Results 1 to 15 of 38
Thread: ΘΑ ΣΤΙΝ ΑΔΟΙΑΣΩΥΜΑΙ ΤΟΙΝ ΓΟΝΕΙΑ
-
05-06-2008, 04:47 #1
ΘΑ ΣΤΙΝ ΑΔΟΙΑΣΩΥΜΑΙ ΤΟΙΝ ΓΟΝΕΙΑ
Μπραβο ρε ΜΑΝΤΗΕS ρομπα. Μου θυμιζεις εσυ κ η αλλη η πατσαβουρα παιδακια του δημοτικου που λενε για να πικαρουν το ενα το αλλο εισαι χοντρος, εισαι κοντος, κλπ κλπ.
Επειδη δεν εχει ο φιλος απο το προηγουμενο ποστ καλη ορθογραφια ετσι νομιζεις οτι τον πικαρεις ?
Φυσικο ειναι να ειστε τοσο λινατσες κ οι δυο αφου δεν οξυγονωνεται καθολου ο εγκεφαλος σας.Βλεπεις, εσυ κ η αλλη η χλεμπονα ολη τη ζωη σας μεσα σ αυτο το φορουμ την περνατε αφου δεν πρεπει να σας δεχεται στον αληθινο κοσμο κανενας τετοια κομπλεξικα ατομα που ειστε.
Αντε γεια
- 05-06-2008, 09:12 #2
Φιλος, στέλνε u2u με την άλλη αν έχεις κάποια αντιπαράθεση με άλλο μέλος.
05-06-2008, 10:20 #3
Phill_85 δεν ασχολούμαι με τη βλακεία σου, και όπως κάνω τόσο καιρό θα κάνω και τώρα....
Το ξέρω ότι αυτό σε φρικάρει αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Ναι, είναι αλήθεια,σε απέρριψαν και στο ιντερνετ.
Άσε τη δική μας τη ζωή και ασχολήσου με τη δική σου, το έχεις πιο πολύ ανάγκη...
Boltseed....ευχαριστώ....
05-06-2008, 12:49 #4
Phil.. sorry, αλλά εσύ και κάτι άλλα τυπάκια εδώ μέσα.. προκαλούν με τα λόγια τους.. Η ωριμότητά σας φαίνεται ξεκάθαρα.
Άλλωστε δεν είναι ο ΜΑΝΤΗΕS και η Θεοφανία.. που ανήγουν συνέχεια άκαιρα (για να μην πω τιποτε πιο χοντρό) τοπικς!! Κοιτάξτε να βρείτε τι δεν πάει καλά με το μυαλό σας (αν έχετε δηλαδή).. και σταματήστε επιτέλους να ρίχνετε τις ευθύνες για ό,τι σας συμβαίνει αλλού.. Δεν βλέπω να βοηθάτε κάποιον εδώ στο Φόρουμ.. Μόνο ο,τι σας κατέβει ποστάρετε! Σάλτα δες τα ποστς της Θεοφανίας να δεις αν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των άλλων και μετά μίλα.
Ο ΜANTHES και η Θεοφανία, απλά, επιλέγουν να πούν την γνώμη τους. Και καλά θα ήταν να την λέγαμε όλοι.. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπαν και οι δύο τους.. Απλά δεν το εξέφρασα..
Ειλικρινά.. ΕΥΧΟΜΑΙ να είναι λίγοι σαν εσάς στον κόσμο...!! Γιατί αλλιώς.. Μαύρο φίδι που μας έφαγε!!!
05-06-2008, 12:56 #5
Originally posted by Θεοφανία
Phill_85 δεν ασχολούμαι με τη βλακεία σου, και όπως κάνω τόσο καιρό θα κάνω και τώρα....
Το ξέρω ότι αυτό σε φρικάρει αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Ναι, είναι αλήθεια,σε απέρριψαν και στο ιντερνετ.
Άσε τη δική μας τη ζωή και ασχολήσου με τη δική σου, το έχεις πιο πολύ ανάγκη...
Boltseed....ευχαριστώ....
05-06-2008, 12:57 #6
WOMAN ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
05-06-2008, 13:21 #7
Woman....σε ευχαριστώ....
Ένα έχω να πω μόνο: αν δεν με προκαλούν δεν κάνω επίθεση σε κανένα.
Δεν έχω βρίσει ποτέ εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ σοβαρά με άτομα που το κάνουν.
Αν κάποιος θέλει βοηθεια να τη ζητήσει ανθρωπινα και τότε θα δούμε αν είμαστε δίπλα του.
Με φράσεις, (π@@@, κ@@@) και άλλα υποτιμητικά δεν πρόκειται κανείς να δει τον άλλο σοβαρά, παρά μόνο οι όμοιοι του....
05-06-2008, 13:28 #8
Originally posted by Woman
Phil.. sorry, αλλά εσύ και κάτι άλλα τυπάκια εδώ μέσα.. προκαλούν με τα λόγια τους.. Η ωριμότητά σας φαίνεται ξεκάθαρα.
Άλλωστε δεν είναι ο ΜΑΝΤΗΕS και η Θεοφανία.. που ανήγουν συνέχεια άκαιρα (για να μην πω τιποτε πιο χοντρό) τοπικς!! Κοιτάξτε να βρείτε τι δεν πάει καλά με το μυαλό σας (αν έχετε δηλαδή).. και σταματήστε επιτέλους να ρίχνετε τις ευθύνες για ό,τι σας συμβαίνει αλλού.. Δεν βλέπω να βοηθάτε κάποιον εδώ στο Φόρουμ.. Μόνο ο,τι σας κατέβει ποστάρετε! Σάλτα δες τα ποστς της Θεοφανίας να δεις αν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των άλλων και μετά μίλα.
Ο ΜANTHES και η Θεοφανία, απλά, επιλέγουν να πούν την γνώμη τους. Και καλά θα ήταν να την λέγαμε όλοι.. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπαν και οι δύο τους.. Απλά δεν το εξέφρασα..
Ειλικρινά.. ΕΥΧΟΜΑΙ να είναι λίγοι σαν εσάς στον κόσμο...!! Γιατί αλλιώς.. Μαύρο φίδι που μας έφαγε!!!
05-06-2008, 13:35 #9
flamencο...είσαι γυναίκα ή άντρας?
ΑΝ είσαι γυναίκα και δεν προσβάλεσαι από τοπικ στα οποία μας υποβαθμίζουν σαν φύλλο και προσωπικότητες....δεν μπορώ να μπω σε κουβέντα μαζί σου....
Αν είσαι άντρας, θα σου προτεινα να ρίξεις μια ματιά και να σκεφτείς σοβαρά αν σε ανεβάζουν τετοιου είδους τοποθετήσεις...
05-06-2008, 13:38 #10
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΟΥΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
05-06-2008, 13:41 #11
Άνδρας. Μα το θέμα είναι ότι ο καθένας στο forum μπορεί να λέει ότι θέλει και ότι τον απασχολεί. Κάποιος μπορεί να μισεί και να βρίζει όλους τους ανθρώπους, δηλαδή πρέπει να θεωρώ ότι με πρόσβαλε και πρέπει να αρχίσω φασαρία; Το ποιος προκάλεσε πρώτος ή δεύτερος είναι κι αυτό σχετικό...
05-06-2008, 13:42 #12
ΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
05-06-2008, 13:45 #13
Φυσικά και δε με ενοχλεί... Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να μαλώνουμε κάθε μέρα με τόσες γενικεύσεις που ακούγονται.
05-06-2008, 13:47 #14
για βαστατε εδω λιγο,
ολοι γινατε εν μια νυκτι θεματοφυλακες της ορθης ηθικης,
ετσι η το επιασα λαθος???
Ο φιλ (και ο καθε φιλ) ανοιγει θεματα τα οποια τον απασχολουν - οπως τον απασχολουν.
Γουμαν,
αποψεις οπως αυτες,
\"Ειλικρινά.. ΕΥΧΟΜΑΙ να είναι λίγοι σαν εσάς στον κόσμο...!! Γιατί αλλιώς.. Μαύρο φίδι που μας έφαγε!!! \"
ειναι το λιγοτερες ακαιρες.
Το φορουμ χωραει ολες τις αποψεις και η επιθετικοτητα απεναντι σε αλλους δεν βοηθαει σε τιποτα.
(αυτο παει σε εσενα, και σε οποιον αλλον εν δυναμει συμφωνει με εσενα)
Φιλ,
ασχετως αν διαφωνω με πολλα σε οσα λες, βρισκω οτι η παρουσια σου ειναι χρησιμη.
Δεν χρυαζετε να αδυασις καμεια γονεια....
Κανεις δεν κατεχει την απολυτη αληθεια και αν θες εγω λιγοτερο απο ολους.
Μπορει να \"βριστουμε\" καποια στιγμη, αλλα αυτο θα ειναι μεσα στην ενταση της συζητησης.
Δικη μου γνωμη ειναι να γραψεις στα αχαμνα σου (σικ!) ολες αυτες τις επιθεσεις και να συνεχιζεις να συνομιλεις με οποιους νομιζεις και οποιοι νομιζουν αυτοι με εσενα.
Αντε γιατι γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα και καποια στιγμη νομιζω καποια πραγματα επρεπε να ειπωθουν......
αλλα βλεπεις δεν μου λεει εμενα να αδειασω την γωνια, για να δουμε τοτε τι σοι πανηγυρι εχει να γινει.....
ααααααα και οποιος / α εχει εστω και την παραμικρη διαφωνια, να μην διστασει να μου την εκφρασει.....
ευχαριστως να του την λυσω ΑΜΕΣΑ!
05-06-2008, 13:53 #15
Αυτό ακριβώς...
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή