΣΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!!)ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΔΙΑ ΔΙΑΙΤΑΣ Ή ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ή ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!!!!!
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΟΧΙ ΔΙΑΤΟΛΟΓΟ -ΓΥΜΝΑΣΤΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΟ)ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!
29-09-2007, 18:30 #11
Μέσα κι εγώ...
Και ποντάρω στα 4 κιλά... ένα την εβδομάδα.
Θα είμαι ευχαριστημένη αν το καταφέρω.
Επίσης θέλω να κάνω λίγη γυμναστικούλα στο σπίτι, έχω διάφορα dvd από περιοδικά. Αν κάνω 2 φορές την εβδομάδα θα το θεωρήσω σούπερ κατόρθωμα.
Προς το παρόν ασχολήθηκα λίγο με τον κήπο που ήταν χάλια και αισθάνθηκα κάπως καλύτερα.
ʼντε να δούμε...
ΥΓ: παιδιά με τα xenical τελικά δεν χάνω! ούτε τρέχω σαν Βέγγος στην τουαλέττα, μη σας πω το αντίθετο συμβαίνει: δεν! Μήπως τις θερμίδες τις παίρνω από υδατάνθρακες και όχι από λίπος; υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να μου συμβαίνει; τις θερμίδες μου τις υπολογίζω γύρω στις 1200-1300 τη μέρα.
Ευχαριστώ - φιλιά!!!
29-09-2007, 18:43 #12
ΣΟΦΑΚΙ , Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ............!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ...............ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ !!!!!!
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕς! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΟΧΕς ΓΙΑ SEX!.........SNIF SNIF!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ SEX!!!
MHΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
Α! ΑΠΡΟΠΟ! ΠΗΓΑ SUPER MARKET ΓΙΑ ΝΕΡΑΚΙΑ , ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ........ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΕΞΩ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ .........ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ,ΚΟΜΨΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ...........ΦΥΣΑΓΕ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ !!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...........ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΟΧΑ...........ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΟΦΑΚΙ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ !!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ!
29-09-2007, 19:17 #13
Λινακι αν δεν τρως λιπαρα ............τα xenikal..........ειναι σαν να μην τα παιρνεις ............αν εσυ προσεχεις και δεν τρως λιπαρα φαγητα τοτε αδικα τα 85 ευρω.........τα xenikal ενδεικνυονται για αυτους που εχουν μαθει να μαθαινουν τα φαγητα τους κολυμπι στο λαδι!!
Εσυ προσεχεις αρα ..........χανεις κανονικα ...............
τωρα οσο για τους υδατανθρακες επειδη προχτες πηγα στο διατροφολογο ..........προτειμοτερο περισσοτερεσ πρωτεινες ........κανουν πιο πολλες καυσεις..............
αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προγγραμμα ...........εχω το μνμ μου στο προφιλ.........κανε add να τα πουμε καλυτερα..........
01-10-2007, 11:23 #14
Καλό μήνα!!!
Είμαι η smoke και βάζω στόχο μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου να έχω χάσει τα τέσσερα κωλοκιλά που έχω πάρει τους τελευταίους μήνες. Και μετά STOP!!! Μετά δε θα ξαναπροσπαθήσω να πάω παρακάτω! I promise!!!!
01-10-2007, 14:15 #15
Καλημέρα,
και εγώ θα ήθελα να βάλω κάποιους στόχους.
- Να τρώω μόνο όταν αισθάνομαι το στομάχι μου ότι πεινάει και όχι όταν αισθάνομαι λιγούρα
- Να σταματήσω τις βουλιμικές κρίσεις μια για πάντα
- Να ζυγίζομαι μόνο μια φορά την εβδομάδα
- Να προσέχω τα κιλά μου και κατά τη διάρκεια και μετά το γάμο
- Να χάσω 1 με 1,5 κιλό μέσα σε αυτή την εβδομάδα
- Να μην προσπαθήσω να κατέβω κάτω από αυτό το βάρος αλλά να το διατηρήσω ως κόρη οφθαλμού
έτσι ώστε να μη ξυπνάω πια κακόκεφη ....
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....