Results 16 to 30 of 97
Thread: διαβασα τα θεματα του piker
-
04-06-2008, 20:50 #16
αυτο που λες αν και δεν το εχω δει να συμβαινει ειναι πιθανο φιλε μου
θα σου αντιπαραθεσω το εξης:
αν παει ενας νορμαλ ελληνας (η πλειοψηφια στην ελλαδα ειναι παχυσαρκοι) με ορεο χαρακτηρα αυτοπεποιθηση χιουμορ και μιλησει στην γυναικα με νορμαλ τροπο και οχι σα να ειναι το αγιο δισκοποτηρο που παλευει να αποκτησει.. σαν ισος προς ισο δηλαδη ξερεις τι θα παρει:
περιπτωση 1) αμεση αποριψη ειτε ευγενικη ειτε με κακια (κοιτα τη μουρη σου ρε κακομοιρη)
περιπτωση 2) θα παρει τηλεφωνο η εμαιλ το οποιο ειτε θα παιρνει και ποτε δε θα απαντιεται, ειτε θα απαντιεται και θα τα λενε, αλλα ποτε δε θα μπορει να βγει μαζι του
περιπτωση 3 και πιο σπανια απο το να σε κουτσουλησει περιστερι) θα ειναι νορμαλ και η γυναικα και θα μιλησουνε ντοπρα θελεις θελω δε θελεις οκ
- 04-06-2008, 20:56 #17
Originally posted by Boltseed
Originally posted by giorgos7
και το καλυτερο ειναι η ατακα των γυναικων δεν υπαρχουν πια αντρες
τι δεν υπαρχουν αντρες μωρη ορεα να σου την πεσω αλλα γιατι να πρεπει να το κανω
με τον καλυτερο με τον πιο προτοτυπο με τον πιο γλυκο και ταυτοχρονα με τον πιο προστυχο τροπο
και να σου κανω ολα τα χατηρια
και να σε εχω θεα
και να σε ψηνω 1 μηνα
/
Αυτά τα λένε τα χαζοπεριοδικά και τα ΜΜΕ που έχουν κάνει την γυναίκα ένα καταναλωτικό προιόν το οποίο πρέπει στην ουσία να πληρώσεις για να το αποκτήσεις.
Δεν είναι έτσι όμως και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι αν πάει ένας κακός άνθρωπος, αδύναμος σε χαρακτήρα, περίεργος, χωρίς χιούμορ και απεχθής,που δεν ξέρει να μιλάει σε γυναίκες,που δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα πέρα από τα κοινά,που να είναι όλη μέρα πάγος και κρύος
βρε,
δεν πα να έχει τα λεφτά και το σώμα Χολυγουντιανού Ηθοποιού,
γυναίκα (και όχι τσουλάκι που κυνηγάει το πορτοφολι γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ) δεν θα του κάτσει ------για κάτι σοβαρό ή και όχι------με τίποτα σε αυτό το διαγαλαξιακό σύστημα τουλάχιστον.
04-06-2008, 21:01 #18
Γεωργιε καλησπερες,
το προβλημα που ειναι ακριβως????
:cool:
04-06-2008, 21:07 #19
δεν ειπα οτι εχω καποιο προβλημα για το οποιο ζηταω συμβουλες απλα σχολιαζω μια κατασταση και περιμενω απο τις γυναικες κυριως να μου πουν αν καπου διαφωνουν σε αυτα που εχω γραψει
04-06-2008, 21:09 #20
giorgos7 τσέκαρε αυτό αν θέλεις http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2986 είναι συζήτηση που είχαμε παλαιότερα πάνω στο ίδιο θέμα, θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε κάποια συμπεράσματα που ψάχνεις ίσως.
04-06-2008, 21:13 #21
Λοιπον να πώ και εγώ την άποψη μου. Απο τις δικές μου εμπειρίες καθώς και απο αυτά που έχουν δεί τα ματάκια μου το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι η ελληνίδα κυρίως η πιτσιρίκα θελει \"light\" τύπους, χαβαλέδες που δεν τις πολυσκοτίζουν με σοβαρά θέματα και περνάνε όσο γίνετα πιο \"ακίνδυνα\" και ανέμελα την ώρα τους. Η κοπελίτσα ζει μέσα σε ένα παραμυθάκι. Όποιος της το συντηρεί κέρδισε. Όποιος την βγάζει έξω απο αυτό έχασε.Όπως είπε και ο Absolut πρέπει να προσέχεις τι λές μην τυχόν και πεις κάτι που θα την χαλάσει (το παραμύθι που λέγαμε).Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έχω πρόσφατο. Οι περισότερρες κοπέλες πιστεύουν στην φιλία μεταξύ αντρα και γυναίκας πράγμα που εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει.Άνοιξα λοιπόν μία κουβέντα με μία κοπέλα πρόσφατα η οποία είχε για εμένα την καλύτερη άποψη. Γαμώ τα παιδιά με ανέβαζε, υπέροχο με κατέβαζε. Όταν της είπα ότι δεν πιστεύω σε φιλία αντρα με γυναίκα χλώμιασε, ξύνισε και απο τότε με έχει κάνει πέρα. Και ήταν μία καθόλα πολιτισμένη συζήτηση. Καλά πόσες φορές μου έχουν πει κοπέλες \" επιτέλους και ένας σοβαρός ανθρωπος που μπορείς να μιλήσεις, όλοι μας θέλουν για σέξ και μονο\" και αφού τις πώ κάτι που θα τις χαλάσει και θα τις προβληματίσει την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και βέβαια πάνε σε αυτούς που τις θέλουν μόνο για σέξ.
04-06-2008, 21:35 #22
Φίλε μου guardian να ξέρεις ότι από τι στιγμή που η άλλη σε βλέπει ερωτικά μπορείς να πεις και χοντράδες χωρίς να σε παρεξηγήσει καν. Αυτό που λες γίνεται όταν η άλλη κάνει το χαβαλέ της και μόνο.
04-06-2008, 21:40 #23
Originally posted by must...live...
Φίλε μου guardian να ξέρεις ότι από τι στιγμή που η άλλη σε βλέπει ερωτικά μπορείς να πεις και χοντράδες χωρίς να σε παρεξηγήσει καν. Αυτό που λες γίνεται όταν η άλλη κάνει το χαβαλέ της και μόνο.
04-06-2008, 21:42 #24
εγώ ένα έχω να πω. Picker σ\'εχουν κάνει superstar εδώ μέσα. Συνεχίστε να ασχολήστε!!!
04-06-2008, 21:47 #25
Originally posted by Guardian
Originally posted by must...live...
04-06-2008, 22:36 #26
Originally posted by giorgos7
αυτο που λες αν και δεν το εχω δει να συμβαινει ειναι πιθανο φιλε μου
θα σου αντιπαραθεσω το εξης:
αν παει ενας νορμαλ ελληνας (η πλειοψηφια στην ελλαδα ειναι παχυσαρκοι) με ορεο χαρακτηρα αυτοπεποιθηση χιουμορ και μιλησει στην γυναικα με νορμαλ τροπο και οχι σα να ειναι το αγιο δισκοποτηρο που παλευει να αποκτησει.. σαν ισος προς ισο δηλαδη ξερεις τι θα παρει:
περιπτωση 1) αμεση αποριψη ειτε ευγενικη ειτε με κακια (κοιτα τη μουρη σου ρε κακομοιρη)
περιπτωση 2) θα παρει τηλεφωνο η εμαιλ το οποιο ειτε θα παιρνει και ποτε δε θα απαντιεται, ειτε θα απαντιεται και θα τα λενε, αλλα ποτε δε θα μπορει να βγει μαζι του
Εγώ πάντως στον σχετικά μεγαλύτερο μου καθηγητή στο φροντιστήριο μιλάω με έναν α τρόπο.
Στο κορίτσι που μένει στο διπλανό διαμέρισμα μιλάω με έναν β τρόπο.
Στον συμφοιτητή μου για μαθήματα με έναν γ τρόπο.
Στον κολλητό για καφρίλες με έναν δ τρόπο.
Στο κορίτσι μου με έναν ε τρόπο
κτλ κτλ.
Δεν υπάρχει ένας τρόπος για όλους.Ή μάλλον για να το θέσω αλλιώς, αν πάει κάποιος και μιλήσει σε μια που ευελπιστεί να γίνει κάτι μεταξύ τους, και της μιλήσει τυπικά και κάπως σοβαρά σαν να είναι συνεργάτες στην δουλειά τότε μόνο ερωτικά δεν θα τον δει.
Και το αντίθετο βεβαίως, αν είσαι σε ένα σοβαρό συνέδριο στην δουλειά και μιλήσεις στην προισταμενη σου σε ένα κρίσιμο θέμα όπως μιλάει ένα νεο ζευγαράκι με γελάκια και αστειάκια, τότε εκεί μάλλον κινδυνεύεις να χάσεις την δουλειά σου.
.
Μίλα της χωρίς να της καταστρέφεις το όνειρο (μου άρεσε αυτό με το παραμύθι που ειπώθηκε πιο πάνω) αλλά ταυτόχρωνα να είναι στο ίδιο κύμα με εσένα-ένα κύμα που ΕΣΥ θα το συντονίσεις- δηλαδή να μην θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο με την ελπίδα να του κάτσει ο άλλος/η ,
και θα δεις μετά για πότε θα κρέμεται από τα χείλη σου και ότι της λες και πως θα κάνει για να σε ξαναδεί,
ανεξαρτήτως εμφάνισης μάλιστα.
.
Για γυρίσω λίγο σε αυτό που παρέθεσα πιο πάνω, στην πρώτη περίπτωση που λες ότι θα σε απορίψει η άλλη αμέσως λόγω εξωτερικής εμφάνισης έχω να πω ότι πραγματικά τα περισσότερα ζευγαράκια που βλέπω και τριγυρνάνε έξω είναι η μέρα με την νύχτα σε εμφάνιση.Σπάνια έχω δει κουκλάρα με τύπο που να μοιάζει με μοντέλο, συνήθως είναι με τύπους που είτε θα τις κάνουν να γελάνε και θα διασκεδάζουν και οι 2, είτε θα εμπνέεουν δύναμη και ασφάλεια, είτε και τα 2 μαζί.
Μην φανταστείς βέβαια κουασιμόδους ή μεταλαγμένους, μιλάμε για τυπικούς καθημερινούς ανθρώπους με τα παχάκια τους, τις ατέλειες στο σώμα και στο πρόσωπο και μην πω και χειρότερα στοιχεία πάνω τους.
.
.
Στην δεύτερη περίπτωση , αν γίνει το κλασικό και ο φουκαράς την παρακαλέσει ή ΖΗΤΗΣΕΙ αυτός το τηλέφωνο , τότε η άλλη μάλλον θα το δώσει από αμηχανία ή για να μην φανεί αγενής.Στην ουσία λοιπόν δεν του το δίνει στην πραγματικότητα, για αυτό και τον αποφευγει μετά με ένα κάρο απίθανες δικαιολογίες.
Τι θα γινόταν άραγε όμως αν η γυναίκα η ίδια είχε την πρωτοβουλία ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ το νούμερο της?
Αυτό δεν θα ήταν κάτι απόλυτα ειλικρινές και σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της?
.
:)
04-06-2008, 22:58 #27
θα ηταν. δεν ξερω καμια που να μου εχει πει μετα απο μπλα μπλα ξερεις, παρε το τηλεφωνο μου να τα ξαναπουμε. ουτε και σε κανεναν φιλο μου εχει συμβει
οταν ειπα να της μιλησεις νορμαλ δεν ενοουσα απαραιτητα σοβαρα ενοουσα αυτο οτι να μη προσεχεις τι θα πεις. γιατι να προσεχεις τι θα πεις? δηλαδη αν εχει μεγαλη μυτη και το αναφερεις ειναι λογος να σε αποριψει? τι σημαινει οτι δεν την γουσταρεις? απο τη στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να την προσεγκισεις αυτοματα σημαινει οτι την γουσταρεις. ειναι βασικα το οτι οι γυναικες πιστευω οτι θελουν καποιον να τις κοροιδευει ακομα και να το καταλαβαινουνε που και που δε τις χαλαει.
04-06-2008, 23:23 #28
Originally posted by giorgos7 ειναι βασικα το οτι οι γυναικες πιστευω οτι θελουν καποιον να τις κοροιδευει ακομα και να το καταλαβαινουνε που και που δε τις χαλαει.
επιμενω το προβλημα που ειναι?
04-06-2008, 23:26 #29
ρε φιλε σου ειπα δεν εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα περα απο το οτι οταν ασχολουμαι σοβαρα με καποια τροω τα μουτρα μου.. απλα την κατασταση σχολιαζω με εναυσμα τα θεματα του πικερ
04-06-2008, 23:44 #30
σχολιασε οτι θες, δεν εχω προβλημα.
Οσο για το θεμα που θετεις οτι τρως τα μουτρα σου,
πιστευω οτι αμα αλλαξεις καποια πραγματα σε αυτα που λες, ολα θα πανε μια χαρα.
Οι επιλογες σου λοιπον ειναι δυο,
η αλλαζεις οτι πρεπει να αλλαξεις η θα συνεχισεις να τρως τα μουτρα σου οταν ασχολησε σε σοβαρο επιπεδο.
Νομιζω οτι επιλεγεις οτι σε βολευει καλυτερα και προχωρας.
;)
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή