Results 46 to 60 of 184
Thread: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
10-06-2008, 00:40 #46
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 10-06-2008, 01:07 #47
Originally posted by giorgos7
ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕς ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
Βρίσε όσο θες, όσο μπορούν να αντέξουν τα φτωχά ελληνικά σου-γιατί απ το σχολείο πρέπει να σε πέταξαν έξω-ότι και να κάνεις πάλι ένα τίποτα θα μείνεις όταν κλείσεις τον υπολογιστή........
10-06-2008, 03:31 #48
τουλαχιστον η δικια μου η μανα με εμαθε να μη γαμαω τα θεματα του κοσμου με τις μαλακιες μου
10-06-2008, 05:45 #49
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΙΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ?ΕΛΕΟΣ...ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ.
10-06-2008, 05:52 #50
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
10-06-2008, 12:31 #51
Dimitra και MANTHES..........όσο πιο πολύ βρίζει αυτο το άτομο, τόσο πιο πολύ εκθέτει όσους εξυπνάκηδες πήγαν στην αρχή τα το παίξουν Ρομπέν των φτωχόμυαλων....
Τώρα πια δεν περιμένω τίποτα απ τους διαχειριστές, τα έχουν πει όλα αφήνοντας το φόρουμ να γίνει μπ@@@...
Αλήθεια, πιστεύετε ότι όλο αυτό επηρεάζει εμάς?
Εμείς είμαστε περαστικοί από δω, η μυρωδιά απ αυτό, εδώ θα μείνει.....
10-06-2008, 12:58 #52
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΘΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΧΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Η ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΥΓΑ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
10-06-2008, 13:08 #53
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....
Απ την άλλη δεν ξέρω πόσο αργά είναι πια για οτιδήποτε.
Εγω προσωπικά έχω απογοητευτεί και απ τους διαχειριστές, αλλά και από μέλη που προσπαθούν μας κάνουν το παράλογο, λογικό.
Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν ταιριάζω σαν προσωπικότητα και σαν ανθρωπος σε αυτή την κοινότητα.....
10-06-2008, 13:09 #54
Originally posted by Θεοφανία
Εμείς είμαστε περαστικοί από δω, η μυρωδιά απ αυτό, εδώ θα μείνει.....
Λες ε?
λες να γινει το θαυμα???
μυρωδια ειχαμε και πριν δεν χρειαζομασταν την εστε λωντερ για επιβεβαιωση.
10-06-2008, 13:10 #55
Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν ταιριάζω σαν προσωπικότητα και σαν ανθρωπος σε αυτή την κοινότητα.....
ναι ναι....
πρεπει να το σκεφτεις παρα πολυ σοβαρα.
Θα ειναι απο τις πιο ωριμες σκεψεις που εχεις κανει.
10-06-2008, 13:12 #56
Originally posted by krino
ναι ναι....
πρεπει να το σκεφτεις παρα πολυ σοβαρα.
Θα ειναι απο τις πιο ωριμες σκεψεις που εχεις κανει.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Krino με τον πόνο του να με ξεφορτωθεί......
Ευχτυχώς που εσύ νοιάζεσαι για την κοινότητα και μπροστά στον εγωισμό σου να μη συμφωνήσεις μαζί μου, κάθεσαι και ανέχεσαι όλο αυτό.....
10-06-2008, 13:18 #57
οταν θα ξεμπερδεψουμε με εσενα θα δουμε τι θα κανουμε με τα υπολοιπα.
Μια μια λυνεις τις εκκρεμοτητες, αρχιζωντας παντα απο τις πιο σοβαρες.
10-06-2008, 13:19 #58
Originally posted by giorgos7
ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕς ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
10-06-2008, 13:20 #59
Ρε krino ειλικρινά,
Ο σκοπός σου πλέον εδώ μέσα είναι να καταφέρεις να φύγουν κάποια άτομα???
Και αν ναι γιατί???? (με την έννοια τι έχεις να κερδίσεις ΕΣΥ από αυτό?)been good, been bad. WILL GO ON
10-06-2008, 13:20 #60
Originally posted by justme
Ρε krino ειλικρινά,
Ο σκοπός σου πλέον εδώ μέσα είναι να καταφέρεις να φύγουν κάποια άτομα???
Και αν ναι γιατί???? (με την έννοια τι έχεις να κερδίσεις ΕΣΥ από αυτό?)
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή