ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!! - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 57 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 855
    Senior Member
    μπράβο, μην σε πάρει από κάτω το 1,5 κιλό, αν πας τουαλέτα και με δύο μέρες προσεχτικής διατροφής θα φύγουν, μην ανυσηχείς και μη ζυγίζεσαι, εγώ αποφάσισα να ζυγίζομαι κάθε Δευτέρα και όχι κάθε μέρα όπως έκανα.

Οι βιταμίνες βοηθάνει πολύ όταν κάνεις δίαιτα, τουλάχιστον εμένα που τρέχω όλη μέρα.

Senior Member
    ok σευχαρηστω για το 8αρος.απλα εχει φουσκωσει περιεργα η κοιλια μου........μην παει αλλου το μιαλο σου.χεχεχε.και γω 8α ζηγιζομαι αραια κ οχι κα8ε πρωι.

Originally posted by alalumaki
    marou_laki ενημέρωσε μας για το νέο φάρμακο όταν μάθεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα χάπια τα συνηθίσεις, εγώ έκανα και δίαιτα κανονικά για να χάσω 9 κιλά, απλώς ήταν πιο εύκολο με τα χάπια να κρατηθώ. Πάντως αν δεν κάνεις δίαιτα δεν χάνεις ότι και να παίρνεις. Ολα αυτά είναι βοηθητικά και εμένα με βοήθησαν να πάρω μπρος.
    Nαι θα σας ενημερωσω!Οι εξετασεις ολες μαζι θα βγουν τη Δευτερα και αμεσως θα παω στη γιατρο...οποτε Δευτερα βραδακι θα σας πω νεοτερα.

Οσο για τα χαπια,εννοειται αλαλουμακι οτι θα συνδυασει με διαιτα.Αυτο ελειπε να περιμενω απο ενα χαπι να κανει θαυματα!Αν γινοταν αυτο δεν θα υπηρχαν υπερβαροι ανθρωποι!

Παντα σε συνδυασμο με προτεραιοτητα στη διατροφη και την ασκηση και ολα καλα θα πανε

Senior Member
    koritsia metrhsa akribos tismeres 8erapeias me reducctil mesa apo auto to topic kai einai 2 mhnes kai 27 hmeres.
    to ekana auta gia na ksero mexri pote mporo na kano thn 8erapeia.to poli 5 mhnes akoma.

Senior Member
    υπολόγισες τις περιόδους που είχες κάνει διακοπή της θεραπείας?

Senior Member
    ξέρεις τι σκεφτόμουν ρε φιλενάδα, ότι ΟΚ καλά τα χάπια και με έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα, αυτόν τον καιρό όμως που δεν με πιάνουν και πολύ, κάνω βλακείες δεν ακολουθώ τη δίαιτα μου, και έχω αρχίσει πάλι να μπαίνω σε αυτή τη φιλοσοφία ΟΚ ας φάω σήμερα γιατί απ' αύριο θα αρχίσω δίαιτα.... ενώ τον πρώτο μήνα που τα έπαιρνα έλεγα δεν κάνω δίαιτα, κάνω σωστή διατροφή και να χάσω βάρος, και αν φάω και τίποτα παραπάνω ΟΚ δεν πειράζει προχωράω.... Ε, αυτό έχω αρχίσει να το χάνω και ανησυχώ. Είπα πάλι σήμερα στον ευατό μου ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ απλά προσέχω και δεν σαβουριάζω..... Θέλω να αλλάξω συμπεριφορά ως προς το φαγητό βασικά.... Θα τα καταφέρουμε??????

Senior Member
    nai ola ta ipologisa apo ta topic m se ayth thn selida.ta exw grapsei ola pos ta pas esy?

Senior Member
    δεν έχω πάρει, είμαι 86,3 δηλαδή αλλά δεν με το ζόρι κρατιέμαι, έχω λαιμαργίες και θέλω να τρώω γλυκά, για να δούμε, πολύ θα απογοητευτώ αν δεν χάσω άλλα...

Senior Member
    alalumaki και μενα δεν με πολυ πιανουν πλεον τα φαρμακα αλλα χανω κατιτις.ευχομαι να αρχιζουν να με πιανουν περισσοτερο.

Senior Member
    εσύ παίρνεις και των 10, εγώ με των 15 και μάλλον δεν με πιάνουν, δεν ξέρω μπορεί να εγκεφαλικό... εγώ παίρνω και xenical...

Senior Member
    asta a pae den me painoyn alaloumaki mou eimai poli stenaxoremenh

Senior Member
    θέλει περισσότερη προσπάθεια από εμάς, είναι κρίμα να τα παρατήσουμε τώρα, εγώ σήμερα έφαγα 3 σοκολατάκια και το έχω μετανοιώσει, αλλά πρέπει να τα ξεχάσω για να μην φάω και άλλα

Senior Member
    οσο αν ντεν αλλαζει διατροφικη συμπεριφορα , ντεν μαθει πως πρεπει να τρωει και σε ποια ποσοτητα ,παρει χαπι χασει κιλα ,χαλασει λιγκο συκωτι ,σταματησει χαπι παρει ξανα κιλα
    Χε χε

Senior Member
    alex an se eixa brasta mou den ksereis ti 8a sou kana tora etsi opws eimai(ixixxii)
    mporei na se etroga k sena....
    efaga ton agleora popo alla den to bazw kato 8a epimeno mexri tel ptoseos.kai to reductil den exei sxesh me sikotia.

Senior Member
    koristia piasteme 8a ton deirw lol

Page 34 of 57 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast