Erotisi. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Erotisi.

ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!ΕΓΩ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!

Senior Member
    ειμαι δυνατος χαρακτηρας οταν εχω καποιον πανω απο το κεφαλι μου να με "πρηζει"... οταν ειμαι μονος ομως, λεω ε δεν πειραζει και ξεφευγω. αυτο το σημειο πρεπει να δω πως μπορω να το "φτιαξω".
    Σιγουρα θα τα καταφερεις γιατι το θελεις. την τριτη περιμενουμε τα ευχαριστα.

ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ.ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Senior Member
    Bliss, πες μου λιγο για εσενα, να σε γνωρισω, γιατι προσπαθουσα να βρω για την προσωπικη σου ιστορια σε προηγουμενα topic που εχεις γραψει αλλα δεν βρηκα κατι. Παντως, μπηκες δυναμικα, μεσα σε 6 μερες πηγες κιολας στα 2 αστερακια. Και εις ανωτερα!

Senior Member
    αντε ευχηθειτε μου και στρατηγος.
    εμενα το προβλημα μου(σιγα το προβλημα θα μου πειτε) ειναι οτι δεν εχω σωστο προγραμμα διατροφης και οτι η διατροφη μου ειναι κυριως ανθυηγυεινα πραγματακια. τελοιοφοιτος βλεπετε, μενω και μονος, οποτε πεφτω συχνα σε αυτα τα λαθη. κατα τα αλλα βρηκα το forum ενδιαφερον και χρησιμο και το επισκεπτομαι καθημερινα.
    οποιαδηποτε αλλη ερωτηση μετα χαρας να την απαντησω, αν μπορω.

Senior Member
    Τα παντα ειναι δυνατον σ'αυτο τον κοσμο τον τρελλο!!!!
    Δεν μπορειται να φανταστειται τι παραισθησεις δημιουργουν αυτα τα κιλα ,και τ'απωθημενα των ανθρωπων!!!
    Bliss εκτος απο το γεγονος οτι σπουδαζεις στην θεσσαλονικη (πες μας τι)εισαι και απο την περιοχη??
    Ποσων χρονων εισαι και ποσα κιλα και με τι υψος??
    Εαν ε[ιτρεπεται παντα βεβαιως βεβαιως!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Πιατο διαβαζω.....!!!
    bliss βαζω την φαντασια μου μπροστα και με αφορμη η αναφορα στο πιατο ,θεωρω οτι δεν εχεις να χασεις πολλα κιλα....αλλα τοσα οσα χωρανε σε ενα πιατο εστω και βαθυ...!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12