Results 781 to 795 of 855
-
17-07-2008, 16:44 #781
Οταν του είπα ότι δεν με πιάνουν, εγώ παίρνω των 15μγ, μου είπε να τα σταματήσω και να τα ξαναξεκινήσω, αλλά να προσέχω γιατί θα μου ανοίξει πάλι η όρεξη και μπορεί να πάρω βάρος. Οντως μου άνοιξε όχι όμως περισσότερο από πριν δηλαδή κάτι έκαναν τα φάρμακα αλλά όχι όπως στην αρχή. Τώρα που θα ξεκίνησα πάλι με πιάνουν περισσότερο, πάλι βέβαια όχι όπως την 1η, 2η εβδ. λογικό είναι όμως. Τώρα για το σίδηρο που λες νομίζω ότι μπορείς παράλληλα και εγώ παίρνω κάτι βιταμίνες κάθε πρωί. Επίσης επειδή εμένα με πιάνει πείνα μετά τις 8 το βράδυ δεν το παίρνω πια το φάρμακο στις 8 το πρωί που το έπαιρνα αλλά στις 12 το μεσημέρι κάθε μέρα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα γιατί με βοηθάει περισσότερο το βράδυ.
Εχεις δίκιο πάντως σε βοηθάνε μόνο όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις δίαιτα, και σε βοηθάνε πολύ είναι σαν να έχεις έναν σύμμαχο.
- 17-07-2008, 19:32 #782
το γουρουνακι που ειναι ρε παιδια?
17-07-2008, 20:26 #783
μηπως να σκεφτω να τα παρω κι εγω???ισως με βοηθησουν-εφοσον οντως εχω παρει αποφαση να κανω διαιτα..!
17-07-2008, 20:41 #784
αν κατανοησες τι κανει αυτο το φαρμακο και πιστευεις οτι ταιριαζει στην περιπτωση σου και οτι θα σε βοηθησει, κανε μια επισκεψη σε εναν γιατρο και συζητηστε το.
αν παλι νομιζεις οτι εχεις πιθανοτητες να τα καταφερεις και χωρις αυτα, μην δοκιμασεις να τα παρεις. κανενα φαρμακο δεν ειναι καραμελα.
21-07-2008, 12:54 #785
Γουρουνίτσα που είσαι ????????? Χάθηκες..............
21-07-2008, 21:42 #786
Γεια σας μαναρακια μου!Eχω καιρο να μπω,αλλα δεν σας ξεχναω!
Χαιρετω και τα καινουρια παιδακια και ευχομαι δυναμη και πιστη πανω απ ολα!
Δεν ξερω αν εχετε διαβασει τα προηγουμενα ποστ μου οι νεοι ,ομως και γω παιρνω τα
ρεντουκτιλ εδω και 1μιση μηνα περιπου.
Ας πω και γω λιγα λογια ελπιζοντας να σας βοηθησω !
Καταρχην ,ειμαι πλεον 66 κιλα [το τικερακι μου δεν ξερω γιατι αλλα δεν με αφηνει να το
αλλαξω η σελιδα~μου βγαζει λαθος κωδικο..θα το κανω καποια στιγμη]
Λοιπον ...εχασα συνολικα σε αυτο το διαστημα 12μιση κιλα[πολλα το ξερω] και δεν επρεπε
αλλα πραγματικα ,δεν πεινουσα καθολου.
Τον πρωτο μηνα επαιρνα 10mg και τον 2ο 15 mg[μην με ρωτησετε γιατι πηρα των 15 αφου με
επιαναν των 10~αμα εχεις καλο στον εγκεφαλο αυτα παθαινεις.Αφου ειπα ψεμματα στη γιατρο
οτι πειναω και δεν με πιανουν πια και τοτε με πηγε στα 15...]
Φυσικα και εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις πριν το παρω και ευτυχως μεχρι σημερα η
μονη παρενεργεια που μου παρουσιαστηκε ηταν η δυσκοιλιοτητα τον πρωτο μηνα ,την οποια
και ξεπερασα[χωρις να κανω και τιποτα δραστικο στην ουσια] και ενας ενοχλητικος πονοκεφαλος
τις πρωτες 1-2 μερες.Η περιοδος μου δεν "πειραχτηκε" διολου ουτε τιποτα αλλο.Η διαθεση μου ειναι
οκ , οπως πριν,ουτε χειροτερα ουτε καλυτερα[αλλα μεταξυ μας , ποσο καλυτερα; :P ] Αυτα απο παρενεργειες.
Ως προς την ορεξη τωρα...ΝΑΙ μου την εκοψαν ΑΛΛΑ εγω ως γνωστον ειμαι [ημουν] βουλιμικη χρονια
και το φαρμακο λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως αντενδεικνυται για τα βουλιμικα ατομα.Και το διαπιστωσα...
Μεχρι στιγμης εχω κανει 2 [ημι]βουλιμικα επεισοδια στα οποια δεν με σταματησε το χαπι φυσικα!
Δηλαδη ,εννοειται πως δεν ετρωγα επειδη πειναγα αλλα μονο και μονο για να ΦΑΩ!![ενταξει ,λιγο πολυ
ξερετε πως ειναι αυτο το τερατακι] Και φυσικα μετα ειχα τερααααστιο φουσκωμα που πιστευω οτι
δεν θα ηταν τετοιο αν δεν επαιρνα το χαπι.Yηρχαν μερες που πραγματικα ετρωγα ολο κι ολο ενα τοστ
[το λεω και μουτζωνομαι ,μουτζωστε με και σεις ] και αλλες που ετρωγα φυσιολογικα.ΔΕΝ εκανα διαιτα,
ετρωγα και τρωω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φαγητο μου αρεσει ,αλλα πλεον σε μικρη ποσοτητα[μιση μεριδα ή και
λιγοτερο..]ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!Ποια εγω που μετραγα ασυναισθητα και τη τσιχλα που ετρωγα...!
Κοντευω τους 2 μηνες και θελω να χασω 3-4 κιλακια ακομα.Η ορεξη μου δεν εχει αλλαξει και ειμαι οπως τη
πρωτη μερα της αγωγης.Εχω σκοπο να τα παρω ΤΟ Π Ο Λ Υ 1 μηνα ακομα και μετα τελος...
Μετα μην με ρωτατε τι θα γινει..δεν εχω ιδεα...Ισως να ξυπνησω μια μερα χωρις το χαπι και να αρχιζω να
καταβροχθιζω οτι βρω μπροστα μου..Ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου .
Αυτο που ξερω ειναι οτι νιωθω καλα .Νομιζω οτι εχω μαθει πλεον να τρωω αλλα δεν ξερω αν μπορω
να διαχωρισω τη πεινα του μυαλου με αυτη της κοιλιας.Τουλαχιστον προσπαθω και νιωθω πως τα παω καλα
Προχτες ξεχασα να παρω το χαπι ,το θυμηθηκα αργα το απογευμα πως δε το πηρα αλλα ηταν αργα οποτε
δεν εκανα κατι .Και η αληθεια ειναι πως δεν ειχα διαφορετικη ορεξη εκεινη τη μερα.Ηταν οπως ολες τις
αλλες. που τρωω σχεδον με το ζορι..
Δεν ξερω αν παιζει ρολο πως ειμαι τρελα ερωτευμενη[πρωτη φορα μιυ συμβαινει κατι τοοοσο ομορφο
και δεν σκεφτομαι τιποτε αλλο ολη την ημερα περα απο ΑΥΤΟΝ] ή απλα εχει "συνηθισει" το στομαχι
και το μυαλο μου.......Θα δειξει!
Στο θεμα μας ομως και ας συνοψισω!!
1)Τα reductil κοβουν την ορεξη αλλα δεν κανουν τ ι π ο τ α σε βουλιμικα ατομα.
2)Aν δεν προσεξουμε τη διατροφη μας παραλληλα,οχι απλα ΔΕΝ χανουμε κιλα ,αλλα θα παρουμε!
3)Απαραιτητασυμβουλευομαστε γιατρο και κανουμε εξετασεις πριν,μετα και κατα τη διαρκεια της αγωγης.
4)ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ και ΠΟΤΕ δεν υπερβαινουμε την δοση.
Τελος ,δεν ξεχναμε οτι ειναι φαρμακα που δρουν στον εγκεφαλο με παρενεργειες και οχι καραμελιτσες,οποτε
τα παιρνουμε ως Ε Σ Χ Α Τ Η λυση στο προβλημα μας.
Ουφφφ.....ειχα καιρο πολυ να γραψω και μαλλον εφτιαξα ολοκληρο σεντονι αν και δε το συνηθιζω !
Ελπιζω να σας βοηθησα λιγο με την δικη μου μικρη εμπειρια γυρω απο το θεμα.
Αν εχετε καποια απορια οι καινουριοι απλα ρωτηστε με
Να εχετε ενα υπεεεεροχο καλοκαιρι και μην ξεχνατε να χαμογελατε και να λετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειστε ΚΑΛΑ!
21-07-2008, 23:24 #787
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..Εγω maroulaki ειμαι νεα εδω και εδω και καμια δεκαρια μερες ειπα να ξεκινησω σοβαρα διατροφη..Αλλα τις τελευταιες τρεις μερες τρωω ελαχιστα..Κοτοπουλακι ελαχιστο με σαλατα το μεσημερι και ενα φρουτο κατα τις 8..
Οποτε προς το παρον λεω να μην παρω τα ρεντακτιλ..
Ετσι κι αλλιως εχει μειωθει πολυ η ορεξη μου,οποτε,ακομα κι ετσι,χανω..
22-07-2008, 11:06 #788
marou_laki
Κατατοπιστικότατο το...σεντόνι σου! Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου με την επιπρόσθετη σύνεση που πλέον αποκόμισες...
Τι υπέροχο που είσαι ερωτευμένη! Ζήσε κάθε στιγμή του στο έπακρο! Τι καλά να κρατούσε για πάντα...
Κρατώ αυτό που είπες για το χαμόγελο: είμαστε καλά,ας μην το προσπερνάμε έτσι και πνιγόμαστε σε μικρότητες...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
22-07-2008, 11:31 #789
maroulaki χαίρομαι που είσαι τρελά ερωτευμένη και πολύ αδυνατισμένη.
Σου εύχομαι να φτάσεις το στόχο σου και πάνω απ΄όλα να κρατήσεις για πάντα τα χαμένα κιλά σου.
Διαφωνώ λίγο που δεν τρως σωστά αλλά ήδη το γνωρίζεις και εσύ ότι δεν κάνεις καλά.
Καλό καλοκαίρι και σε σένα και να' σαι πάντα καλά και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
23-07-2008, 15:29 #790
maroulaki geia sou! Χάρηκα πάρα πλύ που είσαι ερωτευμένη!!! Τα γράφεις για το φάρμακο, πάρα πολύ ωραία, όπως ακριβώς τα βιώνω κι εγώ, μόνο που δεν έχω δυσκοιλιότητα ούτε ξηροστομία που λένε άλλοι.
Είναι έτσι κι αυτά που λές για τα βουλιμικά. Πήγα σε γάμο προχτές και έτρωγα όλο το βράδυ, όχι επειδή πέιναγα, αλλά ρε παιδί μου όταν κάθεσαι πάνω στο τραπέζι πέντε ώρες με φίλους κια γνωστούς και όλα τα φαγητά μπροστά σου, πώς γίνεται να φας το δικό σου μερίδιο σε 3-4 λεπτά και μετά ????? τι κάνεις όλη τη νύχτα όταν είναι μπροστά σου όαλ αυτά??? ¨ολο και κάτι τσιμπολάς μπουκίτσα μπουκίτσα, και μαζέυονται καμιά 70 ριά πόντοι (Weight Watchers).
Τέλος πάντων, άδικα των αδίκων!!!! Αφού ούτε ήθελα, ούτε πέιναγα!
Δεν πειράζει. Συνεχ'ίζουμε!!!
ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ μου δίνεις καλή ιδέα να τα παίρνω πιο αργά το πρωί. Το έπαιρνα 10 - 11. Θα το παίρνω κι εγώ στις 12.00. Δεν κατάλαβα οτι αυτό θα έπαιζε ρόλο στο πόσο πεινάς το βράδυ!
Είμαι και ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ Αθήνας αυτή την εποχή, επομένως μπορεί να μην παίρνω τις απαντήσεις σας έγκαιρα. Αν κάποιος μου γράψει και δεν απαντήσω σύντομα, μην με παρεξηγήσετε.
Φιλάκια σε όλους και καλή επιτυχία στα δικά μας!
23-07-2008, 15:38 #791
alalumaki συγγνώμη, από ΄σενα την πήρα την ιδέα για να παίρνω το φάρμακο στις 12.00.
ευχαριστώ για την απάντησή σου.
23-07-2008, 15:49 #792
και εγώ την πήρα από κάποιον άλλον εδώ μέσα, δεν θυμάμαι όμως ίσως είναι και το μαρουλάκι...
Εχασες και άλλα απ' ότι βλέπω, μπράβο πας πολύ καλά, μην ξεχνάς όμως να τρως σωστά μην πέσεις και κάτω!!!!!!!!!!!!
23-07-2008, 17:59 #793
Originally posted by may
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..Εγω maroulaki ειμαι νεα εδω και εδω και καμια δεκαρια μερες ειπα να ξεκινησω σοβαρα διατροφη..Αλλα τις τελευταιες τρεις μερες τρωω ελαχιστα..Κοτοπουλακι ελαχιστο με σαλατα το μεσημερι και ενα φρουτο κατα τις 8..
Οποτε προς το παρον λεω να μην παρω τα ρεντακτιλ..
Ετσι κι αλλιως εχει μειωθει πολυ η ορεξη μου,οποτε,ακομα κι ετσι,χανω..
Οσο για την ωρα , εγω τα παιρνω μεταξυ 12-1 μμ..Εχει τυχει
να τα παρω και 2 το μεσσημερι το αργοτερο.
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια , ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να συνεχισετε δυναμικα!
29-07-2008, 13:47 #794
ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??? ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ... ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΕΑ ΤΗΣ???
03-08-2008, 19:05 #795
alalumaki edo eimai apla eixa poles doulies kai paleyo me tis kriseis panikou pou mou proekipsan.eimai poli kala mhn anisixeis kano ena mhna 8erapeia me seroxate .8a ta perno 2 xronia.eixa poli agxos klp kai pa8ena kriseis panikou alladen to bazo kato.oso me ta kila mou eimai 77.mia katebeno 2 kila dld 75 mia anebeno 2 diladi 77 eutixos den pira alla kila.den m les ta xenical kanou douleia xoris ta reductil?perneis akoma te teleutea esy kalh mou?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....