τα ηθελα κ τα επαθα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    gourounitsa
    Guest

τα ηθελα κ τα επαθα

σημερα παιδια σε ενα περιπτερο ειδα ενα περιοδικο π ειχε μεσα δωρο ενα βελουδινο παντελονι γυμναστικης.η φτωχια ξεχασα οτι ειμαι παχυσαρκη,πηγα σπιτι το δοκιμασα και δεν μ εβγενε ουτε στα μπουτια πανω.καλα να πα8ω παντος μ γινε μα8ημα.δλδ τι περιμενα?με τοσα κιλα να βρω τοσο ευκολα παντελονι?

Senior Member
    αφου καταφερες να το ξεχασεις εστω προς στιγμην, ειναι πολυ καλο! χεχε.
    ελα υπομονη και θα σου μπει και το παντελονακι. θεμα χρονου ειναι.

Senior Member
    Γουρουνιτσα καταλαβαινω τα νευρακια ,αλλα δες το και απο την αστεια πλευρα του θεματος...
    Εγω π.χ οταν καταφερω να αδυνατισω,(καλα να ειμαστε πρωτα ο θεουλης)τα ρουχα μου θα τα στειλω ολα σε διαφορα ιδρυματα ως ειδη προικος.Θα ειναι ωραιοτατα πανωσεντονα ,κατωσεντονα ,παπλωματοθηκες ,μαξηλαροθηκες κ.α πολλα.....
    Για φαντασου αυτο που σου λεω....δεν ειναι φοβεριστικο και συνγχρονως παρα πολυ αστειο....!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

gourounitsa
    Guest
    αχαχαχαχ ντεξα εισαι τελεια.ασε μερικα παντελονια μου κ μενα μιαζουν με κουρτιμεσ ιχιχχ.

GOUROUNITSA ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Senior Member
    ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ LARGE ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 52 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 1,69 ΥΨΟΣ

Senior Member
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ.... ΧΙΧΙΙΧΙΧΙ

gourounitsa
    Guest
    ixiiixixixi μωρε το χρωμα ηταν ωραιο.το σωμα π πιγε να μπει ηταν το προβλημα.....