ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 184
    Senior Member
    Originally posted by imagine
    Και μένα Θεοφανία μου με ενοχλεί παρα πολύ η υποκρισία. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
    1)Κάλλια- comfusio, δεν το \'χω προσέξει αλλά για να το λες.... κάτι θα ξέρεις 2) MANTHES- αDimitra23 και μάλιστα συνομιλούν και μεταξύ τους!!!!!! Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ. ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ.
    ΞΑΝΑΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    1)Κάλλια- comfusio, δεν το \'χω προσέξει αλλά για να το λες.... κάτι θα ξέρεις 2) MANTHES- αDimitra23 και μάλιστα συνομιλούν και μεταξύ τους!!!!!! Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!
    Η χρησιμοποίηση τέτοιων εκφράσεων δε σε τιμά καθόλου. Κάνε διάλογο επιπέδου ενηλίκου και όχι νηπιαγωγείου

Senior Member
    Το να ελεγθεί απο τους διαχειριστές και να διευθετηθεί το θέμα διακριτικά (χωρίς να βγεί ανακοίνωση), είναι η δική μου πρόταση .

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Η χρησιμοποίηση τέτοιων εκφράσεων δε σε τιμά καθόλου. Κάνε διάλογο επιπέδου ενηλίκου και όχι νηπιαγωγείου
    ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Ε, καλά τότε στην περίπτωση του Manthes ας δημοσιοποιηθεί το αποτέλεσμα , προς αποκατάσταση της εικόνας του . (την υποψία αυτή την διάβασα και απο κάποιον άλλον .......)
    Συμφωνείς φαντάζομαι Manthes . Μπορείς να το ζητήσεις και ο ίδιος απο τους διαχειριστές για να πάψει αυτή η παραφιλολογία και να βουλώσεις κάποια στόματα .

Senior Member
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΜΑGINE KAI ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ IMAGINE AN ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ.
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η IMAGINE.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΛΜΑΣ IMAGINE;

Senior Member
    Παιδια.. γιατί υποψιάζεστε ότι είναι το ίδιο άτομο ο MANTHES και η Dimitra23? Που βασίζεστε?

Στο ότι γράφουν και οι δύο με κεφαλαία?

Ρωτώ γιατί δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο προσωπικά..

Senior Member
    Αχ βρε Manthes , πάντα ευέξαπτος !! Αν το σκεφτείς με την λογική και ψύχραιμα , πιο πολύ σε συμφέρει αυτό που προτείνω . Το να βγάλει το σκασμό ένα μέλος ή και περισσοτερα που έχουν τέτοιες υποψίες , δεν βγάζει τις υποψίες απο το μυαλό τους .......... ενω αν γίνει αυτό που προτείνω θα αποκαταστήσεις πλήρως την εικόνα σου .
    (φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι για να βάλει κάποιος στοίχημα πρέπει να είναι σίγουρος και επομένως δεν είναι πολύ πιθανό)

Senior Member
    ΚΛΕΙΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΣ; ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ

ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΜΑGINE KAI ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ IMAGINE AN ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ.
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η IMAGINE.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Senior Member
    Ε, τοτε να κάνω και εγώ επικόλληση :

\'\'(φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι για να βάλει κάποιος στοίχημα πρέπει να είναι σίγουρος και επομένως δεν είναι πολύ πιθανό)\'\'

Με άλλα λόγια πιθανολογώ οτι δεν θα βάλει στοίχημα , αφού ήδη δήλωσε οτι δεν είναι σίγουρη .

Αρα : το θέμα θα μείνει στις υποψίες και επομένως : (2η επικόλληση)

\'\'Το να βγάλει το σκασμό ένα μέλος ή και περισσοτερα που έχουν τέτοιες υποψίες , δεν βγάζει τις υποψίες απο το μυαλό τους .......... ενω αν γίνει αυτό που προτείνω θα αποκαταστήσεις πλήρως την εικόνα σου .\'\'

Βλέπεις λοιπον οτι τα διάβασα όλα . Απλά δεν το είδες . Ελπίζω τώρα να είναι εμφανές , τουλάχιστον αυτό : οτι τα διάβασα !

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ;
    ΜΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΧΩΡΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η IMAGINE ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ; ΣΚΕΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Senior Member
    Τουλάχιστον λύσαμε το πρώτο πρόβλημα : Διάβασα πριν απαντήσω .

Απο εκεί και πέρα όμως , για να λες : ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ , ισως και να μην έχεις καταλάβει τον συλλογισμο μου . Νόμιζα οτι ήταν απλός , αλλα ας κάνω άλλη μια προσπάθεια να τον καταστήσω πιο προφανή .
    (απο την μια αυτό είναι κουραστικό , αλλα απο την άλλη ίσως να είναι απαραίτητο)

Για εμένα τα δεδομένα μέχρι στιγμής εχουν ως εξής (γιατι νεα δεδομένα μπορεί να προκύψουν, κάτι που μπορεί να αλλάξει και την θέση μου) :
    Α. η imagine και ο Γιώργος δεν έβλαλαν τον σκασμό , όπως εσύ θα ήθελες
    Β. οι παραπάνω φαίνεται να δηλώνουν υποψία και οχι σιγουριά
    και άρα
    Γ. δεν θα μπουν σε διαδικασία στοιχηματος, ειδικά αν αυτο σημαίνει οτι ρισκάρουν να φύγουν απο το φόρουμ και δεν το θέλουν (ίσως αν αλλάξεις το στοίχημα σε κάτι πιο light να είναι εφικτό -> αλλαγή δεδομένων όπως ανέφερα παραπάνω)
    Συνεπώς , εσύ οταν ζήτας τέτοιο στοίχημα , κατεμέ , δεν το προχωράς παραπέρα , όπως ισχυρίζεσαι , αλλα είναι , με αυτά τα δεδομένα , επόμενο , οτι το θέμα θα μείνει στις υποψίες . Θα μπορούσε κάποιος να πει οτι βάζεις φρένο , αλλα εγώ θεωρώ πιθανό το ενδεχόμενο να μην συνειδητοποιείς το τελικό αποτέλεσμα και ορμώμενος απο τα συναισθήματα σου να παρεμποδίζεις την απλή , εύκολη και προφανή διευθέτηση του προβλήματος και την αποκατάσταστη κάθε καχυποψίας .

Αν ο στόχος σου είναι και εσένα η αποκατάστση της καχυποψίας και αντιλαμβάνεσαι τα παραπάνω δεδομένα , τότε κατ εμέ η λύση που σου προτείνω είναι η πιο συμφέρουσα και για εσένα και για την ηρεμία στο φόρουμ .

Οι ατάκες που πετάς , είναι κατα τη γνώμη μου προειδοποιητικές : \'\'αν δεν είστε σίγουροι , μην μιλάτε \'\' και εχουν νόημα μόνο ως πρόληψη και οχι ως λύση , αν θεωρήσουμε δεδομένο οτι κατηγορείσαι άδικα . (Αν οχι , τότε εσύ κινείσαι έξυπνα και εγω άδικα χάνω τον χρόνο μου . :P)

Originally posted by Θεοφανία
    imagine....η Κάλια και κομφούζιο είναι το ίδιο πρόσωπο.

MANTHES και Dimitra 23 δεν είναι σίγουρα το ίδιο πρόσωπο...

Είναι άλλο να συμφωνείς με κάποιον και άλλο να γράφεις σε πρώτο προσωπο.
    Θεοφανία,
    έχω την άποψη πως μάνθες και δήμητρα23 είναι το ίδιο πρόσωπο.. η σιγουριά σου εσένα απο πού πηγάζει?? και για το μάνθες αλλά και για την κάλλια...

Σου λέει κάτι ότι ξέρω και τον MATNHES και τη Dimitra?

Senior Member
    AΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΛΕΙΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΛΑ.
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ

Συνεπώς , εσύ οταν ζήτας τέτοιο στοίχημα , κατεμέ , δεν το προχωράς παραπέρα , όπως ισχυρίζεσαι , αλλα είναι , με αυτά τα δεδομένα , επόμενο , οτι το θέμα θα μείνει στις υποψίες .
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ IMAGINE ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΑΛΛΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Υ.Γ. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MATNHES. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ

Senior Member
    imagine....η Κάλια και κομφούζιο είναι το ίδιο πρόσωπο.

MANTHES και Dimitra 23 δεν είναι σίγουρα το ίδιο πρόσωπο...

Είναι άλλο να συμφωνείς με κάποιον και άλλο να γράφεις σε πρώτο προσωπο.
    Θεοφανία,
    έχω την άποψη πως μάνθες και δήμητρα23 είναι το ίδιο πρόσωπο.. η σιγουριά σου εσένα απο πού πηγάζει?? και για το μάνθες αλλά και για την κάλλια...

Σου λέει κάτι ότι ξέρω και τον MATNHES και τη Dimitra?
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast