διαβασα τα θεματα του piker - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    Originally posted by giorgos7
    μα εγω δεν πιστευω οτι σε γαμησε. οπως επισης δεν εχω αναγκη να γινω γλοιωδης βλακας για να γαμησω. το θεμα της συζητησης ειναι οτι οι γυναικες εχουν γινει βλαμενες και οτι εχουμε πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να μας κατσουν αν τους συμπεριφερθουμε σωστα και σοβαρα παροτι αν οχι
    τωρα εσενα και τον βλακα σου ξερεις που σας γραφω
    θα εβαζα και στοιχιμα οτι δεν παιζει κατι μεταξυ σας και οτι ακομα και αν παιζει παιζει μονο και μονο επειδη αυτος το προκαλει και το ζητιανευει. μακαρι να ξυπνησει κιολας αλλα δε το βλεπω

Σταμάτα να περιγράφεις τον εαυτό σου.............καταλάβαμε..........

Member
    :cool:

Γιωργάκη...7 χρονών.........ευτυχώς κουράστηκες γιατί πρέπει να πάμε και για ύπνο.....

Συνεχίζουμε αύριο.....

Senior Member
    Φιλε μην ασχολεισαι... Προκειται για το γραφικοτερο ντουετο του e-psychology... Cheers!

Originally posted by picker
    Φιλε μην ασχολεισαι... Προκειται για το γραφικοτερο ντουετο του e-psychology... Cheers!
    Σέβομαι την άποψη σου γιατί αν δεν ξέρεις εσύ από γραφικούς, δεν ξέρει κανένας.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by giorgos7
    χα χα αρνουμαι να το πιστεψω. απο την αλλη αν ειναι ετσι ποσο μα ποσο αποτυχιμενο ζευγαρι ειστε που μπενετε με 2 διαφορετικους λογαριασμους στο φορουμ και απαντατε ο ενας σε αυτα που γραφει ο αλλος??
    δαιν άιχουμαι ανακαλιψι ακωμι τα χαποια σου...

τώται θα γράφουμαι με 17 λωγαριασμούς dont worry...(σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το προηγούμενο)
    Τα \'παιξα στο γέλιο.... Είσαι θεά... RESPECT..

Senior Member
    Παίδες...

μην το συνεχίζετε άλλο..........................

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by MANTHES
    ΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
    ....και λέμε να φάμε κανένα υπνοστεντόν μήπως νιώσουμε πως κάτι αξίζουμε..................ή.............. ..δημοσιεύσουμε το μανιφέστο του αγάμητου και ξεκινήσουμε μια νέα επανάσταση...................
    Ρε παιδιά, το να κοροιδεύετε το πρόβλημα ενός μέλους είναι χτύπημα κάτω απο τη ζώνη και μόνο καλό δεν κάνει...

Banned
    ρε αει σιχτιρ με τους εξυπνακηδες εδω μεσα,
    καποια στιγμη ξυπνησαν και νομισαν οτι εχουν πιασει τον παπα απο καπου....

Senior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ MANTHES HTANE AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.

Banned
    Originally posted by Dimitra23

ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.

ενω αυτοι που δεχονται τις υβρεις ειναι καλυτεροι ετσι???
    γυρισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι καλη μου.....

Senior Member
    Originally posted by Dimitra23
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ MANTHES HTANE AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.
    Κοπέλα μου διάβασες από την αρχή το thread; Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.

Και μη νομίζεις ότι ο Phil δε βοηθάει κόσμο... Αλλά δε θα το αναλύσουμε τώρα εδώ.

Senior Member
    Eννοούσα το Γιώργο αλλά το λέω και για την επίθεση στο Phil :)

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΟΥΤΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ,ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Banned
    Δημητρα,
    σε ενα θεμα δεν εχει σημασια ποιος αρχιζει και ποιος τελειωνει.
    Αν μπλεκεις σε ενα καυγα πρεπει να ξερεις ποτε να αποχωρεις και ποτε οχι, αλλιως γινεσαι ισωμα με αυτον που το ξεκινησε.

Σου ειπα - και μου ειπες και του ειπα, ειναι για παιδια του δημοτικου και κατω - η για οσους ψαχνουν για δικαιολογιες.
    Εξου και ο τεντζερης και το καπακι.
    Ειπες κατι πολυ σωστο, οτι εδω μεσα μπαινει κοσμος με προβληματα και θελει να τα συζητησει.
    Ας συμβαλουμε λοιπον ολοι μας να παμε σε μια τετοια κατευθυνση.
    Προσωπικα εγω δεν ειδα τιποτα διαφορετικο απο τους εμπλεκομενους που αναφερεις.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast