Results 151 to 165 of 184
Thread: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
20-06-2008, 22:00 #151
Ναι, το είχε κάνει ένας τύπος παλιά.
Ευτυχώς και τότε δεν είχα πολύ ασχοληθεί....
Τι να κάνουμε?
Κινούμαστε σε ένα χώρο όπου δεν επιλέγουμε με ποιους μιλάμε και για να έχουμε μια άποψη πρέπει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες πριν βγάλουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Δυστυχώς, κάποιες φορές, μας προλαβαίνουν τα γεγονότα.....
- 23-06-2008, 17:45 #152
το μυστηριον ελυθη...αλλα το προβλημα παρεμεινε τελικως αλυτο :P:P:P:P
http://www.youtube.com/watch?v=O9u2I1kzck4
24-06-2008, 11:33 #153
Originally posted by Woman
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε, ναι μεν να υπάρχει η δυνατότητα edit, αλλά η δυνατότητα αυτή να υπάρχει για λίγα λεπτά μετά την καταχώριση κάθε μηνύματος.
ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
24-06-2008, 21:16 #154
Δεν βλεπω το προβλημα εδω...δηλαδη αμα την πεις ξερω γω Δημητρα αντι για woman τι εγινε?
Ναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση ειναι περιορισμενης χρονικης διαρκειας edit και για περαιτερω αν προκυψει αναγκη στον διαχειριστη.
Το περιορισμενης χρονικης διαρκειας edit ειναι ενα must τουλαχιστον απο το καθολου edit γιατι καποιος μπορει να θελει να προσθεσει κατι...να διορθωσει κανα ορθογραφικο και τα συναφη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-06-2008, 23:35 #155
MA YΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 72 ΩΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-06-2008, 23:44 #156
Η τροποποίηση ήταν παλιότερα στις 5 ημέρες. Εδώ και λίγο καιρο είναι στις 3 ημέρες και παραμένει τόσο, ακριβώς προς διόρθωση τυχόν ορθογραφικών/συντακτικών ή άλλων τέτοιων λαθών.
Η τροποποίηση των 3 ημερών σίγουρα δεν παραμένει προς διευκόλυνση πλήρους διαγραφής μηνυμάτων/θεμάτων. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές.
Ειλικρινά, πριν εφαρμοστεί αυτός ο περιορισμός στην τροποποίηση, είχαν προκύψει, χωρίς υπερβολή, εκατοντάδες διαγραφές μηνυμάτων. Γνωρίζω τουλάχιστον 2 μέλη που έχουν διαγράψει περισσότερα από 300-400 μηνύματα ο καθένας.Κι αν κρίνω από τα μηνύματα που καταφθάνουν κάθε εβδομάδα ζητώντας διαγραφές όχι μονο μηνυμάτων αλλά και ολόκληρων θεμάτων, έιμαι βέβαιος ότι χωρίς περιορισμό, θα ειχαν διαγραφεί απο το φόρουμ πολλές χιλιάδες μηνύματα.
Πέραν των 3 ημερών, οποιος θέλει τροποποίηση, απευθυνεται στους διαχειριστές.
Με καλή θέληση, έχουν γίνει κατ αυτόν τον τρόπο αρκετές τροποποιήσεις/αλλοιώσεις μηνυμάτων προς αποφυγή αναγνώρισης ενός ανθρώπου από άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος του.
Αλλωστε, όποτε και όπου μπορώ, προτρέπω, τα μηνύματα να έχουν ευθύς εξαρχής αλλοιώσεις, πχ σε ηλικίες, ονόματα, επαγγέλματα κτλ, στοιχεία δηλαδή που ούτως ή άλλως δεν αλλάζουν τις απαντησεις των υπολοίπων, δεν μπερδεύουν, δεν αφορούν την κοινότητα.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
24-06-2008, 23:56 #157
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ IGNORE. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
ΑΝ ΠΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
25-06-2008, 00:00 #158
δυστυχώς οχι, από όσο ξέρω τουλάχιστον.
Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
25-06-2008, 11:38 #159
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ EDIT Ή DELETE; ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΠΧ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΔΕΙΞΗ DELETEΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
25-06-2008, 12:25 #160
Συμφωνώ, αν και νομίζω ότι αυτό ήδη ισχύει......Δηλαδή όταν διορθώνουμε κάτι γράφει έντιτ και σε κάποια που τα διέγραψαν έγραφε deleate.......
25-06-2008, 12:26 #161
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ DELETE. ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
26-06-2008, 14:32 #162
Επειδη θελω να ειμαι αλλα και να αισθανομαι υπευθυνο ατομο,
κανω προταση προς τους αντμιν μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα (πχ 2 εως 4 ωρων) να μην υπαρχει δικαιωμα εντιτ.
1. Ετσι κατα αρχην προστατευεται ο διαλογος και κανεις δεν νιωθει οτι γραφει ασκοπα για να παει για υπνο και την επομενη μερα να δει ενα θρεντ να εχει καταντησει κουμποτρυπες.
2. δινεται το περιθωριο οταν καποιος εχει γραψει ενα ποστ (στην επομενη τρεχων ωρα) να το τροποποιησει με την ησυχια του και να αλλαξει οτι του κανει κεφι. Μετα το περας ομως καποια ωρας, και οταν αρχιζει ο διαλογος να ξεδιπλωνεται, αυτος που του ερχεται η εμπνευση να αλλαξει τα φωτα στο θρεντ πολυ απλα να μην μπορει.
Απο κει και περα αν καποιος νομιζει οτι το φερει βαρεως σαν θεμα ας μην συμμετεχει σε συζητησεις.
(ενναλακτικα μπορει να τα γραφει στο πισι του, να τα σκεφτεται κανα δυο μερες / βδομαδες και μετα να τα δημοσιευει η οχι)
3. Κατ εξαιρεση αν υπαρχουν μυνηματα τα οποια πρεπει να τροποποιηθουν να το κανει ο αντμιν κρινωντας και σεβομενος ομως των κοπο των υπολοιπων που συμμετεχουν στο φορουμ.
ειμαι υπερ του self moderating και λυπαμαι πολυ που καποιες κινησεις ελαχιστων ατομων με φτανουν σε αυτες τις σκεψεις.
Παρολα αυτα οταν συμμετεχω σε ενα θρεντ θελω να ξερω αν θα ειμαι προφυλαγμενος η οχι.
Παρακαλω τις αποψεις των αντμιν για τα ανωτερω,
ευχαριστω.
26-06-2008, 14:46 #163
Απο προφυλάξεις κρίνο αλλο τίποτα !!!!
Να φτιάξεις και ομάδα : οι κριτές και τα δικαιώματα τους . Αν μαζεψετε και υπογραφές θα καταφέρετε περισσότερα . :P
Τελοσπάντων ............. με το εντιτ οτι και να γίνει δεν με απασχολεί . Αυτο που όμως θα μου άρεσε περισσότερο σε μια ομάδα είναι όλοι μας να μπαίνουμε σε θέση κριτή και κρινόμενου και οι ρόλοι να αλλάζουν που και που .
Δυστυχώς για αυτο δεν μπορεί να κάνει κατι ο αντμιν ..........
Αλλα παλι δεν βαριέσαι , σιγά μην νιώσω και μαλάκας ! :P
(πόσο μου αρέσει να σε πειράζω :P)
26-06-2008, 16:01 #164
Originally posted by Kleiw
Απο προφυλάξεις κρίνο αλλο τίποτα !!!!
εμμμ δεν θυμασαι τον γεννηματα???
\"ναι στον ερωτα αλλα με προφυλαξεις\"???
Να φτιάξεις και ομάδα : οι κριτές και τα δικαιώματα τους . Αν μαζεψετε και υπογραφές θα καταφέρετε περισσότερα . :P
pas mal.... pas mal....
Τελοσπάντων ............. με το εντιτ οτι και να γίνει δεν με απασχολεί . Αυτο που όμως θα μου άρεσε περισσότερο σε μια ομάδα είναι όλοι μας να μπαίνουμε σε θέση κριτή και κρινόμενου και οι ρόλοι να αλλάζουν που και που .
αυτο δεν ειναι κακο, ενιοτε ειναι και θετικο εφοσον υπαρχει νοημα να γινει.
Δυστυχώς για αυτο δεν μπορεί να κάνει κατι ο αντμιν ..........
Αλλα παλι δεν βαριέσαι , σιγά μην νιώσω και μαλάκας ! :P
(πόσο μου αρέσει να σε πειράζω :P)
(ποσο μου αρεσει που δεν καταφερνεις τιποτα :P )
26-06-2008, 18:55 #165
Originally posted by krino
(ποσο μου αρεσει που δεν καταφερνεις τιποτα :P )
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή