ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 184
    Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ DELETE. ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
    Αυτό δεν είναι κάτι που βγαίνει αυτόματα.
    Γράφεται με το χέρι στα σημεία που υπήρξε τροποποίηση.

Senior Member
    ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ DELETE;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Μετά και το τελευταίο κρούσμα όπου σβήστηκε μνμ, (και δεν εννοώ τη donald-girl), πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει η δυνατότητα του έντιτ και να μπορούμε να αλλάξουμε ή να σβήσουμε ένα μνμ σε περιορισμένο χρόνο......

Senior Member
    Θεοφανεία νομίζω ότι υιοθετείς την άποψη \"πονάει δόντι ,κόψει κεφάλι\"...

Φυσικά και δεν πρέπει να διαγράφονται ουσιώδει μηνύματα μιας συζήτησης.Φυσικά και ο καθένας δεν μπορεί να διαγράφει ένα μήνυμα που έχε σχέση με το θέμα και εξελίσει ένα τόπικ και φυσικά απαντά στο αίτητα του εκάστοτε μέλους που ανοίγει ένα τόπικ για να πάρει μια απάντηση-συμβουλή-γνώμη- άποψη.

ΑΛΛΑ κάποιες απαντήσεις- και συγκεκριμένα μια δική μου και μια δική σου- που είναι άσχετη με το θέμα και το μόνο που εξυπηρετεί είναι μια λογομαχεία με κίνδυνο το θέμα να παρεκτραπεί και να καταλήξει σε άσχετη πορεία από τον σκοπό που ανοίχθηκε πρέπει να διαγράφετε

Μην τρελαθούμε τελείως σε μια απόλυτη προσέγγιση αυτών των ζητημάτων.

Αν έχουμενα λύσουμε ή να συζητούσε κατι που αφορά 1-2-3 άτομα ας γίνει σε πμ, για ατυό υπάρχουν, για να μην γεμιζουν τα συγκεκριμένα θέματα με άσχετα και κάποιες φορές κακοπρόαίρετα και προκαταληπτικά τόπικ.

Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτο αυτό?

Δεν μπορούμε να πούμε :\"Να μην διαγράφονται τα μηνύματα ΓΕΝΙΚΑ\" ή \" Να διαγράφονται τα μηνύματα κατα βούληση\".

Και στις δύο περιπτώσεις τα θέματα που ανοίχθηκαν από άτομα που μας εμπιστεύονται κατακρουργούνται ανήθικα και -αν θες- αντιδεοντολογικά.

Πιο ξεκάθαρο αδυνατώ να το κάνω, πρέπει και η άλλη πλευρά να μπορεί να καταλάβει.

Andy....καταρχην δεν υπήρχε λογομαχία....Υπήρχε λάθος προσέγγιση του θέματος από μέρους σου και απλά το έθιξα χωρίς να σε προσβάλω. Μου ζήτησες να σβήσω τα μνμ και σου εξήγησα πως δεν είναι δυνατό να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που μόλις χθες τσακωνόμασταν με τη donald girl ακριβώς για το ίδιο θέμα.
    Παράλληλα δεν υπήρξε οφ τόπικ, καθώς το θέμα που συζητούσαμε είχε να κανει με αυτό που έθεσε η κοπέλα και κατά την ταπεινή μου άποψη, με το να διαφωνήσουμε κατά πως θα την στηρίξουμε δεν παρεκλίναμε, ίσα-ίσα που δώσαμε αφορμή για έναν υγιή και πολιτισμένο διάλογο.
    Διακρίνω πως μετάνιωσες για την απάντηση που έδωσες και βιάστηκες να κουκουλώσεις το θέμα προκειμένου να μην εκτεθείς.

(Δεν έχω καμιά αντίρηση να το λύσουμε όταν επιστρέψω γιατί τώρα φεύγω......)

Senior Member
    1)Δεν υπάρχει λάθος προσέγγιση αλλά απόψεις πάνω σε ένα θέμα σε τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά ζητήματα.

2)Όταν λεω λογομαχία δεν αναφέρομαι σε κακόβουλες αντιπαραθέσει κ.τ.λ. αλλά σε αντιπαράθεση απόψεων που όμως ήταν -επιμένω- άσχετα με αυτό που ζητούσε η κοπέλα.
    Η κοπέλα ήθελε οπως είπε παρηγοριά και όχι ποιος έχει δίκιο ή άδικο, ποιος έκανε ή όχι την κατάλληλη προσεγγιση.

3) Η τοποθέτηση σου μου φάνηκε υπερ του δέοντος επικριτικη επιδή ακρβώς έγινε δημόσια και όχι με πμ(ή όπως τώρα σε κατάληλο τοπικ).Φαντάζεσαι να απαντούσα και να απαντούσες όλα αυτά που λέμε εδώ σε εκείνο το θέμα για την φοβία της απώλειας.Θα μπορούσα να το κάνω και το τόπικ θα κατέληγε σε κωμωδία με δυσάρεστα αποτελέσματα για την κοπέλα που το άνοιξε.

4) απλώς επειδή το έθεσες. Δεν μετάνοιωσα για αυτό που έγραψα στο θέμα για αυτό και δεν αναίρεσα την αποψη μου. Η κοπέλα πρέπει να δει τις πραγματικές διαστάσες του θανάτου και αυτό θα έκανε ένας ψυχολόγος στα πλαίσια μια ψυχοθεραπείας πο φυσικά δεν σε κάνει με μιάκουβέντα ή μια συνεδρία να πετάς από την χαρά σου και να λύνεις το πρόβλημα. η αντίδραση της κοπέλας ήταν φυσιολογική και την περίμενα αλλά ο χρονος θα την βοηθήσει αν έχει την κατάλληλη επαφή με την πραγματκότηα και υποστήριξη

5)Οι φοβίες συνήθως δεν έχουν να κάνουν άμεσα με το αντικείμενο που τις αφορά αλλά με βαθύτερα εσωτερικά ζητήματα που φυσικά και βεβαίως δεν θα τα λύσουν 5 γραμμές ούτε 10 απόψεις.Το φόρουμ έχει υποστηρικτηκό χαρακτήρα όχι θεραπευτικό.

6) Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου-έστω και αν δεν διέκρινες ότι όλες οι περιπτώσεις( donald girl και οι φοβία της απώλειας) δε είναι ίδιες και δεν έσβησες τά μηνύματα σου-.

Αndy.....πραγματικά σε αυτο θα ήθελα να απαντήσει κάποιος από τους διαχειριστές-ψυχολόγους γιατί ίσως να κάνω λάθος και να μη το βλέπω.
    Όταν ένα μέλος που παρακολουθει φαρκακευτική αγωγή για άγχη, φοβίες, κατάθλιψη, μας λέει πως ταλαιπωρείται από φόβο πως θα χάσει τους δικούς της, εμείς τι το συμβουλεύουμε?
    \"Δε βαριέσαι όλοι θα πεθάνουμε, έτσι είναι η ζωή και να πεθάνει κάποιος δικός σου δεν θα σταματήσει η γη να γυρίζει?\"
    Συγνώμη δηλαδή, αλλά εγώ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, βλέπω τελείως λάθος προσέγγιση. Έκανα ένα σχόλιο του τύπου, \"τώρα την ησύχασες\" και συ τώρα μου λες όλα τα παραπάνω, που συγνώμη δηλαδή, αλλά ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, είναι αμπελοφιλοσοφίες μόνο και μόνο για να μη παραδεχτείς πως έκανες λάθος..........
    Δεν συνεχίζω την κουβέντα, γιατί πάλι είμαστε οφ τόπικ. Ότι θες σε πμ και περιμένω μια γνώμη από τους διαχειριστές.....(επιμένω γιατί μπορεί να είμαι εγώ λάθος).....

Senior Member
    Αχ, αγαπητή μου θεοφανία...τωρα θυμήθηκες του διαχειριστές του φόρουμ να σε διορθώσουν γιατί ΜΠΟΡΕΙ να κάνεις λάθος?

Δυο μέρες τώρα σε πμ και δημόσια είχες το απόλυτο της άποψης σου.

Λυπάμαι αλλά νομίζω οτι εσύ αρχίζεις να το μετανοιώνεις σιγά σιγά...

Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε Andy...........πιστεύω ακράδαντα πως έχω δίκιο, απλά είμαι ευγενική και δεν θέλω να το τραβήξω άλλο για την ηρεμία του φόρουμ και όχι μόνο.
    Αν ρίξεις μια ματιά στην παρουσία μου εδώ μέσα, θα καταλάβεις πως δεν μασάω τα λόγια μου και έχω έρθει δεκάδες φορές σε αντιπαράθεση γιατί λέω ΠΑΝΤΑ αυτό που πιστεύω και όχι αυτό που θέλει να διαβάσει κάποιος για να του γίνω αρεστή.
    Αν νομίζεις πως μπορείς να μου κάνεις το παράλογο, λογικό, είναι κάτι που πρέπει να αναζητήσεις την αιτία μέσα σου και όχι σε μένα.......

ΥΓ. Δεν ζήτησα να με διορθώσει κανείς, οι διαχειριστές, (εδώ τουλάχιστον, αν δεν το ξέρεις), μας αντιμετωπίζουν σαν ίσιους και όχι σαν μαθητές του δημοτικού.
    Ζήτησα απλά την άποψη τους για να φύγει το θέμα από προσωπική αντιπαράθεση.......

Senior Member
    προσωπική αντιπαράθεση? εγώ νόμιζα ότι \"Υπήρχε λάθος προσέγγιση του θέματος από μέρους σου και απλά το έθιξα χωρίς να σε προσβάλω\"....

Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλη, λές κάτι παράλογο χωρίς να λες γιατί με επιχειρήματα γιατί απλά \"σύμφωνα με την άποψη μου είναι παράλογο\".

Πιστεύεις ακράδαντα στην άποψη σου αλλά λες \"ίσως να κάνω λάθος και να μη το βλέπω.\"

Τώρα ποιος είναι ο παράλογος και ο αμπελοφιλόσοφος;

Έχω την ΑΠΟΨΗ ότι και σου απέδειξα την δική σου λάθος προσέγγιση του θέματος αλλά και ότι αρχίζεις να το μετανοιώνεις.

Υ.Γ. Κοίτα λίγο παραπάνω το 4) και το 5) και θα δεις τα επιχειρηματά μου που αγνόησες ζητώντας \"σανίδα σωτηρίας\" στους διαχειρηστές
    Το ότι λες ΠΑΝΤΑ την άποψη σου δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ως προς το περιεχόμενο αυτής.
    Δεν ξέρω πώς γίνεται παράθεση γιαυτο και τα βάζω σε εισαγωγικά τα λεγόμενα σου

τις φρονίμοις τα ολίγα..αν και είπαμε πολλά

Andy......πολλά λόγια και στην ουσία τίποτα.
    Επί του θέματος δεν σε βλέπω να κάνεις καμιά νύξη. Μόνο περιμετρικά και μετράς τα λόγια και την ανάσα μου.
    Έξυπνο κολπάκι, αλλά δύσκολο να πιάσει με μένα, το κάνω χρόνια τώρα.
    Λοιπόν, αν θες να μιλήσουμε για το αν είναι σωστή ή όχι η προσέγγιση του θέματος, και είναι ή όχι \"εξυπνάδα\" να σβήσεις τα μνμ σου και να μου ζητήσεις να κάνω το ίδιο, έχει καλώς, αλλιώς δεν έχει νόημα.

ΥΓ. Είμαστε εντελώς οφ τόπικ. Αν θες να συνεχίσουμε, μπες στο ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ......

Senior Member
    ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΚΑΘΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Μα βρε θεοφανία ακριβώς αυτό έκανα και μπου είπες ότι λέω αμπελοφιλοσοφίες.

ΚΟΙΤΑ στο 4) και στο 5) του προτελευταίου μηνύματος και θα καταλάβεις + αυτά που σου έγραψα σε πμ...!

Αυτά είναι τα επιχειρημάτα-αμπελοφικλοσοφίες που εσύ αγνόησες!

ΜΑΝΤΗΕΣ καλά ένας τυφλός αλλά..δύο? πάει πολύ αδερφέ μου.

Τα υπόλοιπα στο \"για να περνά η ώρα...\"

Senior Member
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ

Senior Member
    Παιδια ο καθενας λεει τη γνωμη του !!!Δε σημαινει οτι θαρεσει στον αλλο.Αλλωστε η αληθεια ποναει.

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast