Results 16 to 30 of 184
Thread: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
06-06-2008, 23:53 #16
Ενδιαφερουσα ερώτηση. Σε ένα άλλο φόρουμ ψυχολογίας που μπαίνω, αυτά θεωρούνται αυτονόητα.
- 07-06-2008, 09:33 #17
Originally posted by MANTHES
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.
ΠΧ Η ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ Μ@@@Σ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
07-06-2008, 09:46 #18
Originally posted by CTC
Συμφωνώ. Χρήστες που συνεχώς προσβάλουν άλλους χρήστες θα πρέπει να γίνονται banned όπως συμβαίνει σε όλα τα σοβαρά και μη forums.
Ετσι εχεις μαθει να λειτουργεις???
με χωροφυλακες πανω απο το κεφαλι σου???
07-06-2008, 09:53 #19
Η επιτήρηση σε αυτό το φόρουμ είναι πράγματι πολύ χαλαρή . Όμως παρόλα τα προβλήματα και τα θέματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς , έχω την αίσθηση οτι μάλλον τελικά μου αρέσει . Ο καθένας από εμάς πρέπει να βάλει τα όρια στον εαυτό του και αυτό σου δίνει μια ελευθερία .............. ταυτόχρονα ως μέλη μιας ομάδας αναγκαζόμαστε να προσαρμοζόμαστε ώστε να εγκλιματιστούμε σε αυτή , αν είναι να μείνουμε σε αυτή ............... δεν είναι τυχαίο ότι μέλη που δημιούργησαν φασαρίες στο παρελθόν και δεν εγκλιματίστηκαν , εξαφανίστηκαν ...........
Είναι ωραίο νομίζω τελικά που ο χώρος δεν είναι αποστειρωμένος ............... και αν μέλη προσβάλλουν άλλα μέλη , μπορούν και μόνοι τους να τα διαχειριστούν . ( αν και η χρήση των u2u είναι επιβεβλημένη σε αυτήν την περίπτωση .......... και οχι το στήσιμο δικαστηρίων που κατα καιρούς κάποιοι προσπαθούν ( είτε αυτό περιλαμβάνει βρισιές είτε οχι) )
Βέβαια δεν είμαι και σίγουρη ........... είμαι και εγω καινούργιος παρατηρητής ενος φόρουμ ........ (ετσι νοιώθω)
07-06-2008, 10:17 #20
krino, έχω μάθει από το \'96 που ασχολούμαι με το Internet όταν συμμετέχω σε μια συζήτηση να συμπεριφέρομαι όπως θα το έκανα και εκτός αυτού. Καλή η σχετική ανωνυμία του διαδικτύου αρκεί να μη γίνεται μέσο προσβολής. Ούτε και εγώ θέλω χωροφύλακες πάνω απο το κεφάλι μου...ξεχνάς όμως κάτι. Το φόρουμ αυτό είναι ιδιοκτησία κάποιου ιδιώτη ή εταιρίας ο οποίος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να επιβάλει τους δικούς του κανόνες. Αν δε σου αρέσουν φεύγεις. Αν δε μου αρέσουν φεύγω. Σαν σύμβουλος εταιριών Internet γνωρίζω ότι μία κοινότητα για να αναπτυχθεί χρειάζονται κανόνες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται.
Και στην τελική...δεν είμαι του κατηχητικού αλλά επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και πολύτιμος για μένα δε γουστάρω να φιλτράρω του κάθε ημιμαθή τις μαλακίες για να διαβάσω ένα αξιόλογο μήνυμα.
07-06-2008, 10:28 #21
Είπα προχτές στον giorgos7 ότι με το να βρίζει το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδυναμώνει τα επιχειρήματα του. Σε αρκετά πράγματα που έγραψε συμφωνώ αλλά όταν είδα πως διαχειρίστηκε το όλο θέμα έχασε ταυτόχρονα μέρος από το δίκιο του. Είναι η πρώτη φορά που γράφτηκα σε ελληνικό forum αλλά από την εμπειρία μου σε τέτοιες περιπτώσεις o administrator/moderator δίνει ένα warning το οποίο είναι συνήθως και προς τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα και όποιος συνεχίζει γίνεται προσωρινά banned. Όποιος συνεχώς δεν αλλάζει συμπεριφορά γίνεται μόνιμα banned.
07-06-2008, 12:25 #22
Originally posted by CTC
Και στην τελική...δεν είμαι του κατηχητικού αλλά επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και πολύτιμος για μένα δε γουστάρω να φιλτράρω του κάθε ημιμαθή τις μαλακίες για να διαβάσω ένα αξιόλογο μήνυμα.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα μαζί σου, αλλά πιο πολύ σε αυτο....
07-06-2008, 12:36 #23
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.
ΠΧ Η ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ Μ@@@Σ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΜΕΣΑ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-06-2008, 00:40 #24
Originally posted by CTC
krino, έχω μάθει από το \'96 που ασχολούμαι με το Internet όταν συμμετέχω σε μια συζήτηση να συμπεριφέρομαι όπως θα το έκανα και εκτός αυτού.
εκει γυρω αρχισα να μπαινω και εγω στο ιντερνετ.
Θυμαμαι μαλιστα τοτε, δεν υπηρχαν καν sites με .gr
Και ενα πραγμα που κρατησα ειναι αυτο:
Μαθε να συζητας, να ησουν σε μια καφετερια και εχεις τον αλλον απεναντι σου.
Καλή η σχετική ανωνυμία του διαδικτύου αρκεί να μη γίνεται μέσο προσβολής.
δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτο, ειναι κατι που μπορει να συμβει.
Αν εχεις την σχετικη ψυχραιμια, μπορεις να απαντησεις σε αυτο, ακομα και αν προσβληθεις.
Παλια που παιζανε dialup modem, ελεγα ειμαστε ολοι ενα καλωδιο σε ενα modem, μολις το κλεισω εξαφανιστηκατε.
Ούτε και εγώ θέλω χωροφύλακες πάνω απο το κεφάλι μου...ξεχνάς όμως κάτι. Το φόρουμ αυτό είναι ιδιοκτησία κάποιου ιδιώτη ή εταιρίας ο οποίος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να επιβάλει τους δικούς του κανόνες. Αν δε σου αρέσουν φεύγεις. Αν δε μου αρέσουν φεύγω. Σαν σύμβουλος εταιριών Internet γνωρίζω ότι μία κοινότητα για να αναπτυχθεί χρειάζονται κανόνες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται.
ολα αυτα που αναφερεις υπαρχουν και λειτουργουν.
Και αντμιν υπαρχουν και κανονες και ολα τα σεα και τα μεα.
Σωστα, αν δεν σου αρεσουν φευγεις.
Εμενα μου αρεσουν και καθομαι.
Για να στο πω αλλιως, δεν σκοπευω ποτε μα ποτε να αλλαξω το στυλ μου σε οτιδηποτε ασχετως αν παραβαινω κανονες η οχι.
Το moderating το κανω ο ιδιος στον εαυτο μου, και εγω γνωριζω τον εαυτο μου καλυτερα απο τον καθενα.
Αν δεν ταιριαζω καπου πολυ απλα αυτη η κοινοτητα θα με ξερασει, και σε αυτο δεν εχω καμια απολυτως αντιρρηση.
σε ενα φορουμ ας το πουμε γενικης φυσεως εισαι υποχρεωμενος.
Σε ενα φορουμ τεχνολογιας (σε καμποσα ειμαι και μελος) ισχυει 100% αυτο που λες γιατι τα πραγματα ειναι ασπρο μαυρο.
Στην τελικη καταληγεις εκει που νομιζεις οτι διαβαζεις αξιολογα μυνηματα κατα τα γουστα σου.
Σκεψου ομως τι γνωμη εχει ο ημιμαθης για σενα....
Χεστηκες???
δεν αντιλεγω, μονο που χεστηκε και αυτος επισης....
Λιγο εως πολυ βγαινεται πατσι και χμμμμ ναι, η ζωη συνεχιζεται.....
08-06-2008, 00:43 #25
Originally posted by CTC
Είπα προχτές στον giorgos7 ότι με το να βρίζει το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδυναμώνει τα επιχειρήματα του. Σε αρκετά πράγματα που έγραψε συμφωνώ αλλά όταν είδα πως διαχειρίστηκε το όλο θέμα έχασε ταυτόχρονα μέρος από το δίκιο του. Είναι η πρώτη φορά που γράφτηκα σε ελληνικό forum αλλά από την εμπειρία μου σε τέτοιες περιπτώσεις o administrator/moderator δίνει ένα warning το οποίο είναι συνήθως και προς τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα και όποιος συνεχίζει γίνεται προσωρινά banned. Όποιος συνεχώς δεν αλλάζει συμπεριφορά γίνεται μόνιμα banned.
το προβλημα του γιωργου ειναι οτι,
1. χανει την ψυχραιμια του
2. δεν εχει μαθει να βριζει
3. μπορεις να βριζεις λεγωντας και ευχαριστω.
Παρολα αυτα σε φορουμ ψυχολογιας, δεν θα εβρισκες κοσμο με τα παραπανω γνωρισματα???
η μηπως και με χειροτερα???
Ας μην ξεχναμε λοιπον που βρισκομαστε και με ποιους ομιλουμε.
08-06-2008, 04:26 #26
Ας μην ξεχναμε λοιπον που βρισκομαστε και με ποιους ομιλουμε. [/quote]
τελικά εκεί ήταν το λάθος μου, όταν άνοιξα κουβέντα μαζί σου......κρίμα.
08-06-2008, 08:27 #27
Originally posted by Θεοφανία
Ας μην ξεχναμε λοιπον που βρισκομαστε και με ποιους ομιλουμε.
τελικά εκεί ήταν το λάθος μου, όταν άνοιξα κουβέντα μαζί σου......κρίμα. [/quote]
εσυ την ανοιξες, οχι εγω.
08-06-2008, 13:22 #28
ΚΡΙΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΤ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
08-06-2008, 20:39 #29
ΚΡΙΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΤ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ο τελευταιος ανθρωπος στη γη που θα καθομουν να ακουσω για οτιδηποτε εισαι εσυ.
Απο κει και περα τραγουδα....
08-06-2008, 21:52 #30
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΣΑΙ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή