ΟΚ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Thread: ΟΚ

Senior Member
    zacharoula
    κανεις μια προσπαθεια να μπεις στο chat??ισως μιλησουμε καλυτερα ..
    εχεις κανεις και αλλοτε προσπαθειες για αδυνατισμα?

Senior Member
    Τι είναι τα reductil? πως τα παιρνετε και τι παρενέργειες έχουν???

Senior Member
    ok θα προσπαθήσω

Senior Member
    δεν ξερω εγω να σου πω η φιλη μας gourounitsa θα ξερει πιο πολλα πανω σ΄'αυτο το θεμα αλλα ειναι εκτος...αν δεν βιαζεσαι θα το δει και θα σου απαντησει η ιδια..αν διαβασεις ομως και το σχετικο ποστ ισως βρεις και τωρα τις απαντησεις που ψαχνεις..

gourounitsa
    Guest
    ζαχαρουλα ειναι χαπια που σου κοβουυν την ορεξη.τα περνω 9 μερες αλλα τελευτεα μου ανοοιξε καποσ η ορεξη.περιμενετε σε 2 μηνες που 8α φανουν ΑΝ φανουν αποτελεσματα να σασ τα σηστησω.ακομα δεν μπορω να σας τα συστησω να τα παρετε.υπομονη να δουμε στο πηραματοζωο(εμενα) ιχιχιχιχι αν εχει αποτελεσματα.

gourounitsa
    Guest
    συγνωμη για τα απειρα σιγουρα ορ8ογραφικα αλλα εχω ελαχιστο χρονο κ γραφω απροσεκτα και πολυ γρηγορα

Senior Member
    Τρια ζητω για την ζαχαρουλα που το παλευει με τι ιντερνετ και δεν το βαζει κατω!!!
    Και αλλα τρια γιατι εκανε τρια θαυματα ,τα παιδια της ,και ολα αυτα με στιλ και φαντασια!!!
    Καλως ηρθες ζαχαρουλα ακομα μια φορα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Xairetw !!! Paidia 8elw na mou peite an peirazei na parw reductil kai xenical xwris suntagh giatrou epeidh xreiazetai opwsdhpote na xasw 15 kila (eimai 68) kai den mporw alliws giati eimai poly laimargh !!!! Einai poly epikindyno? Den 3erw exw tis amfivolies mou...

Senior Member
    Originally posted by marilena
    Xairetw !!! Paidia 8elw na mou peite an peirazei na parw reductil kai xenical xwris suntagh giatrou epeidh xreiazetai opwsdhpote na xasw 15 kila (eimai 68) kai den mporw alliws giati eimai poly laimargh !!!! Einai poly epikindyno? Den 3erw exw tis amfivolies mou...
    γεια σου και χαρα σου μαριλενα
    καλως ηρθες και γραφε μας στα ελληνικα σε παρακαλουμε πολυ.
    στην ερωτηση σου,
    ΝΑΙ!
    πειραζει να παρεις αυτα τα χαπια χωρις συνταγη γιατρου και ειδικα τα reductil, εχουν πολυ ασχημες αντενδειξεις για ορισμενες περιπτωσεις...μια απο αυτες ειναι η υπερταση, αλλα υπαρχουν κι αλλες...ο γιατρος θα σου πει.
    τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

Senior Member
    εξαλλου τα reductil δεν δινονται χωρις συνταγη γιατρου....
    και να τα χασεις τα κιλα αν δεν αλλαξεις τροπο διατροφης, αυριο θα τα ξαναπαρεις...
    αρα αρχισε υγιεινη διατροφη και λιγη γυμναστικη και τα χαπια ειναι η τελευταια απελπισμενη λυση...

Junior Member
    ευχαριστω που μου απαντάτε!! Ειμαι 15... Κανω 6 φορές την εβδομάδα προπόνηση(βόλει) κ δεν μπορώ να κρατήσω για πολύ τις δίαιτες γιατι οπως είπα και προηγουμένως ειμαι πολυ λαίμαργη !! Εχω απελπιστεί Νιώθω μαμούθ...

Senior Member
    καλα λογικο το βρισκω αμα κανεις προπονηση να πεινας...
    το θεμα ειναι τι διατροφη κανεις, σε τι ποσοτητες και τι ωρες....
    απο την απαντηση που θα δωσεις θα καταλαβεις μονη σου τι πρεπει να αλλαξεις...

Junior Member
    Το πηρα αποφαση !! Εχω αρχισει διαιτα(αυστηρη) κ δεν την παραταω ο κοσμος να χαλάσει !! Αυτη τη φορά θα τα καταφερω(ελπιζω δηλαδη) :\ Θέλω να ρωτήσω και κάτι αλλο. Το κάπνισμα κοβει την ορεξη? _δεν καπνιζω_ Κάτι τέτοιο εχω ακούσει...

Senior Member
    Δεν καπνίζω Μαριλένα μου αλλά απ' όσο ξέρω δεν παίζει κανένα ρόλο!!! το νερό, το πολύυυυυυυυυ νερό κόβει την όρεξη!!!!!

Senior Member
    Αν και πιστεύω ότι είσαι πολύ μικρή για αυστηρές δίαιτες εκτός αν έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα η καλύτερη λύση είναι ο διαιτολόγος

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast