διαβασα τα θεματα του piker - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 97
    Originally posted by MANTHES
    ΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
    ....και λέμε να φάμε κανένα υπνοστεντόν μήπως νιώσουμε πως κάτι αξίζουμε..................ή.............. ..δημοσιεύσουμε το μανιφέστο του αγάμητου και ξεκινήσουμε μια νέα επανάσταση...................

Member
    χα χα αρνουμαι να το πιστεψω. απο την αλλη αν ειναι ετσι ποσο μα ποσο αποτυχιμενο ζευγαρι ειστε που μπενετε με 2 διαφορετικους λογαριασμους στο φορουμ και απαντατε ο ενας σε αυτα που γραφει ο αλλος??

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by giorgos7
    χα χα αρνουμαι να το πιστεψω. απο την αλλη αν ειναι ετσι ποσο μα ποσο αποτυχιμενο ζευγαρι ειστε που μπενετε με 2 διαφορετικους λογαριασμους στο φορουμ και απαντατε ο ενας σε αυτα που γραφει ο αλλος??
    δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη τα χάπια σου....

Τότε θα γράφουμε και με δεκαεφτά λογαριασμούς....dont worry

δαιν άιχουμαι ανακαλιψι ακωμι τα χαποια σου...

τώται θα γράφουμαι με 17 λωγαριασμούς dont worry...(σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το προηγούμενο)

Member
    καλα αφου δεν εχετε κανενα προβλημα γιατι δεν παιρνεις τον μαλακα σου και να μας αδιασεις τη γωνια

Εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί μας?

Senior Member
    ΘΑ ΣΤΙΝ ΑΔΟΙΑΣΩΥΜΑΙ ΤΟΙΝ ΓΟΝΕΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Μαι πωλοί κώπω βάιβεα γηατή είσε πωλί ενδυαφέρων τίπος..................

Member
    γιατι μπενετε στα θεματα μου. εσυ φλωρε παρακαλα την λιγο ακομα μηπως και γαμησεις. συμφωνα μαζι της σε ολα. ριξε κ αλλο το εγω σου. μη σκεφτεσαι για σενα απλα συμφωνησε με οτι λεει η ψωλου. ψαξε ολα τα θεματα που εχει γραψει να δεις ακριβως τι της αρεσει για να τα γραψεις και εσυ. απο τα λιγα που ξερω για τις διαπρωσοπικες σχεσεις αυτο που εισαι ονομαζεται μουνοδουλος και θυμα.

γιατι μπενετε στα θεματα μου. εσυ φλωρε παρακαλα την λιγο ακομα μηπως και γαμησεις. συμφωνα μαζι της σε ολα. ριξε κ αλλο το εγω σου. μη σκεφτεσαι για σενα απλα συμφωνησε με οτι λεει η ψωλου. ψαξε ολα τα θεματα που εχει γραψει να δεις ακριβως τι της αρεσει για να τα γραψεις και εσυ. απο τα λιγα που ξερω για τις διαπρωσοπικες σχεσεις αυτο που εισαι ονομαζεται μουνοδουλος και θυμα.

αιγό τω ίπα ώτι ήσε αινδηαφέρων τήπως...........

Member
    μα αυτο κανει και εσυ εισε τοσο βλαμενη που κολακευεσαι απο εναν βλακα

μα αυτο κανει και εσυ εισε τοσο βλαμενη που κολακευεσαι απο εναν βλακα
    οπότε πάρτον με το καλό να σου δώσει κανένα μάθημα, γιατί όπως βλέπεις το δικό του παραμύθι περνάει....

Μήπως θες να πιάσουμε απ την αρχή τη συζήτηση?

Member
    μα εγω δεν πιστευω οτι σε γαμησε. οπως επισης δεν εχω αναγκη να γινω γλοιωδης βλακας για να γαμησω. το θεμα της συζητησης ειναι οτι οι γυναικες εχουν γινει βλαμενες και οτι εχουμε πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να μας κατσουν αν τους συμπεριφερθουμε σωστα και σοβαρα παροτι αν οχι
    τωρα εσενα και τον βλακα σου ξερεις που σας γραφω
    θα εβαζα και στοιχιμα οτι δεν παιζει κατι μεταξυ σας και οτι ακομα και αν παιζει παιζει μονο και μονο επειδη αυτος το προκαλει και το ζητιανευει. μακαρι να ξυπνησει κιολας αλλα δε το βλεπω

Senior Member
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast