Results 1 to 12 of 12
Thread: ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
-
01-01-2008, 11:45 #1
ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες!
Πάντα με αισιόδοξη διάθεση και χαρά...
Νέο μέλος είμαι και η ιστορία μου έχει ως εξής:
Πριν 12 χρόνια (1996), ζύγιζα 100,5 κιλά με ύψος 1,80.
Γράφτηκα στα Weight Watchers στη Θεσσαλονίκη και είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα: μέσα σε 5 μήνες περίπου έχασα 22, 5 κιλά και έφτασα στα 78.
Τα κιλά αυτά τα διατήρησα 10 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2006 που έφτασα τα 90.
Επαιδή στο μεταξύ το υποκατάστημα των WW στη Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, γράφτηκα στην υπηρεσία "Κατ' οίκον" και μου έστειλαν όλο το απαραίτητο υλικό ταχυδρομικώς.
Ξεκίνησα και έχοντας σημαντική τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη από τη σύμβουλό μου, το Νοέμβριο του 2006 έφτασα στα 78 κιλά και χάρηκα πολύ.
Ξεκίνησα τη συντήρηση που προβλέπει το πρόγραμμα (6 εβδομάδες) και όλα καλά.
Μετά όμως (και ενώ έκλεισαν και τα WW στην Αθήνα), αφέθηκα και χαλάρωσα, αρχίζοντας να τρώω ξανά γλυκά, λιπαρά, ακατάσχετα και απρογραμμάτιστα.
Να μην τα πολυλέω, μέσα σε 6 μήνες τα κιλά επανήλθαν...
Θεωρώ το πρόγραμμα των WW απόλυτα βατό, αποτελεσματικό, υγιεινό, ιατρικώς σωστό και επιτυχημένο (προσωπική άποψη). Με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια να χάσω και να διατηρήση σωστό σωματικό βάρος και εδώ να σημειώσω πως όσο διάστημα λειτουργούσε το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ως ισόβιο μέλος πήγαινα κάθε Σάββατο ανελλιπώς και ζυγιζόμουν/παρακολουθούσα τη συνάντηση.
Όσοι έχετε ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σίγουρα με καταλαβαίνετε.
Έχω όλο το υλικό του προγράμματος και εδώ και λίγες μέρες (από την περασμένη Παρασκευή) ξεκίνησα με αρκετές δυσκολίες.
Ζυγίζω 91,2 κιλά και ο στόχος μου είναι να φτάσω στα 78.
Το ύψος μου είναι 1,80.
Ανακάλυψα τη σελίδα αυτή και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ όλους εμάς που προσπαθούμε να φτάσουμε στο σωστό σωματικό βάρος, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και προβλήματα.
Να έχετε και πάλι μια υπέροχη χρονιά, τη χρονιά που θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας!
Φιλικά,
Παντελής
- 01-01-2008, 12:35 #2
Καλως ηρθες Παντελη!!!καλη χρονια κ σε σενα!!!μπηκες σε μια υπεροχη παρεουλα...πως παει περιπου το διατροφικο πλανο των ww?...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ..
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!
01-01-2008, 12:43 #3
Καλώς σας βρήκα!
Είμαι βέβαιος πως θα βοηθηθούμε πολύ όντας μια παρέα εδώ μέσα! Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι να μπω σε πρόγραμμα, αλλά τώρα είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω!
Επειδή όμως θα απουσιάσω για λίγο, το απογευματάκι που θα ξαναμπώ θα γράψω περισσότερα για το διατροφικό πλάνο.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!
01-01-2008, 19:14 #4
καλως ηρθες Παντελη!!!!
συμφωνω με ολα οσα λες για την διατροφη καθως και για την συγκεκριμενη που ακολουθεις, καθως και την εχω δοκιμασει και ειναι το πιο κοντινο απ οσα ξερω εγω σε αυτο που εγω προσπαθω και που ονομαζω "το να τρως σαν φυσιολογικος ανθρωπος"...
χαιρομαι ιδιαιτερως οταν ερχονται ατομα που ειναι αποφασισμενα να βρουν μια λυση χωρις ακροτητες για την διατροφη τους ....
η διατροφη που ακολουθεις εχει συζητηθει εδω εκτενως, αν ψαξεις θα βρεις το αναλογο θρεντ που λεγοταν περιπου "μηπως γνωριζει κανεις για την διαιτα των ww"
μπορεις να το εμπλουτισεις με τις πληροφοριες και τις εμπειριες σου η και να ανοιξεις δικο σου φυσικα.
βρισκομαι κιε γω δυστυχως στο σταδιο που ανεφερες "δυσκολευομαι να μπω σε προγραμμα τον τελευταιο καιρο" και ελπιζω οτι η παρεα μας εδω θα βοηθησει κι εσενα και μενα και ολους οσους το περνανε , να παμε παρακατω
θα τα λεμε, πιστευω, καλη διαμονη και καλη επιτυχια σε οτι επιχειρησεις
01-01-2008, 20:14 #5
Ήδη πάμε καλύτερα.
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που εφάρμοσα ακριβώς το πρόγραμμα και δεν είναι τυχαίο αυτό. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι σημαντικότατος παράγοντας στην επιτυχία ενός προγράμματος.
Ασχολούμαι με την υγιεινή διατροφή από το 1988 και ξέρω πολύ καλά ότι οι ακραίες μέθοδοι αδυνατίσματος είναι και επικίνδυνες και σε βάθος χρόνου αναποτελεσματικές.
Η γνωριμία μου με τους WW στάθηκε καθοριστική: εκεί μαθαίνεις να τρως σωστά, απ' όλα, να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον αλληλοϋποστήριξης. Το πρόγραμμά τους (για όσους δεν ξέρουν) δεν αποκλείει καμιά τροφή: επιτρέπονται τα πάντα, σε σωστές ποσότητες. Κάθε τροφή αντιστοιχεί σε πόντους που πρέπει να καταναλώσεις σε μια μέρα, ενώ κερδίζεις επιπλέον πόντους αν ασκείσαι ή αυξάνεις τη φυσική σου δραστηριότητα. Είναι απόλυτα ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και έχεις την αίσθηση ότι δεν κάνεις δίαιτα. Αλλάζεις διατροφική συμπεριφορά και μαθαίνεις να τρως σωστά.
Απ' ότι βλέπω 2sweett2be4got10, πας πολύ καλά: Υπομονή και θα φτάσεις στον στόχο σου, το ίδιο πιστεύω και η mariella!
Όλα θέλουν θετική διάθεση και υπομονή!
01-01-2008, 20:34 #6
Να'σαι καλα Παντελη μου!!..εδω θα 'μαστε να τα λεμε..!απο τοτε που μπηκα στο forum προσεχω πολυ ..ζυγιστηκα σημερα και ειμαι στα κιλα μου!!!..τουλαχιστον δεν πηρα..κατι ειναι κ αυτο!..σε μερικες μερες που θα γυρισουν κ τα παιδακια μου στο σχολειο θα μπω σε προγραμμα κανονικα!!Οσο για την ψυχολογικη υποστηριξη..εδω ειμαστε εμεις!!ΔΥΝΑΜΗ!!!
01-01-2008, 21:43 #7
Ωραία, μπαίνουμε σε μια σειρά, λοιπόν!
Εγώ, κάθε βδομάδα που θα ζυγίζομαι (κάθε Σάββατο), θα γράφω τα αποτελέσματα. Βέβαια, θα γράφω και πιο συχνά, μπορεί και καθημερινά, ανάλογα με το φόρτο των εργασιών και υποχρεώσεων. ΔΥΝΑΜΗ!!!
14-01-2008, 04:16 #8
Καλως ηρθες παντελη και καλη δυναμη!!!
Το προγραμμα το γνωριζω και μαλιστα ολο τυχαια πηγαινα στο υποκαταστημα τους στην θεσσαλονικη .
Για μενα οτι ταιριαζει στον καθενα και τον βολευει να χανει τα κιλα του ας το κανει ,μεσα αντα σε λογικα πλαισια.
Αυτον τον πονο του ευτραφουλη τον γνωριζω πολυ καλα και απο την καλη και απο την αναποδη και μιλαω εκ πειρας....
Παντελη μια βαθια ανασα ,και ευχομαι να ειναι και η τελευταια!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
14-01-2008, 12:50 #9
Νεα χρονιά και νέα αρχή
πρώτον ΠΑΧΥΝΑ
ταπήρα όλα πίσω χαχαχα
τσάμπα κόπος,αλλά τουλάχιστον έφτιαξε η ψυχολογία μου
και φτπυ και από την αρχή
14-01-2008, 15:56 #10
Originally posted by dexa
Καλως ηρθες παντελη και καλη δυναμη!!!
Το προγραμμα το γνωριζω και μαλιστα ολο τυχαια πηγαινα στο υποκαταστημα τους στην θεσσαλονικη .
Για μενα οτι ταιριαζει στον καθενα και τον βολευει να χανει τα κιλα του ας το κανει ,μεσα αντα σε λογικα πλαισια.
Αυτον τον πονο του ευτραφουλη τον γνωριζω πολυ καλα και απο την καλη και απο την αναποδη και μιλαω εκ πειρας....
Παντελη μια βαθια ανασα ,και ευχομαι να ειναι και η τελευταια!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Να δεις που τελικά θα βγούμε και γνωστοί!!!
Σου εύχομαι κι εγώ το καλύτερο!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά η χρονιά που μόλις ξεκίνησε με βρήκε έτοιμο να εφαρμόσω το πρόγραμμα, μετά από μήνες αναβολών.
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, αν το θελήσουμε και αν προσπαθήσουμε!
Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα για όλους!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
15-01-2008, 13:06 #11
elpida
κουραγιο.... (κατα το "μανα κουραγιο")
κι εγω πρεπει να εβαλα κατι στις γιορτες...οχι "κατι", ΣΙΓΟΥΡΑ εβαλα...δεν ζυγιζομαι γιατι θα με ριξει ψυχολογικα,..θα ζυγιστω οταν αισθανθω ετοιμη η οταν καταλαβω οτι εχω χασει...
δεν θυμαμαι ποσο ειχες φτασει και τι εβαλες, αλλα η καλη ψυχολογια και η ισορροπια ειναι σημαντικοτερα...
ψυχραιμια
p_k
το "αισθανθηκα ετοιμος" ειναι ενα απο τα κουμπια αυτης της ιστοριας...
κατα τη γνωμη μου οταν δεν αισθανομαστε ετσι αλλα απλα νοιωθουμε υποχρεωμενοι να κανουμε κουτσα-στραβα "κατι" γιατι δεν παει αλλο, αργα η γρηγορα ξανακυλαμε χειροτερα...
ευχομαι να σου κρατησει αυτη η διαθεση οσο χρειαστει...
16-01-2008, 15:58 #12
Ελπιδα η ψυχολογια να εφτιαξε και ποιος τα βραζει τα παλιοκιλα!!!!
Οτι ωρα θελεις τα ξαναχανεις με το ρουκ-ζουκ!!!
Ελπιδα μου τι κανεις βρε κοπελια ,μου εχεις λειψει!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Παντελη να δεις που αυτο το 2008 θα ειναι η πιο καταπληκτικη χρονια του κοσμου για εμας!!!
Κατι μου λεει οτι οι στοχοι θα πιαστουν !!!
Οι υπολοιποι που ελαφρως δυσκολευονται να μας ζητησουν βοηθεια!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....