Results 1 to 15 of 97
Thread: διαβασα τα θεματα του piker
-
04-06-2008, 20:19 #1
διαβασα τα θεματα του piker
και εχω να πω οτι σε πολλα συμφονω μαζι του... αλλα δεν φταινε οι γυναικες που ειναι καριολες.. οι αντρες τις εχουνε κανει ετσι.
γιατι οταν το κοριτσακι φτασει 14 15 και αρχισει να αποκτα ενδιαφερον για τους αντρες, απο εκεινη τη στιγμη σε καθε βολτα που θα κανει θα τις την πευτουν 100
με το που θα μπει στο ιντερνετ και θα ανεβασει φωτογραφιες καθε μερα που θα μπαινει θα τις την πευτουν 1000
ε και σου λεει η καριολιτσα αφου εχω τοσες επιλογες θα πηδιεμαι μονο με τον πιο κουκλο που μοιαζει με τον ταδε που ειδα στο κοσμοπολιταν και οποιος αλλος με γουσταρει απλα θα μου την πευτει και θα ασχολειται μαζι μου και θα με ανευαζει και θα περναω την ωρα μου. μπορει να του κατσω κιολας.
η αν βρω κανεναν χοριγο θα του βγαλω λιγο το λαδι ετσι για να δει οτι εχω το πανω χερι και θα του καθομαι οσο μου κανει ολα τα χατηρια
ενω ο ταδε κουκλος θα την χρησιμοποιει σαν *******κι και θα ασχολειται μαζι της το ελαχιστο δυνατο.
υποψη αυτα ισχυουν και για πολυ μετριες γκομενες, ποσο μαλον για τις αντικοιμενικα ωραιες
και ισχυουν για το 80 τουλαχιστον % απο 15 κ πανω
- 04-06-2008, 20:23 #2
και το καλυτερο ειναι η ατακα των γυναικων δεν υπαρχουν πια αντρες
τι δεν υπαρχουν αντρες μωρη ορεα να σου την πεσω αλλα γιατι να πρεπει να το κανω με τον καλυτερο με τον πιο προτοτυπο με τον πιο γλυκο και ταυτοχρονα με τον πιο προστυχο τροπο και να σου κανω ολα τα χατηρια και να σε εχω θεα και να σε ψηνω 1 μηνα τη στιγμη που ξερω οτι καποιος υπαρχει ο οποιος σε πηδαει με συνοπτικες διαδικασιες? κ αν οχι εσενα την πλειοψηφια των ομοφυλλων σου
04-06-2008, 20:23 #3
Γιατί δεν μου κάνει καμία, μα καμία εντύπωση?
04-06-2008, 20:25 #4
για πες που διαφωνεις?? επειδη ειδα και την απαντιση σου στο θεμα του αλλου: \"κανε καμια πλαστικη\"
τι εχει ο ανθρωπος δε καταλαβα? ο πατερας σου πιο ομορφος ητανε? αν παει στη σουηδια θα του την πευτουν γυναικες που μπροστα τους θα αισθανεσαι ενα τιποτα να εισε σιγουρη για αυτο
04-06-2008, 20:25 #5
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΠΙ Ή ΟΧΙ;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-06-2008, 20:28 #6
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
04-06-2008, 20:29 #7
Originally posted by giorgos7
τι δεν υπαρχουν αντρες μωρη ορεα να σου την πεσω αλλα γιατι να πρεπει να το κανω με τον καλυτερο με τον πιο προτοτυπο με τον πιο γλυκο και ταυτοχρονα με τον πιο προστυχο τροπο και να σου κανω ολα τα χατηρια και να σε εχω θεα και να σε ψηνω 1 μηνα τη στιγμη που ξερω οτι καποιος υπαρχει ο οποιος σε πηδαει με συνοπτικες διαδικασιες? κ αν οχι εσενα την πλειοψηφια των ομοφυλλων σου
Έτσι είναι , απορρίπτουν πολύ εύκολα κάποιον.Γοητεύονται κυρίως από τους χορτασμένους/έμπειρους ή αυτούς που πουλάνε καλά το παραμύθι.Μια φορά να πεις κάτι που δεν πρέπει ή να μη φερθείς όπως θα περίμενε και τέρμα.
04-06-2008, 20:30 #8
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
04-06-2008, 20:32 #9
η καριολιτσα
*******κι
μωρη ορεα
σε πηδαει
ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
04-06-2008, 20:32 #10
να σημειωσω οτι δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα στον τομεα αυτο, δεν εχω κανει μακροχρονιες σχεσεις και τετοια αλλα εχω ενα κυκλο απο γυναικες με τις οποιες ειτε εχω κανει και κανω κατα καιρους κατι, ειτε μπορω ανα πασα στιγμη να κανω. απλα λεω τι βλεπω. και επισης σε οσες εχω συμπεριφερθει σαν \"κρεατα\" παντα καταληγει καλυτερα απο οσες εχω ασχοληθει σοβαρα μαζι τους.
04-06-2008, 20:33 #11
αν γινεται θεοφανια και μαντης μην απαντατε καντε οτι δεν υπαρχω ευχαριστω
04-06-2008, 20:35 #12
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕΣ. ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΝΤΗΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
04-06-2008, 20:37 #13
Originally posted by MANTHES
η καριολιτσα
*******κι
μωρη ορεα
σε πηδαει
ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
.......................δυτυσχώς βρίσκεσαι σε ένα δημοκρατικό φόρουμ και είναι λίγο δύσκολο να μας διατάζεις............
04-06-2008, 20:38 #14
ΟΙΣΕ ΠΥΡΑΧΤΙΡΗ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
04-06-2008, 20:42 #15
τι δεν υπαρχουν αντρες μωρη ορεα να σου την πεσω αλλα γιατι να πρεπει να το κανω
με τον καλυτερο με τον πιο προτοτυπο με τον πιο γλυκο και ταυτοχρονα με τον πιο προστυχο τροπο
και να σου κανω ολα τα χατηρια
και να σε εχω θεα
και να σε ψηνω 1 μηνα
/
Αυτά τα λένε τα χαζοπεριοδικά και τα ΜΜΕ που έχουν κάνει την γυναίκα ένα καταναλωτικό προιόν το οποίο πρέπει στην ουσία να πληρώσεις για να το αποκτήσεις.
Δεν είναι έτσι όμως και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι αν πάει ένας κακός άνθρωπος, αδύναμος σε χαρακτήρα, περίεργος, χωρίς χιούμορ και απεχθής,που δεν ξέρει να μιλάει σε γυναίκες,που δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα πέρα από τα κοινά,που να είναι όλη μέρα πάγος και κρύος
βρε,
δεν πα να έχει τα λεφτά και το σώμα Χολυγουντιανού Ηθοποιού,
γυναίκα (και όχι τσουλάκι που κυνηγάει το πορτοφολι γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ) δεν θα του κάτσει ------για κάτι σοβαρό ή και όχι------με τίποτα σε αυτό το διαγαλαξιακό σύστημα τουλάχιστον.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή