Results 1 to 15 of 20
Thread: Kαινουρια-βοηθεια
-
29-12-2007, 17:21 #1
Kαινουρια-βοηθεια
Γεια σας. Σημερα γραφτηκα στο φορουμ. Ειμαι η Κατερινα, 23 ετων και 93 κιλα με υψος 1,76. Εχω χάσει 25 κιλά σε ενα χρονο με διαιτα. Το προβλημα μου ειναι οτι εδω και 4 μηνες η ζυγαρια παει πανω κατω και δεν χανω. Δεν μπορω να σταματησω να τρωω απαγορευμενα..τρωω ποσοτητες και δεν μπορω να σταματησω. Νιωθω απαισια καθε φορα που τελειωνει η απολαυση του φαγητου γιατι για αλλη μια φορα το παρακανα. Βοηθεια!!
- 29-12-2007, 17:35 #2
Κατερινουλα καλως ηρθες !!!
Εδω και 4 μηνες μηπως το προβλημα δεν ειναι το φαγητο αλλα κατι αλλο ,και απλα ξεσπας στο φαγητο??
Καταρχην να σου πω συνχαρητηρια για τα κιλα που εχεις ηδη χασει!!!
Εγω ειμαι υπερ της ποιοτητας ζωης ,οχι τρελλη στερηση !!!
Εφοσον θελεις να φας κατι παραπανω νατο φας αλλα σε 4 μερες οχι σε τεσσερις μηνες!!
Σωστη???
Γι'αυτο να σκεφτουμε μηπως αντι για φαγητο πρεπει να τσακισουμε τιποτα αλλο ,μηπως γλιτωσουμε τα 25 κιλα που εχασες με τοσο κοπο και υπομονη μεσα σε ενα χρονο???
Ελα Κατερινα με την δυναμη του φεγγαριου!!!!Ερχεται το 2008 και πρεπει να μας βρει ΣΟΥΠΕΡ!!!
Εαν σε πιανει τρελλα ριξε το σε φαγητα που μπορεις να φας πολυ αλλα με λιγες θερμιδες!!!
Μια λεκανη σαλατα,ενα τελαρο αγγουρακια,μια δωδεκαδα γιαουρτακια,μια σκαφη ποπ κορν και αλλα τετοια ακινδυνα!!!!
Εδω ειμαστε ολοι φωναξε τσιριξε εαν θελεις αλλα πρεπει να κανεις υπομονη να περασει το 2007 χωρις να βαλει κατω!!
ΦΙΛΙΑ!!!
29-12-2007, 17:59 #3
Dexa σ ευχαριστω που απαντησες στο μυνημα μου. Ισως να εχεις δικιο, ισως πραγματι κατι αλλο με ενοχλει και το ριχνω στο φαγητο. Ουτως η αλλως αυτο παντα το εκανα δυστυχως. Το θεμα μου ειναι ομως πως θα σταματησω να το ριχνω στο φαγητο με το παραμικρο προβλημα. Ουτε ο διαιτολογος μου μπορει να με βοηθησει σ αυτο. Μηπως να επισκεφτω ψυχολογο? Πειτε μου τη γνωμη σας.
29-12-2007, 18:14 #4
Κατερινα εγω ως χρονια παχυσαρκη και εβελπιστω λιαν συντομος να ειμαι πρωην,αυτο που θα σου πω ειναι καθαρα εμπειρικο.
Καταλαβα καποια στιγμη οτι τιποτα δεν αξιζει να μου χαλαει την ψυχολογια σε σημειο να ξεσπαω στον ευατο μου,η να μου δημιουργω προβλημα .Προτιμω πλεον να αντιμετωπιζω τα πραγματα καταμουτρα ,καθως και αυτους που τα δημιουργουν .
Ειμαι πιο ειληκρηνης με τους αλλους και πανω απο ολα με τον ευατο μου.
Δεν θα ισχυριστω οτι το εχω πετυχει 100% ,αλλα εχω φτασει σε ενα πολυ καλο σημειο.
Οσο για του που θα ξεσπας ,βρες ενναλακτικες!!!
Βγες απο το σπιτι,παρε τους δρομους ,πανε για καφε,πιασε το κους κους με την κολλητη σου κ.α τετοια!!!
Ο ψυχολογος ειναι μια παρα πολυ καλη λυση ,αλλα και αυτος ειναι λαχειο !!!
Εαν πετυχει τον καλο ψυχολογο ,η εναν που κανει αγγαρεια ??!!
Παντως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις!!!
Απο το να καθεσαι ειναι προτιμοτερο!!
Ακομα και το κεντημα ειναι καλυτερο εαν ξεφευγεις ,απο το να καταπινεις τα νευρα σου και να σου βγαιουν αλλιως!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
29-12-2007, 18:42 #5
Dexa,αν δεν γινομαι αδιακριτη,και εσυ διαιτα κανεις η εκανες εγχειρηση?
29-12-2007, 18:55 #6
Eιμαι 35 χρονων και τα τελευταια 25 χρονια εκανα διαιτες!!!
Γι'αυτο και τα κιλα μου θεωρω οτι αυξηθηκαν με αυτο τον ρυθμο.
Στης 8 μαιου το 2007 εκανα δακτυλιο μετα απο πολυ ψαξιμο και σκεψη.
Εχασα μεχρι τωρα 32 κιλα και παω πολυ καλα απότι μου λεει και ο γιατρος μου.
Για πρωτη φορα στην ζωη μου χανω κιλα χωρις διαιτα και χωρις στερησεις.Χωρις νευρα και ξεσπασματα.Ευχομαι να τα καταφερω αλλα πανω απόλα να εχω την υγεια μου.
ΦΙΛΙΑ!!!
29-12-2007, 19:13 #7
Μπραβο σου!! Θελει πολυ κουραγιο να παρεις μια τετοια αποφαση. Εγω φοβαμαι πολυ τις εγχειρησεις( γενικα ειμαι φοβικος χαρακτηρας) και γι αυτο προτιμησα τη διαιτα. Και γω θα ηθελα παντως μια μονιμη λυση, χωρις στερησεις. Καλη συνεχεια!!!
30-12-2007, 11:24 #8
Καλως ορισες Κατερινακι! χρονια μας πολλα!!Ειμαι κ εγω καινουργια εδω..Μπραβο σου καρδουλα μου για τα κιλα που ηδη εχεις χασει!!!Πως τα καταφερες?Τι ειδους διαιτα εκανες?..εγω παω για 23..!Κουραγιο κ καλη συνεχεια!..
πολλα πολλα φιλια
30-12-2007, 13:38 #9
Γεια σου Μαριελλα και χρονια πολλα!!! Και συ διαιτα? Κανω διαιτα με διαιτολογο, τρωω απ ολες τις τροφες, νομιζω οτι ειναι θερμιδικη διαιτα. Εσυ τι διαιτα κανεις? Τωρα τελευταια πρεπει να εχω ξαναπαρει καποια κιλα λογω γιορτων, σκεφτομαι να κανω καποια γρηγορη διαιτα για να τα χασω, τι λετε?
30-12-2007, 18:53 #10
Αγαπη μου απ'ο,τι διαβαζω εδω η καταλληλοτερη διαιτα ειναι υγιεινη διατροφη σε περιορισμενες ποσοτητες σε συνδυασμο με κινηση!..αρα εισαι σε σωστο δρομο!!..Κ' εγω θελω να ξεκινησω με σωστοτερη διατροφη κ γυμναστηριο μετα τις γιορτες!..δεν σου κρυβω οτι εχω μπει πολλες φορες σε πειρασμο να κανω κατι πιο γρηγορο!!..δυστυχως ομως με διαιτες στερησης η' χημικες μολις επανελθεις σε ενα πιο φυσιολογικο διατροφικο ρυθμο ξαναπαιρνεις τα κιλα κ' με τοκο!!Σου μιλαω εκ πειρας!..περυσι καταφερα κ εχασα με διαιτα σκαρσντειλ 12 κιλα μεσα σε δυο περιπου μηνες!.Οταν ξεκινησα ημουν 75 κιλα ..τωρα οπως βλεπεις στο στικερακι μου ειμαι 78... Τι αλλο να σου πω γλυκεια μου!..καταλαβαινεις..
Παντως αυτο που γραφεις για την ζυγαρια δεν θα επρεπε να σε ανησυχει τοσο!..μπορει να ειναι το "κρισιμο σημειο"..απο οτι διαβαζω εδω εχει συμβει σε πολλους , το ξεπερασαν επιμενοντας στο διατροφικο τους πλανο!!Κουραγιο Κατερινακι!!Συγκρατησου!!Θα δινουμε η μια κουραγιο στην αλλη!!
30-12-2007, 19:08 #11
Εχω πεσει... Δεν μπορω να σταματησω το φαγητο, δεν μου φταιει η διαιτα εγω μου φταιω.. Πως να κρατησω αυτο το στομα κλειστο? Γιατι μου φαινεται ξαφνικα τοσο δυσκολο? Αφου τα ειχα καταφερει. Φοβαμαι μην τα παρω παλι ολα πισω.
30-12-2007, 19:11 #12
Αχ αγαπη μου εδω εισαι?Συγρατησου κατερινακι μου!!!βγαλε τον θερμιδομετρητη απο το συρταρι σου!!Εγω απο την ημερα που γραφτηκα εδω μετραω θερμιδες!!με συγκρατει πολυ!!
30-12-2007, 19:20 #13
θα προσπαθησω...δεν γινεται αλλιως
31-12-2007, 17:04 #14
Πως πας Κατερινουλα?
31-12-2007, 23:16 #15
Προσπαθω μωρε..Εφαγα βεβαια σημερα άλλα ευτυχως μονο ενα γλυκο και οχι μελομακαρονα κλπ..Αυριο θα φαω μονο κρεας και σαλατα το μεσημερι και μετα θα συνεχισω κανονικα το διαιτολογιο μου, ελπιζω να το καταφερω και να μην αρχισω παλι τις βλακειες. Εσυ καλα?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία