Results 226 to 240 of 855
-
30-03-2008, 23:33 #226
Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούργια..ʼπειρες φορές έχω προσπαθήσει να χάσω κιλά και τίποτα.Στην αρχή ήταν 10 παραπάνω και μετά έγιναν 20,30 ώσπου σήμερα έφτασαν τα 60!!Έχω απελπιστεί πια.Όλο αυτό έχει επίπτωση στη ζωή μου-δε θέλω να βγαίνω,δε θέλω να κάνω τίποτα και ντρέπομαι σε οτιδήποτε κι αν κάνω.Χάρηκα τόσο που βρήκα αυτό το site. Ελπίζω σε υποστήριξη..Τα φιλιά μου σε όλους και καλή δύναμη όσα κιλά κι αν έχετε να χάσετε,είτε 5 είτε 105.
Γεια σας και θα τα λέμε..
- 31-03-2008, 00:03 #227gourounitsaGuest
miss butterfly kai gw ta idia psiloenio8a k nio8w akoma.den eisai h monh.oso xanw kila ginome alos an8rwpos pio koinwnikia kai pola alla.kouragio........
31-03-2008, 09:30 #228
gourounitsa τι κάνεις, πως πας τώρα πήρες καθόλου βάρος ή είσαι σταθερή, εγώ ξεκίνησα των 15, έχω λίγες ζαλάδες μόνο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν πεινάω καθόλου, νομίζω ότι είναι όπως των 10μλ, δεν έχω δει καμία διαφορά, τα παίρνω 2 μέρες θα δούμε??μου φαίνεται ότι αυτή η όρεξη μου δεν κόβεται με τίποτα!!!!!!!!!!!!
pearl χάθηκες τι έχεις κάνει ζυγίστηκες τελικά ή όχι?
miss_butterfly καλωσήρθες μην νομίζεις ότι είσαι μόνη οι περισσότεροι εδώ κάπως έτσι νοιώθουν, κάνεις τώρα κάποια προσπάθεια?
31-03-2008, 09:44 #229
katerina πες μας πόσο καιρό παίρνεις τα reductil? και ποιά παίρνεις των 10mg ή 15mg?
31-03-2008, 13:50 #230gourounitsaGuestpaidia ta 15 mg meta apo mia ebdomada arxisan na me pianoun alla emena mou ekopse tetlios thn oreksh isos epidi den eimoun pleon pola kila mou ir8an baria.
alalumaki nai pira 1,5 kilo apo tote p ta stamathsa alla aurio me8airio ksekinaw pali ta 10 mg.den 8a perimenw na ta paro kai ta 8 kila k meta na ksekinisw.o giatros m eipe ok .
31-03-2008, 14:59 #231
έτρωγες παραπάνω ή πρόσεχες και τα πήρες, και τι εννοείς σε πιάσαν μετά από μιά εβδομάδα αφού με το που θα ξεκίνησες έλεγες ότι δεν πεινάς καθόλου, εγώ πάντως 2 μέρες που θα παίρνω πεινάω.....
31-03-2008, 15:02 #232gourounitsaGuestOriginally posted by alalumaki
έτρωγες παραπάνω ή πρόσεχες και τα πήρες, και τι εννοείς σε πιάσαν μετά από μιά εβδομάδα αφού με το που θα ξεκίνησες έλεγες ότι δεν πεινάς καθόλου, εγώ πάντως 2 μέρες που θα παίρνω πεινάω.....
etroga parapano.apo tote p eperna kai ta 10mg m eixe koph simadika h oreksh.kai meta 15 kopike edelos
31-03-2008, 15:04 #233
τι κανετε κουκλια?συγνωμη που αργω να απαντησω και για την ορθογραφια μ επισησ αλλα συνηθωσ γραφω με λατινικουσ χαρακτηρες και μπερδευομαι χαχαχχαεπαιρνα των 15mg sti ζουλα μ τα εδινα ο φαρμακοποιοσ γιατι ειμαι βουλιμικη και κανω αγωγη με ladose δεν μ δημιουργησαν καμια παρενεργεια καμια ζαλαδα τιποτε απολυτως...περυσι το καλοκαιρι ημουν 78 κιλα οπου και τα επαιρνα και μεσα στο καλοκαιρι εφτασα 64 σε καποια φασι μετα μολισ τα εκοψα 68 οπου και ειμαι τωρα..Δυστυχωσ δεν μπορω να σασ πω με σιγουρια να αυτα με βοηθησαν γιατι εκανα παραλληλα αγωγη με τα ladose!μοθ εφτιαχναν την διαθεση και ειχα φοβερη αυτοπεποιθηση!Αυτα απο εμενα!φιλακια κοριτσαρεσ μου!
31-03-2008, 15:10 #234
ΜΠΡΑΒΟ Κατερινάκι που τα κράτησες, τα 4 κιλά δεν είναι πολλά, κράτησες τα περισσότερα.... Πόσο καιρό τα έπαιρνες και έχασες 14 κιλά? Πείναγες όταν τα έπαιρνες ή μόνο εγώ πεινάω. Το μόνο που μου έκοψε είναι η λαιμαργία να φάω τον κόσμο όλο......
31-03-2008, 15:16 #235gourounitsaGuestti einai ta ladose??katerina egw me ta reductil 10 exasa 8 kila me auta eixa elaxistes parenergies.me ta 15 eixa arketes alla epeidh den trefomoun swsta malon htan.eixa na faw kreas 3 mhnes.alalumaki kai mena m ekopsan thn lemargia.pos pas me ta 15??
31-03-2008, 15:40 #236
Ζαλίζομαι μόνο που και που, αλλά προσέχω τη διατροφή μου και παίρνω και βιταμίνες. Αλλά πεινάω δεν μου έχουν κόψει εντελώς την όρεξη όπως έλεγες εσύ, βέβαια χορταίνω εύκολα. Εχω χάσει 5,5 κιλά σε 20 μέρες και τις τελευταίες μέρες έκανα και βλακείες. Για να δούμε θα βάλουμε κανένα ρουχαλάκι της προκοπής το καλοκαίρι??????
31-03-2008, 19:40 #237
Miss_butterfly καλώς ήρθες στην παρέα !!!
Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά, αν και διάβαζα τα νέα των παιδιών εδώ και καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω πολλά κιλά να χάσω και άρχισα να το παλεύω από σήμερα πάλι !!!
Όμως να σου πω κάτι, παρόλο που και γω ντρέπομαι, και τελικά έχω κόψει κάποιες δραστηριότητες που μου άρεσαν, δεν κλείστηκα μέσα !!!!! Το ξέρω πως παντού μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους, έχουμε προβλήματα χώρου (πχ καρέκλες) αλλά και ύψους (πχ μεγάλα σκαλοπάτια)... όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ !!!!!! Αντίθετα, μπορούμε να τους σπάσουμε και τον τσαμπουκά !!! Ξέρεις πως με κοιτάνε όταν βγαίνω με μπικίνι στην παραλία ??? Ανταποδίδω και εγώ με βλέμμα δολοφόνου και συνεχίζω, ΧΑΧΑΧΑ !!!! Σιγά μην χάσω τα μπάνια μου !!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :
Όλα είναι στο μυαλουδάκι μας, το μόνο που μας χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε τους στόχους μας !!! Πάνω τους παιδιά και τους φάγαμε (τους στόχους μας εννοώ) !!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ
31-03-2008, 20:20 #238gourounitsaGuestOriginally posted by bsmandy
Miss_butterfly καλώς ήρθες στην παρέα !!!
Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά, αν και διάβαζα τα νέα των παιδιών εδώ και καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω πολλά κιλά να χάσω και άρχισα να το παλεύω από σήμερα πάλι !!!
Όμως να σου πω κάτι, παρόλο που και γω ντρέπομαι, και τελικά έχω κόψει κάποιες δραστηριότητες που μου άρεσαν, δεν κλείστηκα μέσα !!!!! Το ξέρω πως παντού μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους, έχουμε προβλήματα χώρου (πχ καρέκλες) αλλά και ύψους (πχ μεγάλα σκαλοπάτια)... όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ !!!!!! Αντίθετα, μπορούμε να τους σπάσουμε και τον τσαμπουκά !!! Ξέρεις πως με κοιτάνε όταν βγαίνω με μπικίνι στην παραλία ??? Ανταποδίδω και εγώ με βλέμμα δολοφόνου και συνεχίζω, ΧΑΧΑΧΑ !!!! Σιγά μην χάσω τα μπάνια μου !!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :
Όλα είναι στο μυαλουδάκι μας, το μόνο που μας χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε τους στόχους μας !!! Πάνω τους παιδιά και τους φάγαμε (τους στόχους μας εννοώ) !!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ
exeis dikio kapou alla egw proswpika 8elw na adynathsw perissotero gia na aresw ston eauto mou.pote den eimoun paxia 8elw na ginw opws prwta..
31-03-2008, 21:38 #239
bsmandy,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ν'ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ!...
Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Α.Μ.Ε.Α ,ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΤΛΠ),ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ Σ'ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ "ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΝ" ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
31-03-2008, 22:20 #240gourounitsaGuestKAI GIATI VRE KORITSIA NA KLINOMASTE MESA AFOU mporoume na to alaksoume auto?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....