kathartiko - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: kathartiko

Senior Member
    Thofia κοίτα μην κάνεις καμιά βλακεία και πάρεις καθαρτικά.Δε θα σε βοηθήσει καθόλου!

1ον) Δεν κάνουν απολύτως τίποτα γιατί οι τροφές απορροφούνται στο λεπτό έντερο,όχι στο παχύ.Μόνο υγρά θα χάσεις καθόλου ουσιαστικό βάρος.Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό!
    2ον)Θα ατονίσει το έντερο σου και μετά δε θα πηγαίνεις κανονικά για κενώσεις
    3ον)Θα έχεις πόνους και κοψίματα στην κοιλιά και θα σ'επηρεάσει στην κοινωνική σου ζωή.Κοινώς θα είσαι κλεισμένη σε μια τουαλέτα.

Κόψε τις κουταμάρες,

Senior Member
    Thofia,
    όπως ήδη διάβασες και από την υπόλοιπη παρέα,
    ψάξε πρώτα αν έχει αποτελεσματικότητα (που δεν έχει),
    ψάξε τι προβλήματα προκαλεί (που προκαλεί) και μετά πάρε την απόφαση σου.

Σε κάθε περιπτωση, θερμοπαρακαλώ όλους, είναι όχι μόνο αντιδεοντολογικό αλλά και επικίνδυνο να μετατρέψουμε αυτό το φόρουμ σε ένα χώρο συνενοχής σε τέτοιες επιλογές.

ΥΓ. Επίσης να θυμήσω ότι ο μοναδικός κανόνας που ισχύει σε αυτό το φόρουμ είναι να μην χρησιμοποιούμε greeklish. Παρακαλώ σεβαστείτε τον.

Senior Member
    Thofia,
    ένα πολύ καλό καθαρκτικό είναι το γρήγορο περπάτημα. !!!
    ΔΕν κάνω πλάκα
    Μία ώρα περπάτημα την ημέρα (ειδικά εσύ που είσια κια 19 και χωρίς υποχρεώσεις) και δεν θα σου μείνει τίποτα.
    Θα τα καθαρίσεις όλα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

φιλάκια
    κατερίνα
    Το έκανα κι εγώ παλια γιααυτό σε συμβουλέυω, αλλά τώρα με το παιδί κια τη δουλειά και χωρίς μία γιαγια΄για βοήθεια δεν μπορώ κια ο άντρας μου γυρνάει γύρω στις 9 το βράδι, αλλιώς λατρεύω πολύ το περπάτημα.Θα προσπαθήσω τώρα πυο θα ανοίξει ο καιρός να βγαίνω με την μικρη.

και να τωρα τα όμορφα ..........για να μαθαίνουν οι νεότεροι.
    αύριο το πρωί έχω ραντεβού με γιατρό.
    Εχω πολύ καιρό κάποιες ενοχλήσεις στο έντερο.(ή νομίζω οτι είναι στο έντερο)
    Απο κουβέντα που κάναμε μέσω τηλεφώνου μου πήρε σύντομο βιογραφικό κι όταν του είπα οτι χροισιμοποιώ ελεφράς μορφής καθαρκτικά διότι πάσχω απο χρόνια δυσκιλιότητα (τα χρησιμοποιώ γύρω στα 10 χρόνια )μου είπε οτι είναι ένας σημαντικός παράγοντας και πώς θα αρχίσουμε μια σειρά εξετάσεων .ίσως να μην έχει σχέση ίσως όμως και να έχει .με λίγη υπομονή θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες .τρέμω στην ιδέα μήπως συμβαίνει κάτι σοβαρό κοινώς τα χω παίξει γι αυτό και τις τελευταλιες μέρες απέχω λίγο απο το forum.
    για να σας πώ τη πάσα αλήθεια ,μέσα μου κρυφά ελπίζω να μην είναι στο συγκεκριμένο σημείο το πρόβλημα και θα θελα να είναι μια πετρούλα στα νεφρά που προκαλεί το πρόβλημα κι απλά το σύγχισα . τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε .
    αξίζει τον κόπο΄θοφία να ζείς με αυτή την ανασφάλεια ?
    ειρήνη αγάπη

Member
    haris σου ευχομαι να πανε ολα καλα, προσπαθησε οσο μπορεις να μεινεις ψυχραιμος
    σου ευχομαι καλα αποτελέσματα, ενημερωσε μας για οτιδηποτε νεοτερο

Senior Member
    haris ειμαστε κοντα σου. για καθε προβλημα υπαρχει και λυση, ολα θα πανε καλα!

gourounitsa
    Guest
    εγω δεν περνω κα8αρτικο η κατι αναλογο δεν πα να με 200 κιλα.φοβαμε ειναι επικηνδινα αυτα η να κανω εμετους κλπ.τα φαρμακα π περνω το εψαξα πολυ κ με φοβο ξεκινησα την 8εραπεια αυτη αν και τα εχει εκγρινει ο οραγανισμος φαρμακων καπως ετσι κλπ.εχω ακουσει κ για υπο8ετα π βαζουν στον προκτο για να ενεργι8ουν αμεσως μετα το φαγητο.δεν φοβαστε βρε κοριτσια?

Senior Member
    Μόνο αν έχεις ζήσει τη βουλιμία μπορείς να καταλάβεις τη λογική και την πρακτική αυτών των ατόμων.

gourounitsa
    Guest
    εχεις δικιο και βλεπω πως υποφερουν τα παιδια απο αυτο το πραγμα .................

Member
    Haris μου τι κανεις?εισαι καλα?πως πηγαν τα πραγματα σημερα με τον γιατρο?ελπιζω ολα καλα.Και να ξερεις ειμαστε διπλα σου,κοντα σου ολοι σ'αυτην την παρεα.πες μας τα νεα σου γλυκεια μου.

Senior Member
    χαρα τι γινεται, ολα καλα?καλη επιτυχια βρε στην εξεταση

Page 2 of 2 FirstFirst 12