Results 31 to 45 of 97
Thread: διαβασα τα θεματα του piker
-
04-06-2008, 23:45 #31
Η αλήθεια είναι ότι όλος ο κόσμος την έχει ψωνίσει, απλώς στις γυναίκες αυτό είναι πιο έντονο επειδή έχουν και θαυμαστές. Φαντάζομαι ότι θα είναι πράγματι αστείες οι εκφράσεις που παίρνουν οι άντρες μπροστά στον καθρέφτη, όμως το να τις χρησιμοποιείς εκεί έξω είναι ακόμα πιο αστείο!! Γιατί όλοι κυκλοφορούν με την έκφραση πρωταγωνιστή hollywood-ιανής ταινίας: Το στόμα σε σοβαρή έκφραση, το φρύδι ελαφρώς σηκωμένο και -must- γυαλί ηλίου να καλύπτει τα μάτια.
Δυστυχώς έχει χτυπήσει και τους άνδρες η αρρώστια-’είμαι πολύ γεμάτος θαυμάστε με αλλά don’t touch κοπελιά γιατί μπορεί και να ματώσεις” Όλοι αυτοί οι τύποι-και μιλώ μονό για τους άνδρες τώρα-ενώ σου μιλούν για το πόσο καλό καφέ κάνει η καφετέρια σε κοιτούν με ένα βλέμμα ”ξέρω ότι θες να σε πηδήξω του σκοτωμού, αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη μωρή φλομπα, γιατί απλά είμαι ο καλύτερος και έχω και γραμμώσεις αγόρασα καμπριολέ πληρώνω και τις δόσεις”
Τώρα, για το “ύφος Μαρκησίας”, το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αποτελεί μια ένδειξη ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θεωρεί τον εαυτό της μοναδικό σε εμφάνιση (όμορφη από τις λίγες). Καλή η αυτοπεποίθηση όμως το να βγαίνεις και να λες (με ύφος) “το ξέρω ότι είμαι όμορφη…”.Από πού το ξέρεις? Λες και είναι κάτι αντικειμενικό.
Ε λοιπόν όλα τα παραπάνω, εκτός από πολύ ενοχλητικά είναι και εμετικά, θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι.
Η κάθε που το παίζει γκόμενα, είχε πάρει το γνωστό συγκαμμένο ύφος ” Πω, πω τι γαμάτη γκόμενα που είμαι”, και καλά “Μα τι κούκλα είμαι και φτου μου” και όπως πάντα, το εν λόγω ύφος-παγίδα, συνοδεύεται και από το αντίστοιχο body language ” Έλα μαλάκα, να μου μιλήσεις… Έλα, είμαι διαθέσιμη“
Και για πες μου πότε κάποιος από εσας ως γνώστης του ζευγαρώματος είπε: \"Είσαι ωραία γκόμενα… ΟΚ, μπράβο… Συγχαρητήρια…. Δε χρειάζεται να ζορίζεσαι όμως τόσο, ούτε να έχεις το ύφος Μαρκησίας… Χάνει την ουσία του κοπέλα μου…. Το κουράζεις…\"
Κανείς...
- 05-06-2008, 00:00 #32
Η ζωή είναι μια τεράστια πασαρέλα, εσύ τι κάνεις;
Τι κάνεις με τα μπάζα που το παίζουν όμορφες; Τι κάνεις με του ωραίους και τις ωραίες και το παίζουν;
Τι κάνεις όταν τις βλέπεις να κάθονται σε παρέες με τα πόδια ανοιχτά έτοιμες να σου κάτσουν και σου λένε έλα; Τι κάνεις μόλις πας για να κάνεις κίνηση σου πετάνε αυτό το γνωστό ΟΧΙ με ειρωνία;
Το ίδιο κάπως κάνουν και λένε οι γυναίκες αντίστοιχα, για κάποιους άντρες, που τα “Α, ρε γαμάτε εαυτέ μου, πόσο γαμάτος είσαι” δίνουν και παίρνουν.
05-06-2008, 00:02 #33
Originally posted by giorgos7
θα ηταν. δεν ξερω καμια που να μου εχει πει μετα απο μπλα μπλα ξερεις, παρε το τηλεφωνο μου να τα ξαναπουμε. ουτε και σε κανεναν φιλο μου εχει συμβει
Παρόλα αυτά αν την ρωτήσεις τι θα πρότεινε για να επικοινωνίσετε , τι εικόνα θα σχηματιστεί αυτόματα στο μυαλό της με την λέξη \"επικοινωνία\" αν όχι ενός τηλεφώνου,κινητού ή mail?
Και μάλιστα θα είναι και δικιά της πρωτοβουλία να σου δώσει το νούμερο άσχετα αν ξεκίνησε από εσένα.
Βασική προυπόθεση όμως είναι ναπέρασε καλά και να θέλει και άλλο από το ενδιαφέρον κομμάτι σου να ανακαλύψει.
γιατι να προσεχεις τι θα πεις? δηλαδη αν εχει μεγαλη μυτη και το αναφερεις ειναι λογος να σε αποριψει? τι σημαινει οτι δεν την γουσταρεις? απο τη στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να την προσεγκισεις αυτοματα σημαινει οτι την γουσταρεις. ειναι βασικα το οτι οι γυναικες πιστευω οτι θελουν καποιον να τις κοροιδευει ακομα και να το καταλαβαινουνε που και που δε τις χαλαει.
Εσένα θα σου άρεσε να σου λεγε μια που δεν την ξέρεις και πολύ πολύ καιρό ότι είσαι πχ πανχονδρος και να γελούσε μάλιστα?
Εγώ προσωπικά αυτό δεν το θεωρώ σαν αστείο πειραγματάκι αλλά σαν καφρίλα και πως καλά θα ήταν πριν πούμε κάτι στον άλλο να το ξανασκεφτούμε καλύτερα.
.
Πάντως όπως και να έχει εξαρτάται ο τρόπος που θα το πεις αυτό το κάτι στον άλλο.Αν το πεις με μια απίστευτα μεγάλη υπερβολή, τότε αυτόματα μετατρέπεται σε αστείο οπότε δεν το παίρνει στα σοβαρά.
05-06-2008, 00:11 #34
Για τα περισσότερα πράγματα στην ζωή μας, έχουμε την δυνατότητα της επιλογής.
Αν υπάρχει το κομμάτι του τυχαίου ίσως είναι κάποιες ευκαιρίες που εμφανίζονται αλλά ακόμα και τότε είναι στο χέρι μας αν θα τις εκμεταλλευτούμε ή αν θα τις αφήσουμε να φύγουν κυρίως από φόβο.
Άρα δεν θα πρέπει ποτέ να προσέξεις τι θα πεις, αλλά να μην χάσεις τις ευκαιρίες τις καλές που θα βρεις μπροστά σου. Οταν θα βρεις την ευκαιρία δεν θα χρειαστε να κάνεις τίποτα.
05-06-2008, 00:31 #35
Originally posted by ΒΑΡΒΑΡΑ
Οταν θα βρεις την ευκαιρία δεν θα χρειαστε να κάνεις τίποτα.
05-06-2008, 00:36 #36
και εχω να πω οτι σε πολλα συμφονω μαζι του... αλλα δεν φταινε οι γυναικες που ειναι καριολες.. οι αντρες τις εχουνε κανει ετσι.
γιατι οταν το κοριτσακι φτασει 14 15 και αρχισει να αποκτα ενδιαφερον για τους αντρες, απο εκεινη τη στιγμη σε καθε βολτα που θα κανει θα τις την πευτουν 100
με το που θα μπει στο ιντερνετ και θα ανεβασει φωτογραφιες καθε μερα που θα μπαινει θα τις την πευτουν 1000
ε και σου λεει η καριολιτσα αφου εχω τοσες επιλογες θα πηδιεμαι μονο με τον πιο κουκλο που μοιαζει με τον ταδε που ειδα στο κοσμοπολιταν και οποιος αλλος με γουσταρει απλα θα μου την πευτει και θα ασχολειται μαζι μου και θα με ανευαζει και θα περναω την ωρα μου. μπορει να του κατσω κιολας.
η αν βρω κανεναν χοριγο θα του βγαλω λιγο το λαδι ετσι για να δει οτι εχω το πανω χερι και θα του καθομαι οσο μου κανει ολα τα χατηρια
ενω ο ταδε κουκλος θα την χρησιμοποιει σαν *******κι και θα ασχολειται μαζι της το ελαχιστο δυνατο.
υποψη αυτα ισχυουν και για πολυ μετριες γκομενες, ποσο μαλον για τις αντικοιμενικα ωραιες
και ισχυουν για το 80 τουλαχιστον % απο 15 κ πανω
05-06-2008, 00:39 #37
Originally posted by MANTHES
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΠΙ Ή ΟΧΙ;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
05-06-2008, 00:39 #38
Originally posted by Θεοφανία
Γιατί δεν μου κάνει καμία, μα καμία εντύπωση?
05-06-2008, 00:55 #39
Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, όλοι οι άντρες είναι *********, δεν έχω γκόμενα ή γκόμενο ενώ ο κάθε ηλίθιος/α έχει τον καλύτερο . Κάτι κάνεις λάθος... ψάξ΄το !!! Η αλήθεια είναι πως υπάρχει εξήγηση αλλά θέλει να την πούμε στον εαυτό μας... κυρίως.
Γκόμενοι, γκόμενες, λεφτά, αγάπη, έμπνευση…. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι πάντα προγραμματισμένο, και όλη αυτή η τεράστια φάρσα, η οποία λέγεται τύχη επεμβαίνει συχνά, και μετά γελάει υποχθόνια με τα αποτελέσματα της παρέμβασης της. Πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος; Γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι φταίμε εμείς;
Ναι...είναι πολύ εύκολο να περνάει κάθε μέρα και να χτυπιέσαι για την μαύρη σου την μοίρα που δεν σε έκανε Βαρδινογιάννη, μοντέλο ή εφοπλιστή. Δεν γουστάρεις την δουλειά που κάνεις, δουλεύεις όλη μέρα με τον κάθε μαλάκα, τα λεφτά που βγάζεις δεν σου φτάνουν, ζεις με βιταμίνες και τονωτικά.
Άλλαξε δουλειά, άλλαξε ζωή!
05-06-2008, 02:05 #40
Originally posted by Phil_85
Originally posted by MANTHES
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΠΙ Ή ΟΧΙ;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Άντε φάε καμιά χυλόπιτα ακόμη και μετά ασχολήσου με φυσιολογικούς ανθρώπους.....
05-06-2008, 02:06 #41
Originally posted by Phil_85
Originally posted by Θεοφανία
Γιατί δεν μου κάνει καμία, μα καμία εντύπωση?
Όντως....θέλει προσπάθεια η μ@@@@......
05-06-2008, 02:16 #42
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
05-06-2008, 02:29 #43
MANTHES εισε μεγαλο θυμα. παω στοιχιμα οτι απαντας οπου γραφει και στιριζεις την αποψη της με τον κρυφο ποθο οτι καποια στιγμη θα σου κατσει. κατι τετιοι σα και σενα χαλανε την πιατσα ξεφτυλα
05-06-2008, 02:37 #44
MANTHES εισε μεγαλο θυμα. παω στοιχιμα οτι απαντας οπου γραφει και στιριζεις την αποψη της με τον κρυφο ποθο οτι καποια στιγμη θα σου κατσει. κατι τετιοι σα και σενα χαλανε την πιατσα ξεφτυλα
05-06-2008, 02:39 #45
ΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια