Results 106 to 120 of 184
Thread: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
12-06-2008, 20:04 #106
Εγώ εξέφρασα την άποψή μου. Δεν προχώρησα σε απρεπείς χαρακτηρισμους, παρόλο που δέχτηκα τέτοιους.
Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί με διπλοπρόφιλα εδώ μέσα΄και μια είναι η περίπτωση που προανέφερα.
\"Πιστεύω\", εγραψα. Όχι \"είμαι βέβαιη\".
Και η Θεοφανία γιατί εκφράζει βεβαιότητα για την Κάλλια? Είναι εξακριβωμένο ότι είναι διπλοεγγραφή με σκοπούς κοροιδίας?? Idon\'t think so...
Πάντα φιλικά, παρόλη την επίθεση που δέχτηκα για τις απόψεις μου
- 12-06-2008, 20:07 #107
Originally posted by imagine
Εγώ εξέφρασα την άποψή μου. Δεν προχώρησα σε απρεπείς χαρακτηρισμους, παρόλο που δέχτηκα τέτοιους.
Πάντα φιλικά, παρόλη την επίθεση που δέχτηκα για τις απόψεις μουOriginally posted by imagine
2) MANTHES- αDimitra23 και μάλιστα συνομιλούν και μεταξύ τους!!!!!! Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-06-2008, 20:08 #108
Originally posted by MANTHES
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΜΑGINE KAI ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ IMAGINE AN ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ.
ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η IMAGINE.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΛΜΑΣ IMAGINE;
ηρέμησε. Δεν σε έβρισα. Έγραψα το τι πιστεύω. Στοίχημα δε βάζω, είμαι κατά του τζόγου. :P
Και φυσικά πάντα παίζει η περίπτωση να κάνω λάθος (αν και δεν το πολυ-πιστεύω). Και δεν έχω διάθεση να εγκαταλείψω ένα φόρουμ που με στηρίζει στα δύσκολα.
12-06-2008, 20:10 #109
Πάντα φιλικά, παρόλη την επίθεση που δέχτηκα για τις απόψεις μουOriginally posted by imagine
2) MANTHES- αDimitra23 και μάλιστα συνομιλούν και μεταξύ τους!!!!!! Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!
Τι να πω.... όσο ζω μαθαίνω...
12-06-2008, 20:26 #110
οσον αφορα τα ip θα επρεπε να γνωριζεται οτι μπορει να διασταυρωθει μονο αν και εφοσον μπαινουν και τα δυο accounts απο το ιδιο μηχανημα χωρις να εχουν κανει reset το router τους, αρα θα κρατηθει και η ιδια ip.
Οποτε εαν καποιος ειναι διπλοπροφιλος, θα πρεπει να ειναι πολυ χαζος η πολυ αματεριστας για να μην παρει καποιες προφυλαξεις.
Το αντμιν πανελ δινει καποιες δυνατοτητες για να δει απο που γραφω εγω πχ την ip μου (αυτη την στιγμη η ip μου ειναι 77.83.223.ΧΧΧ. Εαν ανοιγωκλεισω το ρουτερ τοτε αυτο θα γινει κατι αλλο, πχ 77.83.773.ΧΧΧ.
Βεβαια το 77 (που σημαινει οτι εχω τον ταδε provider) ειναι καποια ενδειξη αλλα οχι ασφαλης για να πει καποιος οτι εγω ειμαι ο κρινο και ο ταδε.....
Ασε βεβαια που μπορει ο καθενας να εχει απεναντι του ενα ιντερνετ καφε και τρεχα γυρευε.
Οποτε πλεον κανενας αντμιν δεν μπορει να βεβαιωσει αν ο ενας η ο αλλος εχει 2 accounts εκτος αν ειναι πολυ αφελης.
Κατ εμε,
ειναι αλλα χαρακτηριστικα που τσεκαρεις κατι τετοιο και οχι οι δυνατοτητες ενος αντμινιστρειτορ.
Αυτα τα ολιγα.
12-06-2008, 20:41 #111
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑNTHES Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.ΜΑΝΟ,ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ...
12-06-2008, 20:58 #112
2) MANTHES- αDimitra23 και μάλιστα συνομιλούν και μεταξύ τους!!!!!! Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!
Τι να πω.... όσο ζω μαθαίνω...
Είμαστε καλά??? Get a life βρε!!!!Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-06-2008, 21:09 #113
Originally posted by Θεοφανία
Στην περίπτωση της Καλια η οποία είναι και κομφούζιο, (αν κατάλαβα καλά), εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ κορόιδο.
imagine...βλέπεις πουθενά να γράφω ότι είμαι σίγουρη?
Είπα.................ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ........................
Από κει και πέρα, εσύ είπες ότι ο MANTHES και η Dimitra................. ΕΙΝΑΙ.................. το ίδιο πρόσωπο.
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
Σταματήστε να κρίνετε εκ ιδίων τα αλλότρια....εδώ μέσα....
12-06-2008, 21:36 #114
Κλειώ..........το ότι συνομιλείς και δίνεις συμβουλές σε ένα ανήλικο παιδί στο τόπικ ΒΟΗΘΕΙΑ, φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο το ότι ο MANTHES βάζει στοιχήματα για κάτι που τον προσέβαλε.............
12-06-2008, 21:44 #115
Εχω και εγω μια ερώτηση .
Σου λέει κάτι ότι ξέρω και τον MATNHES και τη Dimitra?Originally posted by Θεοφανία
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
12-06-2008, 21:47 #116
Originally posted by Kleiw
Είναι η ερώτηση σαφής ?
οσο και οι διχασμενες προσωπικοτητες.
Αλλα νομιζω οτι τα θεματα αυτα εντασονται στην φιλοσοφια του φορουμ.
12-06-2008, 21:47 #117
ΟΧΙ. ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-06-2008, 21:49 #118
Πάρα πολύ σαφής, αν μπορούσες να την καταλάβεις.Αυτό εννοούσα στην αρχή, αλλά προφανώς έπρεπε να το γράψω όπως μετά για να το καταλάβουν και όσοι δεν ήθελαν.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω και μου απαντάς γι αυτό που έγραψα στην imagine.
Επαναλαμβάνω, μήπως και δεν το κατάλαβες:
Το να δίνεις συμβουλές σε ένα ανήλικο μέλος, όταν ξέρεις ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τους όρους χρήσεις, δεν είναι αρκετά πιο σοβαρό από το να είσαι εμπαθής απέναντι στον MANTHES ?
12-06-2008, 21:49 #119
ΟΧΙ. ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
θες να υποθεσει ο κοσμος οτι εχεις χαμηλη νοημοσυνη???]
κριμα....
12-06-2008, 21:50 #120
Το να δίνεις συμβουλές σε ένα ανήλικο μέλος, όταν ξέρεις ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τους όρους χρήσεις, δεν είναι αρκετά πιο σοβαρό από το να είσαι εμπαθής απέναντι στον MANTHES ?
εσυ τι εισαι δικηγορος του φορουμ, της κοπελας, η κατι αλλο??
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία