ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 57 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 855
    Junior Member
    είμαι 29 χρονών και 82 κιλά. Εννοείται ότι προσέχω τι τρώω, μετά από τόσες προσπάθειες δεν πιστεύω στα θαύματα και στο μαγικό χάπι που θα τρως ότι και όσο θέλεις και θα χάνεις κιλά!
    Αλλά ιδίως τώρα που ξεκίνησα τα 15mg προσέχω ακόμα πιο πολύ και δε θέλω να κάνω παρασπονδίες γιατί είναι άδικο για τον οργανισμό μας να τον ταλαιπωρείς τόσο πολύ με αυτά τα ισχυρά χάπια και να μην προσπαθείς καθόλου.

Senior Member
    Αφού προσέχεις δεν καταλαβαίνω πως έχασες σε 2 μήνες 2 κιλά. Εγώ έχασα σε 2 εβδομάδες 5 κιλά αλλά έκανα και δίαιτα. τα χάπια αυτά σε βοηθάνε να αλλάξεις τον τρόπο διατροφής σου να τρως υγιεινά. Αν τρως πατάτες τηγανητές ε, τότε δεν θα χάσεις. Προφανώς δεν έκανες καμία προσπάθεια τους 2 αυτούς μήνες και περίμενες τα δεις τι θα κάνει το χάπι από μόνο του?

Junior Member
    έχω θυροειδή και επίσης κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα. Έχω πήξει στα χάπια και είπα να προσθέσω και άλλο ένα! Προφανώς και προσέχω γιατί δε με παίρνει να κάνω και αλλιώς. Βέβαια έκανα ατασταλείες, δε λέω. Αλλά τώρα προσέχω πολύ.

Member
    Βρε παιδιά και γω παω διαιτολόγο και σας είπα δεν χανω ευκολά κιλα γιαυτο ειπα να δοκιμασω τα χάπια μπας και ξεκολήσω δεν θα τα παιρνα και για χρόνια για κανα μήνα το πολύ

Member
    εσενα κλειο τα φαρμακα στα εγραψε γιατρός;;;

Junior Member
    ναι ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθεί. Δε με έβαλε να κάνω ειδικές εξετάσεις όταν τα ξεκίνησα, γιατί ούτως ή άλλως κάνω εξετάσεις κάθε 6μηνο.

Senior Member
    kleio έχω την εντύπωση ότι όταν παίρνεις reductil μαζί με άλλα χάπια, χάνει τη δράση του. Εγώ δύο μέρες που παίρνω κάποιο άλλο φάρμακο μαζί με το reductil είναι σαν να μην το πήρα. Να σε ρωτήσω των 15μγ σου έκαναν παρενέργειες?

Junior Member
    Όχι καμία παρενέργεια, ευτυχώς γιατί είχα φοβηθεί, ιδίως αφού διάβασα αυτά που έγραψε η gourounitsa! Γιατί παρακολουθώ τις προσπάθειες σας πολύ καιρό! Πρέπει να ρωτήσω το γιατρό μου πάντως για αυτό, για το συνδυασμό εννοώ.

Πάντως, έτσι για να ξέρετε, αυτή τη φορά είπα στο γιατρό να μου γράψει το κουτί που έχει τα 56 δισκία, και τελικά ήταν ελάχιστα πιο ακριβά από αυτό των 28 δισκίων, δηλαδή 10 με 15 ευρώ περίπου, η αρχική τιμή, όχι η συμμετοχή.

Senior Member
    Τα πήρες πρόσφατα μέσω κάποιου ταμείου?

Junior Member
    Επειδή είναι πολύ ακριβά, δεν τα έχω πάρει ποτέ χωρίς ταμείο.
    Το τελευταίο των 15 το αγόρασα πριν 10 μέρες περίπου φαντάσου.
    ʼναρωτιέσαι για αυτό που είπατε προηγουμένως ότι θα τα κόψουν από τα ταμεία?

Senior Member
    Ναι, γιατί και εγώ με το ΙΚΑ τα πήρα και επειδή θα ξαναπάω τώρα να μου γράψει ο γιατρός νέο κουτάκι, δεν ξέρω αν μπορεί ή όχι.

Junior Member
    Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως από το φαρμακείο δε μου είπαν τίποτα. και έχω την εντύπωση ότι για το τι καλύπτουν τα ταμείο έχουν καλύτερη εικόνα οι φαρμακοποιοί από τους γιατρούς, για αυτό ρώτα και στο φαρμακείο σου αν έχουν ιδέα τι θα γίνει.

Member
    πάντως χωρίς συνταγή τα φαρμακεία δεν το δίνουν

Senior Member
    αυτό δεν το ξέρω...

gourounitsa
    Guest
    kamia fora ta dinoun k etsi alla den leei na riskareis .kai pisteuo oti otan perneis alla farmaka ta reductil xanoun thn drash tou.to epa8a kiegw.ade p[ den kanei na ta pernoume mazi me alla farmaka.

Page 14 of 57 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast