ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!! - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 57 FirstFirst ... 64654555657 LastLast
Results 826 to 840 of 855
    Senior Member
    γεια σου τονια
    μακροπροθεσμα αλλη μια συνταγη για αποτυχια ειναι
    δεν θα σου τα συνηστουσα
    τα εχω δοκιμασει
    με βοηθησαν στην αρχη
    μετα τα συνηθησε ο οργανισμος μου
    και μου εμεινε μονο μια ταχυκαρδια για ενθυμιο

Senior Member
    Καλωσήρθες Τόνια,

Είναι επικίνδυνα αν έχεις υπέρταση ή προβλήματα καρδιάς. Εγώ πήγα σε γιατρό πρώτα και το ίδιο συστήνω και σε σένα να κάνεις αν τελικά αποφασίσεις να τα πάρεις. Δεν έχουν καμία σχέση με το xenical. Το xenical θεωρείται από τα πλέον ακίνδυνα γιατί δεν απορροφάται από τον οργανισμό και δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις.

Τώρα όσο για αυτό που λέει η Τζένη θα συμφωνήσω ότι τα συνηθίζεις και μετά δεν κάνουν τίποτα. Ομως εγώ τα συνήθισα στον 1 με 1,5 μήνα περίπου. Οπότε είχα πάρει μπρος και συνέχισα μόνη μου. Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ να ξεκινήσω και μέχρι τώρα δεν έχω πάρει αυτά που έχασα, εκτός από 2 κιλά και αυτά λόγω κορτιζόνης. Πάντως και τα χάπια όταν έπαιρνα έκανα κανονικά πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο, απλώς ήταν πιο εύκολο.

Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις....

Τζένη πόσο καιρό τα έπαιρνες και σου έμεινε η ταχυκαρδία ? είναι κάτι που έχεις καιρό ?

Senior Member
    τα επερνα για κανενα χρονο
    με διαστηματατα διακοπων
    νομιζα οτι ισως θα με ξαναπιανανε
    αλλα ματαια
    και οταν πηρα τα κιλα ξανα τελικα
    κονομησα και ταχυκαρδιες
    που δεν τις ειχα πριν

Member
    Ναι Τζένη,

για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι όλα είναι μέσα στο κεφάλι μας.

Και μια και το είπα αυτό... μάλλον η ερώτηση είναι για άλλο topic αλλά ας την βάλω και εδώ....
    Μου είχε κολλήσει εδώ και καιρό να βρω ένα group therapy πρόγραμμα για το αδυνάτισμα.

Έχει κανείς ακούσει τίποτα σχετικό?

Senior Member
    μπα εδω στη λαρισα που μενω δεν εχει
    αλλοστε ειμαστε μια ομαδα ατομων που μας εκμεταλευονται μεμονομενα πιστευω για μεγιστοποιηση του κερδους

Senior Member
    Ελπιζω να υπαρχει και ομαδα για περπατημα Τζενη ε?

Junior Member
    γεια σε ολους.
    γουρουνιτσα, κατ΄αρχην, ελπιζω να πετυχαινεις τον στοχο σου κ να πηγαινεις καλα. πες μου σε παρακαλω γιατι ενδιαφερομαι κ εγω. τι της ειπες της παθολογου κ σου εγραψε τα χαπια??? σκεφτομαι πολυ σοβαρα την εγχειρηση στομαχου , αλλα διαβαζοντας για το reductil, απο εσενα, σκεφτηκα να το δοκιμασω κ μετα....βλεπουμε.

Senior Member
    Γειά σου,anna_hotz!
    Για να σκέφτεσαι την βαριατρική επέμβαση προφανώς έχεις τα επιπλέον κιλά,
    που θα επέτρεπαν στον παθολόγο ή ενδοκρινολόγο σου να σου τα γράψει κι εσένα,
    εφόσον τ'αποτελέσματα των προαπαιτούμενων εξετάσεων του δώσουν το πράσινο φως.

Επιγραματικά σου παραθέτω το εξής ενημερωτικό απόσπασμα για το σκεύασμα,για να πάρεις μια ιδέα:

"Το Reductil (σιμπουτραμίνη), είναι ανορεξιογόνο με δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα,
    αλλά διαφορετικό από τις αμφεταμίνες. Αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης στον εγκέφαλο
    μειώνοντας την όρεξη κατά 30% και αυξάνοντας το αίσθημα κορεσμού. Όταν συνδυαστεί με κάποια ήπια δίαιτα
    και ελαφρά άσκηση,πετυχαίνει σημαντική απώλεια βάρους στο 77% των ασθενών, σε διάστημα 6 μηνών.

Οι σπουδαιότερες παρενέργειες του φαρμάκου είναι η δημιουργία άγχους, νευρικότητας, αϋπνίας, ταχυκαρδίας,
    υπέρτασης, πονοκεφάλων και ξηροστομίας. Πρέπει πάντα να χορηγείται μετά από ιατρική εξέταση.

Αντενδείκνυται σε ασθενείς με καρδιακή νόσο και υπέρταση, ενώ χρειάζεται προσοχή και παρακολούθηση
    όταν χορηγείται σε άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά λόγω αυξημένης πιθανότητας παρενεργειών."

Ελπίζω να σε βοηθήσει άμα τελικά το πάρεις και να πετύχεις το στόχο σου,χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σ'επέμβαση.
    Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και καλά αποτελέσματα!

Junior Member
    Γεια σε όλους και καλώς σας βρήκα,

ανακάλυψα το forum αυτό, καθώς έψαχνα πληροφορίες στο διαδίκτυο για το reductil.
    Χθες το ξεκίνησα......... είδα κάποια μείωση στην όρεξή μου αλλά όχι κάτι φοβερό.....ίσως να είναι και η ιδέα μου. Θα δούμε στη συνέχεια. Ταυτόχρονα προσπαθώ να τρώω σωστά.
    Σκοπός μου είναι να χάσω-σε α' φάση- 22 κιλά.
    Είμαι 1,70-102 κιλά-29 χρονών.
    Δίαιτες στο παρελθόν έχω κάνει πολλές.

Καλή μου συνέχεια...... ελπίζω και στην συμπαράστασή σας

Senior Member
    Γειά σου,χαρά!Πολλά σκευάσματα τέτοιου τύπου έχουν φέρει κόσμοα κατά τα μέρη μας...
    Η συμπαράσταση μας είναι δεδομένη.Είμαστε αρκετοί που παίρνουμε τα χάπια αυτά
    ή έστω τα πήραμε σε κάποια φάση.ʼλλοι βοηθηθήκανε,άλλοι όχι,άλλοι ακόμα δεν κατάλαβαν...
    Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάτι θα κάνουμε άμα το έχουμε αποφασίσει!Όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες...
    Καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια σου,καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα!Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου!

Junior Member
    Originally posted by NADINE
    Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάτι θα κάνουμε άμα το έχουμε αποφασίσει!Όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες...

Σωστά!

Junior Member
    Καλημερα σε ολους.

Τι κανετε? Ελπιζω να ειμαστε ολοι σε ενα καλο δρομο. Ξεκινησα προσπαθεια να αδυνατισω. τον Σεπτεμβρη παντρευομαι και θελω να χασω γυρω στα 25 κιλα. και επειδη εχω δοκιμασει τα παντα λεω να παρω τα reductil μπας και γινει τιποτα.... αντε να δουμε....

Junior Member
    url=http://ticker.7910.org/eng][/url]

Senior Member
    Originally posted by THC9
    Καλημερα σε ολους.

Τι κανετε? Ελπιζω να ειμαστε ολοι σε ενα καλο δρομο. Ξεκινησα προσπαθεια να αδυνατισω. τον Σεπτεμβρη παντρευομαι και θελω να χασω γυρω στα 25 κιλα. και επειδη εχω δοκιμασει τα παντα λεω να παρω τα reductil μπας και γινει τιποτα.... αντε να δουμε....
    Γεια σου THC9! Ευχαριστα τα νεα σου και σου εύχομαι με το καλό να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή με τον άντρα σου μακριά από πεθερικά! Αχ... είναι λαχείο τα πεθερικά σήμερα. Εγώ νιόπαντρη είμαι, ούτε 1 χρόνο δεν εχω κλείσει παντρεμένη και κοντεύω να διαλύσω το γάμο μου εξαιτίας αυτών. Κι εχω κι ένα παιδάκι 7 μηνών.

Κι εγω της άποψης να ξεκινήσω reductil ημουν αλλά με τις παρενέργειες που άκουσα έστριψα δρόμο!!! Ρώτησα τη φαρμακοποιό μου και μου είπε ούτε να το σκέφτομαι! Υπάρχουν άλλα χάπια που δεν προκαλούν παρενέργειες του κεντρικού νευρικού συστήματος και δρουν εξίσου καλά όπως τα Reductil. Είνα τα καινούρια τα lipotox 7 days. Θα τα πάρω κι εγώ αυτά. Περιμένω να τελείωσουν τα xs 3 σε 1 που παίρνω και είναι μάπα πεταμένα λεφτά, και θα τα αρχίσω.
    Πάντως υπάρχουν και τα xenical που αν δεν τα χεις πάρει ποτέ και κάνεις δίαιτα θα χάσεις πολύ γρήγορα. Εγώ είχα χάσει 20 κιλά σε 2,5 μήνες. Τη διατροφή που έκανα την έχω γράψει στο forum "διαιτες για να γελάσουμε".
    Καλή επιτυχία σε ο,τι κάνεις.

Junior Member
    mpempa σε ευχαειστω που απαντησες.

εχω κανει πολλεσ φορεσ διαιτα και δεν τα καταφερνω γιατι στην αρχη κανω οτι μου λενε αλλα μετα κουραζομαι και την σταματαω.

Με xenical εχω ξεκινησει. τα περνω τωρα 3 μερες. καλα παει. θα παρω αυτο το κουτι που αγορασα και μετα θα ξεκινησω το reductil.

απο πεθερα μην το συζητας καθολου.... Εγω απλα φροντισα να θεσω τα ορια απο την πρωτη μερα που την γνωρισα.... 5 χρονια πριν.... οχι οτι ειναι παντα καλα τα πραγματα που και που δημιοθργει προβληματα αλλα της κοβω τον βηχα αμεσως.....

κανε υπομονη και πολυ βασικο κανε οτι δεν ακουσ δεν καταλαβαινεις δεν ξερεις δεν ειδες δεν ακουσες....

Page 56 of 57 FirstFirst ... 64654555657 LastLast