ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 57 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 855
    Member
    gourounitsa...μου εσυ ποια το παράκανεες αφου εχανες γιατι το αυξησε μονή σου ;;

Member
    ναι ναι δικιο εχεις..
    ειμαι 27 ετών
    155 ύψος ... πρώτο μποι
    κα ειμαι 64 κιλάαααααα

gourounitsa
    Guest
    den exana ton 2o mhna den kserw ti akrivos egine me edeixne ta idia kila kai arxes tou 3ou mhna me edeikse 3 kila parakato.

gourounitsa
    Guest
    antigonaki den exeis pola kila gia na pareis reductil auta einai gia paxisarkous koukla mou.

Member
    Δεν εχω να χάσω πολλα κιλά αλλα με ταλαιπωρούν περσυ με 1000ζορια εφτασα τα 57 αλλα δυστυχως το καλοκαιρι πηρα 3 και μετα αλλα 4χωρις να το καταλαβωωωω

Member
    το ξέρω οτι δεν εχω πολλα κιλά αλλα το θέμα είναι να ξεκολλησωωωωωωωω λιγακι

gourounitsa
    Guest
    den sta sinistw ka8olou.auta einai gia atoma p 8eleoun na xasoun pano apo 20 kila.mhn kaneis kati p 8a metanioseis exoun kai parenergies.einai poli isxira farmaka den kanoume asteia me auta.

Member
    κοριτσια ακουστε να σας πω...

Senior Member
    antigonaki με τα κιλά που έχεις δεν νομίζω να στα γράψουν στο ΙΚΑ θα πρέπει να τα αγοράσεις μόνη μου. Εντάξει δεν έχεις και πολλά κιλά παραπάνω, τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις με τίποτα μόνη σου δίαιτα τι να σου πω ρώτα και κανένα γιατρό πρώτα.... αλλά με τίποτα μην ξεκινήσεις με των 15. Εδώ εγώ με 30 κιλά παραπάνω και ξεκίνησα με των 10mg.

Member
    το ξέρω οτι δεν κάνουν αστεία και φυσικα δεν θα ο ρισκάρω απλα ήθελα και τη γνώμη σας μιας που εσεις τα έχετε δοκιμασει και ξερετε πανω κατω απο αυταααα

Member
    δηλαδη μπορω να τα αγοράσω και μόνη μου απο φαρμακείο γιατι μου είπαν ότι μόνο με ιατρική συνταγη.. φυσικά αν δεν μιλήσω με γιατρό πρώτα δεν παω να τα παρω εννοειται αυτοοοο

gourounitsa
    Guest
    emena h gnwmh m einai na mhn pareis eductil pados.

Senior Member
    θα συμφωνήσω με τη γουρουνίτσα, θα πρέπει οι λόγοι που τα παίρνεις να είναι σοβαροί. Εγώ ας πούμε έχω 30 κιλά παραπάνω, έχω άσθμα από το πάχος και πονάνε τα πόδια μου. Οπότε θα έχω αρκετά οφέλη για την υγεία μου και έτσι αποφάσισα για τα reductil. Aν είχα να χάσω 10 κιλά δεν θα τα έπαιρνα. Διάβασε σε κάποιο site πρώτα τις παρενέργειες....

gourounitsa
    Guest
    mporeis monh sou kanoun 100 euro peripou alla den ta dinoun etsi nomizw xoris iatrikh sidagh.emena o giatros p piga meta p lipo8imisa me ekrakse kanonika.m eipe oti mporei na exana kai thn zwh m kai oti den pezoume me farmaka

Senior Member
    Δεν ξέρω αν μπορείς να τα αγοράσεις χωρίς συνταγή, αλλά τα κιλά σου είναι λίγα για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Page 12 of 57 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast