ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!! - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 57 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 855
    Senior Member
    apo x8es pao mia xara alla exw arketh oreksh den me piasane akoma alla elpizw oti ola 8a pane kala.nomizo pos pira 2 kila alla fteei p eimai diskilia k sigoura exw kataklrathsh ygrnw.8a zhgisto to sabbato na sou pw.esy ola kala?

Senior Member
    καλύτερα να μην ζυγιστείς, γιατί αν έχεις πάρει θα απογοητευτείς, εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 86,5 και με έπιασε κάτι και έφαγα ένα γλυκό, αλλά θα κρατηθώ δεν θα τα κάνω εντελώς σ...ά

Senior Member
    kai gw zhghstika shmera k eimoun 77 alla ksero ti m ginete eime ligotera

Senior Member
    σίγουρα επηρρεάζει και αυτό που είπες... κάνεις πρόγραμμα ή όχι ? εγώ δεν έχω στρώσει ακόμα μετά το Πάσχα, με πήγε πίσω, πρέπει να συνέλθω σύντομα γιατί έχουμε και 6 Μαίου....

Senior Member
    οχι δεν πας καλα 2 μερεσ τροο πολι αλλα 8α στροσο ¨)

Senior Member
    και εγω ειμαι παραπανο ενα κιλο αλλα ειμαι αδιαθετη πρωτη μερα σημερα ...
    οποτε μολις τελειωσω θα ξερω τι εχω χασει

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ...
    ΕΨΑΧΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ REDUCTIL,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ ,ΔΕ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΡΑΚΟΣΤΗΣ ΕΧΑΣΑ 4 ΚΙΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΙΜΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ...ΕΙΝΙΑ ΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΛΙΠΟΣ Η ΠΟΝΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΚΙΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΧΙ...
    ΤΩΝ 10 MG ΠΑΙΡΝΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Η ΟΧΙ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ..ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙΛΑ,ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ...ΓΥΜΝΑΣΗΡΙΟ ΠΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ...
    ΛΟΙΠΟΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60 ,75 ΚΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΗΛΙΚΙΑ 27.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Σημερα πηγα στη γιατρο μου η οποια μου εγραψε μια σειρα εξετασεων και μου πηρε τη πιεση για να δει αν θα μου δωσει reductil.Μου ειπε οτι εχει βγει μαλιστα και ενα καινουριο φαρμακο αλλα μου ειπε πως θα πουμε περισσοτερα οταν εχει τις εξετασεις στα χερια της!

Originally posted by zwhtsa
    και εγω ειμαι παραπανο ενα κιλο αλλα ειμαι αδιαθετη πρωτη μερα σημερα ...
    οποτε μολις τελειωσω θα ξερω τι εχω χασει
    Zωητσα ξερεις οτι πριν τη περιοδο και κατα τη διαρκεια μπορει να εχουμε κατακρατηση μεχρι και 4 κιλα;

1 κιλο λιπους ειναι 7700 θερμιδες επιπλεον στον οργανισμο μας ,οποτε αποκλειεται να παχυνες σε λιγες μερες 1 κιλο!!:P

Χαλαρωσε ,κανε τη διατροφουλα σου ,πινε το νερακι σου και να ζυγισεσαι καθε βδομαδα και οχι περισσοτερο!

Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!

Και μια ερωτηση:Για να σου γραψει ο γιατρος τα reductil σε εβαλε να κανεις πρωτα καποιες εξετασεις;

Senior Member
    ναι εκανα ολες τις απαιτουμενες εξετασεις. βλεπεις και οι τρεις γιατροι που μου τα προτιναν ειναι ξαδερφια μου ... (γυναικολογος, παθολογος και μικροβιολογος.. ) οποτε πρωτα με ελενξαν και μετα μου τα εδωσαν. η ξσαδερφη μου η παθολογος δουλευε και ολας στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ειχε πηρα απο αυτα. οπως και ο γυναικολογος μου τα ειχε δωσει σε γυναικες για να χασουν κιλα πριν ετοιμαστουν για εγκυμοσυνη.
    εγω εχω κλεισει 4 βδομαδες που τα παιρνω και δεν εχς καμια παρενεργεια ακομη.. φτου φτου φτου.. ουτε καν δυσκοιλιοτητα που ειχα πριν..
    βεβαια εμενα μου εχουν προτινει και πινς το πρωι μαζι με το χαπι και απο μια καψουλα βιταμινης Ε και μιασ καψουλας μουρουνελαιο...

Tελεια!

Senior Member
    marou_laki ενημέρωσε μας για το νέο φάρμακο όταν μάθεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα χάπια τα συνηθίσεις, εγώ έκανα και δίαιτα κανονικά για να χάσω 9 κιλά, απλώς ήταν πιο εύκολο με τα χάπια να κρατηθώ. Πάντως αν δεν κάνεις δίαιτα δεν χάνεις ότι και να παίρνεις. Ολα αυτά είναι βοηθητικά και εμένα με βοήθησαν να πάρω μπρος.

Ζωίτσα τη εννοείς πινς και του μουρουνέλαιο γιατί στο δίνει, αυτό δεν ανοίγει την όρεξη?

Senior Member
    βοηθαει στον μεταβολισμο μου ειπαν.
    να κανει πιο πολλες καυσεις.
    και σου δινει ενεργεια

Senior Member
    μπορείς σε παρακαλώ αν θέλεις να μου γράψεις την μάρκα από τις βιταμίνες και το μουρουνέλαιο?

Senior Member
    σε τι χρησμπ οι βιταμινες αυτες?λοιπον εγω σημερα ζηγηστικα κ με δειχνει η ζιγαρια 76,6 δλδ πιρα 1,5 κιλο σε 3 μερες π ειχα παραπανω ορεξη απο τι επρεπε.ομως νιο8ω το εντερο μου γεμάτο κ μπορει να ειμαι λιγοτερα κιλα.φιλακια σημερα ειμαι καλυτερα μ χει κοπει η λεμαργια ολα πανε καλα.

Page 33 of 57 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast