Results 1 to 15 of 21
Thread: μηλοξυδο:θαυματουργο ή φούμαρα?
-
28-01-2008, 14:42 #1
μηλοξυδο:θαυματουργο ή φούμαρα?
Γεια σας ειμαι καινουρια εδω!Ειδα μια συζητηση που ειχατε για το μηλοξυδο και τη λειτουργια του ως βοηθητικο για απωλεια βαρους...εχω μεγαλη προιστορια με τις διαιτες και τα τοιαυτα και ειμαι 17 χρονων.Ελπιζω οτι αυτο ισως με βοηθησει χωρις να χρειαστει να εξαντληθω διοτι ειμαι μαθητρια και εχω πολλες υποχρεωσεις...και επιπλεον ειμαι και ανυπομονη διοτι χρονια παλευω να χασω 10 κιλα με σωστη διατροφη αλλα τιποτα!Εχω αρχισει και παιρνω 2 κουτ.σουπας μηλοξυδο 3 φορες την ημερα πριν το γευμα,εδω και δυο μερες.Ειναι υπερβολικη η ποσοτητα?Τι κινδυνοι υπαρχουν στην αλογιστη χρηση του επι καθημερινης βασεως?Ποσο πρεπει να παιρνω?Εχει αποτελεσματα? Ευχαριστω εκ των προτερων...
- 25-05-2009, 11:13 #2
Παιδια γεια χαρα σε όλους...
κανεις να συμπληρώσει ιδέες και εμπειρίες πάνω στο μηλοξυδο?
υπαρχουν κινδυνοι?
25-05-2009, 21:53 #3
φουμαρα,μη το ψαχνεις...
η ποσοτητα που λες,μονη της και οχι με φαγητο,πιστευω οτι μπορει να βλαψει ασχημα το στομαχι ειδικα αν εχεις καποια προδιαθεση φλεγμονης οπως γααστριτιδα,νευρωση η ελκοσς..
ρωτα κανεναν γιατρο για αλλες παρενεργειες.
στο αδυνατισμα παντως δεν κανει τπτ
26-05-2009, 12:49 #4
δε ξερω ρε γμτ, εχω δοκιμάσει το μηλόξυδο, αλλάδεν είδα κανένα μα κανενα αποτέλεσμα!!! μπορώ να πω πως είναι απο τα λίγα προϊόντα που έχω πάρει κ είπα, τζαμπα τα λεφτά...
26-05-2009, 17:44 #5
Originally posted by mtsek85
δε ξερω ρε γμτ, εχω δοκιμάσει το μηλόξυδο, αλλάδεν είδα κανένα μα κανενα αποτέλεσμα!!! μπορώ να πω πως είναι απο τα λίγα προϊόντα που έχω πάρει κ είπα, τζαμπα τα λεφτά...
αν το ειχες παρει σε υγρη μορφη σου ειναι ευκολο να γραψεις δοσολογια και καθε ποτε το επαιρνες?
26-05-2009, 20:17 #6
το επαιρνα σε υγρη μορφή... πριν καθε γευμα σε ενα ποτηρι νερο εβαζα 8-10 σταγονες... παντως και με διαιτα, αποτελεσμα δεν ειδα...
27-05-2009, 15:37 #7
σε ενα άλλο θέμα στο ιδιο φόρουμ διαβασα πως ειναι μια κουταλια της σουπας διαλυμενη σε μισο ποτηρι νερο μετα το φαγητο... μεσημερι βραδυ και λεω να το δοκιμασω σε συνδυασμο με το γυμναστηριο που παω
28-05-2009, 09:51 #8
παντως εγω, αν και δεν το πολυπιστευω, στην σαλατα μου αντι κανονικου ξυδιου ριχνω μηλοξιδο. δεν χανουμε τιποτε και το κοστος μηδαμινο. ενα διαστημα το επινα καθε πρωι σε νερο αλλα το αηδιασα. και δεν ειδα και καμια διαφορα τοτε
28-05-2009, 10:42 #9
πάντως σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου! :D
17-11-2009, 21:00 #10
Παιδια γεια σας!!! Ειμαι καινουργια εδω.....τελοσπαντων....να πω λιγα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ πραγματα για το μηλοξυδο....Πρωτα απ'ολα ποτε μηλοξυδο απο σουπερμαρκετ...ΜΟΝΟ σπιτικο...εγω το φτιαχνω μονη μου...και ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!! Χανεις κιλα σε μια μονο εβδομαδα και το κυριοτερο κανει πολυ καλο στην υγεια...
17-11-2009, 23:16 #11
Πώς το φτιάχνεις και σε τι ποσότητα το παίρνεις;
18-11-2009, 00:36 #12
τΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ?ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Να το βαλεις στο μαρουλακι η στην ντοματοσαλατα που θα φας με το γευμα σου ,το οποιο θα καθοριζει η καταπληκτικη διαιτουλα ,και ειναι η σαλατουλα πεντανοστιμη!!!
Ετσι το μυλοξυδο και βεβαια κανει δουλεια!!
Αλλιως μην την ψαχνεις!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
19-11-2009, 00:20 #13
Originally posted by cassie
Πρωτα απ'ολα ποτε μηλοξυδο απο σουπερμαρκετ...ΜΟΝΟ σπιτικο...εγω το φτιαχνω μονη μου...και ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!! Χανεις κιλα σε μια μονο εβδομαδα και το κυριοτερο κανει πολυ καλο στην υγεια...
Πες μας καλε! μην μας κρατας σε αγωνια!!! :))
Περιμενουμε!!!!
20-11-2009, 20:11 #14
Πέστε μας όσοι ξέρετε κάτι περισσότερο παιδιά !
25-11-2009, 17:03 #15
Παιδια η διαφορα του σπιτικου μηλοξυδου απ'του σουπερμαρκετ ειναι τεραστια...ειναι σαν τη στημενη πορτοκαλαδα με την πορτοκαλαδα ΕΨΑ...δηλ καμια σχεση. Πως περιμενετε τοτε να κανει δουλεια?
Το σπιτικο μλξδο περιεχει μεγαλη ποσοτητα Καλιου, Ασβεστιου, Σιδηρου, κτπ δηλ. ιχνοστοιχειων και μεταλλων και πολλες βιταμινες.Φερνει σε ισσοροπια το PH του οργανισμου μας και βοηθαει στη σωστη λειτουργια του μεταβολισμου μας ωστε να φυγει το παραπανισιο λιπος.Το πινουμε 3 φορες την ημερα, μιση ωρα μετα το φαγητο (αν και το πρωι ειναι καλυτερα με αδειο στομαχι). Βαζουμε 1-2 κουταλιες μλξδο σε ενα μεγαλο ποτηρι και γεμιζουμε με νερο.
Λοιπον...παιρνουμε ενα γυαλινο η ξυλινο βαρελακι 20 λιτρων και το γεμιζουμε μεχρι τη μεση με ξινα οργανικα μηλα (να μην ειναι ψεκασμενα). Τα μηλα πρεπει να τα μαχαιροκοψουμε σε 8-10 μερη - μαζι με τα φλουδια και τα κουκουτσια.Ριχνουμε εμφιαλομενο νερο μεχρι να σκεπαστουν τα μηλα ( και οχι μεχρι την πανω σταθμη του βαρελιου), βαζουμε 3 κουταλιες της σουπας ζαχαρη και 1 ποτηρακι κονιακ.Στο τελος το κλεινουμε απο πανω με πολλες στρωσεις γαζας (για να αεριζεται) και το αφηνουμε σε ηλιολουστο μερος, αλλα προστατευμενο απο βροχη, για 2 μηνες. Μετα απο ολο αυτο το διαστημα, το στραγγιζουμε με ενα καλσον και το ριχνουμε σε γυαλινα μπουκαλια, βαζοντας τα σε σκιερο μερος μακρια απο υγρασια. Μην φοβηθητε αν το μλξδο ειναι θολο, ακομη καλυτερα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Άγχος φόβος πολλές κακές σκέψεις !!!
27-04-2025, 09:33 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή